Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εννοείς οτι εχουν βγεί στην καινούρια μικρή (20Χ20) διάσταση, η στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ??
Γιατί κλείνω ενα χρόνο σε 2 μήνες, και εχω αρχίσει να το σκέφτομαι να πάω να την πάρω.....
Στην μικρή!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εννοείς οτι εχουν βγεί στην καινούρια μικρή (20Χ20) διάσταση, η στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ??
Γιατί κλείνω ενα χρόνο σε 2 μήνες, και εχω αρχίσει να το σκέφτομαι να πάω να την πάρω.....
Στην μικρή!
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Thanks villyΑρχικά δημιουργήθηκε από villy
Στην μικρή!
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε παιδιά τι χρειάζεται ακριβώς για να αλλάξω την πινακίδα (ταψί) με την καινούρια? Τελικά αλλάζει ο αριθμός κυκλοφορίας?
ΤΕΛΟΣ
ναι και μάλιστα με την αλλαγή του αριθμού κυκλοφορίας, σου δίνουν μαζί και τις καινούριες άδειες, τις πιο μικρές για να χωράνε στο πορτοφόλι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Ρε παιδιά τι χρειάζεται ακριβώς για να αλλάξω την πινακίδα (ταψί) με την καινούρια? Τελικά αλλάζει ο αριθμός κυκλοφορίας?
Orange blood runs in my veins...
Ρε παιδιά εμείς που έχουμε τις παλιές χωρίς το σηματάκι και την χώρα, υποχρεούμαστε να τις αλλάξουμε? και αν όχι ... πως μπορούμε να αλλάξουμε σε καινούρια? αλλάζει και το νούμερο με νέο?![]()
Ρε παίδες κάντε μια σούμα του τι ακριβώς κάνουμε για να αλλάξουμε με τις μικρότερες πινακίδες?Και τι αλλάζει γενικότερα...κανείς από Θεσαλονίκη άλλαξε?
Απο Σαλονικη δεν είμαι-όμως πηγα χθες με την παλια πινακιδα+αδεια+30 ευρό παράβολο στο παραρτημα του υπουργείου-δήλωσα και καλα φθορα- παρεδωσα- και σε 30...!!!!!!!!ναι ναι ναι λεπτα είχα νεα πινακιδα μικρή και νέα αδεια(αλλάζει ο αριθμός).Ότι δηλαδη είπαν και τα παιδια παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Ρε παίδες κάντε μια σούμα του τι ακριβώς κάνουμε για να αλλάξουμε με τις μικρότερες πινακίδες?Και τι αλλάζει γενικότερα...κανείς από Θεσαλονίκη άλλαξε?
Αυτα στο υπουργείο στη Θεομήτωρος-Άλιμος.
Ταψί τελος- το gsακι ξανάνιωσε.
Τουλαχιστον το ταψι είχε κάποια πρακτικότητα-μπορούσες να σερβίρεις τρεις μουσακαδες με δαύτο.
Βέβαια με το ταψι δεν είχα μηχανακι με μια πινακιδα αλλα μια πινακίδα που είχε κολλημένο πισω της ένα μηχανακι.....
![]()
sotomoto
φυσικά κανείς δεν ενοχλείται για το γεγονός πως θα πρέπει να σκάσεις 30 ευρώ για να αντικαταστήσεις το ταψί που το ίδιο κράτος σου φόρτωσε.
o tempora, o mores ...
Ο μαλάκες στην αστυνομία μέχρι να μου κάνουν την δήλωση φθοράς μου τα έπρηξαν...(πρώτη φορά ζητάει κάποιος κάτι τέτοιο)
κάτι μαλάκες μου είπαν και μεις μεγάλη πινακίδα έχουμε, βλέπεις να κάνουμε τίποτα?
Και καλά να μην κάνω δήλωση απώλειας γιατί θα ψάχνουν την συγκεκριμένη πινακίδα...
-Και γω στου χολαργού είμαι (νομιζω)κανείς που να πήγε εκεί ?![]()
Eγω δοξα τον θεο στο παπι μου μου δωσανε μικρη πινακιδα!
Η προηγουμενη θα ηταν απογοητευτικη![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε παιδιά εμείς που έχουμε τις παλιές χωρίς το σηματάκι και την χώρα, υποχρεούμαστε να τις αλλάξουμε? και αν όχι ... πως μπορούμε να αλλάξουμε σε καινούρια? αλλάζει και το νούμερο με νέο?![]()
εσυ τωρα γιατι να την αλλαξεις;
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!