Γιάννη είσαι σίγουρος???
Εγώ δεν θα το ρίσκαρα!!!
![]()
![]()
![]()
Διόρθωση
Είναι κορεάτικο και έχει έρθει ήδη στην Ελλάδα. Ψάχνω για τιμή
γιατί είσαι συντηρίκλας και χοντάκιας, δηλαδή συντηρίκλας^2 (στο τετράγωνο):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Γιάννη είσαι σίγουρος???
Εγώ δεν θα το ρίσκαρα!!!
![]()
![]()
![]()
1. Και εσύ Honda έχεις!
2όν δεν είμαι συντηρίκλας! Απλά όταν από κάτι εξαρτάται και η ζωή μου θα το σκεφτώ 2πλά και 3διπλά!!!
Απλά δεν τα εμπιστεύομαι γιατί είναι πολύ λίγο καιρό στην αγορά και κάθε τι νέο έχει προβλήματα. Και επίσης δεν έχουν και την καλύτερη φήμη μέχρι στιγμής!
![]()
![]()
δηλαδή κινδυνεύει η ζωή σου από τι? Αλλο να κινδυνεύεις να μείνεις ρε συ, και άλλο να λες οτι μπορει να ανατιναχτεί κιόλας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
δεν είμαι συντηρίκλας! Απλά όταν από κάτι εξαρτάται και η ζωή μου θα το σκεφτώ 2πλά και 3διπλά!!!
![]()
![]()
Εντάξει η ζωή σου ίσως όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
δηλαδή κινδυνεύει η ζωή σου από τι? Αλλο να κινδυνεύεις να μείνεις ρε συ, και άλλο να λες οτι μπορει να ανατιναχτεί κιόλας!!![]()
![]()
Αλλά όταν κάτι είναι πολύ φτηνό κάτι σημαίνει αυτό! Από αξιοπιστία ποιος σου λέει ότι δεν θα σου μένει κάθε χλμ???
Σιγουρα θα χρησιμοποιει κινητηρα Ιαπωνα κατασκευαστη, οποτε....
Αν σου αρεσει βουρ!
ναι! οτι 1,5 δις ανθρωποι δουλευουν με χαμηλα μεροκαματα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Αλλά όταν κάτι είναι πολύ φτηνό κάτι σημαίνει αυτό!![]()
Ναι δεν διαφωνώ! Αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και χαμηλότερα ποιοτικά στάνταρντ??Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι! οτι 1,5 δις ανθρωποι δουλευουν με χαμηλα μεροκαματα....![]()
Απλά και με τα όσα ακούω για τα κινέζικα προιόντα γύρω μου.......![]()
![]()
Προσωπικά θα περίμενα να κυκλοφορήσει λίγο καιρό να δω και τι παίζει και μετά!![]()
ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ''made in not china''Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Ναι δεν διαφωνώ! Αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και χαμηλότερα ποιοτικά στάνταρντ??
Απλά και με τα όσα ακούω για τα κινέζικα προιόντα γύρω μου.......![]()
![]()
Προσωπικά θα περίμενα να κυκλοφορήσει λίγο καιρό να δω και τι παίζει και μετά!![]()
Ολοι πλεον κατασκευαζουν στις Ανατολικες χωρες(δεν εννοω Ιαπωνια φυσικα), ειναι πιο φτηνα τα χερια εκει.
Και τελος παντων τι σας κανει να πιστευετε οτι ενας Γαλλος/Ιταλος κτλ, ξερει να δενει καλυτερα απο εναν Κινεζο?
Κινεζικα προιοντα?
Ειναι πλεον γνωστο οτι οι Ανατολιτες σε αυτα τα πραγματα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ.
Και οχι μονο αντιγραφουν, αλλα τελειοποιουν!
Αποδειξη η περισσοτερες μηχανες που βλεπετε καθε μερα
προς θεου δε λεω οτι το hyosung ειναι ΚΤΜ... ουτε σε 10 χρονια.... αλλα νταξ...δε θα πεθανεις αμα το καβαλησεις...
Σε μερικά χρόνια σίγουρα θα γίνει και αυτό!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κινεζικα προιοντα?
Ειναι πλεον γνωστο οτι οι Ανατολιτες σε αυτα τα πραγματα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ.
Και οχι μονο αντιγραφουν, αλλα τελειοποιουν!
Αποδειξη η περισσοτερες μηχανες που βλεπετε καθε μερα
Όπως πριν 10-15 χρόνια τα ιαπωνικά αυτοκίνητα τα θάβανε για την οδική συμπεριφορά τους ενώ πλέον είναι αξιοπρεπέστατα!
Αντίστοιχα πιστεύω θα γίνει και με τα μηχανάκια!
Αλλά προς το παρόν όντας και τελείως νέες εταιρίες......................
Τι έχεις ακούσει μέχρι στιγμής για αυτά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Και επίσης δεν έχουν και την καλύτερη φήμη μέχρι στιγμής!
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ναι εντάξει σε αυτό γράψε λάθος!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τι έχεις ακούσει μέχρι στιγμής για αυτά;
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στην μάρκα αυτή αλλά γενικά στα ασιατικά προιόντα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό!
(δεν αναφέρομαι εννοείται σε φίρμες εδραιωμένες στο χώρο)
Προσωπική άποψη είναι ότι απλά προς το παρόν δεν τα εμπιστεύομαι. Τίποτα παραπέρα.