ΔΕΝ πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει διαμαχη στο αν θα πρεπει να υπαρχουν ιδιωτικα πανεπιστημια ή οχι.Το ΦΛΕΓΟΝ ζητημα ειναι να ΥΠΑΡΧΟΥΝ δουλειες για οσους εχουν παρει ενα πτυχιο(οπως εγω) και δεν μπορουν να βρουν δουλεια στο αντικειμενο τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Για το θέμα των αιώνιων φοιτητών δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα αξιολόγησης που να απορρίπτει όσους δεν "τράβανε", ξεχνάμε όμως πολύ σημαντικά προβλήματα!
1. Υπάρχουν και νέα παιδιά που είναι αναγκασμένα να δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές τους οπότε δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο να περνάνε όσα μαθήματα χρωστάνε. Και μη βιαστείτε να πείτε όποιος θέλει μπορεί γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στην αγορά εργασίας πλέον και τι εκμετάλευση υπάρχει. Ο εργοδότης χέστηκε αν έχεις εξεταστική ή όχι.
Εαν δεν υπαρχουν δουλειες τι να τα κανουμε κι αλλα πανεπιστημια,να αποκτησουμε κι αλλους πολλους νεους,ανεργους ή ημιαπασχολουμενους?
Κι ως προς την καραμελα με τους "αιωνιους" φοιτητες προς τι τοσος ντορος?Ποιο ειναι το κοστος ενος αιωνιου φοιτητη για το πανεπιστημιο?Μια εγγραφη?Αφου πασο και παροχες δεν δικαιουνται,τι το πειραζει το σεπτο ακαδημαϊκο ιδρυμα να εχει εναν ακομα φοιτητη εγγεγραμμενο?
Εγω δηλαδη που δουλευα απο το τριτο ετος(γιατι η οικογενεια μου δεν μπορουσε να μου στελνει λεφτα) και αργησα να τελειωσω την σχολη εκανα κανα εγκλημα?Τι το κακο εκανα ως "αιωνιος" φοιτητης![]()