Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Νέα Windows: Windows Vista

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    καλημερα.

gojakla και εγω αυτο λεω. Αν ειχα μυαλο οταν ημανε μικρος δεν θα σκεφτομουν καν να γινω γραφιστας.

Απο τα χειροτερα επαγγελματα κατα την γνωμη μου.

Αλλα λιγα ειναι τα ψωμια μου σαν γραφιστας. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙρο την κανω. (αλλαγη επαγγελματος)

Ατιμο τζοκερ. Δεν θα σε πιασω???????

Ενος μυρίου μύρια επονται`!!!!!!!!!!!!

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    προσωπική εμπειρία απο aplee μηδενική.
    Στα πισια τώρα,για τα περισσότερα κρασαρίσματα
    ευθήνονται οι drivers απο περιφεριακά.
    Τον ορισμό της σταθερότητας θα στον δείξει ένα unixο-ειδες σύστημα
    (αν βέβαια το έχει στήσει κάποιος που κατέχει το σπορ)
    το οποίο προορίζεται μόνο για συγκεκριμένη δουλεία,και δεν είναι ταυτόχρονα παιχνιδομηχανή, φραπεδέρια ή οτιδήποτε άλλο.
    Σε πολύ απλά προγράμματα,έχω δει τρελλές διαφόρες μεταξύ Linux(π.χ)-windows,
    ακόμα και κατώτερα σε προδιαγραφές συστήματα πατάνε πισια με windows.

Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις απο το μηχάνημα σου.Για οικιακή χρήση,όπου οι απαιτήσεις του χρήστη είναι μηδενικές, τα windows ζουν και βασιλεύουν (και καλά κάνουν) γιατι είναι
    εύκολα,βολικά,τσαχπινιάρικα
    και γενικά τα κάνουν όλα,αρα no need να τα ρίξουμε στην θάλασσα (και να την μολύνουμε περισσότερο)
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!
    Τι να τα κανεις... δεν θα διαβαζονται τα «μεσα» αρχεια... ΕΦΕ και ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ απο την Microsoft...

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ PC!!!!
    ΒΑΨΤΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!

PC's ARE DEAD!!!! LONG LIVE MAC's!!!!!!!!!!!
    Τα pc μια χαρά είναι. Αλλά η ελευθερία είναι μία....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	magellanic_1000_penguin2_web.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	65306
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Σωστός!!!
    Δεν έχω καταλάβει γιατί έχει ενθουσιαστεί ο κόσμος με τα AERO. μάλλον γιατί δεν έχει δει XGL και Linux

Σιγά τις λαλακίες τα vista!!!!!

Απλά κάνουν ότι κάνουν εδώ και χρόνια όλες οι εκδόσεις Linux!!!!!

Α ναι ξεχασα!!!

Θα τα πληρώνουμε για να είναι και προβληματικά!

Ενώ το Linux είναι τσάμπα και δεν κολλάει καθόλου!!!!!

μμμμμμμμ τι να πάρω???
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Σιγά τις λαλακίες τα vista!!!!!

Απλά κάνουν ότι κάνουν εδώ και χρόνια όλες οι εκδόσεις Linux!!!!!

Α ναι ξεχασα!!!

Θα τα πληρώνουμε για να είναι και προβληματικά!

Ενώ το Linux είναι τσάμπα και δεν κολλάει καθόλου!!!!!

μμμμμμμμ τι να πάρω???
    Ελα ρε, ακόμα χωλοσκάς; Θα σου πω εγώ. Σου έχω έτοιμη λύση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ για το δίκτυό σου:

1) Windoze Burger 2003
    2) Windoze Advanced Burger 2003 me enswmatomeni ti psistaria.
    3) S-Koule Server kai dwro i se miniaia dosi aposyntonisi kai dialysi twn vasewn sou.
    4) Microtost Data Burger Souvler 2005 gia grigoro delivery.
    5) Microhost exchange Bledder 2005 Και άμα βγάλεις άκρη τι σημαίνει Internet messaging και ποια είναι η ορολογία του... Έχεις δώρο μια άδεια client ακόμα για 2 ώρες.
    6)Με μόνο 500.000.000 Ευρώ σε hardware για να τα τρέξεις.
    7) Και φυσικά για το software στην προνομιακή τιμή των 50.000 Ευρώ το χρόνο! Και εάν έχεις περισσότερους επεξεργαστές, πολλαπλασίασε ανάλογα... ξέρεις εσύ!

"Get the facts" ... (α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν μερικοί....):hypnotize

α και μην ξεχάσουμε...
    1)Windoze Vitsia mazoxa edition
    2)Windoze Vitsia Προσεύχιοναλ
    3)Windoze Vitsia Advanced Bachalus
    4)Windoze Vitsia Premium Asshole edition

Τώρα άμα θες και κάτι πιο απλό:

5) Windoze Pista Basic with bouzouki enhancements!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
    Bartlal:
    Σαφεστατα και θα λεγονται... για εσας τους PCάκηδες εγινε μπας και ξεστραβωθειτε και παρετε κανα σωστο μηχανημα... μειωση του κοστους θα φερει... Α, λογω intel αυτο για οσους δεν ξερουν!

Daemon:
    Το MacOSX εχει UNIX απο κατω!!!!!!
    Τι να το κανω το Linux????????????

Έλα ντε τι να το κάνεις; Τίποτα! Γιατί δεν είναι open source.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Δηλαδη εκτος απο εμφανιση τι παραπανω εχει ενα Mac και το χρυσοπληρωνεις? 2000? για ενα 64bit 2000Mhz με 512 μνημη και μια φθηνη καρτα γραφικων? Ετσι απο περιεργια μονο..
    Καλώς σε και σένα..

Τι έχει; ...χμ.... μήπως...

1) Είναι πιο σοβαρό;
    2) Ποιο σταθερό;
    2) Παίζουν τα πάντα σφαίρα;
    3) Είναι πιο εύχρηστο απ τα Windows;
    4) Μπορείς να εγκαταστήσεις ή και να κάνεις compile τα πάντα πάσης πλατφόρμας λογισμικα;
    5) Το install είναι απλά ένα drug and drop;
    6) Έχεις "παίξει" με Mac;

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Επειδη εχω και μακ και πισι στην δουλεια μου.

Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Ειναι πιο σοβαρα, δεν το κοιταω καν. Αν εννοεις το κουτι, μην κοιτας τα κουτια που βαζουν στα πλαισια και λοιπα. Κανε μια βολτα απο κανα site τυπου Lian Li και θα καταλαβεις........

Πιο σταθερο το συζηταμε. Εγω κανω ενα με δυο restart την ημερα στο μακ ενω το πισι που λιωνει δεν κανω τιποτα.

Ναι παιζουν τα παντα σφαιρα οπως και τα πισι αλλωστε.

Τα υπολοιπα ναι συμφωνω αλλα δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο να πληρωσω πολλα περισσοτερα για να κανω drag n drop εγκατασταση.

Τωρα ολα τα υπολοιπα οπως παιχνιδια προγραμματα για τα παντα σχεδον και λοιπες ευκολιες θα τα βρεις μονο σε πισι.

Και να φανταστεις οτι ειμαι γραφιστας και θα επρεπε να εχω μακ. Κοιτα να δεις ομως.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Επειδη εχω και μακ και πισι στην δουλεια μου.

Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου. Ειναι πιο σοβαρα, δεν το κοιταω καν. Αν εννοεις το κουτι, μην κοιτας τα κουτια που βαζουν στα πλαισια και λοιπα. Κανε μια βολτα απο κανα site τυπου Lian Li και θα καταλαβεις........

Πιο σταθερο το συζηταμε. Εγω κανω ενα με δυο restart την ημερα στο μακ ενω το πισι που λιωνει δεν κανω τιποτα.

Ναι παιζουν τα παντα σφαιρα οπως και τα πισι αλλωστε.

Τα υπολοιπα ναι συμφωνω αλλα δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο να πληρωσω πολλα περισσοτερα για να κανω drag n drop εγκατασταση.

Τωρα ολα τα υπολοιπα οπως παιχνιδια προγραμματα για τα παντα σχεδον και λοιπες ευκολιες θα τα βρεις μονο σε πισι.

Και να φανταστεις οτι ειμαι γραφιστας και θα επρεπε να εχω μακ. Κοιτα να δεις ομως.........
    Δεν διαφώνισα ότι είναι πιο ακριβά, αλλά όχι πλέον τόσο, σχεδόν έχουν εξισωθεί, οι τιμές.

Δεν παίζουν τα πάντα σφαίρα στο pc όσον αφορά τα windows. Άμα θες να μιλήσουμε για Linux κ.τ.λ. ok.

Όσον αφορά τα restart, κάτι προφανώς δεν πάει καλά. Όσες φορές έχω παίξει με Mac, όλα μια χαρά τα είδα.

Άμα θες να έχεις pc με windows και με κάποια αξιοπρεπεή σταθερότητα, πρέπει να ψάξεις καλά τι κομμάτια θα βάλεις μέσα. Ο απλός χρήστης δεν το ξέρει αυτό.

Αν πάλι δεν χρειάζεται να το ξέρει γιατί χρησιμοποιεί κειμενογράφους, Internet και email, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλει windows. Γιατί αλλού (Linux) όλα θα του έρθουν δωρεάν, και όχι πιο δύσκολα.

Δεν είμαι Macάς, ούτε είχα ποτέ στο σπίτι.

Το μόνο που ξέρω όμως είναι ότι με το που άνοιξα τα μάτια στην αυγή των υπολογιστών, ήρθαν κάτι κάφροι και μου πασαλείψανε στη μούρη τη Microsoft, χωρίς να έχω ιδέα για το τι παίζει. Τι επιλογές έχω. Έτσι γίνεται κατά κόρον τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Το μόνο που περιμένω να δω σε Linuχ ως web developer, είναι τα προϊόντα της Adobe+Macromedia. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, υπάρχουν ήδη και με το παραπάνω.

Είναι ο μόνος λόγος που τα χρησιμοποιώ ακόμα, και με την πρώτη ευκαιρία το Linux θα μπει στον τελευταίο υπολογιστή που έχω με windows στο σπίτι.

Μην αναφέρουμε βέβαια viruses, spyware,adware,malware,trojans,worms και πάει λέγοντας.

Και μην ακούσω τα γνωστά παραμύθια περί "δημοφιλούς λειτουργικού" για όσους ίσως βιαστούν να απαντήσουν. Αυτές οι θεωρίες έχουν καταρριφθεί πολύ καιρό τώρα.

Απλά είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ ευτυχώς μόνο σε ένα pc στο σπίτι τα windows, μέχρι νεωτέρας.

Εγώ πάντως από πέρσι που πήρα τον 64bit 3000αρο AMD, έχω βάλει πάνω τα 64άμπιτα linux (που άμα περάσεις από το σάιτ του debian, θα δεις ότι είναι παιχνιδάκι να παίξει καί όλα τα 32bit προγράμματα), και τα winblowz τα έχω χαλαρά για αηδίες τύπου παιχνίδια σε dual boot.

Όποιος έχει δει το Unreal Tournament σε Linux, και στο ίδιο pc σε winblowz ξέρει τη διαφορά σε ταχύτητες, η microtheft απλά σιωπά...

Κατά τα άλλα, επενδύστε σε winblowz pista και η DRM τεχνολογία θα σας τη κάτσει αργά ή γρήγορα...

Σταθερότητα στα linux;
    Στο debian κάνεις install όλο το λειτουργικό, με κοντά 8000 εφαρμογές, και κάνεις reboot μόνο για να μικρύνεις τον kernel, και να βάλεις το driver της κάρτας γραφικών...

Μετά δεν χρειάζεται για μήνες restart... κάνεις "ζωντανά" install libraries ή οτιδήποτε -χωρίς restart-, και άν έχεις ψιλοασχοληθεί με τη C καστομάρεις το λειτουργικό στα μέτρα σου με φουλ μάνιουαλς, και τίποτα κρυμμένο.

Άντε κάντο αυτό στο MacOs και στα Winblowz...

Πάρτε και ένα λινκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Εγώ πάντως από πέρσι που πήρα τον 64bit 3000αρο AMD, έχω βάλει πάνω τα 64άμπιτα linux (που άμα περάσεις από το σάιτ του debian, θα δεις ότι είναι παιχνιδάκι να παίξει καί όλα τα 32bit προγράμματα), και τα winblowz τα έχω χαλαρά για αηδίες τύπου παιχνίδια σε dual boot.

Όποιος έχει δει το Unreal Tournament σε Linux, και στο ίδιο pc σε winblowz ξέρει τη διαφορά σε ταχύτητες, η microtheft απλά σιωπά...

Κατά τα άλλα, επενδύστε σε winblowz pista και η DRM τεχνολογία θα σας τη κάτσει αργά ή γρήγορα...

Σταθερότητα στα linux;
    Στο debian κάνεις install όλο το λειτουργικό, με κοντά 8000 εφαρμογές, και κάνεις reboot μόνο για να μικρύνεις τον kernel, και να βάλεις το driver της κάρτας γραφικών...

Μετά δεν χρειάζεται για μήνες restart... κάνεις "ζωντανά" install libraries ή οτιδήποτε -χωρίς restart-, και άν έχεις ψιλοασχοληθεί με τη C καστομάρεις το λειτουργικό στα μέτρα σου με φουλ μάνιουαλς, και τίποτα κρυμμένο.

Άντε κάντο αυτό στο MacOs και στα Winblowz...

Πάρτε και ένα λινκ.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Παιδιά εγω ΔΕΝ εχω δουλέψει σε MAC, ούτε εχω μελετήσει καθόλου την τεχνολογία τους και την αγορά/συντήρηση/συμβατότητα τους σε σχέση με τα PC.
    Το μόνο που σίγουρα ξέρω είναι οτι οι MAC ενσωματώνουν επεξεργαστή τεχνολογίας RISC (Reduced Instruction Set Computer - λέγε με Playstation ) ενω τα PC επεξεργαστή τεχνολογίας CISC (Complex Instruction Set Computer - μη λες τίποτα ). Η φιλοσοφία του κάθε επεξεργαστή είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ διαφορετική! Είναι σα να συγκρίνουμε 2Τ με 4Τ μηχανές.

Λέτε για διάφορα λειτουργικά αλλα σας ξέφυγε ενα εξαιρετικά υποσχόμενο λειτουργικό που αγνωείται η τύχη του (τουλάχιστον απο εμένα - πια) : Το BeOS!
    Κάποτε το είχα εγκαταστήσει δοκιμαστικά σαν shell extension μέσα απο τα W95. Είχα κάνει μόνο κάτι απλές μεταφορές αρχείων και είχα δουλέψει το Cool Edit 2000 για 1-2 μέρες. Τα πάντα γινόντουσαν στο 1/2 χρόνο ! Ηταν εκπληκτικά γρήγορο και χωρίς την παραμικρή υποψία "κόποσης" ή επικίνδυνης αστάθειας με παράλληλες εφαρμογές. Ακόμα απορώ γιατί το απεγκατέστησα

Α και οσον αφορά φράσεις του στύλ "τα Windows\PC κολλάνε", "δεν πάνε μια", "έχουν τρομερά προβλήματα ασυμβατότητας" κ.τ.λ ένα εχω να πω:

Άμα δεν ξέρεις να "στήσεις" σωστά και ισορροπημένα το μηχάνημά σου σε hardware και software, μην περιμένεις το μηχάνημα να το κάνει απο μόνο του...

ΆΣΧΕΤΕ Ε ΑΣΧΕΤΕ :a17:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Το μόνο που σίγουρα ξέρω είναι οτι οι MAC ενσωματώνουν επεξεργαστή τεχνολογίας RISC (Reduced Instruction Set Computer.
    aaa... this? Last year for the last time.
    Εάν δεν έχεις ενημερωθεί, πλέον οι Mac παίζουν με Intel .

Λέτε για διάφορα λειτουργικά αλλα σας ξέφυγε ενα εξαιρετικά υποσχόμενο λειτουργικό που αγνωείται η τύχη του (τουλάχιστον απο εμένα - πια) : Το BeOS!
    Κάποτε το είχα εγκαταστήσει δοκιμαστικά σαν shell extension μέσα απο τα W95. Είχα κάνει μόνο κάτι απλές μεταφορές αρχείων και είχα δουλέψει το Cool Edit 2000 για 1-2 μέρες. Τα πάντα γινόντουσαν στο 1/2 χρόνο ! Ηταν εκπληκτικά γρήγορο και χωρίς την παραμικρή υποψία "κόποσης" ή επικύνδυνης αστάθειας με παράλληλες εφαρμογές. Ακόμα απορώ γιατί το απεγκατέστησα
    Τι; Μήπως θες να μιλήσουμε και για την Amiga που είχε και την μισή τιμή; Που τα pc ήταν μπροστά της σαν αγώνας ταχύτητας πεζού (pc) με Πόρσε (Amiga).

Δυστυχώς και σε αυτόν τον χώρο δεν επικράτησε το πιος φτιάχνει καλύτερους υπολογιστές, αλλά μια λέξη από την οποία η ανθρωπότητα κινδυνεύει από αφανισμό:

Το Μάρκετινγκ.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Image resizer για windows vista.
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2008, 08:21
  2. windows vista sp1 σκατά είναι τελικά;
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 12:56
  3. Windows Vista freeware εφαρμογες
    από tifoefs στο forum Off topic