Προτείνω να απαγορευτεί ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ η έξοδος - συμμετοχή του Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε διοργάνωση ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ....................![]()
![]()
![]()
Και πιστέψτε με το λεω με λύπη αλλά και απολύτως σοβαρά πλεον.....................
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Και όσο θυμάμαι κάποιους που κοροϊδεύανε τον ΠΑΟ και το ΟΥΕΦΑ...
για περάστε απ' το ουεφα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά: Ελπίζω να χάσουν ΟΛΕΣ οι ελληνικές ομάδες και να πατώσουμε (αφού μόνο αυτό μας αξίζει)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σοβαρά: Ελπίζω να χάσουν ΟΛΕΣ οι ελληνικές ομάδες και να πατώσουμε (αφού μόνο αυτό μας αξίζει)
να πατώσουμε;
και πού να πάμε;
έλα σοβαρά τώρα
έχει και παρακάτω;
αν έχει....φυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
να πατώσουμε;
και πού να πάμε;
έλα σοβαρά τώρα
έχει και παρακάτω;
εδώ έχουμε πάρει και βαθμούς ισοπαλίας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
ΚΡΙΜΑ!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ....ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ"
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ.....Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?:rotflmao: :rotflmao:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
reeeeeeeeeeee:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re den exete sixathei tis ps@@@ pia?
xaxaxxa re akousate ton solid?
DEIXAME VELTIWSI
xaaaxaxaxaxaxaxaxax
kai koroideuate ton malezani :rotflmao: :rotflmao:
Διαβάστε πόσο μαλάκες οπαδούς έχουν οι ελληνικές ομάδες
BAN ρε πούστη μου για 5 χρόνια απο ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για όλες τις ομάδες μας
να σφίξουν οι κώλοι των "προέδρων" που βλέπουν το CL σαν μια ευκαιρία να τσεπώσουν κανενα ευρώ
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω δεν μπορω να καταλαβω, ο ριβαλντο μ@@@κας ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ....ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ"
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ.....Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?:rotflmao: :rotflmao:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :rotflmao:
τι ευρωπαικη πορεια ηθελε να κανει...:a31:
στη ρεαλ νομιζε οτι ερχοτανε?
Αυτό που λέει ο Captain...
ας κοιτάξει ο καθένας την δική του την καμπούρα πρώτος.
Η ΑΕΚ πάει για ρεκόρ συναγωνισμού με τους Γαύρους στο keep on walking. Ο ΠΑΟ...απλά δεν βλέπεται και μπουκάρουν οπαδοί του στο γήπεδο για διαμαρτυρίες!!!
Κάθε καλοκαίρι, είμαστε έτοιμοι όλοι να σαρώσουμε τα πάντα , με τους παικταράδες που έχουμε και ξαφνικά πέφτει τέτοια ψ..λιά που δεν πάει άλλο.
Φυσικά οι ανοιχτόμυαλοι το καταλαβαίνουν... και διαμαρτύρονται απέχοντας σιγά-σιγά απο το γήπεδο , μέχρι να φτάσουν στην άλλη άκρη και να μην το βλέπουν ούτε στην TV.
Να σημειώσω εδώ οτι μόλις είδα την ΑΕΚ και τους Γαύρους να παίζουν καλά, αλλά να χάνουνε ευκαιρίες... Είχα δει ήδη το "όνειρο"...μικρό-εξαίρεση με την ΑΕΚ, που έδωσε την ψευδαίσθηση του comeback με εκείνο το 1-1...
Για τους πράσινους... καλή τύχη... αν και πλέον , όλοι του χρόνου απο τον Ιούλιο που θα έχει και ζεστούλα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εσυ εγινες ρομα χθες φανταζομαι, συγχαρητηρια την αξιζατε την νικη...Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
Ο κος Διαιτητής ΓΡΕΙΑΜ ΠΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ (πώς έιδατε τον Ολυμπιακόαρκέστηκε στην χειρονομία που βλέπεται.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κρίμα ....μπορούσε και καλύτερα
![]()
μεχρι και την επομενη αγωνιστικη ρομα θα εισαι, μετα ξερεις...
Κάποιος να τους πει ότι υπέρχει και συντομότερος δρόμος για το ΟΥΕΦΑ.
Ξέεεερει ο Τζίγκερ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
[B]Προτείνω να απαγορευτεί ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ η έξοδος - συμμετοχή του Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε διοργάνωση ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ....................![]()
![]()
![]()
Όχι ρε φίλε! Να είμαστε δίκαιοι.
Να απαγορευτεί η έξοδος ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων!!! Όχι σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο στο champions league μέχρι να αποκτήσουμε τέτοιες ομάδες που τουλάχιστον δεν θα γίνονται ρεζίλι...
έλεος πια!!! πόσο πιο χαμηλά να φτάσουμε;;;
Σκεφτείτε δηλαδή που θα βγάζουμε μία ομάδα στα προκριματικά από του χρόνου.
Θα παρακαλάμε να μας πέσει καμία άσημη και άσχετη γιατί αν γίνει καμιά στραβή και βρεθεί καμιά Μίλαν μπροστά ή καμιά γερή ομάδα... κλάφτε τα...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[B]ναι γιατι αμα πεσει ασημη και ασχετη θα παμε περιφημα παλι ολοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προτείνω να απαγορευτεί ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ η έξοδος - συμμετοχή του Ολυμπιακού σε οποιαδήποτε διοργάνωση ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ....................![]()
![]()
![]()
Όχι ρε φίλε! Να είμαστε δίκαιοι.
Να απαγορευτεί η έξοδος ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων!!! Όχι σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο στο champions league μέχρι να αποκτήσουμε τέτοιες ομάδες που τουλάχιστον δεν θα γίνονται ρεζίλι...
έλεος πια!!! πόσο πιο χαμηλά να φτάσουμε;;;
Σκεφτείτε δηλαδή που θα βγάζουμε μία ομάδα στα προκριματικά από του χρόνου.
Θα παρακαλάμε να μας πέσει καμία άσημη και άσχετη γιατί αν γίνει καμιά στραβή και βρεθεί καμιά Μίλαν μπροστά ή καμιά γερή ομάδα... κλάφτε τα...