Δεν ξερω αν ειδε κανεις το δελτιο ειδησεων το Σαββατο (αν θυμαμαι καλα) αλλα ειχε δυο περιστατικα που πιστευω ειναι αξια αναφορας.
1) Μπατσος σταματαει στην παραλιακη ξημερωματα ενα ζευγαρι για αλκοτεστ, οδηγουσε η κοπελα. Το τεστ αρνητικο. Ο συνοδηγος λιωμα και οπως ισχυριζεται ετσι ειχε συνεννοηθει με την κοπελα του ( θα πιω εγω να οδηγησεις εσυ)
Ο μπατσος τον υποχρεωσε μετα απο απειλες και τσαμπουκαδες να κανει και αυτος αλκοτεστ...![]()
![]()
Μην τα πολυλογω...ειχε πιει πολυ, και τον εγραψε για οδηγηση μεθυσμενος, επειδη δνε ειχε διπλωμα μαζι, και απειθια κατα της αρχης!!!!!
Τον εβγαλαν στα καναλια, οι μπατσοι ισχυριζοντουσαν οτι το ζευγαρι ειδε το μπλοκο και αλλαξε θεσεις.
Ο αντρας ισχυριζεται οτι ειχαν συνενοηθει να μην οδηγησει αυτος για να πιει!![]()
Ο διοικητης της τροχαιας ειπε οτι θα το ψαξει......:a31:
Περιστατικο νο 2 :
Μπατσος σταματα κοπελα με πολυτελες καμπριο μολις βγαινει στην συγγρου απο παραδρομο.
Την αναγκαζει να κανει οπισθεν αντιθετα για να τσεκαρει κατι![]()
![]()
Η κοπελα λεει ειχε ψαρωσει και το εκανε. Οταν ξαναηρθε μπροστα, της λεει......Η μου δινεις το κινητο σου να σε παρω η σε γραφω για παρανομη οπισθεν!!!!!
κοπελα- πας καλα ρε;
μπατσος- γιατι σε χαλαει; το αμαξακι ποιος στο πηρε; το αγορι σου; και εμεις σε χαλαμε;Η μου το δινεις η πας αυτοφορο.
Η κοπελα ισχυριζεται οτι ηταν πολυ ψαρωμενη και δεν σκεφτοταν τιποτα. Ουτε καν να παρει καποιον απο το κινητο της....
Αποτελεσμα...εδωσε το κινητο της για να φυγει και ο Μπατσος της εκοψε κληση και .......εγραψε το κινητο του πανω στην κληση!!!!!
Για τοσο μα@@@@ μιλαμε.
Οποτε πηρε η κοπελα την κληση και τον εβγαλε στα καναλια, με αποτελεσμα ο Διοικητης να πει.....θα τον βρουμε μεσω του κινητου και θα τον κανονισουμε.......:a31:![]()