Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Είσαι ντεμοντέ (ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών)
    "Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενη Μεταβολή Μήκους Κομβίου Στροφαλοφόρου Άξονα", εννοούσα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Στεφανε δεν ζητησα να πιασει οχι με αυτον τον τροπο(ειδικα επειδη εκεινη την στιγμη ψ@λιαζα ενα τυπακο με punto 1.4 95hp.)Και μην μου πει κανεις οτι τρεχετε και κανετε μλκιες γιατι ΟΛΟΙ το κανουμε ειτε με μηχανη ειτε με αμαξι,απλα με το αμαξι νιωθεις πολυ πιο ασφαλης,δεν εισαι ομως Α και ο κοφτης δεν πιανει στα κατεβασματα πιανει μονο σε throttle δηλ οταν πατας γκαζι στα κατεβασματα δεν εχει να κοψει ουτε αβανς,ουτε ρευματα,ουτε τροφοδοσια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Και τι να έκανε ο κόφτης (που έπιανε βέβαια) δηλαδή σε αυτή την περίπτωση να πέταγε άγκυρα?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΕΦΑΝΕ έγραψες! ΛΟΛ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Στεφανε δεν ζητησα να πιασει οχι με αυτον τον τροπο(ειδικα επειδη εκεινη την στιγμη ψ@λιαζα ενα τυπακο με punto 1.4 95hp.)Και μην μου πει κανεις οτι τρεχετε και κανετε μλκιες γιατι ΟΛΟΙ το κανουμε ειτε με μηχανη ειτε με αμαξι,απλα με το αμαξι νιωθεις πολυ πιο ασφαλης,δεν εισαι ομως Α και ο κοφτης δεν πιανει στα κατεβασματα πιανει μονο σε throttle δηλ οταν πατας γκαζι στα κατεβασματα δεν εχει να κοψει ουτε αβανς,ουτε ρευματα,ουτε τροφοδοσια
    Aυτό που γράφεις συμβαίνει γιατί μηχανικά δεν είναι δυνατόν να περιοριστούν οι στροφές του κινητήρα ο οποίος σε αυτή την περίπτωση 'οηγείται' από τους τροχούς (ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφω). Τα ηλεκτρονικά όμως λειτουργούν, δλδ δεν λειτουργούν. ((πω, πω παπαρολογία που μ'εχει πιάσει, μάλλον φταίει αυτό που ανακάλυψα χτες το βράδυ στις αεροδυναμικές)

You BETA believe...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τα ηλεκτρονικά όμως λειτουργούν, δλδ δεν λειτουργούν. ((πω, πω παπαρολογία που μ'εχει πιάσει, μάλλον φταίει αυτό που ανακάλυψα χτες το βράδυ στις αεροδυναμικές)
    το ξερω και γω το ιδιο νιωθω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εγω ειπα πουθενα οτι δεν λειτουργουν,λειτουργουν και μαλιστα κανονικοτατα απλα σε φαση κατεβασματος 'ξεγελας'τον κοφτη και στροφαρει ψηλα(μεχρι να σπασει)

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    ακριβώς για αυτή την περίπτωση μιλάω φίλε μου καθώς και για την περίπτωση όπου λόγω σπινιαρίσματος του τροχού οι στροφές κάνουν κάποιο κενό φτάνοντας τελικώς ακαριαία στα κόκκινα μην προλαβαίνοντας να αλλάξεις γρήγορα σε δευτέρα.
    απλά η ερώτηση αφορά το αν μπορεί να "τραυματιστεί" ο κινητήρας.
    Αν ο κινητήρας είναι ζεστός δεν βλέπω κάποιο λόγο να τραυματιστεί. Απλά ανεβαίνουν οι στροφές. Ελάχιστα παραπανίσια φθορά στους δίσκους ίσως, άντε να τσιμπήσει και λίγο λαδάκι. Δίχως να το παρακάνουμε έτσι?
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ