Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Στατικός μοντελισμός

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ρε Δημήτρη κάτι παίχτηκε με τα μαρσιπιέ του συνοδηγού (μάλλον ξεσκόνισμα της μάμας μου ) και πήρε κάπως ολο το πλαίσιο και έτσι το stand δεν μπορεί να κρατήσει τη μηχανή απο μόνο του .

Χρειάστηκα τη βοήθεια απο το κινητό μου να κρατάει τα μπόσικα για να μη φάει σαβούρα απο στάση
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Α ξέχασα να πω πως αυτές οι ιταλίδες δεν είναι φτιαχτές στο χέρι αλλα έτοιμες απο την κούτα τους. Δεν ασχολούμε μ' αλλα λόγια με τον μοντελισμό απλά μ' αρέσει να τις συλλέγω :a07: , να τις θαυμάζω :a07: και αμα λάχει να τις βάζω να "ξύνουν" και πάνω στο γραφείο μου και να κερνούν Ιταλικό ή Ιαπωνικά τσάγια του βουνού τα Hotweels αυτοκινητάκια που εχω ξοπίσω τους!

Ας είναι καλά το Jumbo :a13:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    + Αερογράφο standar!

Και η τιμη που παιζει?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Για πειτε τι εργαλεια χρειαζονται περα απο κοπιδι, λιμα, πινελακια. Ειδικα για να βαφτει με γυαλαδα και οχι ματ οπως εφτιαχνα τα αεροπλανακια τι χρειαζεται?

Γυαλιστερα χρωματα ( gloss) και γυαλιστερα βερνικια που θα περαστουν σε αρκετες λεπτες στρωσεις πανω απο τις χαλκομανιες.Αναμεσα απο καθε χερι χρειαζεται απαλο τριψιμο με λεπτο ντουκοχαρτο ( >1200-1400 βαθμων)για να φευγουν τυχον σκουπιδακια που ψεκαστηκαν μαζι με το βερνικι.

Αν παντως θες να ασχοληθεις σοβαρα θα πρεπει να εχεις εκτος απο ελευθερο χρονο και αρκετη υπομονη.Κανε και μια βολτα απο Ιπποκρατους,θα βρεις πιθανον και βιβλιαρακια-περιοδικα που εχουν ωραια και χρησιμα tips περι μοντελισμου.

Οι αερογραφοι βγαινουν σε δυο τυπους.Μονης και διπλης λειτουργιας.Οι πρωτοι ειναι φτηνοτεροι και πιο απλοι στη χρηση.Οι δευτεροι ακριβοτεροι και για πιο περιτεχνα βαψιματα.
    Για να βαφεις μονοχρωμα μηχανακια παντως ενας καλος αερογραφος μονης λειτουργιας ειναι οκ.
    Εγω εχω τον Badger 200 (μονης) ,οτνα τον ειχα παρει ειχε γυρω 15000-20000 δρχ.Λογικα τωρα 80-100€.Διπλης λειτουργιας εχω τον Badger 175 Crescendo o οποιος ειναι αρκετα ακριβοτερος (πρεπει τωρα να εχει γυρω στα 170-200€).
    Ο αερογραφος πρεπει να συνδυαζεται ομως και με κομπρεσερ αερος.... οι τιμες εκει πανε απο 100€(του κωλου) μεχρι και 400 περιπου €
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Το πράσινο κτήνος μου!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki zx-12r.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	66006
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2012, 14:20
  2. Μοντελισμος Τρενων
    από eurotreno2002 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1