Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ajiouto
    to ekane k se mena...mou eipan oti einai arythmia ston psekasmo...me to service perase,k to ksanaemfanizei twra,pou to relanti mou einai pesmeno gyrw stis 900 strofes,k to kanei mono stin ekkinisi,an den tin exw zestanei...
    ep'eukairias...kserei kaneis tipota gia flasakia imitation...?
    Έψαχνα πριν μήνες όταν μου έσπασε το δικό μου κ δεν υπάρχει τίποτα που να κουμπώνει απόλυτα.Άν προσέξεις είναι λοξά βαλμένα στο ferrying κ μόνο τα original ταιριάζουν. Δοκίμασα να βάλω imitation δεν κουμπώνανε κ είχαν φορά προς τα κάτω.Συν τοις άλλοις με τους κραδασμούς τα imitation κόβονται σιγά σιγά...Άν ψάξεις κ βρείς κάτι που να είναι ίδιο σε σχήμα να το postareis:smilea:

ΑΡΧΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 1150 ΣΤΦ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΤΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ... ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
    GS

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniotis
    ΑΡΧΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 1150 ΣΤΦ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΤΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ... ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
    Το ρελαντί σου εξακολουθεί να είναι χαμηλά, σύμφωνα με το manual πρέπει να είναι 1200 σαλ – 1400 σαλ εγώ το έχω περίπου 1350 σαλ και δεν έχει κάνει τσαφ εδώ και πολλούς μήνες.

Νέο μέλος
    τελικα κι εγω ανεβασα το ρελαντι και το προβλημα λυθηκε.Το πηγα στα 1300 περιπου και πεταει!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF