Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    8a mas klasoune mia mantra ikodomon...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ego panta oploforo etsi ke alios
    ke i sigkenis ton 80aridon 8a exoun ftasi ston agio petro sigoura

den kindinevoume sou leo xezole-spasoklampania...
    ΟΚ σε πιστεύω!
    Πάντως καλού κακού να βάλουμε τίποτα τσιλιαδόρους γύρω-γύρω;;;
    Μήπως να φωνάζαμε και κανά μπατσούλη;;; Και τα μοτόρια αναμένα κι έτοιμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καπετάνιε σταματάω την συζήτηση και την σταματάω με μια κουβέντα:
    Δεν μου αρέσει να συζητάω κάποια θέματα ΚΑΠΟΙΑ το ξαναλέω για εντυπωσιασμό!!! Δεν μου αρέσει σε κάποια ζητήματα να πετάω απόψεις μόνο και μόνο για να πω κάτι...
    Κι επειδή είναι σαφές σε ΕΜΕΝΑ τουλάχιστον έτσι πιστεύω ΕΓΩ ότι ΔΕΝ απαντάς σε αυτά που σου λέω κι ότι κάνεις συζήτηση απλώς για την συζήτηση... την κόβω εδώ!!!
    Πολύ καλύτερα γιατί δεν έβγαζε πουθενά...
    Κρίμα...

Λέω απλά την άποψή μου ρε Στέλιε, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάζω... (δε χρειάζεται :wacko: )

Διάβασε σε παρακαλώ ξανα το τελευταίο κείμενό μου και πες μου που διαφωνείς

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    lipame agapitoi sinan8ropoi ala den eksartate apo tis apopsi sas i zoi ta simvanta mesa se afti ke ala alisidota pou exoun sxesi

ke eftixos diladi

ola 8a sinexisoun na simvenoun opos prepi
    ke se aftin tin zoi ola iparxoun
    ke se mia kinonia iparxoun ta panta

ke 8a iparxoun
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ego opos to vlepo prepi na apopinikopioi8i o erotas metaksi ton ilikion

ego diladi pou sta 12 imoun erotevmenos me mia fili tis manas mou kamia 30 xronon ke ipefera apo erota gia parti tis giati i kinonia na to vlepi kako ani8iko aniso ke ala sinafi...

elef8eria re

tora to 8ema tou viasmou ine alo ke opios 8eli ton viazo gia na kseri ti leei..
    Ton G.G ALLIN ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ?????? GG ALLIN!!!

Ο τύπος πολύ μπροστά για την εποχή του !!!!axaxxax:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε σεις ...

Η "θρησκεια" των "Jedi Knights" ειναι πολυπληθεστερη απο τον Ιουδαϊσμο και το Βουδισμο στην Αγγλια ...

:rotflmao:

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	religion.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	30,3 KB 
ID:	64326
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    We kick ass λέμεεεεεεεεεεεεεεεε
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κρίμα...

Λέω απλά την άποψή μου ρε Στέλιε, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάζω... (δε χρειάζεται :wacko: )

Διάβασε σε παρακαλώ ξανα το τελευταίο κείμενό μου και πες μου που διαφωνείς

ΟΚ... τελευταία προσπάθεια...
    πριν ξεκινήσω συγνώμη αν ήμουν που ήμουνα δηλαδή απότομος!
    Συγνώμη γι' αυτό λοιπόν.
    Από κει και πέρα...
    Για τους Τσιγγάνους καταρχάς:
    Είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία! Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με την παιδοφιλία και αυτό που συζητάμε.
    Όπως υπάρχουν φυλές στον πλανήτη που γίνεται συνουσία (γαμ... στην καθομιλουμένη) από τα 12 όπως υπάρχουν κοινωνίες που δε΄χονται και μεγαλώνουν και διαπαιδαγωγούν έτσι τα παιδά τους έτσι και οι Τσιγγάνοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
    Έτσι μεγαλώνουν κι έτσι ωριμάζουν. Πάει αυτό.
    Στη δική μας περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που θέλουν να έχουν σεξουαλικές επαφές με παιδιά που είναι εντελώς παιδιά (συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις). Παιδιά που δεν έχουν μεγαλώσει όπως τα Τσιγγανόπουλα!!!

Δεύτερον: Για το θέμα της απόφασης του δικαστηρίου.
    Πήραμε ως αφορμή την απόφαση και κατακρίνουμε αυτήν για τον πολύ απλούστατο λόγο:
    Το δικαστήριο που λες πως δεν νομιμοποίησε το σεξ στα 12, επί της ουσίας το έκανε!!!
    Διότι:
    ήρθε και είπε ότι εσείς κύριοι που υποστηρίζετε αυτήν την άποψη έχετε το δικαίωμα να το κάνετε.
    Δεν έδωσε το διακαστήριο το δικαίωμα με αυτόν τον τρόπο και στην άποψη αυτή καθεαυτή;
    Από την στιγμή που μπορούν να διατυμπανίσουν την άποψη τους κιόλας; Που σημαίνει ότι μπορούν να την υποστηρίξουν και στα ΜΜΕ. Μπορούν να την προβάλλουν. Ήδη δόθηκαν οι πρώτες συνενετεύξεις.
    Στην κοινωνία που ζούμε με τον καιρό θα αρχίσει αυτή η άποψη να μην είναι τόσο "ξένη". Θα πούμε ακόμα ένα σημείο των καιρών και σιγά-σιγά θα γίνει κομμάτι μας.

Επίσης υπάρχει κάτι ακόμα:
    Με την απόφαση αυτή την αισχίστη για μένα ανοίγει ο δρόμος και για την παραποίηση του ζητήματος των μειονοτήτων και της διοαφορετικότητας.
    Κάθε φορά δηλαδή που ο κάθε ανώμαλος ο κάθε διεστραμμένος θα θέλει κάτι θα κοτσάρει και ένα δικαίωμα στην προβολή, στην ύπαρξη, θα επικαλείτε τη δημοκρατία και θα μπορεί να προβάλει ελεύθερα ότι του κατεβαίνει.
    Δεν θα το λέει απλώς. Θα το ΠΡΟΒΑΛΕΙ!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Τωρα μιας και το πιάσαμε το θέμα...

Τρέχουμε να ψηφίσουμε για το PNVD...
    αλλά με τους γάμους των τσιγγάνων, εδώ στα μέρη μας, από τα 12-14 δεν έχουμε πρόβλημα?!
    Σαφώς και έχουμε πρόβλημα. Αν και όταν αποφασίσουν να ανοίξουν τα γκέτο τους σε νόμους...

Και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Επειδή κάποια ομάδα για χ.ψ λόγους τώρα ή στο παρελθόν επέτρεπε κάτι που πλέον είναι απαράδεκτο, πρέπει να επιτρέπεται στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί, λόγω χρησικτησίας?
    Και το εμπόριο ανθρώπων ήταν νόμιμο μέχρι πριν 100 χρόνια. Αν το διεκδικήσει μιά ομάδα πρέπει να το συζητήσουμε?

@ Το σχόλιο του captain για τον βιασμό και τα 12χρονα 8χρονα κλπ δεν το κατάλαβα αλλά τεσπα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει κοινή συναινέσει το πήδημα?

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Σαφώς και έχουμε πρόβλημα. Αν και όταν αποφασίσουν να ανοίξουν τα γκέτο τους σε νόμους...

Και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Επειδή κάποια ομάδα για χ.ψ λόγους τώρα ή στο παρελθόν επέτρεπε κάτι που πλέον είναι απαράδεκτο, πρέπει να επιτρέπεται στον αιώνα τον άπαντα. Γιατί, λόγω χρησικτησίας?
    Και το εμπόριο ανθρώπων ήταν νόμιμο μέχρι πριν 100 χρόνια. Αν το διεκδικήσει μιά ομάδα πρέπει να το συζητήσουμε?

@ Το σχόλιο του captain για τον βιασμό και τα 12χρονα 8χρονα κλπ δεν το κατάλαβα αλλά τεσπα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει κοινή συναινέσει το πήδημα?

Δηλαδή το ότι η συγκεκριμένη κοινωνία ΔΕΝ έχει πρόβλημα, δε μας απασχολεί?

"Εμείς" ξέρουμε καλύτερα και πρέπει να επιβληθούμε? Πολύ αμερικάνικο μου κάνει... :rotflmao:
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Για τους Τσιγγάνους καταρχάς:
    Είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία! Δεν έχει καμία απολύτως καμία σχέση με την παιδοφιλία και αυτό που συζητάμε.
    Όπως υπάρχουν φυλές στον πλανήτη που γίνεται συνουσία (γαμ... στην καθομιλουμένη) από τα 12 όπως υπάρχουν κοινωνίες που δε΄χονται και μεγαλώνουν και διαπαιδαγωγούν έτσι τα παιδά τους έτσι και οι Τσιγγάνοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
    Έτσι μεγαλώνουν κι έτσι ωριμάζουν. Πάει αυτό.
    Οι τσιγγάνοι δεν είναι άνθρωποι; Αν μπορούν (και νομιμοποιούνται) να γαμ**νται από τα 12 γιατί όχι και οι άλλοι;

Ξαναλέω: για λόγους ιατρικούς/βιολογικους αλλά και ψυχοσωματικούς είμαι αντίθετος στο 12...

θα επικαλείτε τη δημοκρατία και θα μπορεί να προβάλει ελεύθερα ότι του κατεβαίνει.
    Δεν θα το λέει απλώς. Θα το ΠΡΟΒΑΛΕΙ!!!
    ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η ουσία της δημοκρατίας ρε Στέλιο. Να μπορέι να λέει και να προβάλει όποιος θέλει, ό,τι θέλει. Και να κρίνεται για αυτές.

Σε τι είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι που προβάλουν τις ακραίες θέσεις τους ελεύθερα;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    prosekste kala
    sto 8ema tis pedofilias ine mplegmenoi an8ropoi apo poli anotera klimakia
    o idios dikastis pou katakrini/dikazi mpori na ine pedofilos

ke min pate makria
    dite tin istoria me ton alex pou iparxi iponia gia pedofilia ke oloi i kinonia exi fai ena xontro koloxero ke kanis den vgeni na milisi na pi tin ali8ia

apantes apilounte ke oloi kanoun tis kotes

apo astinomia nomikous-politikous ke epistimones pou exoun sxesi me to idos tis istorias

vgeni kanis na milisi?

OXI

den ine toso aplo to 8ema oute toso adinamo

iparxi poli megali ke s8enari dinami apo piso ke mono mplegmenoi mpori na vre8ite an apofasisete na mplextite

aftoi i an8ropoi den astievonte kaliptonte katargontas alous an8ropous stin psixra

tora an 8elete na pite tis vlakioules sas mazeftite se kamia kafeteria giati meriki apo daftous mpori na ine ke edo mesa ke na diavazoun..

pantos den eksartate apo tis apopsis sas i ekvasi tou 8ematos
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το βάρος πρέπει να πέσει στην εκνομη χρήση του σεξ και στην εκμετάλλευση των θυμάτων από τους θύτες/κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.

Ανεξαρτήτως ηλικίας του θύματος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οι τσιγγάνοι δεν είναι άνθρωποι; Αν μπορούν (και νομιμοποιούνται) να γαμ**νται από τα 12 γιατί όχι και οι άλλοι;

Ξαναλέω: για λόγους ιατρικούς/βιολογικους αλλά και ψυχοσωματικούς είμαι αντίθετος στο 12...

Μα είπαμε γιατί!!!!!!!! Είναι αλλιώτικη η κοινωνία τους!!! Αλλιώς διαρθρωμένη!!!
    Ζεις αγόρι μου στην ύπαιθρο; κοιμάσαι σε τσαντήρια; ζεις νομαδικά; έχεις αρχηγό της φυλής και γέρους;;; και δεν γαμ από τα 12 τους!!! παντρεύονται και γαμ από τα 12 τους!!!
    οι γάμοι κανονίζονται από όταν είναι πιτσιρίκια.

ΑΥΤΗ ακριβώς είναι η ουσία της δημοκρατίας ρε Στέλιο. Να μπορέι να λέει και να προβάλει όποιος θέλει, ό,τι θέλει. Και να κρίνεται για αυτές.

Σε τι είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι που προβάλουν τις ακραίες θέσεις τους ελεύθερα;

Στην τελευταία σου ερώτηση... τι στην ευχή να απαντήσω...
    μα με ρωτάς που είναι καλύτεροι οι θρησκόληπτοι από τους παιδεραστές; μα είναι ερώτηση αυτή;;;;;
    τι έχουμε δύο ομάδες και λέμε που είναι καλύτερη η μία και που η άλλη;
    τι είδους επιχείρημα είναι αυτό;
    α μιλάνε οι θρησκοτέτοιοι α μιλάνε και οι άλλοι οι αντιθρησκοτέτοιοι οπότε ας κάνουν μια πολύ ωραία διαφήμιση όλοι!!! να μιλάνε σε όλους να πλησιάζουν όλους ανεξαιρέτως ηλικιών και επιπέδου και να λένε ότι θέλουνε όλοι...

τι λες ρε καπετάνιε τι λες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εδω λειτουργουν ΝΟΜΙΜΑ καμμια χιλιαδα εκατομμυρια (τουλαχιστον) απο εκκλησιες του Ταοϊσμου, Βουδισμου, Μουσουλμανισμου, Καθολικισμου κ.λ.π. ...

Στις 2-3 του Σατανα θα κολλησουμε ?

Εγω λεω να τις παρουμε αμπαριζα και να τις καψουμε ΟΛΕΣ !!! :wacko:

Ωπα εδω εγινε παρεξηγηση...

Αναφερθηκα στις συγκεκριμενες εκκλησιες γιατι στον σατανισμο παιζει και η φαση ανθρωποθυσια...

~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Δηλαδή το ότι η συγκεκριμένη κοινωνία ΔΕΝ έχει πρόβλημα, δε μας απασχολεί?

"Εμείς" ξέρουμε καλύτερα και πρέπει να επιβληθούμε? Πολύ αμερικάνικο μου κάνει... :rotflmao:
    Προφανώς δεν την απασχολεί και ούτε την ενοχλεί. Όπως δεν την ενοχλεί να αφήνει τα παιδιά της να πεθαίνουν από μαλακίες καθώς δεν τα εμβολιάζουν, δεν τους ενοχλεί που αφήνουν τα παιδιά τους μέσα στους δρόμους να καθαρίζουν τζάμια, δεν τους ενοχλεί που σκορπάνε τα πιτσιρίκια στα μπαρακια να πουλάνε λουλούδια, δεν τους ενοχλεί να αφήνουν τα παιδιά τους αμόρφωτα.
    Εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Και δεν προσπαθώ να επιβάλλω αυτό που θεωρώ σωστό. Αλλά δεν θα συζητήσω και τα αυτονόητα.

Και για να μην ξεφεύγουμε. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ¨pollitically correct¨αμερικανιά να συζητάμε το δικαίωμα κάποιων να προβάλλουν τον βιασμο παιδιών (γιατί γιαυτό πρόκειται)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF