Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 106

Θέμα: Σχετικά με την κινητοποίηση του Σαββάτου

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    στο σχολειο μασ λεγανε οτι στην κινα οταν οι εργατεσ κανανε απεργια συνεχιζαν να δουλευουν φοροντασ ενα μαυρο περιβραχιωνιο....και εγω γελουσα.............συνεχιζει μετα απο 15 χρονια να μου φαινεται αστειο
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    .................
    KE PIGENE ME TIN LESXI SOU NA KA8ARIZIS AGRIOXORTA FONAKSE KE TA KANALIA KE VRITE TI ME TO NA PAROUSIAZETE TIS SIMETOXES SAS STIN KINONIA KE EGO DEN KSERO TI ALO
    ALA AN DEN GINI KATI SOVARO MAZIKA KE SINTOMA
    NA FOVASE TA PEDIA SOU POU DEN SOU KOVI KE TA STELNIS STIN KOLASI
    Γραφτηκα σε μια Λεσχη για πρωτη φορα φετος, γιατι ηθελα να συμετεχω σε κινητοποιησεις που αφορουσαν την μηχανη, η οποια ειναι ενα πραγμα που μου αρεσει. Δεν ηξερα τι παιζει και γραφτηκα στην πιο παλια που υπαρχει. Πηγα 3 - 4 φορες και καταλαβα οτι οι ανθρωποι εκει κοιμουνται το υπνο του δικαιου. Συμετειχα φετος σε μια εκδηλωση μιας ΑΛΛΗΣ Λεσχης, απλως γιατι ηταν μια εκδηλωση για το καλο της μηχανης. ΟΛΑ μου τα ταξιδια, οσο δυσκολα και μακρυνα κι αν ηταν, εκτος απο ενα που εγινε με παιδια απο 'δω μεσα, τα εχω κανει ΜΟΝΟΣ μου. ΠΟΤΕ δεν εχω κανει ταξιδι με ΚΑΜΜΙΑ Λεσχη.
    Δεν ειπα πουθενα οτι θα παω με την Λεσχη μου. Ακομα κι αν η Λεσχη ειναι εκει, εγω θα μεινω με τα παιδια του moto.gr !!!
    Του χρονου το σιγουρο ειναι οτι θα ψαξω να γραφω σε μια αλλη Λεσχη που να ασχολειται πιο ενεργα με τα θεματα που αφορουν την μηχανη.

Ειναι νομιζω φανερο οτι κανεις δεν με εχει βαλει σε καμμια στρουγκα.
    Απλως προσπαθω να συνεισφερω ....

Αν δεν τα καταφερνω ....

Δεν ξερω ας κρινουν οι αλλοι.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ......

ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Re: To exei to aima mas ton Ellinon..

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    OK, na upotheso oti exeis parakolouthisei tis ekselikseis sta parapano gegonota pou anefera - eisai ikanopoiimenos me tis liseis pou dothisan apo ton kratiko mixanismo, toso oste na min kaneis kapoia kinisi diamartirias - etsi gia na thimiseis stous upoloipous pou ksexnane...na ksipniseis osous koimountai... oti kanena metro den parthike kai ta idia skata ginontai.

Giati ktiria einai kai ta sxolia, kai ta sxolika mpainoun se fery gia ekdromes, kai ta paidakia otan megalosoun pane strato.. Tha se rotiso re file se kana trimino na do apo periergia an telika dothike lisi, giati ego eimai odostrotiras kai den parakoloutho tis ekselikseis kai ksexnao..
    FILE MOU EDO TOSI ORA EDO LEME GIA PIA KINISI DIAMARTIRIAS PREPI NA KANOUME
    KE EGO LEO AN INE SOSTO NA DIAMARTIRIFOUME OLI I FOROIS OLOI I AN8ROPOI MAZI KE AN 8A EXOUME KALITERO APOTELESMA
    KE FISIKA PREPI NA DIAMARTIRI8OUME GIA TA PANTA POU INE IPEF8INO TO KRATOS ALA APO KAPOU PREPI NA KSEKINISOUME
    KE TIN MALAKIA TOU PLIARXOU TOU SAMINA MIN TIN VAZOUME SE ENA KAZANI KE GENIKA MIN TA VAZOUME OLA SE ENA KAZANI DEN INE KALITEXNIKI AFTI DEN LES SE KANENA TIPOTA OTAN TA PETAS OLA MESA KE TA ANAKATEVIS EDO DEN SIZITAME GIA TIN IKANOTITA TOU KA8E ENA NA 8IMATE I NA 8IGI SOSTA TIS KATASTASIS LEME APLA OTI PRIN APO KERO I ADERFOULA SOU SKOTO8IKE ME MELAMINES TORA KSANASKOTO8IKE ME IALOPINAKES AVRIO 8A SKOTO8I ME KORMOUS DENDRON KE MIN PARAPONIESE 8A KSANAR8OUN MELAMINES SE KAPIO DROMO TINGKA STIN LAKOUVA KE TA SAMARAKIA KAPIOS DEN 8A STAMATISI KE KAPION 8A SKOTOSI KE GENIKA MILAME GIA AFTO TO POLI SIGKEKRIMENO PROVLIMA TON DROMON TON KENTRIKON ARTIRION TA ALA 8A TA PIASOUME META
    ENA ENA
    KE NA MOU 8IMISIS OTI 8ES KE KSERIS TI 8A GINI
    MIA PAPARIA 8A GINI
    GIATI EPIMENOUME NA PAME SAN CLUB TON POLIXROMON PETALOUDON KE 8A KSEXASTOUME STIN PROTI LISTIA ME MIXANI

ENO MPOROUME NA SKASOUME MITI MEGALOPREPOS ME TIS MIXANARES MAS NA PARATAX8OUME KE EMIS ALA SISOMI ME OLOI TIN KINONIA

ALA IME ENAS MEGALOS MALAKAS
    O MEGALITEROS MALAKAS POU KA8OME KE MILAO
    KE DEN PAO NA PNIGO NA ISIXASO APO OLA AFTA

KE ESIS NA PATE SE AFTIN TIN MPOURDELOXORA NA KANETE TIN FOVERI DIAFIMISI TON MIXANOVION
    KE EFXOME TOULAXISTON KAPIOS NA DIAKOPSI AFTES TIS EKDROMES KE NA MIN SKOTONONTE TA PEDIA MAS
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Γραφτηκα σε μια Λεσχη για πρωτη φορα φετος, γιατι ηθελα να συμετεχω σε κινητοποιησεις που αφορουσαν την μηχανη, η οποια ειναι ενα πραγμα που μου αρεσει. Δεν ηξερα τι παιζει και γραφτηκα στην πιο παλια που υπαρχει. Πηγα 3 - 4 φορες και καταλαβα οτι οι ανθρωποι εκει κοιμουνται το υπνο του δικαιου. Συμετειχα φετος σε μια εκδηλωση μιας ΑΛΛΗΣ Λεσχης, απλως γιατι ηταν μια εκδηλωση για το καλο της μηχανης. ΟΛΑ μου τα ταξιδια, οσο δυσκολα και μακρυνα κι αν ηταν, εκτος απο ενα που εγινε με παιδια απο 'δω μεσα, τα εχω κανει ΜΟΝΟΣ μου. ΠΟΤΕ δεν εχω κανει ταξιδι με ΚΑΜΜΙΑ Λεσχη.
    Δεν ειπα πουθενα οτι θα παω με την Λεσχη μου. Ακομα κι αν η Λεσχη ειναι εκει, εγω θα μεινω με τα παιδια του moto.gr !!!
    Του χρονου το σιγουρο ειναι οτι θα ψαξω να γραφω σε μια αλλη Λεσχη που να ασχολειται πιο ενεργα με τα θεματα που αφορουν την μηχανη.

Ειναι νομιζω φανερο οτι κανεις δεν με εχει βαλει σε καμμια στρουγκα.
    Απλως προσπαθω να συνεισφερω ....

Αν δεν τα καταφερνω ....

Δεν ξερω ας κρινουν οι αλλοι.
    RE FILE DEN XRIAZETE NA APOLOGISE POU ISE MELOS KAPIAS LESXIS
    KE MERIKES LESXES EXOUN KANI POLA KALA GIA TON XORO TIS MOTOSIKLETAS KE KANIS DEN AKIRONI TIN DOULIA TOUS
    TO 8EMA INE AN 8ELOUME NA EXOUME KAPIO APOTELESMA ME AFTIN TIN KINONIKI PAREVMASI I NA PERIORISTOUME STA XALARA IDEODI

EMIS PIGAME MAS IDAN TI ALO NA KANOUME........

KSEXASES TI EGINE RE CRS ME EKINO TO PEDI POU KINITOPIOI8IKAN KAPIOI APO KAPIA LESXI NA MAZEPSOUN LEFTA GIA ENA PALIKARI POU EPREPE NA VALI TEXNITO MELOS ME KAPIA ENXIRISI KE MAZEFTIKAN TA XRIMATA (NA INE KALA OLOI) KE EKANE O AN8ROPOS TIN ENXIRISI KLP....
    IDES TI EGINE META?
    KATIGOROUSAN I MEN TOUS DEN GIATI VGIKAN STIN TILEORASI KE DEN VGIKAME EMIS.
    GIATI DEN ANAFER8IKE TO ONOMA TOU TADE SILOGOU
    KE POU ITAN O TADE SILOGOS
    KE OXI EMIS KANAME OLI TIN DOULIA OXI O TADE SILOGOS

KE PIA ISE ESI MORI POU 8A PIS GIA TON ANDRA MOU......
    KE ALA TETIA

ROMPES KSEKOUMPOTES OLOI

TO IDIO 8A GINI KE TORA

GIA AFTO SOU LEO KANE MIA PERMANAT GIA KALO KE GIA KAKO...
    :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: To exei to aima mas ton Ellinon..

FILE MOU EDO TOSI ORA EDO LEME GIA PIA KINISI DIAMARTIRIAS PREPI NA KANOUME
    KE EGO LEO AN INE SOSTO NA DIAMARTIRIFOUME OLI I FOROIS OLOI I AN8ROPOI MAZI KE AN 8A EXOUME KALITERO APOTELESMA
    KE FISIKA PREPI NA DIAMARTIRI8OUME GIA TA PANTA POU INE IPEF8INO TO KRATOS ALA APO KAPOU PREPI NA KSEKINISOUME
    Den leo kati diaforetiko, gia to savvato eimai kai ego mesa an kai diskolo logo douleias, tha to prospathiso.

Auto pou anefera prin eixe na kanei me epanalipsi tis kinisis mas se kana mina i duo- otan tha exei kopasei i thiela ton kanalion kai tha exoun arxisei na anapauonte pali oi upeuthinoi!
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    RE FILE DEN XRIAZETE NA APOLOGISE POU ISE MELOS KAPIAS LESXIS
    KE MERIKES LESXES EXOUN KANI POLA KALA GIA TON XORO TIS MOTOSIKLETAS KE KANIS DEN AKIRONI TIN DOULIA TOUS
    ..................
    Δεν απολογουμαι για μια ενσυνειδητη επιλογη μου. Τουναντιον νιωθω "προδομενος" απο την Λεσχη μου και θα παω σε καποια αλλη πιο "ενεργη".
    Δεν θα ζητησω απο κανεναν κανενα μπραβο για οτι εκανα ή θα κανω στο μελλον. Το κανω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Για να ζησουν τα παιδια μου σε μια κοινωνια καλυτερη απο αυτην που ζω εγω τωρα.
    Για να τα αντιμετωπιζουν, οταν θα ειναι πανω στην μηχανη τους, σαν μελη αυτης της κοινωνιας και οχι σαν "τσαντακηδες", οπως προανεφερες.
    Γι' αυτο παω μαζι με αλλες μηχανες και οχι μονος μου, για να δει αυτη η κοινωνια και να καταλαβει, οτι η "μεριδα" των ανθρωπων που καβαλαν μηχανη, ειναι ατομα με κοινωνικες ευαισθησιες, και οχι αλητες των δρομων.

Τωρα αν οι συλλογοι θελουν να ξεκατινιαζονται, ουδολως μ' ενδιαφερει. Εγω θα εχω προσφερει αυτο που μπορω.

Ελπιζω λοιπον να μην γινει το ιδιο και τωρα και να εχει αλλαξει κατι.
    Αν οχι ....
    Θα συνεχισω την προσπαθεια ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ρε λεωνιδα κανε μας τη χαρη αφου δεν εχεις σκοπο να πας πουθενα
    Γιατι κανεις κουβεντα για τη κουβεντα;

Εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε και εσυ κατσε και πλεξε πλεκτο σπιτι σου βλεπωντας την τατιανα

Αντε ειπαμε να παμε να κανουμε κατι και το καναμε μεσανατολικο!

Τελεια και παυλα οποιος θελει ερχεται και λεσχες και μαλακιες και τουμπανα και γαμω τη πουτανα μου μεσα

ΤΕΛΟΣ!

Re: Re: Re: Re: Re: To exei to aima mas ton Ellinon..

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    Den leo kati diaforetiko, gia to savvato eimai kai ego mesa an kai diskolo logo douleias, tha to prospathiso.

Auto pou anefera prin eixe na kanei me epanalipsi tis kinisis mas se kana mina i duo- otan tha exei kopasei i thiela ton kanalion kai tha exoun arxisei na anapauonte pali oi upeuthinoi!
    EXIS DIKIO ETSI INE GIA AFTO XRIAZETE KAPIOS NA EVES8ITOPIOI TOUS POLITES GIA NA MIN KIMOUNTE
    ALA INE APOGOITEFTIKA TA APOTELESMATA GIATI PREPI NA TA VALIS ME TIN TILEORASI POU TOUS KIMIZI ME TON KATANALOTISMO TOUS POU TOUS 8ERAPEVI KE ME OLA TA PLASMATIKA IDEODI POU KOUVALANE
    TO 90% TON ELINON IPARXOUN GIA TIN DIEONISI TOU IDOUS
    ANTE NA TOUS DOSIS NA TO KATALAVOUN
    INE AKATOR8OTO ASE POU KINDINEVIS NA VRE8IS SE KANENA XANTAKI KSAFNIKA
    AFTOI EXOUN KE XRISIMOPIOUN OLA TA MESA GIA NA KIMIZOUN TOUS POLITES KE ESI 8ES NA TOUS KSIPNISIS 8A SE VGALOUN APO TIN MESI IS TO PI KE IS TO FI
    NOMIZIS OTI DEN ZOUME ALIGORIKA TO MATRIX SIMERA?
    PARAKOLOU8OUMASTE OLO KE PIO STENOTERA KAMERES PANTOU KE KANENAS DEN ANTIDRAI ISA ISA POU MAS EXOUN KANI IPOSINIDITA NA TIS ANAZITOUME
    KATI TIPOU FAME STORY EVRITERO KAPOTE ITAN KATAPATISI TON ATOMIKON ELEF8ERION TORA INE TIS MODAS
    KE GIATI NOMIZIS OTI TA EKANAN OLA AFTA ME TA REALITI
    OTAN VLEPI KAPIOS TO APOTELESMA POU INE DOKSA KE FIMI META DEN TON ENOXLI ISA ISA TO ANTI8ETO
    IDES KANENA NA ANTIDRAI ME TIS KAMERES PANTOU?

ASE INE POLA STIN MESI
    MIN TA PSAXNOUME OLA
    TO 8EMA MERIKI DEN TO KATALAVENOUN GIATI DEN EXOUN ME TI NA TO SIGKRINOUN KE AMA LES TETIA MEXRI KE TRELO SE LENE
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Ρε λεωνιδα κανε μας τη χαρη αφου δεν εχεις σκοπο να πας πουθενα
    Γιατι κανεις κουβεντα για τη κουβεντα;

Εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε και εσυ κατσε και πλεξε πλεκτο σπιτι σου βλεπωντας την τατιανα

Αντε ειπαμε να παμε να κανουμε κατι και το καναμε μεσανατολικο!

Τελεια και παυλα οποιος θελει ερχεται και λεσχες και μαλακιες και τουμπανα και γαμω τη πουτανα μου μεσα

ΤΕΛΟΣ!
    SE EFXARISTOUME GIA TIN APOPSI SOU FILE STA8I
    ALA EMIS DEN IMASTE IPOXREOMENI NA KANOUME KALES DIMOSIES SXESIS ME TIS LESXES
    KE OUTE TIS KATIGOROUME GIA KATI
    KE EDO KANOUME DIALOGO ME MERIKOUS AN8ROPOUS OPIOS DEN GOUSTARI EDO AS PAI ALOU NA POSTARI
    ESI POU PROVLIMATIZESE?
    KE EMPASI PERIPTOSI PES MAS TI NA LEME GIA NA MIN PA8IS KE TIPOTA.....

χτες μου την ειπες γιατι αναφερθηκα στην μοιρα..

μαλλον εσυ εχεις αφησει τα παντα στη μοιρα σου....

και οπως ειπε και ο Σταθης, οποιος θελει ερχεται.

ΤΕΛΟΣ.......................
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Χαχα λεωνιδα τι λες θελουμε και την αδεια σου τωρα!

Ρε τι λεμε ρε

Για συμαζεψου λιγο !!!!Αιντε πολυ αερα πηραμε !!!!!

Για συνελθε λιγακι!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    χτες μου την ειπες γιατι αναφερθηκα στην μοιρα..

μαλλον εσυ εχεις αφησει τα παντα στη μοιρα σου....

και οπως ειπε και ο Σταθης, οποιος θελει ερχεται.

ΤΕΛΟΣ.......................
    AGAPITE FILE TOSI ORA LEO NA KANOUME MIA KINITOPIOISI PIO SOVARI KE OXI VOLTA ME TA KAFEDAKIOU ME DIAFORES LESXES KE ESI KATALAVES OTI DEN 8ELO NA KANO TIPOTA?
    AFTO ME APOGOITEVI GIATI ES8ANOME OTI MILAO MONOS MOU TOSI ORA I VARIESE NA DIAVASIS TA POST

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Άλλη κίνηση ,σιωπηλή, προσωπική(συλλογική ταυτόχρονα) και διαρκείας.....
    ..... Ούτε ευρώ στο πέταλο (φαϊ,νερό,καύσιμα κτλ)

Ναι ξέρω .... αυτό θα τους κάνει τη μούρη happy tree friends....
    αλλά περνάει απ το χέρι μας....
    Always made to mean nothing

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχόλια & Παρατηρήσεις σχετικά με την Ανασκόπηση του 2006
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 14:58
  2. Από την συγκέντρωση του Σαββάτου 02/10
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 08:37
  3. ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ για την κινητοποίηση του Σαββάτου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 22:48
  4. φωτο απο την διαμαρτηρια του σαββατου.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:19
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ