OXI!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Συγνώμην, αλλά ........μπορώ να περάσω για λίγο και εγώ?![]()
OXI!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Συγνώμην, αλλά ........μπορώ να περάσω για λίγο και εγώ?![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
εγω δεν ερχομε αλλα θα ετιμασο κατι μια ταμπελα που θα την βαλω απεναντι εναν κουμπαρα και θα λεει!
ΕΜΕΙΣ Η ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΕΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΟΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Κάποια ψυχή σήμερα μου είπε ότι τελευταία η κοιλιά μου έχει φουσκώσεικαι έχω κάνει προγούλι...
![]()
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω πάρει χαμπάρι ότι δε κομπώνει το πάνω-πάνω κουμπί στα τζιν... γμτ γμτ γμτ...![]()
Επειδή η μπυρα είναι απο τους βασικούς λόγους που γίνετε αυτό... και επειδή μαζί σας δε μπορώ να αποφύγω τις κακές συνήθειες (μέχρι που με έκανε να τρέχω σαν τρελός στο Μπράλο ο γερο τρελάκιας ο crs-k με την εντελώς αντικοινωνική του οδήγηση: πάνω από τα όρια, στο αντίθετο και υπό επήρεια.... μπριζιτολης), σκεφτόμουν να μην έρθω, αλλά χρωστάω κάτι μπύρες και πρέπει επιτέλους να κεράσης...
Θα με παχύνετε και δε θα με θέλουν αι γυναικε μετά, ρεμάλια...![]()
Άσε τις παπάρες ρε μπαρμπα μιτούση!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Κάποια ψυχή σήμερα μου είπε ότι τελευταία η κοιλιά μου έχει φουσκώσεικαι έχω κάνει προγούλι...
![]()
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω πάρει χαμπάρι ότι δε κομπώνει το πάνω-πάνω κουμπί στα τζιν... γμτ γμτ γμτ...![]()
Επειδή η μπυρα είναι απο τους βασικούς λόγους που γίνετε αυτό... και επειδή μαζί σας δε μπορώ να αποφύγω τις κακές συνήθειες (μέχρι που με έκανε να τρέχω σαν τρελός στο Μπράλο ο γερο τρελάκιας ο crs-k με την εντελώς αντικοινωνική του οδήγηση: πάνω από τα όρια, στο αντίθετο και υπό επήρεια.... μπριζιτολης), σκεφτόμουν να μην έρθω, αλλά χρωστάω κάτι μπύρες και πρέπει επιτέλους να κεράσης...
Θα με παχύνετε και δε θα με θέλουν αι γυναικε μετά, ρεμάλια...![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ψιτ το νου σου εσύ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι εκφρασεις ειναι αυτες?
Για προσεχε πως μιλας !!!![]()
(Copywrite: Nikou)
:rotflmao:
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Που σαι ρε παλιάνθρωπα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
ψιτ το νου σου εσύ!!!!![]()
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
εγώ που είμαι???? βλαχορέμαλο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Που σαι ρε παλιάνθρωπα;;;
θα ρθεις το βράδυ???
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ναι κεράσεις: ένα ζευγάρι @@!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Δεν ξέρω... Κεράσεις??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Ασε ξέρω ρε τσιφούτη)![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
σου κάνει???
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ti ora tha mazeftite?
9 με 930.... ελα μια
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι εκφρασεις ειναι αυτες?
Για προσεχε πως μιλας !!!![]()
(Copywrite: Nikou)
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
ψιτ το νου σου εσύ!!!!![]()
![]()
Άντε ίσως έρθω κι εγώ... καιρό έχω να σας δω...
![]()