Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Και νομίζετεότι η κυβέρνηση η οποία έτσι κι αλλιώς μας έχει χεσμένους, θα μας δώσει σημασία?
    @@

Το κακό όμως τελικά είναι ότι στις επόμενες εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε.
    φάσκεις και αντιφάσκεις..... μόνος σου....

βάλε ένα ΔΕΝ μπροστά από το ψηφίσουμε και κάνε το κακό ---> καλό στην τελευταία πρότασή σου....

πείσε και όλο σου το σόι και τους γνωστούς/φίλους σου να κάνουν το ίδιο....

και έκανες την επανάστασή σου...

χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις τη βιτρίνα του μεροκαματιάρη τυροπιτά της γωνίας μπας και έρθουν τα TV-channels για να ακουστείς και να παρεξηγηθείς που κάνεις βανδαλισμούς χωρίς να θυμάται κανείς εξαρχής γιατί ήσουν στους δρόμους........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    ....η όποια κυβέρνηση απλά μας έχει γραμμένους και εφαρμόζει νομοσχέδια τελείως αυθαίρετα χωρίς να ζητάει τη γνώμη κανενός. Και την πληρώνουμε όλοι εμείς.
    Στο πολίτευμα που έχουμε και στην συνεπακόλουθή οργάνωση του, η εκάστοτε κυβέρνηση ζητάει τη γνώμη των πολιτών 1 φορά κάθε 4 χρόνια (ή νωρίτερα )

έτσι είναι, μας αρέσει η όχι. Συμμετοχική δημοκρατία έχει η Ελβετία. Αλλά εκεί έχει αλλη οπργάνωση χώρας (με καντόνια), η κεντρική κυβέρνηση που χαράσει τη γενική πολιτική κατεύθυνση έχει 7 υπουργεία (!), έχει λαϊκές συνελεύις και πολλά δημοψηφίματα
    Αλλά έχει και ΤΕΛΕΙΩΣ αλλη κουλτούρα λαού

εαν παρ 'όλα αυτά αυτοί που μας κυβερνούν δε μας αρέσουν αλλά τους ψηφίζουμε, τότε απλά θα επαναλάβω τη ρήση του Ταμερλάνου: "Κάθε λαος έχει τους ηγέτες που του αξίζουν"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    φάσκεις και αντιφάσκεις..... μόνος σου....

βάλε ένα ΔΕΝ μπροστά από το ψηφίσουμε και κάνε το κακό ---> καλό στην τελευταία πρότασή σου....

πείσε και όλο σου το σόι και τους γνωστούς/φίλους σου να κάνουν το ίδιο....

και έκανες την επανάστασή σου...

χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις τη βιτρίνα του μεροκαματιάρη τυροπιτά της γωνίας μπας και έρθουν τα TV-channels για να ακουστείς και να παρεξηγηθείς που κάνεις βανδαλισμούς χωρίς να θυμάται κανείς εξαρχής γιατί ήσουν στους δρόμους........
    Εγώ το καλό το κάνω! Και προσπαθώ να πείσω όποιον μπορώ. Αλλά δεν είναι πάντα εφικτό αυτό μιας και όλοι τη μέρα τις κάλπης σκέφτονται το ρουσφετάκι τους ή φορώντας παρωπίδες ψηφίζουν το ίδιο κόμμα από καθαρό φανατισμό.

Όσο για την ψήφο, δυστυχώς δεν έχω και επιλογές πλέον στη χώρα που ζω!
    Τα 2 μεγάλα κόμματα κάνουν ότι τους κατέβει και φυσικά τα τρώνε συνέχεια. Η αριστερά έχει μείνει σε παρωχημένες αντιλήψεις που δεν μπορούν να εφαρμοστούν και φυσικά μοιάζει ανύπαρκτη και αδύναμη να αντιδράσει.
    Μετά τι μένει?
    Κάτι γραφικοί τύποι φασιστικών αντιλήψεων!

Ειλικρινά πες μου ποιος είναι άξιος να κυβερνήσει από τους υποψήφιους!

Όσο για διαδηλώσεις εννοώ τις ειρηνικές διαδηλώσεις παντα, εννοείται!!!!

Τρομοκρατία μόνο απέναντι στους κυβερνώντες λέω εγώ!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    "Κάθε λαος έχει τους ηγέτες που του αξίζουν"

well said..... διαχρονικό, απλό χωρίς φανφάρες

και χωρίς αναφορές για το πόσους Μάηδες έχω ζήσει...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    ..Υπαρχει και ο Ντουρρουτι
    Με ένα "ρ" !!!

Το μικρό του (Μπιεναβεντούρρα) γράφεται με δύο "ρ" ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Δε θυμάμαι να διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν κλείσανε οι δρόμοι για να περάσει η πορεία των μοτοσυκλετιστών (που κατέληξε στο mall) πριν λίγο καιρό

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    Δε θυμάμαι να διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν κλείσανε οι δρόμοι για να περάσει η πορεία των μοτοσυκλετιστών (που κατέληξε στο mall) πριν λίγο καιρό

Ναι αλλα αυτοι ηταν "δικοι μας" ...

Χωρια που ΔΕΝ πηγαν στην Αμερικανικη Πρεσβεια (Α.Π.), αλλα στο Αμερικανικο Πολυμαγαζο (Α.Π.) ... :hypnotize

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω περιμενω τη μερα που αυτοι που πραγματικα εχουν πρόβλημα επιβίωσης....

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ, ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "PART TIME", ΟΙ "ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ" , ΟΙ DELIVERY ΚΤΛ ΚΤΛ....

ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

γιατι μεχρι τωρα βλεπω απεργίες και πορείες απο ρεμαλια δημόσιους βολεμενους..... και συναξιουχους ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ....
    Πεστα ρε Γιωργο...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Θυματε κανεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που αλλαξε κατι μετα απο μια πορεια.....?
    Θα συμφωνησω 100%, δεν ειναι δυνατον ο τροπος εκδηλωσης καποιων να καταστρεφει την ζωη, δουλεια των υπολοιπων...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Θυματε κανεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που αλλαξε κατι μετα απο μια πορεια.....?
    ΝΑΙ !!!

Ποσα πραγματα θες να σου απαριθμησω που κερδηθηκαν μεσα απο ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ και ΞΥΛΟ (τις περισσοτερες φορες).

Προειδοποιηση: Θα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη η λιστα ...

Θα συμφωνησω 100%
    Με ποιον?

Επειδη εγω διαφωνω δηλαδης ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΝΑΙ !!!

Ποσα πραγματα θες να σου απαριθμησω που κερδηθηκαν μεσα απο ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ και ΞΥΛΟ (τις περισσοτερες φορες).

Προειδοποιηση: Θα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη η λιστα ...

Με ποιον?

Επειδη εγω διαφωνω δηλαδης ...

Χρηστο μιλαω για τα τελευταια 20 χρονια ή αν θελεις στην Ελλαδα μετα την Χουντα.
    Και ειναι σαφες οτι δεν ειμαι υπερ των πορειων, ουτε υπερ των καταστροφων που εχουν γινει φυσικο επακολουθο..

εχεις ορεξη για εξυπναδες σημερα....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Χρηστο μιλαω για τα τελευταια 20 χρονια ή αν θελεις στην Ελλαδα μετα την Χουντα.
    Και ειναι σαφες οτι δεν ειμαι υπερ των πορειων, ουτε υπερ των καταστροφων που εχουν γινει φυσικο επακολουθο..

εχεις ορεξη για εξυπναδες σημερα....

Κι εγω για μετα την Χουντα μιλαω (32 χρονια) και μεταξυ Αστειου και Σοβαρου, μιλαω ΠΟΛΥ σοβαρα!!! :smilea:

Θες την λιστα?

Οι "καταστροφες" ΔΕΝ υπηρχαν σε παλιοτερες πορειες, παρα ΜΟΝΟ το ΞΥΛΟ!

(Ποναει πολυ και για μερες, πιστεψε με ... )

Ειναι "μοδα" της τελευταιας δεκαετιας και φυσικα δεν γινονται ΠΟΤΕ απο το κυριως μπλοκ μιας πορειας, αλλα απο κατι τσογλανακια, που καλυμμενα πισω απ' την ασφαλεια της "ρουφιανιας" τους ( ) στα κατα τοπους τμηματα, το "παιζουν" αναρχικοι ...

Ορεξη ΔΕΝ εχω, ειδικα οταν εχω μπροστα μου "ογκο δουλειας" ακομα με το "10ημερο" ...

Αλλα ειχα πει και νωριτερα να ΜΗΝ τ' ανοιξω το ρημαδι μου, γιατι θα στεναχωρηθουΜΕ οι "βολεμενοι" ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...

που λέει κ ο σοφός Τζιμάκος...

μετά από αυτό το thread κατάλαβα γιατί το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ πέρνει 90%....όποιος βάζει την προσωπική του ταλαιπωρία πάνω από τα δίκια ενός κομματιού της κοινωνίας είναι για τα μπάζα.....
    αν έχει δίκιο αυτό το κομμάτι της κοινωνίας πιστεύω είναι αναμφισβήτητο....
    αυτός πυο ξεκίνησε το thread είμαι περίεργος να δω αν ξεκίνάει αντίστοιχο όταν μέρα παρα μέρα κλείνει το μισό κέντρο της Αθήνας για να περάσει κάποιος επίσημος...ή όταν κλείνει η Εθνική οδό για να πάει ο Σημίτης για μπάνιο στους Αγίους Θεοδώρους,,.

όσο για τις προτάσεις περί περιορισμού των πορειών στα πεζοδρόμια ή στο ένα ρεύμα ας μας πεις κάποιος ποιο θα είναι το όριο και το κριτήριο για να γίνεται αυτό???πάνω από τους 1000 διαδηλωτές?πάνω από του 10000???
    και ποιος θα τους μετράει??οι Μπάτσοι??ή οι αγανακτισμένοι καταστηματάρχες του κέντρου????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ειναι "μοδα" της τελευταιας δεκαετιας και φυσικα δεν γινονται ΠΟΤΕ απο το κυριως μπλοκ μιας πορειας, αλλα απο κατι τσογλανακια, που καλυμμενα πισω απ' την ασφαλεια της "ρουφιανιας" τους ( ) στα κατα τοπους τμηματα, το "παιζουν" αναρχικοι ...
    ... και βεβαίως σπάνε βιτρίνες και αυτοκίνητα και μηχανές, προκειμένου σε τυχόν προβολή της πορείας από τα ΜΜΕ να μην ''παίξουν'' τόσο τα αιτήματα των διαδηλωτών (πολλές φορές δίκαια) αλλά οι φασαρίες.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Κι εγω για μετα την Χουντα μιλαω (32 χρονια) και μεταξυ Αστειου και Σοβαρου, μιλαω ΠΟΛΥ σοβαρα!!! :smilea:

Θες την λιστα?

Οι "καταστροφες" ΔΕΝ υπηρχαν σε παλιοτερες πορειες, παρα ΜΟΝΟ το ΞΥΛΟ!

(Ποναει πολυ και για μερες, πιστεψε με ... )

Ορεξη ΔΕΝ εχω, ειδικα οταν εχω μπροστα μου "ογκο δουλειας" ακομα με το "10ημερο" ...

Αλλα ειχα πει και νωριτερα να ΜΗΝ τ' ανοιξω το ρημαδι μου, γιατι θα στεναχωρηθουΜΕ οι "βολεμενοι" ...
    Χρηστο δεν θα ηταν σοφο να πουμε που και σε ποια πορεια εχουμε φαει ξυλο, και απο την στιγμη που γινετε σχεδον σε ολες τις πορειες καταστροφες...αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι οι σημερινες πορειες δεν εχουν κανενα αποτελεσμα πλην της πληγης που προκαλουν στον υπολοιπο κοσμακη που θελει να βγαλει το μεροκαματο του...

Και για να απαντησω στο φιλο ζζr, ναι αν οποτε περναγε καποιος επισημος εκλεινε ολο το κεντρο τησ Αθηνας, εσπαγαν βιτρινες, βαζανε φωτιες, εχανε ο κοσμος το μεροκαματο του, εμεις οι μικροαστοι οπως μας αποκαλεις θα φωναζαμε...Ελεος!!

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ