:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με τέτοια ονόματα και τέτοια στιχάκια άντε να πας μπροστά
Τοσο καρο που ποσταρετε "ασεμνες" γυναικιες φωτογραφιες τις χανω σημερα γιατι επρεπε να προλαβω να την δω......![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τοσο καρο που ποσταρετε "ασεμνες" γυναικιες φωτογραφιες τις χανω σημερα γιατι επρεπε να προλαβω να την δω......![]()
![]()
![]()
Γιατί κλαις![]()
![]()
;
Ζηλεύεις;![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Να τα μας...Σκασανε ολοι οι Γκουσκουνηδες του φορουμ....![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
γεια σας ρε αδερφαρες που ριχνουν το <<επιπεδο>> τα στριγγακια![]()
:a24: :a31: :a31: :a31:
Tha mas paroun me tis petres me ayta pou bazete tha fame kraksimo reee katse na prolabw to kako.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Tha mas paroun me tis petres me ayta pou bazete tha fame kraksimo reee katse na prolabw to kako.
Γρήγορα ότι προλάβεις γιατί άμα έρθει ο Βαρτ...![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Epidei den ginete na kinigame ton kathe sterimeno kai na toy kovoume tis ksekoles foto (pou vriskonte se authonia sto web)
O Mod tha mporei na kanei BAN xristes pou grafoune sta paparia toys ton ypoloipo kosmo kai synexizoun ston idio aparedekto tropo
![]()
εν ειν' κακη ιδεα, εν ειν' καθολου κακη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
O Mod tha mporei na kanei BAN xristes pou grafoune sta paparia toys ton ypoloipo kosmo kai synexizoun ston idio aparedekto tropo
![]()
![]()
simfwnw kai egwΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εν ειν' κακη ιδεα, εν ειν' καθολου κακη!![]()
Σε ποιον ακριβως αναφερεσε ρε γιγαντα?Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
γεια σας ρε αδερφαρες που ριχνουν το <<επιπεδο>> τα στριγγακια![]()
:a24: :a31: :a31: :a31: