ΕΡΩΤΗΞΗΣ Α' :
Δικάναλο ηχοσύστημα μπορεί να μετατραπεί σε πολυκάναλο για να επωφεληθούμε την μαγεία του Home Cinema????
Και εξηγώ... ο δικάναλος ενισχυτής μου που λατρεύω (Audiolab 8000A) μπορεί κάπως να αξιοποιηθεί σε πολυκάναλο σύστημα?
Μπορώ δηλαδή να προσθέσω μια συσκευή στο υπάρχον σύστημα, η οποία θα αναλάβει την αποκωδικοποιήση των πολυκάναλων format αλλά και την έξοδο των υπόλοιπων ηχείων, μιάς και σαν κεντρικά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα B&W μου??????
ΕΡΩΤΗΞΗΣ Β' :
Στην περίπτωση που το Ερώτημα Α?ναυαγήσει, έχει κανείς σας ακούσει κάποιο από αυτά τα έτοιμα πακέτα Home Cinema γνωστών εταιριών, με κόστος από 350 έως 600-700ευρώ, ώστε να μου πεί αν αξίζει η αγορά τους???
Να τονίσω εδώ ότι ασχολιόμουν για χρόνια με το Hi-End και το δικάναλο σύστημα που έχω με ικανοποιεί απόλυτα... Οπότε έχω αυξημένες απαιτήσεις και από το Home Cinema πακέτο...
Τον τελευταίο καιρό όμως έχω χάσει τις εξελίξεις στον χώρο, και επειδή αυτό που εγώ θέλω να φτιάξω θα κοστίσει μια περιουσία, έλεγα για ένα διάστημα μήπως και την έβγαζα φθηνά με κάποιο από αυτά τα έτοιμα πακέτα... (στην περίπτωση που το Ερώτημα Α?ναυαγήσει!)
Κάθε βοήθεια δεκτή...
Σας ακούω...