Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    ............................
    Μπορει το δικαστηριο να μην νομιμοποιησε την παιδοφιλια αλλα μεσα στο χρονο θα ωριμασει και αυτο αν δεν υπαρξει αντιδραση.
    Εδω παιζουν οι αντιρρησεις μου ...

..........................
    Η ηλικα του ανθρωπου χωριζεται σε χρονικες ζωνες.Ετσι αναλογα ποσο καιρο μετραει κανεις πανω στη γη ειναι βρεφος,νηπιο,παιδι,εφηβος,ενηλικας,υπερηλικας,χωμα...
    .......................................
    Πιστευω πως τα παιδικα χρονια εχουμε υποχρεωση να τα προστατευσουμε ολοι γιατι ολοι μας ξερουμε ποσο σημαντικα ειναι αφου υπηρξαμε κι εμεις παιδια

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εδω παιζουν οι αντιρρησεις μου ...
    Δικαιωμα σου Σκεφτομαι ομως οτι πριν μερικες δεκαετιες ηταν αδιανοητο στην περα οχθη του Ατλαντικου να τρωνε στο ιδιο εστιατοριο λευκοι και μαυροι μαζι ή να κολυμπουνε στην ιδια πισινα ή ποσο μαλλον να ψηφιζουν.Σημερα ο Κοντολιζα Ραις αλωνιζει τα διπλωματικα σαλωνια...
    Φυσικα και δεν υπαινισσομαι οτι επρεπε οι αφρικανοι να ζουνε στο περιθωριο αλλα ειδες πως αλλαζουν σιγα σιγα τα πραγματα?

Πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν ο κοσμος μας αν το ταξιδι στο χρονο ηταν εφικτο
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Δικαιωμα σου Σκεφτομαι ομως οτι πριν μερικες δεκαετιες ηταν αδιανοητο στην περα οχθη του Ατλαντικου να τρωνε στο ιδιο εστιατοριο λευκοι και μαυροι μαζι ή να κολυμπουνε στην ιδια πισινα ή ποσο μαλλον να ψηφιζουν.Σημερα ο Κοντολιζα Ραις αλωνιζει τα διπλωματικα σαλωνια...
    Φυσικα και δεν υπαινισσομαι οτι επρεπε οι αφρικανοι να ζουνε στο περιθωριο αλλα ειδες πως αλλαζουν σιγα σιγα τα πραγματα?

Πολλες φορες αναρωτιεμαι πως θα ηταν ο κοσμος μας αν το ταξιδι στο χρονο ηταν εφικτο

Εφερα ενα παραδειγμα πιο πανω, για το οτι τα πραγματα ΔΕΝ αλλαζουν, αν ΔΕΝ θελουμε να αλλαξουν ...

Το διαβασες?

Ξερουμε ομως τι θελουμε?

Το διαβασα αλλα εχω υπ'οψην μου την λεγομενη "πλυση του εγκεφαλου".
    Ειναι μια επιτυχημενη πρακτικη πανω στην οποια βασιζεται η βιομηχανια της διαφημισης.
    Σκοπος της ειναι να αλλαζει τα "θέλω" μας.

"Λεγε λεγε το κοπέλι κανει τη γρια να θελει"

Οπως ειπε και ο alximistis νομιζω,με την επαναλαμβανομενη προβολη του κομματος αυτου καποιοι θα το σκεφτουν πιο σοβαρα...
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Re: Ξερουμε ομως τι θελουμε?

Το διαβασα αλλα εχω υπ'οψην μου την λεγομενη "πλυση του εγκεφαλου".
    Ειναι μια επιτυχημενη πρακτικη πανω στην οποια βασιζεται η βιομηχανια της διαφημισης.
    Σκοπος της ειναι να αλλαζει τα "θέλω" μας.

"Λεγε λεγε το κοπέλι κανει τη γρια να θελει"

Οπως ειπε και ο alximistis νομιζω,με την επαναλαμβανομενη προβολη του κομματος αυτου καποιοι θα το σκεφτουν πιο σοβαρα...

Εγω λεω λοιπον ακριβως το αντιθετο!

Οτι παρα την οποιαδηποτε πλυση εγκεφαλου, προβολη κ.λ.π. το ποσοστο (στο παραδειγμα μου) εχει παραμεινει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!

Δες και σχετικο παλιοτερο thread :wacko:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Θα ήθελα πάντος, όσοι έχετε παιδιά, να μου πείτε τι θα γίνει άν.......
    1) Ψηφιστεί τελικά ο νόμος για τα 12 έτη με προϋπόθεση τη "συννένεση"
    2) Κάποιος από αυτά τα καλόπαιδα πλησιάσει το 12χρονο παιδί σας, αγόρι ή κορίτσι
    3) Του υποσχεθεί διάφορα καθώς και ότι δεν πονάει, δεν είναι κακό, όλοι το κάνουν κ.λ.π.
    4) Το παιδάκι σας "συννενέσει"
    5) Το καλόπαιδο του ξεσκίσει το ...............
    6) Το παιδάκι έρχεται σπίτι ουρλιάζοντας και ψυχικά σημαδεμένο για όλη του τη ζωή ..........
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ή ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ..........................

ΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Θα ήθελα πάντος, όσοι έχετε παιδιά, να μου πείτε τι θα γίνει άν.......
    .......................................
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ή ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ..........................
    ......................

Υποθετικα μιλωντας παντα, προσωπικα θα εκανα ΚΑΙ τα δυο!

Το πρωτο γιατι ειναι θεμα αρχων και σταση ζωης που ΔΕΝ μπορει κανεις και τιποτα να μου την αλλαξει.

Και το δευτερο γιατι ετσι θα αισθανομαι !!!

Θελω να πω οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα πραγματα και προσωπικα μου ειναι ξεκαθαρες οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ! :smilea:

Ευτυχως που οι κορες μου ειναι 18 και 16 ...

ΥΓ: Εγω ρε γαμωτ' για τις "θρησκειες" μπηκα στην κουβεντα και αααλλα μου προεκυψαν ...

:rotflmao:

Ναι ρε Χρήστο, είναι διαφορετικά και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις........
    ΟΜΩΣ μοιραία κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ΚΑΙ ο νόμος.........
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι σε περιπτώσεις τέτοιων "ανθρώπων", έστω και αν φαίνεται αντιδημοκρατικό, ΔΕΝ πρέπει να δίνεται βήμα για να μιλήσουν............
    Αυτό το λέω γιατί ένας τέτοιος νόμος θα βασίζεται στην ΊΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ - ΑΡΧΕΣ και θα είναι καταστροφική για ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    Εμένα η κόρη μου μόλις έκλεισε τα 8 και τρέμω στην ιδέα .....................

................................
    ΟΜΩΣ μοιραία κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ΚΑΙ ο νόμος.........
    ...............................

Αυτο εγω το λεω μοιρολατρεια και ΔΕΝ το δεχομαι!

Το "μοιραιο" αυτο που λες ΔΕΝ θα ερθει ΠΟΤΕ πιστευω, σε πολιτισμενα Κρατη, και δοξα τον "Ανυπαρκτο" ( ), ΟΛΗ η Ευρωπη εχει αποδειξει τον "πολιτισμο" της!

ΜΗΝ ξεχνας απο την αλλη οτι το "μητρικο ενστικο" (η προστασια των παιδιων δηλαδη) ειναι το πιο ΙΣΧΥΡΟ μεσα σε ΟΛΟ το Ζωικο Βασιλειο, απ' οπου ΔΕΝ εξαιρουμαστε!

Για να γίνω ξανά ο συνήγορος του εξ'απο'δω............
    Η ψήφιση ενός τέτοιου νόμου θα μπορούσε κάλλιστα να βασιστεί στο δικαίομα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ του σώματός μας.............
    ΜΑΚΑΡΙ να είναι όπως τα λες αλλά............. η γηραιά ήπειρος είναι σαν τη γάτα και σκεπάζει καλά τις βρωμιές της στην Ταυλάνδη π.χ. ................

................................
    η γηραιά ήπειρος είναι σαν τη γάτα και σκεπάζει καλά τις βρωμιές της στην Ταυλάνδη π.χ. ................

Αυτο ξαναπεστο ...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Εγω Χρηστο καταλαβα παντως
    Keep on rocking in a free world !!!

.............................
    ΜΗΝ ξεχνας απο την αλλη οτι το "μητρικο ενστικο" (η προστασια των παιδιων δηλαδη) ειναι το πιο ΙΣΧΥΡΟ μεσα σε ΟΛΟ το Ζωικο Βασιλειο, απ' οπου ΔΕΝ εξαιρουμαστε!

Ρε μηπως κι ειμαστε η εξαιρεση τελικα?

Ρε μηπως κι ειμαστε η εξαιρεση τελικα?
    ΜΗΠΩΣ ;;;;;;;;;;;;

νιανιαρο μελος.. Το avatar του/της loufas

ετσι οπως παει..

το κοβω για εμφυλιο εδω μεσα..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    παντα ορθιοι!!

www.loufas.9f.com