Κουκλι....
να την χαίρεσαι!
Κουκλι....
να την χαίρεσαι!
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
kουκλα φιλε.μονο το μονοσελο με χαλαει που ειναι τοσο ογκοδες προτιμω το γνησιο.Για πες για τα αντιβαρα μπλε βγαινουν ποσο και απο που και αν εχεις κραδασμουςΑρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
Παιδιά πως σας φαίνεται η μηχανή?
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τα αντίβαρα τα είχα πάρει γύρω στα 25euro, αλλά είχα πάρει και άλλα πράγματα τότε και μου έκανε και έκπτωση τα πήρε ο μηχανικός μου, απ΄ότι θυμάμαι έβγαινε και σε άλλα χρώματα, όσο για κραδασμούς δεν έχω γιατί έχω βάλει σταμπιλιζατέρ, πάντως η VALTER MOTO βγάζει κάτι καλά αντίβαρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
kουκλα φιλε.μονο το μονοσελο με χαλαει που ειναι τοσο ογκοδες προτιμω το γνησιο.Για πες για τα αντιβαρα μπλε βγαινουν ποσο και απο που και αν εχεις κραδασμους![]()
Let the good time roll
Ειναι κορυφη!!!
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
valter moto είναι τώρα πόσο έκαναν γύρω στα 350euro αν θυμάμαι καλά.
Thanks for the info!!!
Apo thesi odigisis ti lene?Se bolepsan?
Apo pou ta pires???![]()
![]()
Ean ontos exoun 350 ta tsimpisa!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Καλύτερα από τα μαμά είναι σίγουρο! Ρυθμιζόμενα είναι, κάνουν μια χαρά την δουλειά τους , τα είχα πάρει από τον Χάλαρη , όσο για την τιμή κάπου εκεί είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Thanks for the info!!!
Apo thesi odigisis ti lene?Se bolepsan?
Apo pou ta pires???![]()
![]()
Ean ontos exoun 350 ta tsimpisa!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let the good time roll
Της indyglo είναι (μπορεί να θυμάμαι λάθος την μάρκα) που βγάζει τα γνωστά κιτάκια φωτισμού οργάνων?Αρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
![]()
You BETA believe...
Το πήρα από το ebay αλλά έχει και site http://www.immortalgraphix.com/
Let the good time roll
You BETA believe...
ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
Παιδιά πως σας φαίνεται η μηχανή?![]()