Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 110

Θέμα: Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τρομερη επιχειρηματολογια!

Οποιος ΕΧΕΙ λεφτα να σπουδασει κι ας ειναι μαθητης του 11 !

Αυτος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ να παει να γαμηθει κι ας ειναι του 20 !

δεν είναι σωστό αλλα δυστυχώς έτσι είναι,και δεν γίνεται μονο στην παιδεία

Ο Λαος καποτε ελεγε οτι "δεν ξερει καποιος τι θα πει ζορι, αν δεν εχει χτισει ή δεν εχει παντρεψει παιδι" ...

Τωρα ας προσθεσουμε και το "κι αν δεν εχει σπουδασει παιδι" ...

Μπραβο ρε μαγκες!

Αντι να μιλαμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την αναβαθμιση των Πανεπιστημιων, μιλαμε για το πως θα κανουμε ευκολοτερη την ζωη των "πλουσιοτερων" !

Και επιχειρηματολογουν (το χειροτερο) αυτοι που ΔΕΝ καταφεραν να αποδειξουν οτι ειναι ικανοι να μπουν σε καποιο Πανεπιστημιο, και για τον λογο αυτο (χρεωνοντας ή οχι τους γονεις τους) εφυγαν "εξω" !!!

τι εννοείς φιλε μου? βρίσκεις κάτι το κακό η το παράξενο?
    όσοι φεύγουνε κάθε χρόνο δεν είναι όλοι πλουσιόπαιδα!

Αιδώς Αργίοι !!!
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος
    Και επιχειρηματολογουν (το χειροτερο) αυτοι που ΔΕΝ καταφεραν να αποδειξουν οτι ειναι ικανοι να μπουν σε καποιο Πανεπιστημιο, και για τον λογο αυτο (χρεωνοντας ή οχι τους γονεις τους) εφυγαν "εξω" !!!
    Ένας φίλος, πριν χρόνια έφυγε από την ελλάδα και πήγε με πλήρη υποτροφία στο harvard για περαιτέρω σπουδές. Το φυσικό της πάτρας το τελείωσε με 9.94/10 (για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, έγραψε 10 σε όλα τα μαθήματα εκτός από 1-2 στα οποία έγραψε 9)

Λεφτά δεν είχε.

Μάντεψε γιατί έφυγε από την ελλάδα.

hint: δεν είχε να κάνει με λεφτά.

(αφήνω στην άκρη το, τελείως άκυρο, που λες ότι "δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί". Νομίζεις ότι αυτοί που μπήκαν σε σχολές, είναι ικανοί; Δεν είναι. Αδιάφορη η ικανότητα με το αν θα μπεις σε σχολή ή όχι.)

ιδιωτικα πανεμιστήμια .........
    μάλιστα.
    εγώ πάλι έχω 2 πολύ χαζες ερωτήσεις.
    πως μπορεί ενα ατομο που δεν έπιασε ουτε τη βάση στις πανελληνιες να πηγαίνει στην αγγλία και να γυρίζει πχ χημικός ?
    ποιος είναι αυτός που ενω έχει την δυνατότητα να σπουδασει ΔΩΡΕΑΝ θα παει σε κάποιο ιδιωτικό χ college να πληρώνει 800 ευρώ το μάθημα ?????????????

έλεος πια !

η παιδεία και η μόρφωση δε θα γίνει προνόμιο των λίγων
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Να γίνουν, να μην γίνουν κλπ

Σας βλέπω να χαλάτε τη ζαχαρένια σας και στενοχωριέμαι!
    Αδίκως πονοκεφαλιάζετε!

Διότι

άν δεν γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο

άν όμως γίνουν τα πράγματα απλώς θα πάνε κατά διαόλου.

Οτι και να γίνει θα έχει την σφραγίδα made in Greece.

Οπως ακριβώς και ο καπιταλισμός στην Ελλάδα, είναι εγχώριας εμπνεύσεως.
    Στην Αμερική ο επιχειρηματίας που θα φοροδιαφύγει απλώς την έβαψε.Τον Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή τον κλείσαν μέσα.
    Στην Αμερική στον επιχειρηματία που θα αποτύχει θα του πάρουν και τα σώβρακα και θα μαζεύει λεμονόκουπες για να ζήσει.
    Κοιτάξτε που βρίσκονται και πώς κακοπερνάνε οι ιδιοκτήτες τόσων επιχειρήσεων που έκλεισαν.

Και κομμουνισμό να είχαμε σιγά μην είχαμε την εκπαίδευση, την Υγειονομική περίθαλψη και την κουλτούρα της τότε ΕΣΣΔ.
    Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η μάνα που τον έκανε.Οσο για την Αναρχία άστα να πάνε.Εδώ, αγαπητοί μου, όλα γελοιοπούνται.

Ενα σας λέω.Σε μερικά χρόνια η Αλβανία που λογω συγκυριών έμεινε πίσω θα μάς έχει ξεπεράσει σε όλα.

Αυτό το κράτος είναι τελειωμένο.Ξοφλημένο από χέρι.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε.
    Δεν είμαι απαισιόδοξος ούτε αισιόδοξος.Μπορεί και να το απολαμβάνω.Αυτό το γενικό ξήλωμα και ξεσάλωμα.

Φυσικά και οι Ελληνες είναι έξυπνος λαός.Βεβαίως και οι Ελληνες είναι υπερήφανος λαός.Τουλάχιστον όσοι ξέρουν το παρελθόν.Βεβαιότατα και πολλοί από το φόρουμ αυτό αλλοιθωρίζουν και λένε παπαριές (τουλάχιστον) γιατί σκέφτονται σαν παιδάκια (γιατί όντως είναι απλοϊκοί), όταν γράφουν για την Ιστορία.Μου θυμίζουν το "έμαθα και μαστορεύω και γαμώ τον μάστορά μου".Οπωσδήποτε και δεν γράφεται ιστορία πλέον.Είναι αρκετά χρόνια τώρα.

Το να γράψω τι φταίει δεν έχει απολύτως καμμία σημασία.Ο,τι και νάναι δεν διορθώνεται.Είναι κάτι σαν μιά μοιραία, χρόνια ανίατη αρρώστια,Κάτι σαν κινούμενη άμμος, που όσο συζητάμε, διαδηλώνουμε, ψηφίζουμε, απεργούμε και γενικώς κάνουμε κάτι βρε αδερφέ, τόσο βουλιάζουμε.Επειδή είναι όμως αργό το process, δεν το παίρνουμε χαμπάρι και συνεχίζουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    ιδιωτικα πανεμιστήμια .........
    μάλιστα.
    εγώ πάλι έχω 2 πολύ χαζες ερωτήσεις.
    πως μπορεί ενα ατομο που δεν έπιασε ουτε τη βάση στις πανελληνιες να πηγαίνει στην αγγλία και να γυρίζει πχ χημικός ?
    ποιος είναι αυτός που ενω έχει την δυνατότητα να σπουδασει ΔΩΡΕΑΝ θα παει σε κάποιο ιδιωτικό χ college να πληρώνει 800 ευρώ το μάθημα ?????????????

έλεος πια !

η παιδεία και η μόρφωση δε θα γίνει προνόμιο των λίγων

έχει να κάνει με το εκπαιδευτικό σύστημα της αγγλίας

1)δεν μαθαίνεις παπαγαλία
    2)τα 8 στα 10 μαθήματα είναι εργασίες

και όπως προείπα,δεν μπορείς να χρωστάς μαθήματα αιώνιος.έχεις 2 ευκαιρίες να περάσεις το μάθημα!
    Κόπηκες?? το πανεπιστήμιο σε διώχνει.Έτσι ο Χημικός που εσύ φέρνεις σαν παράδειγμα το έχει ΣΠΟΥΔ’ΣΕΙ το αντικείμενο του...

Πιο δωρεάν ρε παιδιά???

Πλακα κάνετε?

εγώ σπούδασα τριετία σε uk,ο αδερφός μου σε κομοτηνή...στο δωρεάν...

λοιπόν έχουμε και λέμε

ενοίκια...για πάρτε να ρωτήσετε ποσο ζητάνε για τις τρώγλες-γκαρσονιέρες,δεη,οτε,θέρμανση κτλ κτλ
    τα φροντιστήρια που έκανε τα τελευταία χρονια!!

η να πιάσουμε τα ρεζιλίκια με τα κομματικά μέσα στα πανεπιστήμια..που αν δεν ανήκεις στην αγαπημένη παράταξη του καθηγητή σου κάνει την ζωή δύσκολη!

και στην τελική...ιδιωτικά πανεπιστήμια υπάρχουν στην ελλάδα εδώ και 10 χρονια...απλά το όλο σύστημα είναι έτσι για να κερδίζουν όλοι...
    και τα ιδιωτικά και το κράτος
    (πριν φύγω για αγγλία ήμουν στο City University της αμερικής...στο σύνταγμα...έσκαγα κάθε χρόνο 2 μύρια..και μου δίνανε το χαρτί ότι και καλά είμαι στην ισπανία και σπούδαζα...και ταυτοχρόνως δούλευα και ήμουν και στο ΙΚΑ..)
    και όλοι κονομάνε...και το ΔΙΚΑΤΣΑ,και το εξωτερικών με τις μεταφράσεις και όλοι τους
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος
    η να πιάσουμε τα ρεζιλίκια με τα κομματικά μέσα στα πανεπιστήμια..που αν δεν ανήκεις στην αγαπημένη παράταξη του καθηγητή σου κάνει την ζωή δύσκολη!
    Δεν παίζει κάτι τέτοιο, ο καθηγητής δεν έχει τρόπο να μάθει ποιό κόμμα υποστηρίζεις.

Γιατί εκεί του μάθανε στα πρώτα έτη ό,τι δεν έμαθε εδώ στο λύκειο. Περίεργο σου φαίνεται; Εδώ ούτε ολοκληρώματα δεν τους μαθαίνουν στο λύκειο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Εγώ σπούδασα στο Δημοκρίτειο στην Ξάνθη. Πλήρωνα από το '89 μέχρι το '94 35.000 δρχ για διάρι, ποσό σχετικά μικρό αν σκεφτείς ότι το σπίτι ήταν μεγάλο για ένα φοιτητή και οι διπλανοί μου πλήρωναν ακόμα λιγότερα.

Τηλέφωνο δεν είχα και το ρεύμα ήταν αστείο (τότε..).

Ό,τι ξόδευα ήταν στον ΟΤΕ που πήγαινα καθημερινά για τηλέφωνο. Ήμουνα και ανόητος αισθηματίας...

Η ζωή εν ολίγοις δεν ήταν και τόσο ακριβή. Άμα ήξερες και τις καβάτζες μπορούσες να βρεις και σπίτι στην εστία στο τζάμπα.

Αυτά για τους καθηγητές και τα κομματικά είναι μπούρδες, δεν συμβαίνουν. Μεμονωμένα περιστατικά έχουν παρατηρηθεί αλλά όχι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται, εκτός και αν πας να σπουδάσεις και τρώγεσαι συνέχεια για φασαρίες και ταυτόχρονα πέσεις σε κανέναν κομπλεξικό.

Το ακαδημαϊκό επίπεδο ήταν πάρα πολύ ψηλό και βάζει τα γυαλιά σε πολλά ξένα πανεπιστήμια που εδώ τα εκθειάζουμε. Μόνο τα μαθηματικά και η φυσική που κάναμε αρκούσαν! Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι τα μαθήματα ήταν πολλά για τα 5 χρόνια του κύκλου σπουδών και δεν υπήρχε μεγάλη εξειδίκευση, πράγμα που μέχρι σήμερα πρέπει να έχει βελτιωθεί πολύ.

Τέλος πάντων καλό είναι να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις με σκεπτικισμό, αλλά όχι με εξ ορισμού άρνηση και καταστροφή. Μην απαξιώνετε κάθε τι ελληνικό γιατί μάλλον θα πέσετε πολύ έξω. Έχουμε δει και κάτι φυντάνια του εξωτερικού που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    έχει να κάνει με το εκπαιδευτικό σύστημα της αγγλίας

1)δεν μαθαίνεις παπαγαλία (-και ποιος σου είπε οτι εδω παιρνεις πτυχίο με παπαγαλία ????????)
    2)τα 8 στα 10 μαθήματα είναι εργασίες
    (και εδω υπάρχουν ΚΑΙ εργασίες κι όχι εξετασεις με ερωτήσεις πολλαπλης επιλογής)

και όπως προείπα,δεν μπορείς να χρωστάς μαθήματα αιώνιος(αιωνίΩς μάλλον εννοείς) έχεις 2 ευκαιρίες να περάσεις το μάθημα!
    Κόπηκες?? το πανεπιστήμιο σε διώχνει.Έτσι ο Χημικός που εσύ φέρνεις σαν παράδειγμα το έχει ΣΠΟΥΔ’ΣΕΙ το αντικείμενο του...
    (-δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι οι φοιτητες στην Ελλάδα δεν σπουδαζουν ??
    για λέγε ρε παλικάρι να δούμε !γιατι βλέπεις ο δικός μου ο μπαμπας δεν είναι φραγκάτος να με στειλει εξωτερικο κι εχω χασει πολλάκις εξεταστικές γιατί την ώρα που έδινα το μάθημα έπρεπε να στέκω σούζα σε κάποιους εργοδότες)

Πιο(μάλλον ΠΟΙΟ εννοείς) δωρεάν ρε παιδιά???

Πλακα κάνετε?

εγώ σπούδασα τριετία σε uk(όλα τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι 4 χρόνια ),ο αδερφός μου σε κομοτηνή...στο δωρεάν...

λοιπόν έχουμε και λέμε

ενοίκια...για πάρτε να ρωτήσετε ποσο ζητάνε για τις (έχει και εστίες ξέρεις .......)τρώγλες-γκαρσονιέρες,δεη,οτε,θέρμανση κτλ κτλ
    τα φροντιστήρια που έκανε τα τελευταία χρονια!!
    (ενω εσυ που δεν έκανες μάλλον τα δωσες όλα μαζι για τα διδακτρα σου lololol)

η να πιάσουμε τα ρεζιλίκια με τα κομματικά μέσα στα πανεπιστήμια..που αν δεν ανήκεις στην αγαπημένη παράταξη του καθηγητή σου κάνει την ζωή δύσκολη!(νομίζεις !
    δεν ανήκω σε καμια παραταξη και ποτέ καθηγητης δε μου εκανε τη ζωη δυσκολη για τετοιο λόγο!)

και στην τελική...ιδιωτικά πανεπιστήμια υπάρχουν στην ελλάδα εδώ και 10 χρονια...απλά το όλο σύστημα είναι έτσι για να κερδίζουν όλοι...
    και τα ιδιωτικά και το κράτος
    (πριν φύγω για αγγλία ήμουν στο City University της αμερικής...στο σύνταγμα...έσκαγα κάθε χρόνο 2 μύρια..και μου δίνανε το χαρτί ότι και καλά είμαι στην ισπανία(-ΜΟΛΙς ΕΔΩΣΕς ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΜΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ) και σπούδαζα...και ταυτοχρόνως δούλευα και ήμουν και στο ΙΚΑ..)
    και όλοι κονομάνε...και το ΔΙΚΑΤΣΑ,και το εξωτερικών με τις μεταφράσεις και όλοι τους

Και παλι εχει σημασια τι κρατος εχουμε.
    Τι ειδους ιδιωτικα θα στησει.

Αλλα και τα δημοσια εχουν τα χαλια τους και ειτε θα τα φαει το σκοταδι ειτε θα εξελιχτουν και θα επιβιωσουν σε ενα περιβαλλων ελευθερης αγορας.

ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ
    Εχω δουλεψει σε 5-6αρχιτεκτονικα γραφεια
    εχω δει απειρους τελειωμενους αρχιτεκτονες που χρειαζονται εκπαιδευση ,μορφωση ,τα παντα.Κοινως ειναι ντουβαρια.Και δε μιλω με τους ορους της αγορας.Αλλα για την "ουσιαστικη αρχιτεκτονικη"

Απεχθανωμε τα κομματικα κεντρα στους προθαλαμους των πανεπιστημιων

Απεχθανωμαι,συχαινωμαι την απολυτη χειραγωγηση των φοιτιτικων αγωνων απο τις κομματικες παραταξεις,Γιαυτο και δεν εχουν πετυχει τιποτα ποτε τους.

Απεχθανωμαι την εποχιακη διακοπη με καταληψεις απεργιες ,και μετα περιοριζεται την υλη στο ελαχιστο για να περασετε.Γιατι ρε δε κανετε εναν αγωνα διαρκειας ,να πετυχεται οτι εχεται να πετυχεται και μετα να διαβασεται και λιγο.Μοναχα σας δινει γραμμη το ΚΚΕ ή η ΠασοκοΝδ και τα σταματατε;

Σαφως και ειναι ΤΑΞΙΚΟ θεμα το να σπουδαζουν οι φραγκατοι.(Ουτε ειμαι ουτε θελω να γινω).Αλλα επισης ειναι και ΗΛΙΘΙΟ το να λες οτι αυτο ειναι ΑΔΙΚΟ. Γιατι ειναι και πραγματικοτητα εκτος απο αδικο.

ειναι ΗΛΙΘΙΟ και ΤΑΞΙΚΟΤΑΤΟ το συστημα αξιολογησης και εισαγωγης στα πανεπιστημια.
    Μιας και
    1.ειναι ανυπαρκτος ο ουσιαστικος "επαγγελματικος προσανατολισμος"
    2.Οποιος δεν εχει φραγκα (οπως εγω)και δεν φορτωνει με εκατομυρια την παραπαιδια ,ειναι ερμαιο ενος ακαταλληλου καθηγητη.Ειχα απειρους τετοιους.

Ειμαι θυμα του συστηματος που υπερασπιζεστε,ειληκρινα.

Δε μπορειτε να το φτιαξεται γιατι δε ξερεται τι χρειαζεται.
    Δε ξερεται λογου χαρη πως το να ειναι καποιος φοιτητης μεχρι τα 30 του ειναι ενας κρατικος τροπος να απομιζα οικογενειες να μειωνει τους δειχτες της ανεργιας,να αποτρεπει την νεολεα απο την αφυπνιση και να την υποτασει με ομαλο τροπο.

Γι αυτους τους λογους.Για λογους ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ,ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η κρατικοδιαιτη παιδια ειναι ενα νοσηρο τεκνο του ανεκδοτου που λεγεται"εφαρμογη του καπιταλισμου στην ελλαδα"

Αντι να αντιτασεσται στα ιδιωτικα πανεπιστημια γιατι δεν κανεται προτασεις για το πως αυτο θα γινοταν σωστα;

Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

αν θέλεις μου απαντας......
    έχεις τελειώσει αρχιτεκτονική στην Ελλάδα ή κάπου αλλού ?

πουθενα.την εφαρμοζω και την σπουδαζω μονος.

οκ σ ευχαριστω για την απάντηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Και παλι εχει σημασια τι κρατος εχουμε.
    Τι ειδους ιδιωτικα θα στησει.

Αλλα και τα δημοσια εχουν τα χαλια τους και ειτε θα τα φαει το σκοταδι ειτε θα εξελιχτουν και θα επιβιωσουν σε ενα περιβαλλων ελευθερης αγορας.

ΧΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ
    Εχω δουλεψει σε 5-6αρχιτεκτονικα γραφεια
    εχω δει απειρους τελειωμενους αρχιτεκτονες που χρειαζονται εκπαιδευση ,μορφωση ,τα παντα.Κοινως ειναι ντουβαρια.Και δε μιλω με τους ορους της αγορας.Αλλα για την "ουσιαστικη αρχιτεκτονικη"

Απεχθανωμε τα κομματικα κεντρα στους προθαλαμους των πανεπιστημιων

Απεχθανωμαι,συχαινωμαι την απολυτη χειραγωγηση των φοιτιτικων αγωνων απο τις κομματικες παραταξεις,Γιαυτο και δεν εχουν πετυχει τιποτα ποτε τους.

Απεχθανωμαι την εποχιακη διακοπη με καταληψεις απεργιες ,και μετα περιοριζεται την υλη στο ελαχιστο για να περασετε.Γιατι ρε δε κανετε εναν αγωνα διαρκειας ,να πετυχεται οτι εχεται να πετυχεται και μετα να διαβασεται και λιγο.Μοναχα σας δινει γραμμη το ΚΚΕ ή η ΠασοκοΝδ και τα σταματατε;

Σαφως και ειναι ΤΑΞΙΚΟ θεμα το να σπουδαζουν οι φραγκατοι.(Ουτε ειμαι ουτε θελω να γινω).Αλλα επισης ειναι και ΗΛΙΘΙΟ το να λες οτι αυτο ειναι ΑΔΙΚΟ. Γιατι ειναι και πραγματικοτητα εκτος απο αδικο.

ειναι ΗΛΙΘΙΟ και ΤΑΞΙΚΟΤΑΤΟ το συστημα αξιολογησης και εισαγωγης στα πανεπιστημια.
    Μιας και
    1.ειναι ανυπαρκτος ο ουσιαστικος "επαγγελματικος προσανατολισμος"
    2.Οποιος δεν εχει φραγκα (οπως εγω)και δεν φορτωνει με εκατομυρια την παραπαιδια ,ειναι ερμαιο ενος ακαταλληλου καθηγητη.Ειχα απειρους τετοιους.

Ειμαι θυμα του συστηματος που υπερασπιζεστε,ειληκρινα.

Δε μπορειτε να το φτιαξεται γιατι δε ξερεται τι χρειαζεται.
    Δε ξερεται λογου χαρη πως το να ειναι καποιος φοιτητης μεχρι τα 30 του ειναι ενας κρατικος τροπος να απομιζα οικογενειες να μειωνει τους δειχτες της ανεργιας,να αποτρεπει την νεολεα απο την αφυπνιση και να την υποτασει με ομαλο τροπο.

Γι αυτους τους λογους.Για λογους ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ,ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η κρατικοδιαιτη παιδια ειναι ενα νοσηρο τεκνο του ανεκδοτου που λεγεται"εφαρμογη του καπιταλισμου στην ελλαδα"

Αντι να αντιτασεσται στα ιδιωτικα πανεπιστημια γιατι δεν κανεται προτασεις για το πως αυτο θα γινοταν σωστα;

Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    Τώρα ας γίνω λοιπόν κακός...

Καταρχίν έχεις άποψη για τα πανεπιστήμια και μάλιστα εντελώς απαξιωτική, χωρίς να έχεις περάσει από αυτά. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που είσαι τόσο νυχτωμένος και λες ανυπόστατες θεωρίες. Πού τα έχεις δει όλα αυτά; Μάθατε όλοι εξ αποστάσεως ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν τα χάλια τους.

Αλλά άστο αυτό... Μιλάς για αστοιχείωτους αρχιτέκτονες. Καταρχίν επειδή είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, έχω σφίξει πολύ το ΓΚώλο μου για να πάρω πτυχίο από μία πανδύσκολη σχολή και στη συνέχεια έχω δει δεκάδες αυτοδίδακτους, πρακτικούς επαγγελματίες, θα σου πω ότι οι μη έχοντες πτυχίο κάνουν μπαμ από ένα χιλιόμετρο μακριά.

Όλοι οι απόφοιτοι χρειάζονται εκπαίδευση βγαίνοντας από το πανεπιστήμιο και αυτή η εκπαίδευση θα κρατήσει για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Δεν είναι ντροπή.

Κατά δεύτερον θα σου πω στα ίσα ότι δεν νοείται επιστήμονας της ανώτατης εκπαίδευσης που να μην μπορεί να γράψει ένα κείμενο τουλάχιστον ορθογραφημένο.

Και επειδή ο γραπτός λόγος είναι καθρέφτης της εν γένει παιδείας μας, δεν είναι δυνατόν κάποιος να τελειώνει το πολυτεχνείο και να κάνει 27 βασικά οθρογραφικά λάθη σε 25 γραμμές κειμένου!

Μετά σας φταίνε τα πανεπιστήμια...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τώρα ας γίνω λοιπόν κακός...

Καταρχίν έχεις άποψη για τα πανεπιστήμια και μάλιστα εντελώς απαξιωτική, χωρίς να έχεις περάσει από αυτά. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που είσαι τόσο νυχτωμένος και λες ανυπόστατες θεωρίες. Πού τα έχεις δει όλα αυτά; Μάθατε όλοι εξ αποστάσεως ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν τα χάλια τους.

Αλλά άστο αυτό... Μιλάς για αστοιχείωτους αρχιτέκτονες. Καταρχίν επειδή είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, έχω σφίξει πολύ το ΓΚώλο μου για να πάρω πτυχίο από μία πανδύσκολη σχολή και στη συνέχεια έχω δει δεκάδες αυτοδίδακτους, πρακτικούς επαγγελματίες, θα σου πω ότι οι μη έχοντες πτυχίο κάνουν μπαμ από ένα χιλιόμετρο μακριά.

Όλοι οι απόφοιτοι χρειάζονται εκπαίδευση βγαίνοντας από το πανεπιστήμιο και αυτή η εκπαίδευση θα κρατήσει για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Δεν είναι ντροπή.

Κατά δεύτερον θα σου πω στα ίσα ότι δεν νοείται επιστήμονας της ανώτατης εκπαίδευσης που να μην μπορεί να γράψει ένα κείμενο τουλάχιστον ορθογραφημένο.

Και επειδή ο γραπτός λόγος είναι καθρέφτης της εν γένει παιδείας μας, δεν είναι δυνατόν κάποιος να τελειώνει το πολυτεχνείο και να κάνει 27 βασικά οθρογραφικά λάθη σε 25 γραμμές κειμένου!

Μετά σας φταίνε τα πανεπιστήμια...
    Η ορθογραφια μου οφειλεται σε μορφη δισλεξειας.Που να δεις παλιοτερα.

Σε δυο Τει εχω μπει και τα εχω παρατησει στο εξαμηνο.ειδα που σπουδαζε και η δικια μου επι 4 χρονια αυτα μου λεγε,τα ειχα δει και με γυμνο ματι,αυτα....

Το οτι η σχολη σου της ξανθης δεν ηταν ετσι αυτο δε σημαινει οτι οι Αθηναικες σχολες δε ειναι.Αυτες ξερω γι αυτες ειπα.Συνχωρεσε μου τις γενικευσεις.

Αλλο αρκιτεκτονας αλλο ηλεκτρολογος μηχανικος.Το δευτερο ειναι θεωρητικο(αν το λεω καλα)Το πρωτο απαιτει εντελως διαφορετικες ικανοτητες.Παλι θα πρεπει να ζητησω συγνωμη για την γενικευση.Ποτε δεν ειπα οτι γενικα οι αυτοδιδαχτοι ειναι καλητεροι απο τους σπουδαγμενους.Αλλα δε χρειαζεται παρα να κοιταξεις γυρω σου για να καταλαβεις το αρχιτεκτονικο επιπεδο στην Ελλαδα.Επειδη γνωριζω κι ορισμενους @ρχιδατους στατικους (σπουδαγμενους),συγκρηνω με το επιπεδο των υπολοιπων.

Κατα τα αλλα .Αν θες να βοηθησεις μηπως μπορεις να μου σημειωσεις με κοκκινο τα λαθη μου(ελα αστειευομαι)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Να πω κατι παρενθετικα (και σε αρωγη πιθανον του Θανου) ...

Οι διαφορετικες Σχολες των Πανεπιστημιων, ΔΕΝ ηταν ΠΟΤΕ "κακες" ή "ευκολες" !!!

ΜΗΝ αντλειτε την "ενημερωση" σας απ' την τηλεοραση!

Απο την αλλη (να με συμπαθανε οι φοιτητες ή οι αποφοιτοι) τα διαφορα Τ.Ε.Ι., κατα την προσωπικη μου αποψη (και οχι μονο), ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

ΔΕΝ ειχαν και ΔΕΝ θα εχουν καμμια σχεση.

Και δεν μιλαω μονο για τις "βοϊδοσχολες" των ΤΕΙ ...

Ακομα κι αν δημιουργησουν (ή εχουν δημιουργησει) Σχολες ιδιες "ονομαστικα" με τις Πανεπιστημιακες, θα εχουν μεγαλες διαφορες, μιας κι ενω τα Πανεπιστημια σου δινουν μια σφαιρικη μορφωση (Θεωρητικη & Πρακτικη) γυρω απο το αντικειμενο σου, τα ΤΕΙ ασχολουνται μονο με το Πρακτικο κομματι του αντικειμενου.

Ενδιαφερονται δηλαδη να βγαλουν καποιον εξειδικευμενο "εργατη" που να ξερει να "φταχνει-διορθωνει" κατι και ΟΧΙ εναν "επιστημονα" που θα μπορει να κατανοησει το θεμα και να το "βελτιωσει" επιπλεον ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 15:50
  2. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  3. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας