Σελίδα 2 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Jul και Noble,

δεν είπα οτι δεν πρέπει να διαμαρτυρηθείς όταν αδικείσαι (ασχέτως τι θεωρώ εγώ αδικία ή κάποιος άλλος). Για τον καθένα, κάτι διαφορετικό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα - θέλει αύξηση, θέλει μονιμοποίηση, θέλει σύνταξη, το ξεκαθάρισα οτι δεν με απασχολεί τι θέλει και γιατί το θέλει.

Το ερώτημα που θέτω είναι, εγώ τι φταίω σε αυτό, και εμένα ποιος θα με αποζημιώσει ???

Δεν είναι μία ή δύο, είναι κάθε μέρα ρε παιδιά κλειστό όλο το κέντρο. Αν καταφέρω να φτάσω στο γραφείο, μετά δεν μπορώ να φύγω... αλλά και εκεί να είμαι, έχω παιδιά που αλωνίζουν όλο το κέντρο με παπάκια ας πούμε που δεν μπορούν πάνε παραγγελίες... Δεν συζητώ για διαφυγόντα κέρδη από λιανική, καθότι ο κοσμάκης φοβάται να κατέβει στο κέντρο μη φάει καμιά ροπαλιά, κανένα δακρυγόνο στη μούρη...
    Νίκο, αν δεν βγουν στους δρόμους και πάνε στα αρμόδια Υπουργεία και στείλουν πόσες επιστολές λες να βγει άκρη??(όχι, ότι βγαίνει τώρα). Απλά ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τους ακούσουν και κάποιος θα βοηθήσει ή ότι θα ευαισθητοποιηθεί(σωστό?) και ο υπόλοιπος κόσμος...Ελπίζουν για κάτι καλύτερο!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Νίκο, αν δεν βγουν στους δρόμους και πάνε στα αρμόδια Υπουργεία και στείλουν πόσες επιστολές λες να βγει άκρη??(όχι, ότι βγαίνει τώρα). Απλά ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τους ακούσουν και κάποιος θα βοηθήσει ή ότι θα ευαισθητοποιηθεί(σωστό?) και ο υπόλοιπος κόσμος...Ελπίζουν για κάτι καλύτερο!

Γιατί και στο Σύνταγμα που κατεβαίνουν, τους ακούει κανείς ? Εγώ τους ακούω και ο κόσμος που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του... δε νομίζω να ανεβαίνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός/υπουργός στην ταράτσα της Βουλής και να λέει "χμμμμ.... εδώ έχουμε πρόβλημα, έχουν κλείσει την Αθήνα... "

Ας βγουν να φωνάξουν όσο θέλουν - στο πεζοδρόμιο !!!
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

απο τη μερια σου σε καταλαβαινω κι εχεις δικιο,οπως ακριβως και οι καταστηματαρχες στο κεντρο που εχουν το ιδιο προβλημα.
    μακαρι ομως να μπορουσαν να γινουν ολα και να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι....
    σε τετοιες συνθηκες καποιοι ταλαιπωρουνται,καποιοι χανουν,παντως ολοι κερδισμενοι σ αυτη τη ζωη δεν γινεται!
    εχε λιγο υπομονη και ολα θα περασουν!θα ερθει το πασοκ και θ ανασανουμε :rotflmao: :rotflmao:

Μερικά δεδομένα.

- Έχουμε πορείες σχεδόν καθημερινά
    - Για ΟΛΑ
    - Συνεχίζουμε να έχουμε εδώ και χρόνια (άρα η κατάσταση δεν βελτιώνεται ή ο τρόπος διαμαρτυρίας δεν επιφέρει τα γνωστά αποτελέσματα)
    - Οι διαμαρτυρίες στρέφονται εναντίον της πολιτικής των 2 κυβερνόντων κομμάτων (που θεωρείται - και έιναι πολλες φορές - η ίδια)

Παρ' ολα αυτά ΝΔ & πασοκ παίρνουν σχεδόν το 90% των ψήφων...

Δύο τινα:

1. Αυτοί που πάνε στις πορείες είναι το 10%
    2. Δεν ισχύει το (1) αλλά στις εκλογές πάνε σα μαλάκες και τους ψηφίζουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δύο τινα:

1. Αυτοί που πάνε στις πορείες είναι το 10%
    2. Δεν ισχύει το (1) αλλά στις εκλογές πάνε σα μαλάκες και τους ψηφίζουν
    Άσχετα αν το κόμμα μας δεν τα έχει όλα καλά καμωμένα εγώ θα πάω να το ψηφίσω(αυτό ισχύει στην Ελλάδα), δεν μπορεί κύριε να βγει το άλλο κόμμα:hypnotize

:rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Nai stis pories akoma kai as me ksevolevei kai den mporo na pao sthn douleia moy (kai ego kentro doulevo)

Καλα έτσι και σε πετύχω σε πορεία θα σε περάσω από πάνω με τον κατεμά λέμε !!!

:rotflmao:
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Γιατί και στο Σύνταγμα που κατεβαίνουν, τους ακούει κανείς ? Εγώ τους ακούω και ο κόσμος που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του... δε νομίζω να ανεβαίνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός/υπουργός στην ταράτσα της Βουλής και να λέει "χμμμμ.... εδώ έχουμε πρόβλημα, έχουν κλείσει την Αθήνα... "

Ας βγουν να φωνάξουν όσο θέλουν - στο πεζοδρόμιο !!!
    Νίκο από την αρχή είπα ότι κανείς δεν τους ακούει, δεν διαφωνούμε.

Αν βγουν στα Πεζοδρομία μετά δεν θα ταλαιπωρηθεί ο πεζός που πάει στη δουλειά του?? Μετά θα βγουν όλοι μαζί στους δρόμους να φωνάξουν...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Ρε Νικο

Τη δουλεια κανεις?Δουλευω Συνταγμα και ακουσα για ντελιβερυ και λεω μπας φερεις τιποτα να φαμε/πιουμε!!:rotflmao:

Τωρα να σου πω αυτοι με τις απεργιες πολυ με ενοχλουν γιατι φωναζουν πολυ και δε με αφηνουν να συγκεντρωθω στη δουλεια μου!Εχω και το ελικοπτερο που πεταει συνεχεια απο πανω.....ποτε θα τελειωσει η βενζινη και θα πεσει σε κανα κεφαλι μας!!!

Τωρα οσον αφορα για τους μισθους ας μη το συζητησουμε......μονο αν ειναι για το καλο ολων!!!

Καλα ρε Νικο τι ωρα πας στη δουλεια?Εγω δεν εχω προβλημα!:rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Re: Ρε Νικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    Τη δουλεια κανεις?Δουλευω Συνταγμα και ακουσα για ντελιβερυ και λεω μπας φερεις τιποτα να φαμε/πιουμε!!:rotflmao:

Καλα ρε Νικο τι ωρα πας στη δουλεια?Εγω δεν εχω προβλημα!:rotflmao:

Δεν είπα delivery, είπα παιδιά που πάνε παραγγελίες βιβλία κουβαλάνε οι άνθρωποι

Ναι το πρωί που κατεβαίνω κατά τις 9 δεν έχω πρόβλημα, από κει και πέρα όμως... σε μια δουλειά να πεταχτείς, πάει τελείωσε
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Re: Re: Ρε Νικο

Δεν είπα delivery, είπα παιδιά που πάνε παραγγελίες βιβλία κουβαλάνε οι άνθρωποι

Ναι το πρωί που κατεβαίνω κατά τις 9 δεν έχω πρόβλημα, από κει και πέρα όμως... σε μια δουλειά να πεταχτείς, πάει τελείωσε
    Τι δουλεια κανεις?Βιβλιοπωλης?Ψαχνω να βρω τη βιβλο του ποδοσφαιρου......

Ακου πηγαινε τσακο ενα μικροφωνο και φωναξε δυνατα...ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!
    Ε δε μπορει κατι θα γινει.....:rotflmao: :rotflmao:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    τίτλος-παράφραση από τον CPT. για να πω τη γνώμη μου

Ρε δε πα να γαμηθούνε οι στόκοι/πρόβατα/ρουφιάνοι/ψευτοϊδεολόγοι/χασομέρηδες επαγγελματίες διαδηλωτές του κώλου....

"Συνεχίζουμε να έχουμε εδώ και χρόνια.....διαμαρτυρίες που στρέφονται εναντίον της πολιτικής των 2 κομμάτων που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια ΚΑΙ παρ' ολα αυτά ΝΔ & πασοκ παίρνουν σχεδόν το 90% των ψήφων...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ που πάνε στις πορείες, στις εκλογές πάνε σα μαλάκες/βόδια και τους ψηφίζουν"

γιατί οι αγρότες δε κάνουν απεργίες την εποχή της σοδειάς τους?

γιατί οι δάσ-Κάλοι/καθηγητές-φροντιστηριάκηδες δεν κάνουν απεργία το καλοκαίρι?

γιατί οι συνταξιούχοι (που πολλοί είναι με χαριστικά ένσημα και με πρόωρες συντάξεις από τα 50 τους) δεν πάνε να σπάσουν τα γραφεία του ΙΚΑ/ΣΥΚΑ/ΜΥΚΑ και κλείνουν το Σύνταγμα?

γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι δε κάνουν ΠΟΤΕ διαδήλωση το Σαββάτο?

γιατί οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν κάνουν "ΠΟΤΕ" διαδήλωση?

γιατί οι μαθητές/φοιτητές καθοδηγούνται να κάνουν διαδήλωση/καταλήψεις κοντά σε εξετάσεις και μετά από απεργίες των καθηγητών?

γιατί δεν καταργείται η μονιμότητα και να υπάρξουν αντικειμενικές κρίσεις υπαλλήλων να δείτε για πότε διορθώνονται σχεδόν όλα?

γιατί αντί το κράτος να είναι αυστηρός ελεγκτής των διαδικασιών και λειτουργιών του "χαριζεται" σε κουμπάρους?

ΔΙΟΤΙ

- 5-7 οικογένειες διαχειρίζονται τα οικονομικά όλης της χώρας

- είμαστε όλοι μας παρτάκηδες/ωχαδερφιστές/εαυτούληδες

- διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας από το κράτος και δεν θα καταλάβει ποτέ ο Ελληνας ότι το κράτος είναι οι άνθρωποι

- βρίζουμε το κράτος χωρίς να αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες

- είμαστε φτωχή ΚΩΛΟΧΩΡΑ με Ηλίθιους πονηρόβλαχους πλούσιους (Μ.Ο.) πολίτες

έχω να πω κι άλλα πολλά ....

Οι επαναστάσεις κυρίες και κύριοι πάνε δεκαετίες που έπαψαν να διεξάγονται στους δρόμους.

Επαναστάσεις πλέον διεξάγονται στις κάλπες, στις συζητήσεις, στην εφαρμογή καταναλωτικών και ιδεολογικών εμπάργκο που ως Ελληνες πολίτες είμαστε άχρηστοι να εφαρμόσουμε.

σκατά ιδεολόγοι είμαστε όλοι μας... μας βολεύει η κατάσταση και απλά είμαστε τηλεορασόπληκτοι ψευτο-Ζήκο-μαγκες...

τα λέω, τά πα αλλά δε ξεθυμαίνω με τίποτα....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    τίτλος-παράφραση από τον CPT. για να πω τη γνώμη μου

[size=3]

RE MAN, APERGIA SYMENEI APEXO APO THN DOULEIA MOY, AUTA GIA TA SAVVATA KAI TA KALOKAIRIA TON KATHIGITON..... APOERGIA KANOUNE STO SPITI TOYS

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    RE MAN, APERGIA SYMENEI APEXO APO THN DOULEIA MOY, AUTA GIA TA SAVVATA KAI TA KALOKAIRIA TON KATHIGITON..... APOERGIA KANOUNE STO SPITI TOYS
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει απεργία...

αλλά το ζητούμενο είναι αυτό ακριβώς...

απλά απέχουν από τη δουλειά τους...

χωρίς προτάσεις, χωρίς δημιουργικές λύσεις, χωρίς πρωτοβουλίες

απλά ζητάμε, για να ζητάμε χωρίς εμείς να προσφέρουμε τίποτα παραπάνω γιατί νομίζουμε όλοι μας ότι δουλεύουμε υπέρ του δέοντος....

ποιοι? οι καθηγητές? με δώδεκα με είκοσι 45' την εβδομάδα και 180 ουσιαστικές μέρες εργασίας το χρόνο?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    απο τη μερια σου σε καταλαβαινω κι εχεις δικιο,οπως ακριβως και οι καταστηματαρχες στο κεντρο που εχουν το ιδιο προβλημα.
    μακαρι ομως να μπορουσαν να γινουν ολα και να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι....
    σε τετοιες συνθηκες καποιοι ταλαιπωρουνται,καποιοι χανουν,παντως ολοι κερδισμενοι σ αυτη τη ζωη δεν γινεται!
    εχε λιγο υπομονη και ολα θα περασουν!θα ερθει το πασοκ και θ ανασανουμε :rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Νίκο από την αρχή είπα ότι κανείς δεν τους ακούει, δεν διαφωνούμε.

Αν βγουν στα Πεζοδρομία μετά δεν θα ταλαιπωρηθεί ο πεζός που πάει στη δουλειά του?? Μετά θα βγουν όλοι μαζί στους δρόμους να φωνάξουν...
    Οτι και να κάνεις όλο και κάποιος θα ταλαιπωρηθεί...
    Η καλύτερη μαγκιά είναι να βρεθεί ένας ΑΜΕΣΟΣ τρόπος να ταλαιπωρηθούν αυτοί που δημιουργούν όλα αυτά και αυτός ΕΙΝΑΙ να μην τους ψηφίσεις....

ψήφιζα ένα απο τα μεγάλα κόμματα,
    πλέον δεν θα ρίξω τον ψήφο μου εκεί,
    αλλά ούτε και στα 2-3 δυνατά μικρότερα , που τον περιμένουν πως και πως λέγοντας την παραπάνω δικαιολογία που ανέφερα "μην ψηφισετε δικοματισμό" θα το ρίξω λοιπόν σε ένα πολύ ποιο μικρό, αλλά ακόμα και για αυτό τα λαμόγια έχουν αποφασίσει, και κάτω απο κάποιο ποσοστό το σφετερίζονται οι ίδιοι....
    ΛΟΙΠΟΝ?
    μήπως έπρεπε να είμαστα(ή μάλλον παλιότερες γενιές να ήταν) ποιο προσεκτική τι περνάει και τι ψηφίζεται κατα καιρούς?
    Τι? δεν ενημερώνεστε αρκετά?
    Γιατί? οι ειδήσεις λένε για άλλα?
    εεεΕ??? βλέπεται όμως τηλεόραση γιατί έχει πλάκα???

Χαλάλι βρε!!! με λίγα λόγια... Νίκο, μην κατηγορείς εύχομαι να μην έρθεις στην θέση κάποιου (βέβαια όλοι οι συνδικαλιστές και οι κομματοποιημένoi σε αυτά)απο τους ελάχιστους όντως εκμεταλευμένους...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ την ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ και των ΠΙΟ ΑΠΛΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ μας

Καλα μην τρελενεστε

Αλλη μια τετραετια θελει η ΝΔ και δε θα υπαρχει τιποτα δημοσιο (υγεια,παιδεια κτλ) και για να μιλαμε πιο σωστα δε θα υπαρχει τιποτα σε ελληνικα χερια εστω και ιδιωτικα!
    Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι μας ξεπουλανε σιγα σιγα?Ε....παρτε το λοιπον....Παγκοσμιοποιηση σου λεει μεγαλε.....τι εσυ θα μεινεις πισω?Αραγε οι ξενοι γιατι αγοραζουν (μας)?Λετε να ναι χαζοι?

Σελίδα 2 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ