δεν ηθελα να χασει ετσι ο χειντεν...
μπορει να μην τον παω με τιποτα αλλα ετσι ειναι κριμα να μενει πισω οποιοσδηποτε...
![]()
μπορει να μην τον παω με τιποτα αλλα ετσι ειναι κριμα να μενει πισω οποιοσδηποτε...
![]()
Ρε σεις! Έλεος!!! Ο άλλος γράφει περίπου μία από τα ίδια εσύ κρίμα... εγώ ΔΕΝ βλέπω!!! ΔΕΝ μπορώ να το δω!!!
Θα μου πει κανείς τι σκατά έγινε;;;;;;
επεσε ο πεντροσα πανω στον χειντεν σε μια στροφη και βγηκαν και οι 2 εκτος αγωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ρε σεις! Έλεος!!! Ο άλλος γράφει περίπου μία από τα ίδια εσύ κρίμα... εγώ ΔΕΝ βλέπω!!! ΔΕΝ μπορώ να το δω!!!
Θα μου πει κανείς τι σκατά έγινε;;;;;;
![]()
Είδα το τέλος... την πτώση δεν την είδα. συμβαίνουν αυτά...
στην τελική... ιδού η ρόδος ιδού και η Βαλένθια... αν μπορεί ας κάνει εκεί το καλό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
επεσε ο πεντροσα πανω στον χειντεν σε μια στροφη και βγηκαν και οι 2 εκτος αγωνα...
![]()
Ο Μ@Λ@ΚΑΣ!!!![]()
:a31: :a31:
το εχει και σε επαναληψη αυριο, ενα θα σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είδα το τέλος... την πτώση δεν την είδα. συμβαίνουν αυτά...
στην τελική... ιδού η ρόδος ιδού και η Βαλένθια... αν μπορεί ας κάνει εκεί το καλό...
ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ...
(ή το DVD καλυτερα στις μερες μας)
κριμα??δε θα ταν κριμα δλδ να χανε ο ροσσι το πρωταθλημα,με τοση γκαντεμια που τον δερνει φετος?τουλαχιστον ο ροσσι δεν ειχε πλανταξει στο κλαμα..κ εχει ακομα μια ευκαιρια ο χευντεν.αλλα π@π@ρια!
οχι φιλε κριμα ειπα γιατι θελω να ειναι και οι δυο στον αγωνα και να περναει καθαρα μπροστα ο ροσσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κριμα??δε θα ταν κριμα δλδ να χανε ο ροσσι το πρωταθλημα,με τοση γκαντεμια που τον δερνει φετος?τουλαχιστον ο ροσσι δεν ειχε πλανταξει στο κλαμα..κ εχει ακομα μια ευκαιρια ο χευντεν.αλλα π@π@ρια!
οχι πως αν δεν επεφτε ο χειντεν θα ηταν φαβορι για τον τιτλο...
οπως ειπε κι ο ιδιος θελει να κανει εξυπνους αγωνες για να παρει τον τιτλο αλλα δεν θα του περασει...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΕΛΑΩ....
ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο HAYDEN ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ??????
χαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...............
Ο εξωγήινος και ο ξινός μαζί έξω...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ELIAS ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ!!!!!
(ανθρωπος που κέρδισε σε 2 αγώνες σε ένα πρώταθλημα και ήθελε και πρώταθλημα....ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...
Ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
τι γινεται ρε μουστη??? το ιδιο ποστ ανοιγω συνεχεια ????? δεν ηπια τιποτα .......... \
ολο το ιδιο μηνυμα παιζει ...... ρε ceasark τι ηπιες????![]()
αφου υπαρχουν 4-5 συζητησεις για τον αγωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
τι γινεται ρε μουστη??? το ιδιο ποστ ανοιγω συνεχεια ????? δεν ηπια τιποτα .......... \
ολο το ιδιο μηνυμα παιζει ...... ρε ceasark τι ηπιες????![]()
κανει copy-paste ο ανθρωπος...
![]()
αλλα ετσι και γινει καμια στραβη στο τελος ..........θα γελαω ενα χρονο :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
αφου υπαρχουν 4-5 συζητησεις για τον αγωνα...
κανει copy-paste ο ανθρωπος...
![]()
Η αλήθεια είναι πως πίνω κάτι φάρμακα τελευταία....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!!
Στο τελευταίο αγώνα ακόμη και στραβή να κάνει ο Vale ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΑΚΙΑ του ΞΙΝΟΥ, που πήγε και έπεσε πάνω στον ΕΞΩΓΗΙΝΟ!!!!
Με τα λόγια δεν γίνεσαι πρωταθλητής....
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
αυτο το σκηνικο δεν το φανταζοταν ουτε ορκισμενος αντιχοντακιας .......
god bless america![]()
ουτε γω .........ΔΥΣΤΥΧΩΣΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
![]()
αλλα οταν εγινε η φαση ολοι με ενα ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑΑΑΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ........:a39: :a39: :a39: