Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Varadero 125....την Γνωμη Σασ Παρακαλω.......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    ............
    και για ένημέρωση, η honda έχει βγάλει μία σειρά, την xlv, σε xlv125, xlv400, xlv600-650, xlv 750, xlv 1000, στα οποία βάζει ένα αυτοκόλητο, transalp, afrika twin, varadero κτλ. εγώ τα λέω όλα transalp γιατί τους ταιριάζει.
    ................
    Ρε φιλαρακο ...
    Καλως ηρθες πρωτα απο ολα ....

Αλλααααα ....
    Εκτος κι αν εχω λαθος μηχανη ...
    Η Αφρικα ειναι XRV 750 ...

Μηπως ξερεις να μας πεις και τις διαφορες?

Γιατι και μενα ΙΔΙΑ μου φαινονται και μπερδευομαι ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    μα καλά έχεις καβαλήσει το transalp -ok, varadero- 125 και σου άρεσε? και το προτίνεις? αφου το παπί σου είναι καλύτερο. και πιο γρήγορο. για 'υτό δεν σε λέω μηχανόβιο, αν και κρατάω μια επιφύλαξη γιατί είδα πως είσε 20 χρονών, αλλά αν μετά το παπί σου πάρεις virago 125 θα σε δώσω στη συμορία με τις harley να ξεσπάσουν τα παιδιά.
    και για ένημέρωση, η honda έχει βγάλει μία σειρά, την xlv, σε xlv125, xlv400, xlv600-650, xlv 750, xlv 1000, στα οποία βάζει ένα αυτοκόλητο, transalp, afrika twin, varadero κτλ. εγώ τα λέω όλα transalp γιατί τους ταιριάζει.
    όσο για τη vespa έχω πάει Θεσσαλονίκη. πάω στοίχημα πως το 90% των Μηχανόβιων με τα varadero, r1, ninza κτλ. δεν έχουν πάει τόσο μακριά.
    Γιατί ρε έθειξες τη βέσπα μου, εΕΕΕΕ?
    Α, πριν 13 χρόνια είχα TDR 250, και δεν είμαι και πολύ μεγάλος. αυτά περί μηχανόβιων.

file mou esi kavalas afto to ditroxo ke prin apo afto ixes tdr 250 tespa meta to tdr pires aftin tin vespa ke kseris ke tosa pola gia tis motosikletes ke les ola ta mega on-of transalp akoma ke to xrv 750 to les xlv 750 ke telos panton ipova8mizis mia megali gkama motosikleton epidi soni ke kala prepi na kseris apo mixane ke afto giati diavazis poli stin toualeta?
    :rotflmao:
    8a se parakalousa na mas afisis isixous katalavame tis apopsis sou tis empedosame ke otan poulisis tin raptomixani ke paris motosikleta ela na mas ksanapis tin apopsi sou gia tis motosikletes
    ke ine etsi opos ta lese emis pote den exoume pai 8esaloniki me tis motosikletes mas apla meriki exoun pai mugelo italia kati ali pigan tourkia meriki ali pigan stou diaolou tin mana ego prosopika exo girisi oli tin evia ke tin ipolipi elada:rotflmao:
    ala 8esaloniki den pige kanis:rotflmao: :rotflmao:
    ti na panakanoume eki aloste na fame mpougatsa me spanaki?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    pantos min xaramizis tin misi zoi sou vre pedi mou gia na ftasis 8esaloniki pare kamia mixani na pigenis se kana trioro to poli
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    a ke emena mou aresis giati ise idiori8mos :rotflmao: :rotflmao:
    kenourios nls mas vrike..........
    re nls mpas ise esi ke mas to pezis vespakias tora?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	piaggio%20vespa%20px200.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	4994
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

xrv? σωστός ο παίχτης! με πιασες αδιάβαστο.
    κάτσε να θυμηθώ την πορεία μου: c 50, max 100, tdr 250, tdm850, typhoun?125, vespa 200, gsxr 750, xlv 650, tdm 900, vespa 150. για να πώ την αλήθια με το 900 που έχω (μαζί με τη vespa) δεν έχω πάει μακρύτερα από 300 km- ούτε με άλλη μηχανή αν θυμάμαι καλά- αλλά μην υποτημάς τους βεσπόβιους, αν μη τι άλλο έχουν ψυχή, άσε που η βέσπα είναι μηχανάκι με χαρακτήρα.
    a.ventouris

xrv? σωστός ο παίχτης! με πιασες αδιάβαστο.
    κάτσε να θυμηθώ την πορεία μου: c 50, max 100, tdr 250, tdm850, typhoun?125, vespa 200, gsxr 750, xlv 650, tdm 900, vespa 150. για να πώ την αλήθια με το 900 που έχω (μαζί με τη vespa) δεν έχω πάει μακρύτερα από 300 km- ούτε με άλλη μηχανή αν θυμάμαι καλά- αλλά μην υποτημάς τους βεσπόβιους, αν μη τι άλλο έχουν ψυχή, άσε που η βέσπα είναι μηχανάκι με χαρακτήρα.
    perimene file na to katalavo kala

exis tdm 900 ke piges 8esaloniki me tin vespa?
    ke i enalages se moto ine etsi opos tis perigrafis?
    diladi piges apo tdm 850 se typhoun 125? ke meta to gsxr se xlv 650?

pedia o tipos mas estile adiavastous ine o treloteros parakalo na stef8i arxigos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κι όμως έτσι είναι! είναι και θέμα παρέας, όλοι με βέσπες. πάντος έχει φάση αν είναι μεγάλη παρέα.
    το typhoun και το gsxr ήταν ταυτόχρονα με το tdm850, το οποίο μετά από 6 χρόνια χάλασε και πήρα xlv650, πολύ καλή και σωστή μηχανή αλλά μετά τα προιγούμενα μου έπεσε λίγη, πάντως θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα αν και δεν έχει την ποιότητα του xlv, ε?, xrv σου.
    a.ventouris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    μα καλά έχεις καβαλήσει το transalp -ok, varadero- 125 και σου άρεσε? και το προτίνεις? αφου το παπί σου είναι καλύτερο. και πιο γρήγορο. για 'υτό δεν σε λέω μηχανόβιο, αν και κρατάω μια επιφύλαξη γιατί είδα πως είσε 20 χρονών, αλλά αν μετά το παπί σου πάρεις virago 125 θα σε δώσω στη συμορία με τις harley να ξεσπάσουν τα παιδιά.
    όσο για τη vespa έχω πάει Θεσσαλονίκη. πάω στοίχημα πως το 90% των Μηχανόβιων με τα varadero, r1, ninza κτλ. δεν έχουν πάει τόσο μακριά.
    Γιατί ρε έθειξες τη βέσπα μου, εΕΕΕΕ?
    Α, πριν 13 χρόνια είχα TDR 250, και δεν είμαι και πολύ μεγάλος. αυτά περί μηχανόβιων.
    Δεν έχω καβαλήσει το Varadero, τα άλλα δύο έχω καβαλήσει.
    Αν πρόσεξες λίγο δεν πρότεινα εγώ Varadero στο παιδί!
    Το ξέρω ότι η παπια μου είναι γρηγορότερη.

Και μια ενημέρωση και από εμένα για να μην μου το παίζεις και έξυπνος: το Africa Twin δεν ανήκει σε αυτήν την σειρά. Ο κωδικός του είναι XRV 750 και όχι XLV 750.
    Αλλά αν θες, μιας και είσαι και τσακάλι, πες το και αυτό Transalp.

Δεν έθιξα την Βέσπα σου (αν είδες και εγώ δεν έχω καμιά σοβαρή μηχανή). Τις απόψεις σου περί "μηχανόβιων" έθιξα.

Με πρόλαβαν για το "XRV"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Με πρόλαβαν για το "XRV"...
    Μα ειναι δυνατον ???

Που πα ρε με το παπι σου ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Που πα ρε με το παπι σου ???
    Εσύ τι πετάγεσαι ρε πεθερέ τώρα;

Άσε με να μαλώσω σαν άνθρωπος!

xlv 750? κι όμως υπάρχει! ήταν ένα απαράδεκτο μηχανάκι στην δεκαετία του '80 με αερόψυκτο v2 σε ξεχιλομένο πλαίσιο από xr. καταργήθηκε γρήγορα, ευτηχώς.
    a.ventouris

xlv 750? κι όμως υπάρχει! ήταν ένα απαράδεκτο μηχανάκι στην δεκαετία του '80 με αερόψυκτο v2 σε ξεχιλομένο πλαίσιο από xr. καταργήθηκε γρήγορα, ευτηχώς.
    les afto to mixanaki
    ala afto den se sozi apo to la8os pou ekanes na apokalesis ta africa xlv:rotflmao: :rotflmao:
    ke i timoria 8a ine analogi ke mexri na apofan8i to dikastirio min disxerenis tin 8esi sou:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	08_xlv750r.jpg 
Προβολές:	415 
Μέγεθος:	58,5 KB 
ID:	5015

ρε μεγάλε έχεις το soihiro μπάρμπα? πού το βρήκες αυτό? αν είναι δυνατόν, xr με άξονα! αυτό δεν το θυμόμουν. όσο για τη συνάντηση συμφωνώ μαζί σου. κουράζετε κάτι που δεν θα κάνετε, και δεν υπάρχει και λόγος.
    a.ventouris

ρε μεγάλε έχεις το soihiro μπάρμπα? πού το βρήκες αυτό? αν είναι δυνατόν, xr με άξονα! αυτό δεν το θυμόμουν. όσο για τη συνάντηση συμφωνώ μαζί σου. κουράζετε κάτι που δεν θα κάνετε, και δεν υπάρχει και λόγος.
    Αυτο για την "συναντηση" οπως την λες ...
    Μπες και πες το ποστ της συναντησης.

Το αν εμεις "κουραζουμε" κατι που στην τελικη θα οφελησει κι εσενα ή οχι ...
    Το αν "υπαρχει λογος" ή οχι ...
    Ειναι, οπως φαινεται, κατι που μαλλον ΔΕΝ σε αφορα και ΔΕΝ σε αγγιζει ...

Γι' αυτο λοιπον αραξε και ξεκουρασου το Σαββατο (που ειναι το πιθανοτερο) ή (αν κατι σε αγγιζει) παρε την Βεσπα σου κι ελα μαζι μας για να αποδειξεις στον εαυτο σου (εγω δεν χρειαζομαι καμμια αποδειξη, ξερω ηδη) οτι εχεις εαισθησιες!

Φιλικα

Χρηστος

δεν είμαι αντίθετος, κάθε άλλο, αλλά για να γίνουν κάποιες ενέργειες δυστηχώς ή ευτυχώς χρειάζετε καθοδήγηση και οργάνωση και αν δεν κάνω λάθως ειστε άνθρωποι που απλά συζητάτε μέσω αυτού του forum και δεν είστε- είμαστε- σύνδεσμος, σωματίο κτλ. για να μπορούμε να πάρουμε μια σίγουρη απόφαση και να βγάλουμε ανακήνωση. Ψάχνοντας εδώ δέν ίδα ούτε σειμίο συνάντησης, ούτε ώρα, ούτε θα είμαστε τόσοι, ούτε τίποτα σίγουρο, μόνο πως εντάξι, οκ, είμαστε μέσα, να κάνουμε αυτό, νακάνουμε εκείνο, κ.ο.κ.
    150 άνθρωποι που δεν γνωρίζοντε να οργανόσουν κάτι ταυτόχρονα, ο καθένας από μόνος του δι αλιλογραφίας εγώ νομίζω πως δεν γίνετε.
    a.ventouris

δεν είμαι αντίθετος, κάθε άλλο, αλλά για να γίνουν κάποιες ενέργειες δυστηχώς ή ευτυχώς χρειάζετε καθοδήγηση και οργάνωση και αν δεν κάνω λάθως ειστε άνθρωποι που απλά συζητάτε μέσω αυτού του forum και δεν είστε- είμαστε- σύνδεσμος, σωματίο κτλ. για να μπορούμε να πάρουμε μια σίγουρη απόφαση και να βγάλουμε ανακήνωση. Ψάχνοντας εδώ δέν ίδα ούτε σειμίο συνάντησης, ούτε ώρα, ούτε θα είμαστε τόσοι, ούτε τίποτα σίγουρο, μόνο πως εντάξι, οκ, είμαστε μέσα, να κάνουμε αυτό, νακάνουμε εκείνο, κ.ο.κ.
    150 άνθρωποι που δεν γνωρίζοντε να οργανόσουν κάτι ταυτόχρονα, ο καθένας από μόνος του δι αλιλογραφίας εγώ νομίζω πως δεν γίνετε.
    Επειδη κατα κανονα ειμαστε ανθρωποι ανω των 18 εδω μεσα, μαλλον ΔΕΝ χρειαζομαστε καθοδηγηση ...

Για το αν προβληματιστηκαμε ή οχι δες τα παρακατω ποστς

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=4417

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=4400

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=4438

Εκει μεσα θα βρεις και τον τοπο συναντησης και την ωρα, που ειναι Σαββατο 2/10/04 09:00 στο 23ο χλμ (Mac Donalds).

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    από sinvag στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 17:05
  2. Την Γνωμη Σασ Για .....
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 16:22
  3. Την γνώμη σας παρακαλώ