Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: ΜΠΑΤΣΟΙ = Μ@@@@@@@@

ΜΠΑΤΣΟΙ = Μ@@@@@@@@

Δεν ξερω αν ειδε κανεις το δελτιο ειδησεων το Σαββατο (αν θυμαμαι καλα) αλλα ειχε δυο περιστατικα που πιστευω ειναι αξια αναφορας.

1) Μπατσος σταματαει στην παραλιακη ξημερωματα ενα ζευγαρι για αλκοτεστ, οδηγουσε η κοπελα. Το τεστ αρνητικο. Ο συνοδηγος λιωμα και οπως ισχυριζεται ετσι ειχε συνεννοηθει με την κοπελα του ( θα πιω εγω να οδηγησεις εσυ)
    Ο μπατσος τον υποχρεωσε μετα απο απειλες και τσαμπουκαδες να κανει και αυτος αλκοτεστ...
    Μην τα πολυλογω...ειχε πιει πολυ, και τον εγραψε για οδηγηση μεθυσμενος, επειδη δνε ειχε διπλωμα μαζι, και απειθια κατα της αρχης!!!!!
    Τον εβγαλαν στα καναλια, οι μπατσοι ισχυριζοντουσαν οτι το ζευγαρι ειδε το μπλοκο και αλλαξε θεσεις.
    Ο αντρας ισχυριζεται οτι ειχαν συνενοηθει να μην οδηγησει αυτος για να πιει!
    Ο διοικητης της τροχαιας ειπε οτι θα το ψαξει...... :a31:

Περιστατικο νο 2 :
    Μπατσος σταματα κοπελα με πολυτελες καμπριο μολις βγαινει στην συγγρου απο παραδρομο.
    Την αναγκαζει να κανει οπισθεν αντιθετα για να τσεκαρει κατι

Η κοπελα λεει ειχε ψαρωσει και το εκανε. Οταν ξαναηρθε μπροστα, της λεει......Η μου δινεις το κινητο σου να σε παρω η σε γραφω για παρανομη οπισθεν!!!!!
    κοπελα- πας καλα ρε;
    μπατσος- γιατι σε χαλαει; το αμαξακι ποιος στο πηρε; το αγορι σου; και εμεις σε χαλαμε;Η μου το δινεις η πας αυτοφορο.

Η κοπελα ισχυριζεται οτι ηταν πολυ ψαρωμενη και δεν σκεφτοταν τιποτα. Ουτε καν να παρει καποιον απο το κινητο της....
    Αποτελεσμα...εδωσε το κινητο της για να φυγει και ο Μπατσος της εκοψε κληση και .......εγραψε το κινητο του πανω στην κληση!!!!!
    Για τοσο μα@@@@ μιλαμε.
    Οποτε πηρε η κοπελα την κληση και τον εβγαλε στα καναλια, με αποτελεσμα ο Διοικητης να πει.....θα τον βρουμε μεσω του κινητου και θα τον κανονισουμε.......:a31:

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Καλά....:a31: :a31: :a31: Περίμενε...:a31: :a31: :a31:

Θα του κλάσουν μία μάντρα.

Όπως τον άλλον με την σιδερογροθιά στην πορεία.

Ξέρετε τι έπαθε αυτός ε;

Πήρε δυσμενή μετάθεση... :hypnotize :wacko: ...

Ξέρετε που ε;

Στο Α.Τ. Παγκρατίου!!! :a31: :a31: :a31:
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Ox pagratiou.Opote pernaw apo ekei me thn papia thn paw lampada.Me blepw na me kanoyn topi sto ksylo :rotflmao:

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Υπάρχουν κάτι καθίκια!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Ox pagratiou.Opote pernaw apo ekei me thn papia thn paw lampada.Me blepw na me kanoyn topi sto ksylo :rotflmao:

Mη γελάς,

Για κλάματα είναι
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Ξέρετε που ε;
    Στο Α.Τ. Παγκρατίου!!! :a31: :a31: :a31:
    Ε...
    Νταξ, που ξερεις, μπορει να ειναι απο τον Εβρο ο ανθρωπος!! :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παρόμοια περίπτωση με τη δεύτερη, είχε μια γνωστή μου. Της είπαν να δυναμώσει τη μουσική... ε και αυτή το έκανε. Της έκοψε κλήση.... και τις είπε ότι η μουσική ακουγόταν 4 αυτοκίνητα πίσω...

... και ύστερα λέμε για τα πρόστιμα. Άμα ο τσοςμπά ασκεί ψυχολογική εξουσία πάνω σου, φαντάσου με τα νέα πρόστιμα τί θα γίνεται...

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Ε...
    Νταξ, που ξερεις, μπορει να ειναι απο τον Εβρο ο ανθρωπος!! :rotflmao:
    Μπα απο εβρο αμα σε ξηλωσουν σε στελνουν Σαμο μερια κατι ξερω
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    AXAXAXAXAX ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ

αλλα και μενα μου εχει δωσει μπατσος το τηλ του πριν ποοοοολυ καιρο που με σταματησε με την μηχανη αχααχαχαχαχ

τι να πεις για γελια και για κλαμματα

αλλα δεν ειναι ΟΛΟΙ ετσι παιδια στους χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και περιεργοι οπως παντου αλλα μην τους βαζουμε στο ιδιο καζανι ολους δεν ειναι ετσι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Emena den me enoxloune oi mpatsoi na sas pw thn alhtheia kai aytoi antres einai kai einai enas eykolos tropos kamakomatos.
    Oi gomenes mou thn spane ,pou gia na apofygoune thn klisi kanoun ta glyka matia.Alloste mhn kribomaste pisw apo to daktylo mas ama eisai swstos den tha fas klisi TELOS.
    Emena to 99,9% pou efaga klisi eftaiga thn pernw ypografw kai paw sthn eyxh ths panagias.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Emena den me enoxloune oi mpatsoi na sas pw thn alhtheia kai aytoi antres einai kai einai enas eykolos tropos kamakomatos.
    Oi gomenes mou thn spane ,pou gia na apofygoune thn klisi kanoun ta glyka matia.Alloste mhn kribomaste pisw apo to daktylo mas ama eisai swstos den tha fas klisi TELOS.
    Emena to 99,9% pou efaga klisi eftaiga thn pernw ypografw kai paw sthn eyxh ths panagias.
    θανασης σπικινγκ........
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ξέρετε πόσους "μπάτσους" συναναστρεφόμαστε κάθε μέρα? Βλάχους τούς λέγανε παλιά και κάτι ξέρανε.
    Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι,που ξύνονται κάθε μέρα πίσω από ένα γκισέ,μάς έχουνε πεί "Δεν γίνεται σήμερα...περάστε την άλλη βδομάδα" και συνεχίζουν απτόητοι το ξύσιμο? Και δεν είναι ότι δεν μπορούν.
    Δεν θέλουν.Δε γουστάρουν ρε παιδάκι μου!

Και αυτό γίνεται γιατί τούς έχει δοθεί εξουσία.
    Ετσι αισθάνονται οι κωλόβλαχοι.Σ' έχουν στο χέρι.
    Κι έτσι και τούς φορέσεις και στολή ?Πάρτε διαβόλοι βάγια!
    Τα δυό τριανταδυό ,πού 'λεγε κι ο Χατζηχρήστος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re paidia den ftaiei o mpatsos o idios ftaiei o ELLHNAS kai h gamimeni nootropia tou kai thn exoume dei pampoles fores.
    Akoma kai ston strato ypodekaneas ginotan kapoios kai thn eblepe stratigos.Dwse ston ellhna eksousia kai thn psyxh tou pare.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    [B]AXAXAXAXAX ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ

αλλα και μενα μου εχει δωσει μπατσος το τηλ του πριν ποοοοολυ καιρο που με σταματησε με την μηχανη αχααχαχαχαχ

τι να πεις για γελια και για κλαμματα

Ναι μόνο που εσύ δεν μας λες την συνέχεια και την κατάληξη της ιστορίας... τι να σκεφτούμε άραγες...
    IDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Πάρε ένα 18χρονο παιδί και βάλε το σε μία σχολή για 2-3 χρόνια όπου θα ζει και θα διδάσκεται τα πάντα γύρω από την ιεραρχία. Εκεί όπου ο αλφάς υποκλίνεται στον βητά ο διάστερος στον τριάστερο κλπ εκεί που ΜΟΝΑΔΙΚΗ αξία είναι ο βαθμός και τα γαλόνια.

Τι παθαίνει λοιπόν ο νέος μας ? Γίνεται ο τέλειος αστυνομικός , τροχονόμος στρατιωτικός και περιμένει πώς και πώς θα βγει στον έξω κόσμο να επιβάλει τα πρέποντα που αναλογούν στον βαθμό του.

Σε σταματάει λοιπόν στο μπλόκο και εκείνη την στιγμή το μυαλό του σκέφτεται τρόπους να επιβληθεί πάνω σου , να δείξει την "αξία" του βρε παιδί μου. Πώς το κάνει αυτό ? ποια είναι η δύναμη του ? μα το στυλό , το μπλοκάκι και το point system τα οποία χρησιμοποιεί ανελέητα πάνω σου.

Και καλά θα μου πεις εγώ έχω συναντήσει και καλούς μπάτσους πώς συμβαίνει αυτό ? ε μάλλον αυτοί θα είχαν κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ.
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF