Προχθες με το ibiza εριξα κατι κολωνες σε μια 430..
Τωρα, το οτι ηταν παρκαρισμενη δε μετραει ε;;;;]:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αλητες!![]()
Προχθες με το ibiza εριξα κατι κολωνες σε μια 430..
Τωρα, το οτι ηταν παρκαρισμενη δε μετραει ε;;;;]:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αλητες!![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Δεν θυμαμαι ποιος και που αλλα ειχανε βαλει μια Enzo με μια Ducati 999R (η καπως ετσι η οποια εκανε 30,000+ Euros) σε πιστα.Μεγαλη η διαφορα για την Ferrari.....
Μονο οι Φ1 ειναι πιο γρηγορες απο τις Μοτοgp σε πιστα(αν και αυτο παιζεται)Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
ε, και?
καταρχην ειναι 4χ4 και κατα δευτερον αυτα τα αυτοκινητα μιλανε για 0-200 κατι που αν δεις τα νουμερα ειναι σχετικα κοντα με ενα FZ1...
το οτι το σκιζουν στα +200 δεν ειναι τρελλο τσαι? Το οτι δουλευουν συνεχως με αντισπιν μεχρι τα 200 αλλα παλι ειναι σχετικα κοντα σου δεν ειναι τρελλο τσαι?... Το οτι εκει που τελειωνουν οι μηχανες αυτα ξεκινουν δεν ειναι τρελλο τσαι?...
το οτι κοστιζουν οσο 30 FZ1 δε σας λεει οτι ειναι απο αλλο ανεκδοτο?
Αντε να μπουν και πιστα να δουμε τι γελια θα πεσουν που θα πινει και φραπουτσινο ο οδηγος της murcielago οταν θα προσπερναει το FZ1 με ανεση... (και δε μιλαω για μεγαρα... μιλαω για πιστα!)
Μη τα ισοπεδωνουμε ολα... και εγω μηχανοβιος ειμαι αλλα αντε να κοκορευτω για καμια porsche (οχι την GT) και αρκετα ειναι... απο κει και πανω λιγο respect γιατι αρκετα απο αυτα ουτε μηχανη απο MotoGP δε μπορει να τα φτασει σε γερμανικες πιστες...
Αλλα αυτο δεν ειναι αμαξι
Επισης σε πολλες πιστες μερικες motogp γραφουν μεγαλυτερη τελικη απο μια Φ1.
Ο Capirossi εχει το ρεκορ σε μια πιστα με 330+ νομιζω
Ενα ZZR 1400 γραφει 7.5'' για τα 0-200!
Φερε οτι αμαξι θες, ακομα και το veyron
Αν καταφερει να ξεκινησει ΤΕΛΕΙΑ να κατσω να.....
Ολα τα λεφτα σε μια κοντρα ειναι οι επιταγχυνσεις, τα τις χεσω τις τελικες
Αν δεν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν αγωνες dragster, αλλα αεροδρομια για τελικες.
Και σε εμας αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα, αλλα εχει ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ να ξεφτιλιζεις με ενα οχημα 15000? ενα αλλο των 300.000+? :rotflmao:
Ρε παιδια, για μισο λεπτο.
Και εμενα μου αρεσει παρα πολυ να ξεβρακωνω Porsche, Μ3, Μ6 και λοιπα γρηγορα αυτοκινητα στο δρομο (σταση/επιταχυνσεις), αλλα νομιζω οτι καπου χανουμε το νοημα εδω.
Τι καθομαστε και συγκρινουμε και για ποιο λογο; Οι νομοι της Φυσικης ειναι αμειλικτοι. Ενα αυτοκινητο ειναι 5 φορες πιο βαρυ απο μια μηχανη -ειτε αυτο κανει 10 χιλιαδες ειτε 300 χιλιαδες ευρω! Αυτο ομως τι σημαινει; Κανει τετοια οχηματα υποδεεστερα "μας";
Οταν μια Bugatti Veryon, μια Ferrari 430, μια Lambo Murcielago κοστιζει 200 και 300 χιλιαρικα, υπαρχει καποιος ΛΟΓΟΣ που κανουν τοσο. Ειναι αληθινα αριστουργηματα μηχανολογικης τεχνης, οπου μεχρι και η τελευταια βιδα ειναι αποκλειστικα φτιαγμενη για αυτα τα οχηματα.
Σε αντιθεση παρτε ενα supersport του λιτρου (δεν μιλαω για εξωτικες κατασκευες οπως MV κλπ). ΤΙ ακριβως εχουν που τα κανει ξεχωριστα η μηχανολογικα αριστουργηματα;
Ειναι σχετικα απλες κατασκευες που εχουν τρομερες επιδοσεις για ενα και ΜΟΝΟ λογο: το βαρος τους (σε σχεση με την ιπποδυναμη τους).
Πως μπορει ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εξ ορισμου να ανταγωνιστει μια μηχανη σε αυτο τον τομεα;
Το οτι εγω με το Ζ μπορω να πατησω μια Porsche, η ενα R1 να πατησει μια Ferrari δεν κανει την μηχανη μου/μας ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο ενα τετοιο αυτοκινητο.
Τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και δεν χρειαζεται να συμφωνησει κανεις μαζι μου, αλλα οταν πριν απο χρονια ειδα απο κοντα την McLaren F1 (και την αγγιξα) και την ακουσα να ανοιγει, εχασα τον μυαλο και τον υπνο μου...
Ποια μηχανη θα μπορουσε να κανει το ιδιο;
To οτι μπορουν να περασουν στην ασφαλτο αυτην την τρομερη δυναμη, απο λιγα χιλιοστα ελαστικουΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
ΤΙ ακριβως εχουν που τα κανει ξεχωριστα η μηχανολογικα αριστουργηματα;
Το οτι μπορουν να στριψουν με αυτην την επαφη με 250+
Το οτι εισαι εκτεθειμενος στο αερα, και ομως πιανεις για πλακα τα 300, και με μερικες οπως haya/zzr απλα μπορεις να αποκοιμηθεις
Το οτι κοστιζουν παρα πολυ λιγο σε συγκριση με τις επιδοσεις που δινουν, γιατι μην μου πεις οτι μια ferrari δινει κατι περισσοτερο απο επιδoσεις. Μηπως εχει μεγαλο χωρο αποσκευων π.χ.?
To οτι κοστιζουν λιγο, σημαινει μεγαλη προοδο σε σχεση με τα αυτοκινητα
Σκεψου ποσο κοστιζαν τα πρωτα κινητα και τι εκαναν σε συγκριση με τωρα
Και το κυριοτερο
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΧΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
Και εγω σιγουρα δεν μενω αδιαφορος στην θεα ενος τετοιου αυτοκινητου, αλλα περισσοτερο θαυμασμο δινω σε ενα πολυ γρηγορο και καλοστημενο αμαξι που οι κατασκευαστες του καταφεραν να το βγαλουν στην αγορα με λιγα χρηματα, παρα ενα των 500.000?
Αν ειναι να πω στο Akashi να κατασκευασει ενα ZZR 3000 μονο και μονο για να λεμε οτι υπαρχει
Δοκιμασε σε καθημερινη χρηση ενα Veyron και θα δεις τι προκειται να παθει
Η μαλλον καλυτερα να το σχιζεις συνεχεια.
Αν δεν παρεις τα πιστονια για τασακια, να αλλαξω ονομα
αντε παλι.... γιατι τα λετε αυτα ρε παιδια και με τσαντιζετε???? για δες ποσα αλογα στο λιτρο βγαζει ενα (σσ ΠΑΝΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ) ss1000 και συγκρινε το νουμερο με οποιοδηποτε dream car( P.I.M.P. car) και μετα πες μου ποση τεχνολογια κουβαλανε πανω τους......Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Οταν μια Bugatti Veryon, μια Ferrari 430, μια Lambo Murcielago κοστιζει 200 και 300 χιλιαρικα, υπαρχει καποιος ΛΟΓΟΣ που κανουν τοσο. Ειναι αληθινα αριστουργηματα μηχανολογικης τεχνης, οπου μεχρι και η τελευταια βιδα ειναι αποκλειστικα φτιαγμενη για αυτα τα οχηματα.
Σε αντιθεση παρτε ενα supersport του λιτρου (δεν μιλαω για εξωτικες κατασκευες οπως MV κλπ). ΤΙ ακριβως εχουν που τα κανει ξεχωριστα η μηχανολογικα αριστουργηματα;
Ειναι σχετικα απλες κατασκευες που εχουν τρομερες επιδοσεις για ενα και ΜΟΝΟ λογο: το βαρος τους (σε σχεση με την ιπποδυναμη τους).
Πως μπορει ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εξ ορισμου να ανταγωνιστει μια μηχανη σε αυτο τον τομεα;
α και ενα γιαπωνεζικο supersport 1000 δεν εχει πια τιποτα να ζηλεψει απο ενα "εξωτικο" MV ... λιγο καλυτερα περιφεριακα και σιγα τα λαχανα....
Πάντως αν ήταν κίτρινη, σίγουρα ήταν η Murcielago γιατί την έχω πετύχει 1-2 φορές Γλυφάδα!!!
Bugati ούτε για δείγμα πάντως δεν κυκλοφορεί!!!
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Μην τα μπερδεύεις με τα φτιαγμένα γιατί δεν έχουν καμιά σχέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δοκιμασε σε καθημερινη χρηση ενα Veyron και θα δεις τι προκειται να παθει
Η μαλλον καλυτερα να το σχιζεις συνεχεια.
Αν δεν παρεις τα πιστονια για τασακια, να αλλαξω ονομα
Αυτό δε σπάει ούτε που να το κοπανάς με βαριοπούλα.
Αυτά δεν είναι τα φτιαγμένα αυτοκίνητα του μαστρο-Τζίμη που βρίσκεται στη Λιοσίων.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Νίκο, Γιώργο(χ2)έχετε δίκιο ολοι σας. Πολύ σωστά επιχειρήματα και εκπληκτικές εμπειρίες αλλα καλύτερα να μην συγκρίνουμε δύο τελείως άσχετα μεταξύ τους οχήματα (αυτοκίνητο-μηχανή).
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει αυτό που γουστάρει και σηκώνει η τσέπη του.+-
Εγώ πάντως γουΖ τάρω οπως κι' εσείς τα πράσινα πυραυλάκια του Akashi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δεν προκειται να δεις veyron πουθενα στον κοσμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Πάντως αν ήταν κίτρινη, σίγουρα ήταν η Murcielago γιατί την έχω πετύχει 1-2 φορές Γλυφάδα!!!
Bugati ούτε για δείγμα πάντως δεν κυκλοφορεί!!!
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Το πολυ πολυ να υπαρχει στην συλλογη κανενος Σειχη
Σιγα το εξωτικο το ΜV!
Τρωει κατι τσαγακια απο κατι Ιαπωνεζικα και κατι αλλα Ιταλικα...
Σωστος idi, pimp car!!
Αναθεμα και αν ξερουν να τα οδηγανε οι 10% που τα εχουνε
Ε και;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αναθεμα και αν ξερουν να τα οδηγανε οι 10% που τα εχουνε
Στα @@ τους.
Αφού γουστάρουν καλά κάνουν.
Ας είχα κι εγώ τα λεφτά να το χώσω στο σαλόνι μου.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Kαι ομως Ροβερτο κανεις λαθος!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Μην τα μπερδεύεις με τα φτιαγμένα γιατί δεν έχουν καμιά σχέση.
Αυτό δε σπάει ούτε που να το κοπανάς με βαριοπούλα.
Αυτά δεν είναι τα φτιαγμένα αυτοκίνητα του μαστρο-Τζίμη που βρίσκεται στη Λιοσίων.
Σε οτι συγκριτικο διαρκειας εχει γινει με τετοια αυτοκινητα, καθε φορα ολο και κατι παθαινανε!
Σε καποιο συγκριτικο με μεγαλη διαδρομη που ειχε γινει για λογαριασμο πολλων Ευρωπαικων περιοδικων, το αυτοκινητο παρεδωσε πνευμα πριν τελειωσει το τεστ(ειχε παθει χοντρη ζημια σε ζωτικο τμημα).
Η μηχανη απλως ετριζε απο την ζεστη την εξατμιση της.
Και τελος παντων γιατι τα αυτοκινητα γινονται καθε χρονο και πιο βαρια?
Αναλογα με την κατηγορια περνουν +300 κιλα
Η 33 μου ζυγιζε 940 κιλα και τωρα η 147 ζυγιζει 1200, και φυσικα δεν παει βημα.
Η 33 μου με 90 ιππους πεταγε ενω η 147 με 120 σερνεται
Ειναι προοδος αυτο?
Ρε παιδια οι μηχανες εχουν σκοπο το εμποριο και κατασκευαζονται εχοντας υποψην και το κοστος.Γι'αυτο και ολοι βαζουν εξατμησεις, αναρτησεις, υψηλης μετα.Πραγματα που δεν συμφερει το εργοστασιο να τα βαζει απο την αρχη.
Αν μια μηχανη στοιχιζει 13.000 ή 15.000 εχει μεγαλη σημασια για τον αγοραστη.Σε τετοια αυτοκινητα οπως Ferrari και Bugatsa sorry Bugati:rotflmao: ειτε στοιχιζουν 160.000 ειτε 170.000 ειναι νομιζω αδιαφορο για τον αγοραστη. Απο την αλλη η τεχνολογια και η ερευνα εχει γινει μεχρι να κατασκευαστουν αυτα τα αυτοκινητα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτη των μηχανων.Αν δεν υπηρχε δηλαδη ο περιορισμος του κοστους θα οδηγουσαμε ολοι την ιδια μηχανη με τον Rosi.......
Δεν νομίζω ότι στέκει αυτή η σύγκριση!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Και τελος παντων γιατι τα αυτοκινητα γινονται καθε χρονο και πιο βαρια?
Αναλογα με την κατηγορια περνουν +300 κιλα
Η 33 μου ζυγιζε 940 κιλα και τωρα η 147 ζυγιζει 1200, και φυσικα δεν παει βημα.
Η 33 μου με 90 ιππους πεταγε ενω η 147 με 120 σερνεται
Ειναι προοδος αυτο?![]()
Γιατί το ένα δεν είχε καθόλου εξοπλισμό! Γιατί το πλαίσιο του νέου είναι σαφώς πιο στιβαρό! Γιατί το νέο σε προστατεύει 10 φορές περισσότερο.................και πολλά ακόμη!