Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 110 από 110

Θέμα: Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    Ελληνικές εστίες???

xaxaxxaxaxaxxaxa
    ουδέν σχόλιο...

σπουδάζουν..αλλα το θέμα είναι ποτε ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ...καλή η καραμέλα με τα φράγκα και με το μπαμπά..αλλα να ξέρεις ότι οι 100.000 φοιτητές που πάνε US και UK δεν είναι όλοι φραγκάτοι..
    στην δικη μου περίπτωση ο πατέρας μου είναι τσαγκάρης και η μητέρα μου νοικοκυρά...πήρανε δάνεια και εγώ έκανα τον "δελιβερα" μαζί με τον "κρουκη" για να μπορέσω να φύγω.
    .επίσης αν το εισόδημα των γονιών σου είναι κάτω των 8.000.000 δρχ η ΕΥ σου καλύπτει όλα τα δίδακτρα.

για μένα δεν στέκει η δικαιολογία..το εjώ είναι ακριβό...αν θες να σπουδάσεις,δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα.

εσύ έχασες εξεταστικές λόγω δουλειάς...γιατί όμως να χάνεις εξεταστικές από καταλήψεις,απεργίες των αργόσχολων δημοσιων.

έχεις κάποιο σχόλιο για την χρονική διάρκεια των σπουδών σε uk?

δίδακτρα δεν πλήρωσα δραχμή..

κι όμως θα γίνουν...και ότι και να λες εσύ,εγώ και όλοι οι φοιτητές..δεν αλλάζει...είναι νομος της ΕΥ

η μήπως νομίζεις ότι στην αγορά εργασίας λένε a αυτός είναι από το deree..δεν σε θέλουμε...δεν σε αναγνωρίζει το κράτος.

xaxaxaxaxaxaxa
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Υπάρχει πρόβλημα στην παιδεία δεν το αμφισβητεί κανένας. Πρόβλημα σε ποιότητα και ποσότητα εγκαταστάσεων, πρόβλημα στα βιβλία, πρόβλημα στον εκσυγχρονισμό των εργαστηρίων και της ύλης, πρόβλημα στις ειδικότητες, πρόβλημα κομματικοποίησης που σαν τον καρκίνο έχει χωθεί παντού..

Δημόσιο είναι αυτό και πάσχει από όλες τις γνωστές και ανίατες ελληνικές ασθένειες.

Όμως μέσα σε όλα αυτά και κατά την άποψη του George που λέει ότι όποιος θέλει να σπουδάσει δεν τον κρατάει τίποτα, γίνεται δουλειά! Και καλοί καθηγητές υπάρχουν και μαθήματα γίνονται και επίπεδο υπάρχει! Και επειδή πάνω απ'όλα πιστεύω βαθιά ότι το πανεπιστήμιο κυρίως σε μαθαίνει να σκέφτεσαι σε όλα τα επίπεδα, να συνδυάζεις τις γνώσεις, να κρίνεις και να αξιολογείς, να χρησιμοποιείς λογικές διαδικασίες, να έχεις σωστή μέθοδο και άλλα πολλά, θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούν να επισκιάσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα μπορούσαν κατά τη γνώμη μου να δώσουν μία μικρή ώθηση προς τον εκσυγχρονισμό και των δημόσιων λόγω ανταγωνισμού, θα μπορούσαν να δώσουν μερικές ακόμα εναλλακτικές επιλογές σε όσους θέλουν να σπουδάσουν και κάπου σιγά σιγά το σύστημα θα ισορροπούσε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από εκεί που είμαστε σήμερα χωρίς να απαγορεύει κανένας σε όποιον θέλει και μπορεί να εισαχθεί στα δημόσια όπως και σήμερα.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος
    ιδιωτικό ξε-ιδιωτικό, τα ίδια σκατά θα είναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Υπάρχει πρόβλημα στην παιδεία δεν το αμφισβητεί κανένας. Πρόβλημα σε ποιότητα και ποσότητα εγκαταστάσεων, πρόβλημα στα βιβλία, πρόβλημα στον εκσυγχρονισμό των εργαστηρίων και της ύλης, πρόβλημα στις ειδικότητες, πρόβλημα κομματικοποίησης που σαν τον καρκίνο έχει χωθεί παντού..

Δημόσιο είναι αυτό και πάσχει από όλες τις γνωστές και ανίατες ελληνικές ασθένειες.

Όμως μέσα σε όλα αυτά και κατά την άποψη του George που λέει ότι όποιος θέλει να σπουδάσει δεν τον κρατάει τίποτα, γίνεται δουλειά! Και καλοί καθηγητές υπάρχουν και μαθήματα γίνονται και επίπεδο υπάρχει! Και επειδή πάνω απ'όλα πιστεύω βαθιά ότι το πανεπιστήμιο κυρίως σε μαθαίνει να σκέφτεσαι σε όλα τα επίπεδα, να συνδυάζεις τις γνώσεις, να κρίνεις και να αξιολογείς, να χρησιμοποιείς λογικές διαδικασίες, να έχεις σωστή μέθοδο και άλλα πολλά, θεωρώ ότι όλα τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούν να επισκιάσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα μπορούσαν κατά τη γνώμη μου να δώσουν μία μικρή ώθηση προς τον εκσυγχρονισμό και των δημόσιων λόγω ανταγωνισμού, θα μπορούσαν να δώσουν μερικές ακόμα εναλλακτικές επιλογές σε όσους θέλουν να σπουδάσουν και κάπου σιγά σιγά το σύστημα θα ισορροπούσε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από εκεί που είμαστε σήμερα χωρίς να απαγορεύει κανένας σε όποιον θέλει και μπορεί να εισαχθεί στα δημόσια όπως και σήμερα.

+1
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Αντε Αντε!!

σηκωθήτε να πιήτε το γαλατάκι σας και να πάτε να ψηφίσετε.

Αρχιτεμπέλαροι! Το πανεπιστήμιο σας έφταιξε!!

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 15:50
  2. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  3. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας