Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
.............................
Αν αύριο αποφασίσουμε εδώ μέσα να μαζευτούμε και να κατέβουμε στη βουλή, θα το κάνουμε! Αν είμαστε και πολλοί θα κλείσουμε και το κέντρο. Θα ταλαιπωρήσουμε τους πάντες χωρίς κανείς να μας ρωτήσει γιατί το κάνουμε. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
Δεν είμαι αντίθετος στις αντιδράσεις, όταν όμως υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τη στιγμή αυτή ο καθένας διαδηλώνει για τον εαυτό του...
Επίσης είμαι υπέρ του παλιού γνωστού κανόνα που λέει ότι δεν είναι σωστό να λύνεις ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο μεγαλύτερο...
...........................
Πρωτα απ' ολα ειναι Συνταγματικο μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουμε.
Δευτερον προκαλω τον οποιονδηποτε, να βαλει καποιο thread, ωστε να μαζευτουμε εξω απ' την Βουλη.
Σε πληροφορω οτι ΔΕΝ θα ερθει κανενας!
Ακομα και για πλακα...
Εδω ΔΕΝ ερχοντουσαν στην διεκδικηση ΔΙΚΑΙΩΝ αιτηματων και προβληματων που αντιμετωπιζουμε καθημερινα σαν Μοτοσυκλετιστες ...![]()
Περιμενουμε μονο μηπως φιλοτιμηθει κανας ξεκρανωτος Υπουργος και κοιταξει και προς την μερια μας ...
Θελω να πω οτι για να κατεβει καποιος στο "πεζοδρομιο", πρεπει ή πολυ αγανακτισμενος να 'ναι ή σε απογνωση !
Οσο γι' αυτα που λενε οι περισσοτεροι εδω μεσα για "αδικες" πορειες κλπ, ας αναρωτηθουν, αν ξερουν εστω και ΜΙΣΟ αιτημα μιας τετοιας "αδικης" πορειας.
Εννοειται οτι μιλαμε για ενημερωση απο την διακυρηξη της Πορειας και ΟΧΙ απ' την τηλεοραση που θα πει αυτα που την βολευουν, οπως με τρανταχτο παραδειγμα για το ποσοαστο των Δασκαλων προσφατα !!!