Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Συνταξιοδοτικές Ασφάλειες

Συνταξιοδοτικές Ασφάλειες

Εδώ και 10 χρόνια πληρώνω τακτικά τις δόσεις μου σε μία ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να λάβω ένα καλό εφ' άπαξ όταν "ωριμάσω" :rotflmao: . Πολλές φορές φορές έχω σκεφτεί να την κόψω είτε λόγω εκτάκτων οικονομικών δυσχερειών, είτε -κυρίως- επειδή φοβάμαι πως τελικά δεν θα πάρω μία και τζάμπα θα τους έχω ταΐσει τόσα χρόνια.

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει ανάμεσά μας κανένας έμπειρος ασφαλιστικός με διάθεση να μοιραστεί μαζί μας την συσσωρευμένη γνώση του..

Αυτό που έχω δει είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ασφαλιστής δεν μπορεί να σου πει τι λεφτά θα πάρεις μετα από 10-20 χρόνια...
    Σε παρόμοια κατάσταση με την γυναίκα μου κάνοντας κάποιους υπολογισμούς είδαμε ότι είναι το ίδιο με το να έχεις τα λεφτά στην τράπεζα.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Πρέπει κανείς να διαβάσει τι λέει το συμβολαιο.
    Ο λόγος είναι ότι κυκλοφορούν πολλών ειδών.

Αν είναι ξεκάθαρο το "πότε και πόσα" τότε είναι εύκολο να δείς άν συμφέρει.

Αν δεν βγάζεις άκρη ή/και δεν είσαι σίγουρος τι γράφει μέσα, πρέπει να το δεί κάποιος σχετικός. π.χ δικηγόρος με πείρα σε τέτοια θέματα.Δεν θα συνιστούσα ασφαλιστή.

Κατά τη γνώμη μου και από προηγούμενη εμπειρία, λυπάμαι που στο λέω,δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερα από μιά συστηματική και συνεπή αποταμίευση.

Η μάλλον μπορεί να υπάρχει.Αν εχω κάνει ασφαλιστήριο θανάτου και φύγω πρίν την ώρα μου.Οπότε η γυναίκα και το παιδί θα πάρουν περισσότερα χρήματα απ' όσα έχω πληρώσει.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Μάνο....

κόψτην

Χωρίς πλάκα, τα συνταξιοδοτικά κόψτε τα όσο είναι νωρίς για να μην πληρώνετε κερατιάτικα....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

εχω κανει και εγω μια τετοιου ειδους ασφαλιση.
    ή παιρνεις μετα απο καποια χρονια ενα μηνιατικο ως συνταξη ή παιρνεις κατ'αποκοπην ενα ποσο σαφως μεγαλυτερο απο το μηνιατικο.

Το θεμα εδω περα παιδια ειναι ο πληθωρισμος.
    Δηλ. σου λεει ο ασφαλιστης οτι στα 60 σου θα παρεις τοσα.
    Την παρουσα στιγμη φαινονται ελκυστικα.
    Στα 60 σου ομως πια θα ειναι η αξια των χρηματων σου??
    ΣΚΑΤΑ

Και εγω σκεφτομαι οτι εκανα μαλακια.
    Ισως αυτο που λεει ο απομεσα περι αποταμιευσης να ειναι καλυτερο λογω επιτοκιων μιας και στην ασφαλιση σου ακολουθεις σταθερο επιτοκιο.Ενω με την αποταμιευση και την αλλαγη των επιτοκιων 'ισως΄ βγεις κερδισμενος.
    Το θεμα ειναι οτι με την ασφαλιση παιρνεις τα λεφτα οπως εχουν μαζευτει ενω με την αποταμιευση σαφως θα σου μεινουν λιγοτερα αφου με την παροδο του χρονου θα σπαταλας και ορισμενα χρηματα.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Μάνο....

κόψτην

....
    ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ και βρήκα άλλη λύση πολλή καλύτερη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ και βρήκα άλλη λύση πολλή καλύτερη.

μπορεις να μας την πεις?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

για πες , για πες.........................
    ενδιαφερον ακουγεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos

Ελεος

Χαιρετε ολοσκοτεινων, μαυρων και εμφανως παρατεταμενων μεσανύχτων μερικοι εδω μεσα και θιγετε εν αγνοια σας επαγγελματικους κλαδους δημιουργωντας εσφαλμενες εντυπωσεις.
    Επι πλεον εχετε και "αποψη" και παιρνετε ελαφρα την καρδια στον λαιμο σας και τους κοπους μας ζωης των αλλων. Εδω μεσα απο οσο θυμαμαι ειναι φορουμ για μηχανες...
    Τα επενδυτικα τι δουλεια εχουν;

Μανο, μιλα με το ατομο που σου πουλησε το προγραμμα εαν υπαρχει καποιο προβλημα. Δεν ξερω τι προγραμμα ειχες και τι μπορει να μην σου αρεσε αλλα υπαρχουν πολλες ασφαλιστικες με επενδυσεις σε αμοιβαια, ομολογα κτλ που μπορεις να βρεις κατι που σου ταιριαζει απο την στιγμη που αποφασισες να παρεις μια τοσο σοβαρη αποφαση.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Συνταξιοδοτικές Ασφάλειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Εδώ και 10 χρόνια πληρώνω τακτικά τις δόσεις μου σε μία ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να λάβω ένα καλό εφ' άπαξ όταν "ωριμάσω" :rotflmao: . Πολλές φορές φορές έχω σκεφτεί να την κόψω είτε λόγω εκτάκτων οικονομικών δυσχερειών, είτε -κυρίως- επειδή φοβάμαι πως τελικά δεν θα πάρω μία και τζάμπα θα τους έχω ταΐσει τόσα χρόνια.

Δεν φαντάζομαι να υπάρχει ανάμεσά μας κανένας έμπειρος ασφαλιστικός με διάθεση να μοιραστεί μαζί μας την συσσωρευμένη γνώση του..

Μάνο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το συμβόλαιο σου και να το πας να το δει κάποιος «ειδικός»

Είναι μέγιστη ανευθυνότητα να σε «συμβουλεύσει» κάποιος βγάζοντας συμπεράσματα από το post σου, μια και μιλάμε για αποταμίευση πολλών χρόνων που ίσως μια λάθος κίνηση έχει σαν αποτέλεσμα να χάσεις αρκετά χρήματα
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα μονο..................................
    φιλε μου εσενα τι σε πειραζει αν μιλαμε για ασφαλιστικα προγραμματα μεσα σε ενα forum για μηχανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεσε και οχι μονο αυτο αλλα με ποιο σκοπο πας να σταματησεις ενα διαλογο αναμεσα σε ανθρωπους που προσπαθουν να μαθουν
    το συμφερον τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μιλαω για τον leipsippos

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos26
    μιλαω για τον leipsippos
    nai re pano, nomizo oti kai o Leipsippos kai ego sou apantame sto erotima sou

den xanei kanenas tipota, ektos apo ton dimiourgo toy post EAN akousei kapoia "eykoli" apopsh poy egrapse kapoios synforumitis

yparxoun anthropoi pou mporoun na ton voithisoun kai nomizo oti o asfalistis pou toy poulise to programma tha eitane o idikoteros na toy lysei tis apories
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

για να καταλαβεις τι με χαλασε κοιτα πως απαντας εσυ :

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το συμβόλαιο σου και να το πας να το δει κάποιος «ειδικός»

και πως απαντα ο leipsippos :
    Χαιρετε ολοσκοτεινων, μαυρων και εμφανως παρατεταμενων μεσανύχτων μερικοι εδω μεσα και θιγετε εν αγνοια σας επαγγελματικους κλαδους δημιουργωντας εσφαλμενες εντυπωσεις.

-απαντω σε αυτο: δεν θιγουμε αλλα ουτε δημιουργουμε εσφαλμενες εντυπωσεις φιλε μου, την αποψη μας λεμε-ακουμε που ο καθενας μας την αξιολογη οπως αυτος νομιζει !

Επι πλεον εχετε και "αποψη" και παιρνετε ελαφρα την καρδια στον λαιμο σας και τους κοπους μας ζωης των αλλων. Εδω μεσα απο οσο θυμαμαι ειναι φορουμ για μηχανες...
    Τα επενδυτικα τι δουλεια εχουν;

απαντω

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

Τα μειον

Στα συνταξιοδοτικα ειναι καταρχην οι υψηλες προμηθειες που χρεωνουν οι ασφαλιστικες και οτι το ποσο που δινει ο ασφαλιζομενος επενδυεται 100% συνηθως μετα τον τριτο χρονο ασφαλισης του και επιπλεον βαζοντας και το προσαρτημα ΑΠΑ (Απαλλαγη Πληρωμης Ασφαλιστρων λογω Μονιμης Ολικης Ανικανοτητας) μειωνεται στην ουσια κατα πολυ η αποδοση του ολου προγραμματος!
    Ειναι παντως μονοδρομος οσον αφορα το συνταξιοδοτικο απλα πρεπει η κυβερνηση να δωσει περισσοτερα κινητρα στους πολιτες αλλα και στις ασφαλιστικες για να δημιουργηθουν ευνοικοτεροι οροι!

Προς το παρον εγω και ο καθε εγω που εχω μια αποψη επι του θεματος αντι να δινω τα λεφτα μου στην ασφαλιστικη για να τα επενδυσει (γιατι αυτο κανει) τα επενδυω εγω ο ιδιος αγοραζοντας μετοχες επιτυγχανοντας ετσι χαμηλοτερο κοστος προμηθειας και αμεση επενδυση των χρηματων μου.Αρκει βεβαια αυτο να το κανω συστηματικα και οχι οποτε το θυμαμαι!Ετσι εχω κερδος και απο τα μερισματα των μετοχων και με την παροδο των χρονων ενα ειναι σιγουρο , πως θα μαι κερδισμενος.
    Για οποιον ομως δε γνωριζει ολα αυτα μπορει να του φαινονται κινεζικα.Η λυση παντως του βαζω λεφτα στην τραπεζα σιγουρα ειναι πολυ χειροτερη απο το να κανει καποιος ενα συνταξιοδοτικο ,το οποιο δειχνει την αξια του στο τελος του, οταν δηλ ερθει η ωρα της συνταξης!Σε αυτα πρεπει παντα να ρωταει και να προσεχει κανεις ποια ειναι η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ αποδοση !
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Xt600 καιει ασφαλειες συνεχεια!! Help
    από vaspiou στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2007, 15:19
  2. Ασφαλειες σε blacklist..
    από Daemon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 13:40
  3. Το νέο νομσχέδιο για τις ασφάλειες