Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 110

Θέμα: Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Ειμαι και εγω υπερ αλλα με την προυποθεση αυτα που θα γινουν,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ για να περνανε τους φοιτητες, ΝΑ ΜΗΝ δινουν διπλωματα/παπλωματα ΧΩΡΙΣ να πατα κανεις στα υποτιθεμενα πανεπιστιμια που θα γινουν.
    ΔΕΝ ειναι και λιγα ολα αυτα τα ιδωτικα κτλ κτλ που εχουν ιδρυθει εδω και πολλα χρονια που το λαδωμα για το καθε λογης πτυχιο και η λογικη των σπουδαστων/φοιτητων θα ερχομαι οποτε μου καπνιζει να παρακολουθω,αλλα θα σε πληρωνω και ΔΕΝ θα μιλας ΚΑΙ ΘΑ μου δωσεις και το χαρτι, ειναι της ΜΟΔΑΣ.

Μπορει στην χωρα μας να γινει τετοιο χωρις ΜΙΖΑ????

ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ...

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Όπως σας είπα είμαι ΥΠΕΡ. Βασικά τελείωσα το Deree και τώρα είμαι στο Ελληνικό Ανοικτό Παν/μιο.

1. Εμένα με γαμάει το ότι δεν αναγνωρίζεται το Deree ας πούμε. Μπορεί να ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ αλλά δεν μπορώ. Αποτέλεσμα; Να κάνω τώρα δεύτερο πτυχίο. Τι θα κάνω δύο πτυχία; Εδώ για να βρεις δουλειά δεν θέλει πτυχίο, δόντι θέλει. Το προσπερνάω όμως αυτό αφού το δεύτερο πτυχίο μου θα είναι σε κάτι άσχετο με το πρώτο.

2. ΓΙΑΤΙ το μπουρδέλο το ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνωρίζει το Deree για όσους το έχουν τελειώσει πριν τον Σεπτέμβριο του 1998 και έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχικά στο εξωτερικό (πριν τον 9/1998) ενώ δεν το αναγνωρίζει για αυτούς ας πούμε (όπως εμένα) που απλά τελείωσα το Deree τον 9/1998 απλά δεν πήγα για μεταπτυχιακό αλλά φαντάρος; Άλλο πρόγραμμα είχα εγώ στο Deree με αυτούς που κάναν μετά MBA και μπορεί να μην υπηρέτησαν ακόμα ή να μην υπηρετήσουν και ποτέ από μένα που πήγα Έβρο;

Γενικά λοιπόν παιδιά μου ΟΛΟ το σύστημα είναι μπουρδέλο οπότε μην ψάχνετε να βρείτε άκρη....

Για αυτό ΥΠΕΡ και πάλι. Αφού και πάλι αν τα αναγνωρίσουν θα σε βάζουν να κάνεις 40 εξετάσεις για να πάρεις την ισοτιμία και στην ουσία θα σε αποτρέπουν.... Μεγάλο κεφάλαιο ανοιξατε....

edited by Trans=> με τα σημεία στίξης απ' ότι κατλάβατε δεν τα παω και πολύ καλά

Τελικα ή θα μεινω ανεργος ή θα πεθανω απο πεινα ή διψα μ αυτα τα θεματα που ανοιγουμε

Στο θεμα μας, κατι γενικο: απο το 74 στην Ελλαδα εχουμε ""δημοκρατια"", ανταγωνισμο και τελευταιως ευρω, ολυμπιακους, ιδιωτικοποιησεις κτλ..

Ερωτω: σε 32 χρονια ""δημοκρατιας"" και ανταγωνισμου τι αλλαξε προς οφελος του λαου με βαση το σημερινο οικονομικο συστημα;;;;;;

Τα παντα ακριβυναν, οι ιδιωτες κανουν οτι θελουν αφου δεν ελεγχονται (Μεβγαλ, απολυσεις, εργατικα ατυχηματα, μιζες, μειωση μισθων, καταργηση επιδοματων, χρηματιστηριο......), το κρατος ζητα και δεν δινει τιποτα.

Γιατι και η παιδεια στους ιδιωτες;

ΟΤΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Δεν θελω κανενα αλλο κερατα να πληρωνω. Δεν εχω λεφτα να τον πληρωσω, γαμωτο μου. Και αν δεν εχω λεφτα γιατι να μην μορφωθω; ΤΙ ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ή ΘΑ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ;

Τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι εκτος των 200καλυτερων στον κοσμο. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ"; Τα κριτηρια ειναι οικονομικα και οχι κριτηρια γνωστικα ή επιστημονικα.

Γιατι να συγχεουμε παλι τα γαμωλεφτα με τη γνωση; Τι σχεση εχει ή θα πρεπει να εχει η μορφωση με τα λεφτα; Ειναι ανιερο αυτο, ειναι ντροπη, ειναι αντιεπιστημονικο, ειναι αντικοινωνικο..

Γιατι δεν λεμε οτι στα """καλα""" πανεπιστημια τα θεματα ερευνας τιθενται απο εταιριες στις οποιες και ανηκει η διακριτικη ευχερεια αν θα δημοσιευσουν τ αποτελεσματα;; Θελετε ντοπιο πχ: Σιβιτανιδειος και κοκα κολα. Τι λετε; Αυτα δεν γινονται; Για ρωτηστε τι εγινε με συγκεκριμενη ερευνα περσι..

ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ. Η ΓΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ;;;

Τα ελληνικα πανεπιστημια πρεπει να αξιολογηθουν. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ. Με βαση τι κριτηρια; Για να πανε που; Απο ποιον; Για να βγαλουν τι ανθρωπους; Αν θελουμε ανθρωπους που θα υπακουουν σε αφεντικα, θα κυνηγουν τα συμφεροντα της εταιριας και την καριερα τους και θα ναι παρτακηδες, τα πραγματα πανε πολυ "καλα"...Αν θελουμε αλλου ειδους ανθρωπους θα πρεπει να ρυθμιστουν αλλιως τα προγραμματα.

Τα ελληνικα πανεπιστημια εχουν προβληματα εγγενη και εξωγενη. Τα περισσοτερα ειναι εξωγενη και αυτα κανενας ιδιωτης δεν θα τα λυσει. Οταν σε μαθαινουν στην ανευθυνοτητα και στην ζουλα απ το δημοτικο, δεν εχεις παρα να πληρωσεις και στο ιδιωτικο πανεπιστημιο( αν εχεις) για να περασεις ζαχαρη, να παρεις πτυχιο και να ειναι ολα καλα.

Κανεις δεν θα σωσει την παιδεια αν αυτη δεν ειναι για ολους και δεν πει αληθειες για την ιστορια μας, τ ασχημα μας, τους ηρωισμους μας, τις προδοσιες μας, τις παραδοσεις μας, τον πολιτισμο μας. Αν δεν μαθουμε, χωρις υπερβολες, ποιοι ειμαστε, μονιμως θα κινουμαστε στην προσπαθεια για να φτασουμε προτυπα του κωλου ευρωπαικα για να μοιασουμε εμεις οι ραγιαδες στους "συγχρονους" και "προοδευτικους" ευρωπαιους.

Οι οποιοι ευρωπαιοι διασκεδαζουν με ψωνια και κλαμπ, τρεχουν σε ψυχολογους, παιρνουν ηρεμιστικα, αντικαταθλιπτικα, ναρκωτικα γιατι στην "τελεια" ζωη τους δεν υπαρχει καλο και κακο, αληθεια και ψεμα, αγαπη και μισος, αλλα κερδος ή ζημια.

( στην Αγγλια με τις χιλιαδες καμερες κανεις δεν παραπονιετα γι αυτες αλλα ζητουν να μπουν και μεσ στα σπιτια τους για να δειχνουν συνεχεια οτι ειναι "αθωοι". Σαπιλα και πτωμαινη.)

Αν ονειρευομαστε τετοιο κοσμο και να χασουμε οτι μας διακρινει σαν ανθρωπους και Ελληνες, ζήτω τα ιδιωτικα. Ευχαριστω δεν θα παρω.

Απεναντι σε καπιταλιστικα σχεδια θα ειμαι μια ζωη επιφυλακτικος και εχθρικος.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Δεν θελω κανενα αλλο κερατα να πληρωνω. Δεν εχω λεφτα να τον πληρωσω, γαμωτο μου. Και αν δεν εχω λεφτα γιατι να μην μορφωθω; ΤΙ ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ή ΘΑ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ;
    Αν και σπάνια συμφωνώ με αυτό το παιδί εδώ του δίνω +1000..

Για το παραπάνω κομμάτι δεν συμφωνώ να επιτραπούν τα ιδιωτικά. Η συνέχεια την βλέπω να έρχεται με την κυβέρνηση να ξοδεύει όλο και λιγότερα κονδύλια
    για την εκπαίδευση μιας και θα αντικατασταθεί σταδιακά απο την ιδιωτική.
    Κάτι αντίστοιχο δεν πάει να γίνει με τις ασφάλειες.. ;;
    Απο την άλλη λυπάμαι που το χρήμα των γονέων γίνεται συνάλλαγμα αλλά δεν είναι με τίποτα πάτημα αυτό.
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Μου αρέσει που ο topic starter είναι υπέρ των ιδιωτικών αλλά εξαιρεί τους γιατρούς. Προφανώς γιατί ξέροντας πως παίρνονται τα πτυχία σε αρκετές χώρες, δεν πολυεμπιστευεται τους γιατρούς που προέρχονται από εκεί. Ή επειδή μπορεί να είναι γιατρός, και δε θέλει τους 'παρείσακτους'.

Σε άλλα επαγγέλματα προφανώς δεν τον ενοχλούν τα ιδιωτικά/ξένα. Ας πούμε οι πολιτικοί μηχανικοί που σπουδάζουν στην Αγγλία δεν σπουδάζουν πάνω στα προβλήματα που δημιουργούν οι σεισμοί για τον απλούστατο λόγο πως εκεί δεν έχουν σεισμογένεια.

Ούτε τον πειράζει να έχει δάσκαλο στα παιδιά του κάποιον που μπορεί να μην έχει διδαχθεί σε Παιδαγωγικό Τμήμα της χώρας και να μην έχει ουδεμία σχέση με την Ελληνική Γραμματική.

Είμαι ΚΑΤΑ της Ιδιωτικοποίησης.
    οι λόγοι πολλοί, ίσως αναλύσω αργότερα.

Θα πω κατι ψιλο οφ τοπικ αλλα θα με συγχωρησετε: βλεπω οτι πολλοι γραφουν αποψεις κομματικες χωρις ομως να δηλωνουν τι ψηφιζουν. Κανουν κριτικη δηλαδη χωρις να λενε και τι πιστευουν ή τι κοσμο ονειρευονται.

Θα ειμαι ο τελευταιος ο οποιος θα ζητησει χαρτι πολιτικων φρονηματων απο καποιον. Αλλα ρε παιδες οσοι εχετε τ αντερα ας μας λετε, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, και τι ψηφιζετε ή ποιο κομμα συμπαθειτε. Εγω βγηκα, ειπα τι πιστευω και ανεπτυξα σε γενικες γραμμες τα ιδανικα μου. Ημουν ξεκαθαρος και ειλικρινης και ειχα τ αντερα να υπερασπιστω τις αποψεις μου. Και ας μου την επεσαν σχεδον ολοι.

Ας μη γινει εδω και χαλασουμε την κουβεντα. Ας γινει σε αλλο ποστ. Ξεκαθαριζω δεν ανηκω σε καποια κρατικη αρχη οποτε δεν εχει μορφη φακελωματος αυτο αλλα μορφη συζητησης και υπερασπισης της ψηφου ή του κομματος σας. Εκτος και αν ντρεπεστε.

Αν το θεωρησετε φακελωμμα ή προσβολη προσωπικων δεδομενων, παω πασο και ζητω απο καποιον μοντεραιτορ να το κρυψει αυτο, χωρις παρεξηγηση. Αν γινει σε αλλο ποστ.

Ο λογος ειναι καθαρα επειδη δεν μπορουν να μας κανουν ολοι κριτικη χωρις επιχειρηματα κρυμμενοι πισω απ το κομμα που ουτε καν κανουν την τιμη να μας λενε. Μ ενοχλει αυτη η κρυψηνια

Παλαιό μέλος
    Δε σε αφορά τι ψηφίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Είναι απαραίτητο όταν κάνεις κριτική σε κάτι που συζητιέται να είσαι παράλληλα οπαδός αντίθετου κόμματος;
    Εξάλλου ποιός μίλησε πολιτικά εδω; Απλά κάνουμε κριτική σε κυβερνητικές προτάσεις και πρακτικές, αυτό δεν μας κάνει ούτε πολέμιους ούτε και επικροτητές..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ.

(μονο εγω λεω τι δεν ψηφιζω και τι πιστευω, δε βαριεσαι..)

Δεν ζητησα το τι ψηφιζετε για να σας κανω κριτικη μεσα απ αυτο. Προς Θεου...Καμια σχεση. Παντως ειναι ζητημα συνεπειας αυτο που ζητησα.

ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΤΕΛΟΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ-ΟΠΩΣ ΘΕΛΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ-.

παρακαλω και να σβηστει γιατι ειναι και εκτος θεματος.Ας μην το συνεχισουμε. Συγγνωμη που ψιλοχαλασα το θεμα.

ΓΡΑΨΤΕ ΑΚΥΡΟ, ΛΑΘΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    το ελληνικό σύστημα έκρινε ότι δεν είμαι ικανός να "παρακουλουθησω" την ανωτατη παιδεία

Το βρετανικό από την άλλη είχε άλλη άποψη...3 χρονια σπουδών..μέσο ορο συναλλάγματος κάθε χρόνο 1.500.000 δρχ

και έχεις τον κάθε αιώνιο φοιτητή να "περναei" στο πανεπιστήμιο με 10....

στην αγγλία αν μείνεις στο ίδιο μάθημα 2 φορες σε διώχνουν...δεν τους νοιάζει που θα χάσουν τα λεφτά σου...απεναντίας...όταν δεν υπάρχουν τα τεμπελόσκυλα "aiwmioi" φοιτητές το κύρος ανεβαίνει και προσελκύει πιο πολλούς ΣΠΟΥΔΑστές

Όσο για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ας πάνε επαγγελματικά στο στρατό...
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Ρε George τωρα δεν γραφεις σοβαρα να παμε επαγγελματικα στο στρατο , σωστα;

Τι σημαινει κυρος; Εχει σχεση με την εκπαιδευτικη διαδικασια;

Πιο πολλους σπουδαστες; Αυτο νομιζω εχει σχεση με τα λεφτα παλι και οχι με τη γνωση. Δεν σε ξενιζει καπως αυτο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Ρε George τωρα δεν γραφεις σοβαρα να παμε επαγγελματικα στο στρατο , σωστα;

Τι σημαινει κυρος; Εχει σχεση με την εκαπιδευτικη διαδικασια;

Πιο πολλους σπουδαστες; Αυτο νομιζω εχει σχεση με τα λεφτα παλι και οχι με τη γνωση. Δεν σε ξενιζει καπως αυτο;

Σοβαρότατα μιλάω...δεν έχεις τα λεφτά να σπουδάσεις? Πήγαινε επαγγελματίας οπλίτης...θα πληρώνεσαι αντί να κανεις τον "delivera"...Και αυτός που έχει τα λεφτά ΚΑΙ την θέληση να σπουδάσει να μπορεί να το κάνει χωρίς να έχει το βραχνά του στρατού

Φυσικά και έχει σχέση...

Ένα αγγλικό πανεπιστήμιο όσο πιο ψηλά στη λίστα είναι με τα top,τόσο καλύτερο είναι...

Ξέρεις ποσα λεφτά δαπανούνται από τα πανεπιστήμια κάθε χρόνο??Ποσα εκατομμύρια λίρες επενδύονται πάνω σε υποδομές???
    Έχεις δει ποτε Έχεις δει ποτε εστίες?αίθουσες?εργαστήρια??

Στα 20 καλύτερα πανεπιστήμια της UK δεν μπαίνει οποιος και οποιος..πρέπει να το ΑΞΊΖΕΙΣ και να έχεις τις δυνατότητες να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙΣ αυτά που διδάσκονται...και φυσικά όταν θα αποφοιτήσεις οι μεγάλες εταιρείες θα σε κυνηγήσουν για να σε κάνουν δικό τους..και να επενδύσουν πάνω σου.

Είπε κανεις ότι είναι τσάμπα??
    Για να μπεις πρέπει να έχεις τα λεφτά.Δεν είναι τσάμπα...αλλα κάθε χρόνο τα πανεπιστήμια έχουν ένα ορισμένο αριθμό σπουδαστών που περνούν...

Και για να μπεις δεν γραφεις απλά 10 μαθήματα παπαγαλία...
    για να μπεις περνάς από συνέντευξη..να καταλάβουν ότι το θες και το ΑΞΊΖΕΙΣ..και όχι επειδή τελείωσες το λύκειο και δεν έχεις τίποτα να κανεις...

Επίσης όσο πιο top είναι το πανεπιστήμιο τόσο πιο λίγους φοιτητές δέχεται κάθε χρόνο και με πιο δύσκολα κριτήρia
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

Ρε George μου τα χαλας...

Ιδεολογικα και ηθικα δεν θα πηγαινα για κανενα λογο στρατο. Ο ντελιβερας ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

Γραφεις συχνα το αξιζεις....Και το πιστευω οτι πρεπει να το θελεις και να τ αξιζεις.

Αλλα μη μου πεις οτι αν δεν εχεις τα φραγκα ακομα και αν αξιζεις θα σε παρουν. Δεν το πιστευω με τιποτα αυτο. Αν το οικογενειακο εισοδημα ειναι 15000 το χρονο και τα διδακτρα 7000 ουτε για πλακα. Αρα ειναι ταξικο και γι αυτο αδικο.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    [B]

Είμαι πρώην deliveras και από το απρίλη ανυπότακτος εξωτερικού

Ταξικό?? δεν με απασχολούν αυτά φιλε μου..αυτά είναι για αυτούς που θέλουν να μιζεριάζουν και για την παπαρήγα...
    Οι γονείς μου καταχρεώθηκαν με δάνεια για na σπουδάσω...γι αυτό και έκανα και τον delivera.
    Σπούδαζα και δούλευα taytoxrona.gi αυτό σου λέω..άμα το θέλεις μπορείς να το κανεις...

Γιωργο με καθε σεβασμο, τ οτι χρεωθηκαν οι δικοι σου και τ οτι δουλευες ντελιβερι ειναι ταξικοτατο.

Γιατι αν ειχες φραγκα ή υπηρχε ελευθερη προσβαση μονο με εξετασεις και συνεντευξη ή αξιολογηση ή τελοσπαντων κατι εκτος χρηματων, οι γονεις σου δεν θα χρεωνονταν ουτε θα αγχωνοντουσαν και εσυ δεν θα δουλευες παιζοντας το κεφαλι σου για να προλαβεις τις παραγγελιες.

Αν αυτο που σε καθοριζει κοινωνικα ειναι μιζερο ή αφορα μονο την Παπαρηγα.....τοτε....ασ τ αφησουμε. Δεν θα σε πεισω.

Παντως θα ηταν καλυτερα για σενα να σπουδαζες χωρις αυτα που περνας και σ αυτο φανταζομαι θα συμφωνεις και εσυ

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 15:50
  2. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  3. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας