αμα καεί ο ανορθωτής παύει να τη φορτίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από loufas
πως να πεσει η μπαταρια παιδια;
αν μπορείς βαλ' τη μπροστα σε κατηφόρα, και μετά δες με ένα πολύμετρο αν βγάζει ρεύμα
![]()
αμα καεί ο ανορθωτής παύει να τη φορτίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από loufas
πως να πεσει η μπαταρια παιδια;
αν μπορείς βαλ' τη μπροστα σε κατηφόρα, και μετά δες με ένα πολύμετρο αν βγάζει ρεύμα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πες οτι την σπρωχνω σε μια κατηφορα. δεν υπαρχει κηνδυνος να καψω εγκεφαλο η κατι αλλο; αυτο φοβηθηκα και δεν εκανα τετοια κινηση..
![]()
παντα ορθιοι!!
www.loufas.9f.com
www.apriliabikers.gr
Ε, τι monds είστε καλέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πρόβλημα με Πήγασσο στις ΓΕΝΙΚΕΣ ???![]()
(σαν να λέμε ότι όλοι έχουμε και από ένα τέτοιο μηχανάκι...) :a31:
Μεταφέρετε το, εμείς απλοί και κοινοί θνητοί είμαστε.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ηλία δεν ξέρω αν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο το ηλεκτρικό σύστημα του GS αλλά στον πήγασο πάς με καμένο ανορθωτή όσο σε βγάλει η μπαταρία.Αρχικά δημιουργήθηκε από
Cpt. Haddock
αμα καεί ο ανορθωτής παύει να τη φορτίζει
Ο loufas είπε ότι όλα δουλεύουν κανονικά, οπότε μάλλον είναι πιο απλά τα πράματα στο πρόβλημά του. (ελπίζω
)
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Για ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα ρε κορίτσια, μήπως και έχει ξεχωριστή ασφάλεια η μίζα (για όλα είναι ικανοί οι Ιταλοί...).
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όχι Αντώνη δεν υπάρχει "κρυμένη" ασφάλεια, όλες είναι μαζεμένες σε ένα σημείο με εύκολη προσβαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα ρε κορίτσια, μήπως και έχει ξεχωριστή ασφάλεια η μίζα (για όλα είναι ικανοί οι Ιταλοί...).
![]()
Άν εξαιρέσουμε την "καμενη μίζα", υπάρχει μια πιθανότητα να είναι καλωδιακό το πρόβλημα(και σ' αυτό έχουν ρέντα οι Ιταλοί), αλλά........θέλει ένα ψάξιμο.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Τελικα εκανε δουλεια το βυζμα...?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αν εξαιρέσουμε την "ποιοτική" κατασκευή της πλεξούδας και των συνδέσμων, μάλλον πάμε για "καμμένο" ρελέ εκκίνησης.
(ειδικά αν ΔΕΝ ακούγεται το παραμικρό "τσικ - τρρρ - τσικ" όταν μιζάρουμε...).
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και ακουαλάιζερ να είχε η μίζα...δεν θα έκανε τόσο ωραίο ήχοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν εξαιρέσουμε την "ποιοτική" κατασκευή της πλεξούδας και των συνδέσμων, μάλλον πάμε για "καμμένο" ρελέ εκκίνησης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επομένως ας κοιτάξει μέχρι που φτάνει το ρεύμα και πόσο και θα καταλάβει τι φταίει.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Καλά άσε αμα είναι να αναλύσουμε την "ποιοτική" κατασκευή της...."κοτσίδας" του πήγασου θα ξημερώσουμε χωρίς....ρεύμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα παιδια, ειχε κολλησει το κομπλερ της μιζας μου ειπε. δεν ξερω κατα ποσο αληθευει, αλλα τον εμπιστευτηκα. δεν μου πηρε χρηματα και μου ειπε οτι οσο ειναι ακομα νωρις να το παω απο κει που το πηρα να μου το αλλαξουν..
παντα ορθιοι!!
www.loufas.9f.com
www.apriliabikers.gr