Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΤΟ???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχουν παίκτες;

ήδη στην Εθνική έχει , τον Αμανατίδη, τον Σαμαρά, τον Γιαννακόπουλο (που για εμένα , ειδικά μετά την premier league, είναι φοβερό χαφ), τον Κατσουράνη...

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα (ας αφήσουμε τον Ζήκο έξω , μιας και εκείνος δεν θέλει να παίξει), ..

Στολτίδης,... πάρα πολύ καλός, και μπορεί να παίξει είτε μαζί , είτε σαν αλλαγή του Κατσουράνη.

Γεωργέας...μεγάλη περίοδο φόρμας για το παληκάρι , που ειδικά σαν ανασταλτικό χάφ, στα αριστερά , φέτος βγάζει μάτια. Ας τον πάρει σαν αλλαγή...

μερικοί είναι αυτοί και αν κάτσω σοβαρά θα σου βγάλω και άλλους που είναι με την μία η μπάλα ή τουλάχιστον να πάει εκεί που πρέπει. Σου είπα... δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση...

Δεν μιλάω μόνο για ποιότητα μπάλας... αλλά και για το μετά..εκείνο που θα υπάρχει μετά τον Γερμανό και τότε οχι βροχή...αλλά Καταιγίδα με αστροπελέκια θα έχουμε στο τέρμα μας.

Για να μην πιάσω το θέμα του Τερματοφύλακα, που πέρα απο τον Σηφάκη και την μερική του αστάθεια, το πεδίο φαίνεται ομιχλώδες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    εμένα αυτό που με πειράζει μερισσότερο είναι το ό,τι αυτοί είμαστε κ αυτοί τη μπάλα μπορούμε να παίξουμε...κανείς δεν κοιτάει πως θα βελτιωθούμε να πέξουμε λίγη μπαλίτσα γιατί δεν είναι κάθε μέρα γιορτή να μας παίζουν διαιτητές κ τύχη....
    δηλαδή κάτι ομάδες όπως η Γκάνα στο Μουντιάλ και άλλες τόσες εκπλήξεις πώς κατάφεραν να παίξουν μπαλάρα???
    εμείς γιατί κάποια στιγμή να μην έχουμε ανάλογη απαίτηση??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Όχι ρε γκανταλφάκο και το γεωργέα στην εθνική... αεκτζής είμαι αλλά αυτό πάει πολύ! Ναι έχει βελτίωση το παλληκάρι αλλά είναι άμπαλλος... γίδι που λέμε... για τον κατσουράνη και το Γιαννακόπουλο καμία αντίρηση ούτε βέβαια για τον Στολτίδη.
    Και για να επανέλθουμε στο θέμα... όπως πολύ σωστά γράφτηκε ας αφήσουμε τις ακρότητες στην άκρη. Και από τη μία πλευρά και την άλλη.
    Είπα ότι δεν βλέπω ποδόσφαιρο και μου είπαν κάποιοι γιατί πότε έπαιζε η Ελλάδα.
    Helloooo...
    δεν έπαιζε ποτέ μπάλλα η εθνική αλλά υποτίθεται ότι αυτό θα ήταν ένα από τα πράγματα που θα άλλαζε το ευρωπαϊκό!
    Τότε αν δεν γίνει κάτι αν δεν αλλάξουν ορισμένα πράγματα τι κάνουμε;
    Ας το βάλουμε σε μια τροπαιοθήκη που δεν θα έχει και τίποτ άλλο να το κοιτάμε... υποτίθεται ότι πρέπει να διαχειριστούμε την επιτυχία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλάξει ακριβώς αυτό το πράγμα!
    Και όχι να παίζουμε βάζοντας ένα γκολ σε σαφώς και εμφανέστατα ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ αντιπάλους και μετά φουλ όλοι πίσω...
    Και φυσικά δνε περιμένω να γίνω Βραζιλία ούτε Γερμανία ούτε Γαλλία... ούτε καν Αγγλία δεν περιμένω να γίνω. Περιμένω όμως ένα διαφορετικό σύνολο και μια διαφορετική νοοτροπία.
    Κακό είναι;;;

alximistis,

Ο Γεωργέας έχει κληθεί στην Εθνική , αλλά απλά δεν είναι στην 16αδα. Στην δική του περίπτωση ισχύει οτι στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος...

Δείξε μου ενα δεξί μπακ στην Ελλάδα που είναι Έλληνας και ικανός να πάει στην Εθνική και θα συμφωνήσω μαζί σου.

Πίστεψε με θα δυσκολευτείς πάρα πολύ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alximistis,

Ο Γεωργέας έχει κληθεί στην Εθνική , αλλά απλά δεν είναι στην 16αδα. Στην δική του περίπτωση ισχύει οτι στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος...

Δείξε μου ενα δεξί μπακ στην Ελλάδα που είναι Έλληνας και ικανός να πάει στην Εθνική και θα συμφωνήσω μαζί σου.

Gandalf
    αν βρείτε δεξί βρείτε κ ένα αριστερό μπακ ρε παιδιά να στείλουμε κ αυτό το παλτό τον Φύσσα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δεν με νοιάζει τι και πώς.

Ο τύπος ο Otto ντε, μόνος του ήρθε, δεν είμασταν άξιοι ούτε έναν προπονητή της προκοπής να βρούμε για την Εθνική μας ομάδα και αυτός όχι μόνον μας άνοιξε τα μάτια μας πήγε στην 1η θέση της Ευρώπης μαζί με τους πιο άσημους και αδιάφορους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικου ποδοσφαίρου και αυτοί θα μείνουν στην ιστορία πλέον ώς οι κορυφαίοι στην Ευρώποι και μπράβο τους.

Όλοι οι υπόλοιποι ας γίνουμε πρώτα πρώτοι στην πολυκατοικία μας και μετά να έχουμε στόμα να μιλάμε για τους πρώτους της Ευρώπης. Ο "Αρχηγός" το είπε, αυτοί οι δημοσιογράφοι φταίνε για όλα, αυτοί με τα στρίνγκ, όχι εσείς, οι άλλοι με τα στρίνγκ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ.

Να σας το πω κι αλλιώς.

Οι παίχτες έχασαν τα ματς με την αλβ. και του. και τελικά την πρόκριση. Και να σας πω το γιατί! Διότι είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Ήθελαν λίγο παραπάνω χρόνο, λίγο καλύτερο πρόγραμμα αγώνων για να ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΟΥΝ αυτό το απίστευτο που κατάφεραν. Κι εγώ στην θέση τους αυτό θα έκανα. Θα προσπαθούσα να καταλάβω τι δώρο μου έκανε ο Θεός. Να το χωρέσω στο μυαλό μου. Διότι ήξεραν πως παιχταράδες δεν ήταν ποτέ, ήξεραν πως την τεράστια μεταγραφή δεν θα την είχαν, εδώ ακόμη και οι ομάδες τους δεν τους τίμησαν όπως έπρεπε. Ούτε οι υπόλοιποι Έλληνες παίχτες στο πρωτάθλημα δεν τους σεβάστηκαν, διότι δεν κατάλαβαν ότι έμμεσα του έφτιαξαν κι αυτούς που ήταν αντίπαλοί τους.

Και μετά έρχοντε κάποιοι γνώστες, οι γνώστες του μπλα-μπλά. Που μέχρι πρίν τον Όττο, από το πολύ μπλά-μπλά μόνον στον πάτο του πηγαδιού μπορούσαν να φτάσουν. Είχαν το θέμα ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στα αζήτητα, διότι και δεν πουλούσε αλλά και γιατί μας έβλεπαν πολλά μάτια με την κατάντια μας. Οπότε ξαφνικά έγινε εμπορικό, πουλούσε τρελά φύλλα, μετά από τα πρώτα στραπάτσα ησυχία και μετά άρχισαν τα όργανα. Όλοι εκείνοι που δεν ήταν σε θέση να δόσουν λύσεις για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, βρήκαν πάτημα με τις κατακτήσεις του Όττο και των ελλήνων παιχτών, να αρχίσουν πάλι το μπλά-μπλά του πάτου του ίδιου πηγαδιού.

Εγώ το είχα πει, θα μας τιμωρήσει ο Θεός. Δεν μπορούμε να φανούμε ειληκρινείς απέναντι σε αυτό που κατακτήσανε οι έλληνες παίχτες και ο Όττο. Φανήκαμε αχάριστοι, απέναντι σε μια χώρα, που δικαιότατα την πατήσαμε, αλλά την πατήσαμε μέσα στο σπίτι τους, ενώ μας φιλοξένησαν όπως δεν θα το κάναμε εμείς. Και από μπάλα οι Πορτογάλοι ξέρουν. Και το αγαπάνε το ποδόσφαιρο (σε αντίθεση με εμάς που είμαστε αχάριστοι απέναντι στο άθλημα), έχουν δόσει τα διαπιστευτήριά τους στον κόσμο. Και είναι και συμπαθείς στους έλληνες διότι και αυτοί όπως κι εμείς είμαστε μικρές χώρες και έχουμε μεγάλη ανάγκη για παρόμοια γεγονότα και επιτυχίες. Αλλά όόόόχι, εμείς είμαστε εξυπνότεροι, ξέρουμε τα πάντα εμείς, καλύτερα από όλους τους άλλους.

Και όσο για τις πρόσφατες νίκες της Εθνικής, δεν τρελένομαι. Πραγματικά, οι παίχτες μετά τις πίκρες, κάπου ηρέμησαν, ξεκουράστικαν και βρήκαν τον καλό τους εαυτό. Και αυτός ο εαυτός τους είναι ότι είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ με τον Όττο για προπονητή τους.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    alximistis,

Gandalf
    Να σου πω τώρα που το λες... δεν θυμάμαι κανέναν... μάλλον σωστά τα λες... άμα θυμηθώ κάποιον θα σου πω.

οδηγώ ΚΤΜ αναπνέω ΚΤΜ Το avatar του/της atom7ktm
    alximistis,

Gandalf
    Πάντος..... γίδι κι αυτός αλλά πολύ καλύτερο γίδι από το Γεωργέα!
    Orange blood runs in my veins...

Και ο Πάντος καλός είναι...

Αλλά τελευταία δεν πάει καλά. Εκείνο που έχουν προσέξει όλοι , είναι πως σε παιχνίδια της ΑΕΚ , ο Γεωργέας κατορθώνει με την τρεχάλα περισσότερο και με την τεχνική λιγότερο, να έχει "καλυμένο" συνέχεια τον παίκτη του, και να βγάζει αν τύχει και καμιά καλή σέντρα.

Αυτό είναι που λέω ο τυφλός στους μονόφθαλμους.

Δυστυχώς στην Ελλάδα , οι παίκτες που παίζουν πίσω και δεν είναι αλλοδαποί , είναι ελάχιστοι και είναι πολύ δύσκολο να βρείς κάτι που αξίζει.

Gandalf

Παλαιό μέλος
    ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ...........

Τό Γεωργέα.............Έθνική...!!!!!είναι νά γελάσει καί τό παρδαλό κατσίκι..!!!

Είδικά στό θέμα τής ήλικίας μαζί μέ τό Στολτίδη είναι σκέτη άνανέωση, μήν προσθέσω
    καί τό Ζήκο πού είπες....!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΚΝΑ...!!!

Ό ΧΑΡΙΣΤΈΑΣ... τό ξέρει ότι είναι πάνω άπό τριάντα...???!!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2009, 15:27
  2. δε θα κάνει βόλτα το moto.gr το 2008
    από Λεωνίδας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 12:17
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46
  4. Θεμα: Ποσα Χιλιομετρα ΕΧετε Κανει??
    από bikersonly στο forum Off topic