Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    ... και βεβαίως σπάνε βιτρίνες και αυτοκίνητα και μηχανές, προκειμένου σε τυχόν προβολή της πορείας από τα ΜΜΕ να μην ''παίξουν'' τόσο τα αιτήματα των διαδηλωτών (πολλές φορές δίκαια) αλλά οι φασαρίες.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Χρηστο δεν θα ηταν σοφο να πουμε που και σε ποια πορεια εχουμε φαει ξυλο, και απο την στιγμη που γινετε σχεδον σε ολες τις πορειες καταστροφες...αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι οι σημερινες πορειες δεν εχουν κανενα αποτελεσμα πλην της πληγης που προκαλουν στον υπολοιπο κοσμακη που θελει να βγαλει το μεροκαματο του...
    ..........................

Να μην λεω κι εγω τα ιδια ρε Πανουργια, μιας και μ' εχουν καλυψει σε μεγαλο βαθμο, τοσο ο φιλος zzr2005, οσο κι ο Στεργιος.

Ειπα να ΜΗΝ μιλησω στην αρχη, ακριβως γι' αυτο ...

Επειδη ξερω οτι ζουμε σε μια "εγωιστικη" περιοδο πια, θα ειχα τρομερες αντιπαραθεσεις, ενω εγω ηθελα να κανω δουλεια με το "ταξιδιωτικο" ...

Αναφορικά με τις ζημιές που γίνονται στις πορείες:

Ήθελα να το βάλω link γιατί το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά δεν το βρήκα

Που λέτε λοιπόν.. (τηλεγραφικά)

Από το 85' μέχρι και το 04' μεγάλωσα, έζησα και "ανδρώθηκα" στα Εξάρχεια. Γνωρίζω την κατάσταση απ' έξω κι ανακατωτά.. (και εκ των έσω)

Η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά ποιοί είναι και που δίνουν ραντεβού πριν πάνε γιά να τα σπάσουν.

Τίποτ' άλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

Και για να απαντησω στο φιλο ζζr, ναι αν οποτε περναγε καποιος επισημος εκλεινε ολο το κεντρο τησ Αθηνας, εσπαγαν βιτρινες, βαζανε φωτιες, εχανε ο κοσμος το μεροκαματο του, εμεις οι μικροαστοι οπως μας αποκαλεις θα φωναζαμε...Ελεος!!
    τελικά το πρόβλημα είναι η ταλαιπωρία του κόσμου????ή τα χαμένη κέρδη των μαγαζιών???
    εγώ πίστευα ότι αναφερόμασταν στην ταλαιπωρία του κόσμου οποία συμβαίνει σε πάμπολες περιπτώσεις ΄κρατικής αυθαιρεσίας ...χαρακτιριστικό είναι ότι το κράτος έχει κλείσει για χάρις των Αμερικάνων την κυκλοφορία στον δρόμο παράλληλα της Αμερικάνικης Πρεσβείας και τον ανοίγει όποτε θέλει....αντίστοιχες περιπτώσεις σε Κολωνάκι, Εξάρχεια και κτλ...αν μιλάμε για τα χαμένα επιχειρηαμτικά κέρδη να μου το πείτε να προσαρμόσω την επιχειρηματολογία...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Αναφορικά με τις ζημιές που γίνονται στις πορείες:

Ήθελα να το βάλω link γιατί το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά δεν το βρήκα

Που λέτε λοιπόν.. (τηλεγραφικά)

Από το 85' μέχρι και το 04' μεγάλωσα, έζησα και "ανδρώθηκα" στα Εξάρχεια. Γνωρίζω την κατάσταση απ' έξω κι ανακατωτά.. (και εκ των έσω)

Η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά ποιοί είναι και που δίνουν ραντεβού πριν πάνε γιά να τα σπάσουν.

Τίποτ' άλλο.
    γνωρίζεις την κατάσταση μέσα από την αστυνομία???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Στο τελος μονο αποψεις και γνωμες μενουν.

................................

Τίποτ' άλλο.

Πλακα μας κανεις ρε Μανο?

Εδω γνωριζα εγω (σαν φοιτητης) ποιες ομαδες (απο τους λεγαμενους) επαιρναν ΕΝΤΟΛΕΣ, απο ποια γραφεια "πολιτικων" (και μαλιστα και με υπουργικους θωκους καποιοι απ' αυτους, αρα ΚΑΙ κυβερνωντες), ειτε απο πληροφοριες απο φιλους, ειτε "ιδιοις ομασι" ...

Δεν θα ΄ξερε η Αστυνομια που τους εχει στα ωπα-ωπα (ακομα κι αν ξεχασουμε οτι ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια της) ?

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    γνωρίζεις την κατάσταση μέσα από την αστυνομία???
    Όχι, απ' την άλλη πλευρά.

Κάποιοι πρώην συμμαθητές μου από λύκειο Εξαρχείων συνέχισαν το ευαγές έργο τους γιά αρκετά χρόνια.
    Μπορεί να μην είχα στενές σχέσεις μαζί τους, αλλά λόγω της παλιάς (εφηβικής) φιλίας όποτε τους έβρισκα και καθόμασταν να τα πιούμε μου έλεγαν "τι παίζει", πράγματα τα οποία ούτως ή άλλως γνώριζα γιατί εκεί ζούσα.

Η ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία ήταν τίγκα στους "μυστικούς" οι οποίοι έβλεπαν και γνώριζαν που συγκεντρώνονται τα καλόπαιδα πριν την εφόρμηση.

Tip: Σχεδόν σε όλες τις "εφορμήσεις" των καλοπαίδων υπήρχαν guest stars, γόνοι πλουσίων οικογενειών από τα βόρεια προάστια (ένας λόγος παραπάνω γιά να το αποσιωπήσεις).

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Πλακα μας κανεις ρε Μανο?

Εδω γνωριζα εγω (σαν φοιτητης) ποιες ομαδες (απο τους λεγαμενους) επαιρναν ΕΝΤΟΛΕΣ, απο ποια γραφεια "πολιτικων" (και μαλιστα και με υπουργικους θωκους καποιοι απ' αυτους, αρα ΚΑΙ κυβερνωντες), ειτε απο πληροφοριες απο φιλους, ειτε "ιδιοις ομασι" ...

Δεν θα ΄ξερε η Αστυνομια που τους εχει στα ωπα-ωπα (ακομα κι αν ξεχασουμε οτι ΑΥΤΗ ειναι η δουλεια της) ?

:rotflmao:
    Νταξ ρε μάστορη!

Ειλικρινά δεν ήξερα ότι όλα αυτά είναι κοινή γνώση γιά ένα φοιτητή, γιατί απλά ποτέ δεν υπήρξα ένας.

Νταξ ρε μάστορη!

Ειλικρινά δεν ήξερα ότι όλα αυτά είναι κοινή γνώση γιά ένα φοιτητή, γιατί απλά ποτέ δεν υπήρξα ένας.

Εκεινα τα χρονια "γυριζαμε" πολυ ξερεις και δεν ημαστα μονιμα αραχτοι ...

Χωρια που οι μισοι απ' "αυτους" ειχαν συγγενεις και φιλους στις διαφορες Εστιες, οπου και "γυριζαμε" περισσοτερο (το "στους οροφους των Θηλεων" ελεγχεται ως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ) κι ετσι οι φατσες τους μας ηταν γνωστες ...

Όχι, απ' την άλλη πλευρά.

Κάποιοι πρώην συμμαθητές μου από λύκειο Εξαρχείων συνέχισαν το ευαγές έργο τους γιά αρκετά χρόνια.
    Μπορεί να μην είχα στενές σχέσεις μαζί τους, αλλά λόγω της παλιάς (εφηβικής) φιλίας όποτε τους έβρισκα και καθόμασταν να τα πιούμε μου έλεγαν "τι παίζει", πράγματα τα οποία ούτως ή άλλως γνώριζα γιατί εκεί ζούσα.

Η ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία ήταν τίγκα στους "μυστικούς" οι οποίοι έβλεπαν και γνώριζαν που συγκεντρώνονται τα καλόπαιδα πριν την εφόρμηση.

Tip: Σχεδόν σε όλες τις "εφορμήσεις" των καλοπαίδων υπήρχαν guest stars, γόνοι πλουσίων οικογενειών από τα βόρεια προάστια (ένας λόγος παραπάνω γιά να το αποσιωπήσεις).
    το ότι είναι γεμάτο μυστικούς δεν αποδεικνύει τίποτα...το ξέρουν όλοι στα εξάρχεια κ τους ξέρουν κ φατσικά... ΄
    κάνουν μπαμ στα εξάρχεια.. ΄

απο εκεί και πέρα πρέπει να αναζητήσουμε τους λόγους που η κρατική αεξουσία αφήνει τους αναρχικούς να δρουν όπως δρουν...προφανώς η δράση τους ικανοποιεί το επικοινωνιακό παιχνίδι της εξουσίας...αυτό δεν σημαίνει ότι η πλειονότητα των αναρχικών είναι ρουφιάνοι...ενδέχεται να υπάρχουν και σε αυτόν τον ιδεολογικό χώρο ρουφιάνει όπως παντού γύρω μας άλλωστε......
    αλλά παιδιά αυτός ο χώρος συγκεντρώνει άτομα που δεν συμμετέχουν σε καμία συλλογική διεργασία στο χώρο των αναρχικών.......άτομα που είναι αντίθετα με το σύστημα και δεν πρόσκεινται σε άλλες συλλογικότητες συμπορευόνται με τους αναρχικούς ....τώρα το τι κάνανε έυκολα μπορεί να το καταλάβει ...
    ο χώρος των αναρχικών δεν είναι 100-200 γνωστοί - άγνωστοι όπως θέλουν να πασάρουν τα ΜΜΕ....
    μου θυμίζει το μάζεμα στο Πολυτεχνείο το 91 όπου όλοι μίλαγαν για λίγεσ δεκάδες και μετά δεν είχαν κλούβες να τους βάλλουν
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μέσα στον "αχταρμά" της κοινωνίας που ζούμε, είναι δυνατόν να μην έχουν "μεταλλαχθεί" και οι πορείες?
    Όταν έχουν μπερδευτεί στο μυαλό του κυρίαρχου όχλου οι παλιοί αγώνες και επαναστάσεις στις οποίες οφείλονται οι μεγαλύτερες εξελίξεις της σύγχρονης ιστορίας μας, με νόθες λαϊκίστικες δήθεν αυθεντικές αξίες που του ταϊζουν επαγγελματικώς ανίκανοι ανθρωποβοσκοί, φτάνουμε μοιραία στο αποτέλεσμα που συζητάμε από την αρχή. Ημικατεργασμένοι άνθρωποι οι οποίοι ως μοναδικά στοιχεία κομίζουν σύγχυση και (άρα) θράσος, ανασφάλεια και (άρα) επιθετικότητα που αποτελούν μία περίεργη "κοινωνία τραβεστί" που άλλο θέλει, άλλο θέλει να είναι και άλλο τελικά δείχνει κλείνοντας του δρόμους με ευθιξία αγριόχοιρου και ταλαιπωρόντας τους πάντες δίχως οίκτο.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

...αμφιβάλλω αν μας αφήσουν ποτέ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο πολίτευμα που έχουμε και στην συνεπακόλουθή οργάνωση του, η εκάστοτε κυβέρνηση ζητάει τη γνώμη των πολιτών 1 φορά κάθε 4 χρόνια (ή νωρίτερα )
    έτσι είναι, μας αρέσει η όχι. Συμμετοχική δημοκρατία έχει η Ελβετία. Αλλά εκεί έχει αλλη οπργάνωση χώρας (με καντόνια), η κεντρική κυβέρνηση που χαράσει τη γενική πολιτική κατεύθυνση έχει 7 υπουργεία (!), έχει λαϊκές συνελεύις και πολλά δημοψηφίματα
    Αλλά έχει και ΤΕΛΕΙΩΣ αλλη κουλτούρα λαού
    εαν παρ 'όλα αυτά αυτοί που μας κυβερνούν δε μας αρέσουν αλλά τους ψηφίζουμε, τότε απλά θα επαναλάβω τη ρήση του Ταμερλάνου: "Κάθε λαος έχει τους ηγέτες που του αξίζουν"
    Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου.

Δηλαδή επειδή ψήφισα μια κυβέρνηση για τον Α ή Β λόγο μετά κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και σκυφτός για 4 χρόνια περιμένοντας να ψηφίσω άλλη κυβέρνηση οπότε και η άλλη να κάνει ακριβώς τα ίδια!

Αυτό θα "τους" βόλευε πολύ, η αλήθεια είναι, και αυτό προσπαθούν να μας πείσουν ότι συμβαίνει!
    Αλλά εμένα αυτό μου μοιάζει με στάση ηττοπάθειας.
    Δουλειά τους δεν είναι να μας εξουσιάζουν και μισώ τη χρήση του όρου "εξουσία" όσον αφορά τις κυβερνήσεις. Δουλειά τους είναι να υπηρετούν το καλό της κοινωνίας και της χώρας.

Στο τελευταίο που αναφέρεις συμφωνώ από την άποψη ότι αφού τους ψηφίζουμε κάθε φορά και τους ανεχόμαστε εδώ και 30 χρόνια καλά να πάθουμε.
    Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Απλά σαν λαός δυστυχώς, πιστεύω ότι δεν έχουμε πολιτική συνείδηση και ισχύει σε πολύ μεγαλο βαθμό το "'άρτον και θεάματα".
    Και το γελοίο είναι ότι ούτε τον άρτο έχουμε πλέον, απλά μας έμειναν μόνο τα θεάματα.
    Για αυτό και οι εκλογές είναι πλέον λαϊκό πανυγήρι για να χαζοχαίρεται ο κόσμος.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα του ποστ, επανερχομαι στις πορείες-συλλαλητήρια στους δρομους.

Εχω λοιπον την εξης απορια: Δεν μπορουν να κανουν πορειες διαμαρτυριας αλλου; Αντι να ενοχλουν τους πολιτες (που, ναι , σε εξαιρετικες περιπτωσεις πρεπει να τους ενοχλουν) γιατι δεν πανε να ενοχλησουν αυτους που πρεπει;

Γιατι δεν κατασκηνωνουν μπροστα στη βουλη 1 εβδομαδα; Ισως αν γινουμε ρομπα παγκοσμιως να ιδρωσει το αυτι καποιων.

Γιατι δεν καταλαμβανουν τα εδρανα της βουλης; Αν μπουκαρουν 1000 ατομα θα μπορεσει η ασφαλεια να τους σταματησει;

Γιατι δεν αποκλειουν το σχετικο υπουργειο;

Γιατι δεν πανε απεναντι απο το σπιτι του κωστακη στη ραφηνα να του γ@μησουν τις διακοπες ή του γιωργακη στην εκαλη;

Γιατι δεν κανουν πορεια καθε πρωι γυρω απο το σπιτι του καθε υπουργου ωστε να σιχτηριζει κι αυτος πηγαινοντας στη δουλεια του;

Γιατι γενικα δεν βαζουν λιγο το μυαλο τους να δουλεψει ωστε να κανουν ρομπα/σπασουν τα νευρα/εξαναγκασουν σε αντιδραση τα συγκεκριμενα ΑΤΟΜΑ που θελουν να περασουν το μυνημα;

Τοσο χαζοι ειναι; Εγω που τα γραφω αυτα ειμαι τοοοοοοσο εξυπνος;

Η μηπως καποιοι εκμεταλευονται καποιους για δικους τους σκοπους και τελικα την πληρωνουμε ολοι.....

Στη τελικη απο τα λιγα που μας εχουν απομεινει ειναι να μη γινομαστε προβατα.

Εξαιρουνται φυσικα τα προβατα 2!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Σας μιλάει μια χαρά του αφεντικού και ένας συνδημώτης του Τζιμάκου (αν θέλετε να τον συναντήσετε πηγαίνετε Πολιτεία πλευρά και ψάξτε το σπίτι του γέρου Καραμανλή τέρμα πάνω. Μένει ακριβώς δίπλα).

Ρε παλικάρια μήπως είστε όλοι δημόσιοι υπάληλοι και έχω κάτι χάσει?

Εχουμε φτάσει τις 6 σελίδες υπερασπιζόμενοι τις "δίκαιες" διαμαρτυρίες δημοσίων υπαλήλων? Γιατί δεν έχω δει κανέναν άλλο να διαδηλώνει. Πάτε καλά? Τα ατομάκια πίσω από την μονιμότητα και την κοματοσκυλιά ζητάνε να τους πληρώσουμε εμείς οι λεφτάδες ιδιωτικοί ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ευρά.

Το θέμα είναι η γνώμη μας για τις πορείες? Ε λοιπόν εμένα με χαλάνε οι πορείες όπως τις ενοούμε στην Ελλαδάρα. Αν θέλουν ας απεργήσουν για 10 χρόνια. Αλλα μην ψάχνουμε τώρα να δώσουμε βάση και δίκιο σε κομματόσκυλα και θύματα που τους ακολουθούν. 400-500 άτομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ 10-20 χιλιάδες κακοπληρωμένους ταλαίπορους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. Και όσον αφορά το ότι μας ζητάνε να ψηφίσουμε 1 φορά στα 4 χρόνια, σας ενημερώνω ότι στη γείτονα Ιταλία που έχουν δημοψηφίσματα για όλες τις βασικές αναθεωρήσεις του συντάγατοούτε το 50% δεν πάει να ψηφίσει.

Και αυτο που με χαλάει πάνω απο όλα είναι το ότι σε αυτή τη χώρα πάντα φταίει η εκάστοτε κακιά κυβέρνηση. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου μεγάλε, ψάξε για άλλη. Μην τρελαθούμε. Εμένα η μάνα μου έτσι με έμαθε. Αν δεν πάει κανείς να γίνει δημόσιος δάσκαλος, τότε μπορεί το κακό κράτος να ανεβάσει καμία προσφορά μπας και δελεάσει κάποιον.

Νομίζω ότι όλοι όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζουν καλά πόσο αναλώσιμοι είναι. Ας το καταλάβουν πια και κάποιοι άλλοι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε άς θυμηθούμε τι έγινε όταν σκέφτηκε η κυβέρνηση να καταργήση την επετηρίδα και να κάνει διαγωνισμούς για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών.

Σελίδα 6 από 18 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ