Νίκο, αν δεν βγουν στους δρόμους και πάνε στα αρμόδια Υπουργεία και στείλουν πόσες επιστολές λες να βγει άκρη??(όχι, ότι βγαίνει τώρα). Απλά ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τους ακούσουν και κάποιος θα βοηθήσει ή ότι θα ευαισθητοποιηθεί(σωστό?) και ο υπόλοιπος κόσμος...Ελπίζουν για κάτι καλύτερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Jul και Noble,
δεν είπα οτι δεν πρέπει να διαμαρτυρηθείς όταν αδικείσαι (ασχέτως τι θεωρώ εγώ αδικία ή κάποιος άλλος). Για τον καθένα, κάτι διαφορετικό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα - θέλει αύξηση, θέλει μονιμοποίηση, θέλει σύνταξη, το ξεκαθάρισα οτι δεν με απασχολεί τι θέλει και γιατί το θέλει.
Το ερώτημα που θέτω είναι, εγώ τι φταίω σε αυτό, και εμένα ποιος θα με αποζημιώσει ???
Δεν είναι μία ή δύο, είναι κάθε μέρα ρε παιδιά κλειστό όλο το κέντρο. Αν καταφέρω να φτάσω στο γραφείο, μετά δεν μπορώ να φύγω... αλλά και εκεί να είμαι, έχω παιδιά που αλωνίζουν όλο το κέντρο με παπάκια ας πούμε που δεν μπορούν πάνε παραγγελίες... Δεν συζητώ για διαφυγόντα κέρδη από λιανική, καθότι ο κοσμάκης φοβάται να κατέβει στο κέντρο μη φάει καμιά ροπαλιά, κανένα δακρυγόνο στη μούρη...