Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Δέλεαρ σήμερις;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ηλία δεν είναι αστείο Φίλε!!!

Ξερω ότι δεν έβαλες με αυτό το σκεπτικό το συγκεκριμένο emoticon αλλά....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εσύ σταμάτα τα ποπ που δεν έχουν στοπ και βοήθα την κατάσταση, γιατί δεν μπορώ τις διαμάχες πάλι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Το ξέρω οτι δεν είναι αστείο...

απλα θα έλεγα να μην ασχολείστε.

παλιοκουλάντζα που κόλλησες στη λάσπη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ξερω ότι δεν έβαλες με αυτό το σκεπτικό το συγκεκριμένο emoticon αλλά....
    Ντιμ χωρίς να θέλω να δώσω ελαφρυντικό στον άφρο, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι έτσι κάνει με άλλους. Μια καλή τακτική είναι να μην δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει... Στο πολυ πολύ βάθος είναι καλός ο Λεωνίδας, απλά θέλει να την λέει σε όλους και σε όλα!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ντιμ χωρίς να θέλω να δώσω ελαφρυντικό στον άφρο, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι έτσι κάνει με άλλους. Μια καλή τακτική είναι να μην δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει... Στο πολυ πολύ βάθος είναι καλός ο Λεωνίδας, απλά θέλει να την λέει σε όλους και σε όλα!!

Ναι βρε Λενάκι αλλά αν δεν του απαντήσει κανείς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάθει κανένα εγκεφαλικό (είναι και σε κρίσιμη ηλικία) ή στην καλύτερη θα παραφράσουμε το ανέκδοτο με τα μπαρμπούνια (από που κλάνει ο άφρο? από πουθενά, γι'αυτό είναι κόκκινος).
    Για το καλό του ασχολούνται μερικοί εκ περιδρομής

Υ.Γ. τώρα θα βγει, θα με βρίσει, θα απαντήσω, θα του πω να 'ρθει στο Δέλεαρ να μου μιλήσει αν έχει κάποιο πρόβλημα, κάποια στιγμή θα έρθει, θα κάνει πάλι ότι δεν κατάλαβε ποιος είμαι κ.ο.κ. ... σε δουλειά να βρισκόμαστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis

Σου απάντησα σε π.μ!

Το γραφω κι εδώ, δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!

tou ir8e i forologiki dilosi to eka8aristiko ke apo tin ekpliksi katapie to gialino mati tou ke tou epese i masela stin lekani tis toualetas.ke mia kinisi antanaklastikon na kani kati epi toutou ton efere se simio na xasi tin isoropia tou na pesi me ta plevla ston mpite me to podi tou na aniksi tin porta tou plintiriou na xi8oun ola ta nera epano tou ke mpeni ke i aderfi tou me to sesouar sta xeria ke eplikti to petai apo ta xeria tis gia na ton piasi xoris na ipologisi oti douleve giati itan stin priza me apotelesma na pezi zontano mesa sta nera ke na pa8oun ke i dio ilektrokolisi se simio na

Eiναι η 3η,4η φορα που το διαβαζω και παλι δεν διακρινω καποια διαθεση να θιξει υποληψεις,να προσβαλλει ανθρωπους,να αφηνει αιχμες,να,να,να....

το μονο που μπορω να καταλαβω,ειναι οτι υπαρχει προηγουμενο και με το που περασε στην γωνια,τον τσιμπησατε.

αν παλι η φιλια μου με τον Αφρο με εκανε να διαβασω τοσο υποκειμενικα και εχασα την οση λογικη μου,τοτε σορυ.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    κι εγώ τώρα το είδα... μάλλον υπάρχει κάποιο προηγούμενο...
    ψυχραιμία παίδες. Ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας...

Τί λέτε ρε παιδιά???

Τί προηγούμενο?
    Την προηγούμενη Δευτέρα ήρθε στο Δέλεαρ ΜΟΝΟΣ του να μου συστηθεί! Εγώ δεν τον ήξερα ούτε στη φάτσα ποιός είναι!
    Είπαμε ένα γειά κι έφυγε!

Δύο μέρες μετά σε άλλο πόστ, πήγα να του κάνω ψιλό-χαβαλέ και αυτό με το θάρρος της επαφής μας (που μαυρη να ναι η ώρα) και απάντησε με το να με πεί ούτε λίγο ούτε πολύ μ@λ@κ@!

Ώπα ρε μεγάλε! Ήρεμα, ποιός είσαι δηλαδή?

Μέχρι τώρα διάβαζα κάποια (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ) τα πόστ του και αυτό για να δώ μέχρι πού θα φτάσει η βλακεία που τον δέρνει! Όπως μάλιστα λένε μερικοί, μόνο εδώ μέσα, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ καλός άνθρωπος, απλώς τον αγνοούν και πάνε παρακάτω! (Να ξέρατε πόσα π.μ έλαβα με τέτοιες απαντήσεις!!!)
    Ε, εγώ λοιπόν του απάντησα όταν με ενόχλησε προσωπικά!Και οι χαρακτηρισμοί μου συνδέονται και με πόστ στα οποία δεν απαντούσα μιας και δεν εμπλεκόμουν, αλλα έχω βγάλει την άποψη μου για αυτον τον άρρωστο άνθρωπο!!!

Ξέρω ότι μπορεί να φάω γερό πέλεκυ από κάποιους (δεν ξέρω ακόμα με πιά μορφή) αλλά ας μου δώσει κάποιος τις απαντήσεις μου!!! Ή μήπως για καποιους λόγους θα φάω τον πέλεκυ και ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ???

Λοιπόν και για να τελειώνει αυτή η ιστορία!
    Εγώ δεν είμαι κανένας που τρώγεται για καυγά και διαμάχη! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ κάποιοι να το ξέρουν αυτό!Αυτή τη στιγμή όμως όπως και πρίν είμαι "στα κόκκινα"!!!
    Δεν πετάω καμμιά "σπόντα" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να νομίζετε μερικοί, ειδικα σε σένα Θανάση που σε νιώθω φίλο μου!Σου εξήγησα παραπάνω!
    Άν ΕΓΩ τώρα παρεκτράπηκα, ε τότε τί να σας πώ...
    Ζήτησα να μήν ξανα ασχοληθεί με αυτό το βλακώδες κατά τη γνώμη μου χιούμορ (και έχω αυτό το δικαίωμα νομίζω) με μένα και με τον Αδερφό μου! ΟΚ?
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ?

Και όπως προείπα, δεν είδα κανένα να του γράψει τέτοιες μ@λ@κίες στη δική του περιπέτεια υγείας, εκείνος πού το είδε το αστείο άν τελικά θέλει να μας πεί ότι κάνει χιούμορ?

Πέραν όλων αυτων, τοσυνέχισε και παρακάτω με την πάρτη μου!

Δεν θέλω να συνεχίσω παρακάτω, τουλάχιστόν όχι τώρα γιατί συνεχώς γράφω και σβήνω βρισιές και κατάρες για αυτό το όν!

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Άμα δεν βρέχει θα έρθω.

Τι ώρα είπαμε;
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Άμα δεν βρέχει θα έρθω.

Τι ώρα είπαμε;

Απ' τις 8 και μετα σιγουρα υπαρχει κοσμος, πολλες φορες κι αρκετα νωριτερα ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Απ' τις 8 και μετα σιγουρα υπαρχει κοσμος, πολλες φορες κι αρκετα νωριτερα ... :smilea:
    Λυκάνθρωπε θα παρευρεθείς κι εσύ;
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Λυκάνθρωπε θα παρευρεθείς κι εσύ;

Πρεπει να ειμαι ΒΑΡΙΑ αρρωστος για να λειψω ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Άμα δεν βρέχει θα έρθω.

Τι ώρα είπαμε;
    εχεις βαλει νεο ημερολογιο στο καντραν για να ερθεις ή δεν θα εχεις σελιδες να γραψεις?

:rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εχεις βαλει νεο ημερολογιο στο καντραν για να ερθεις ή δεν θα εχεις σελιδες να γραψεις?

:rotflmao:

Esy an de peirakseis kosmo de ginete e???
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF