Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: Διαβάστε και πείτε τη γνώμη σας

Παλαιό μέλος
    ...

1000Ε ? φτου γμτ παν'τα φράγκα...

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν κάποιοι διαφωνούν με τις πράξεις άλλων ανθρώπων, αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν αυτό που κάναν οι οικολόγοι.

Αν ερχόταν ένας μουσουλμάνος και σου άρπαζε την πίτα γύρο από τα χέρια, τί θα έλεγες;

Το 99% των επαγγελμάτων σε αυτόν τον πλανήτη, όλο και για κάποια κοινωνική ομάδα θα είναι ανήθικα... οπότε;

Η γούνα ΔΕΝ είναι βασική ανάγκη! Δεν είναι καν ανάγκη!!! μην τρελλαθούμε εντελώς.
    να εύχεσαι να μην υπάρχουν εσκιμώοι στο φόρουμ :rotflmao:

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αυτά που αναφέρεις χρησιμοποιούνται (ασχημη λέξη αλλά έτσι είναι) για να τραφούμε. Όχι για να το παίξουμε κάποιοι! Από τη στιγμή που υπάρχει η ημιτασιόν γούνα (κάτι που δεν μπορεί να γίνει με το κρέας, τα αυγά και το γάλα) ας αφήσουμε τα κακόμοιρα τα ζωάκια να ζήσουν!

Είναι μεγάλη η διαφορά: Εκτέφω κάτι για να μην εκλήψει επειδή οι ανάγκες για τροφή έχουν μεγαλώσει και
    Εκτρέφω κάτι για να πάω στην Όπερα!

+1000000000000000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ανάθεμα με και αν καταλαβαίνω που πάει η κουβέντα...
    εγώ θα πω δικές μου μπλα-μπλαλογίες που ίσως και να έχουν σχέση.
    Λοιπόν, αυτές οι οργανώσεις των οικολόγων οι λεγόμενοι "ακτιβιστές οικολόγοι" είναι ακραίες ομάδες που συνήθιως ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως σχέση με χρήματα και κρυμμένες εταιρίες από πίσω τους.
    Δεν είναι οι οικολόγοι με τα γραφεία τύπου με την προβολή κλπ. Συνήθως είναι μικρές ομάδες πολύ μικρές πραγματικά ΑΚΡΑΙΩΝ στοιχείων που εκφράζονται με εξίσου ακραίους τρόπους.
    Για του λόγου το αληθές υπάρχει και ο τίτλος οικολόγοι-τρομοκράτες (δεν είναι έτσι ακριβώς η ονομασία αλλά τεσπα) που τους έχουν χαρίσει οι κυβερνήσεις.
    Εμπεριέχονται κάποιοι μάλιστα και στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις!!! Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει.
    Οπότε τα περί χρημάτων και επιχειρήσεων και χορηγών στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν ισχύουν.

Η πράξη τους πιστεύω είναι ακραία αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένας πολύ δυνατός συμβολισμός από πίσω. Και έτσι αν και δεν συμφωνώ με την πράξη την ίδια μ αρέσει ο συμβολισμός που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι...

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω αλλα, αποδεχεσαι τον ορο τρομοκρατια γι αυτες τις ομαδες; Τι σημαινει τρομοκρατια; Γνωριζεις οτι δεν υπαρχει ακομα διεθνως αποδεκτος και νομικος ή επιστημονικος ορισμος; Αν ναι προβληματιστηκες ποτε γιατι;

Τι εννοεις ακραιο στοιχειο; Ειναι τελικα ανθρωποι ή στοιχεια; Αυτος που σκοτωνει καποιον αλλο επειδη εχει αλλο χρωμα ή τον "αυτοκτονει" με την αδιαφορια του, τι ειναι; Δεν ειναι ακραιος;

Την λιστα με τις τρομοκρατικες οργανωσεις ξερεις ποια υπηρεσια τις συνεταξε; Δεν σου φαινεται "καπως" ;

Αθελα σου-φανταζομαι-πεταξες λεξεις παρεξηγησιμες

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Δηλαδη ρε παιδια με το ιδιο σκεπτικο να ανοιξουμε τις πορτες και να ελευθερωσουμε τις κοτες, κατσικιες, αγελαδες ? Και αυτα για σφαξιμο πανε αλλα για αλλο λογο.
    Διαφωνω ως προς την χρηση γουνας αλλα διαφωνω και με την πραξη τους.
    Το κατω κατω τα ζωα αυτα εκτρεφονται για ενα σκοπο, δεν τα αιχμαλωτισαν απο το φυσικο τους περιβαλλον. Εκει γεννηθηκαν και (δυστυχως) αυτη ηταν η μοιρα τους.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Και βέβαια έκαναν καλά!

Ακόμα κι αν είναι οικότροφα, την επιβίωση την έχου στο αίμα τους! Σίγουρα κάποια δεν θα επιβιώσουν, αλλά (άποψή μου) πολλά θα λειτουργίσουν με βάση το ένστικτο και θα διατηρηθούν στη ζωή!

Είναι καλύτερο να πεθαίνεις παλεύοντας, παρά να είναι σίγουρο πως θα καταλήξεις γουνα! Αυτά έχουν μια ελπίδα να ζήσουν! Μακάρι να γινόντουσαν περισσότερες τέτοιες κινήσεις!

Τι θα πει "20 χρόνια δουλειάς"?????
    Αυτά τα πλάσματα έχουν ψυχή! Κανείς και τίποτα δεν πρέπει να γεννιέται στην αιχμαλωσία με μόνο σκοπό της ζωής του τον θάνατο!!!!

Μακάρι οι κάτοικοι να τα βοηθήσουν και να μην τα προδώσουν!!!

Ρε παιδιά πολλή πολυφωνία υπάρχει και μάλλον δεν καταλήγουμε πουθενά ο καθενας για τον ευατο του εχει δικιο και προσπαθεί εδώ μέσα να το παίξει πονόψυχος και οικολόγος και προσωπικά πιστεύω ότι όλοι μας κάτι κάνουμε αντιοικολογικο ή κάτι που επιβαρύνει την φύση(γη),-βάζουμε όλοι το λιθαράκι μας.....
    Όλοι λέτε για τα ζωάκια που τα ελευθερώσανε γιατί ήτανε τάχα φυλακισμένα....έχετε αναρωτηθεί ποτέ ωραίες μου κυρίες ότι οι αλοιφές που πασαλείβεστε πρωί μεσημέρι βραδύ έχουνε δοκιμαστεί στα ζωάκια αυτά??....ακόμα και το δικό μου after save είναι δοκιμασμένο. Κανείς δεν λέει για τα ζωάκια αυτά γιατί θα γεμίσει η μούρη μας σπυριά αυτό....
    Το στρουθοκάμηλο που θα τρως σε λίγα χρονιά επειδή το κρέας του έχει λίγα λιπαρά και φυσικά θα είναι και αυτός από εκτροφείο και μαζί με το κρέας του εμπορεύονται και ότι άλλο έχει απάνω του....(φτερά κ.λ.π) την τσιπούρα ιχθυοτροφείου που τρως ???!!!!καλά αυτή σου την πασάρουνε για πελαγίσια γιαυτό και δεν παραπονιέσαι αλλιώς είμαι σίγουρος ότι δεν θα την έτρωγες!!!
    Λοιπόν τι πρέπει ο κάθε οικολόγος να πάει και να ανοίγει τα μαντριά και τα κλουβιά και τα δίχτυα και ότι άλλο κάγκελο βρει......????
    Να πατάξουνε την λαθροθηρία σε αυτό συμφωνώ και εγώ να κάνουνε εκστρατείες ενημερώσεις ναι....και πολλά αλλά....τα ζωάκια αυτά όμως προορίζονταν-ε για άλλη δουλειά αυτό που θα φορέσεις και θα πεις ζεσταινομαι,χορτασα είμαι ωραίος-α...άλλο το κυνήγι άλλο η λαθροθηρία και αλλο η εκτροφη..που είναι για κάποιο σκοπό....
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Με το διο σκεπτικο θα μπορουσαν να ελευθερωσουν 15000 κοτοπουλα , 2000 γουρουνια , 1000 μοσχαρια κ.ο.κ.

Το θεμα ειναι οτι η εκτροφη ζωων που προοριζονται για δικη μας σιτηση ειναι εν μερη δικαιολογημενη (εν μερη..) , αλλα το να εκτρεφω ζωα προκειμενου να τα θανατωσω για να φορεσω την γουνα τους ειναι ενετελως μα εντελως ηλιθιο και κτηνωδες!

Ευχομε σε ολες τις κυρατσες την ιδια τυχη...

κατα τα αλλα συντασσομε με την αποψη του crs-k

συμφωνω...

δεν θα ηθελα παντως να εργαζομαι σαυτην την "φαρμα" - εργοστασιο...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX
    Παιδια μια ερωτηξη

Τα ζωακια που απελευθερωθηκαν σε τοσο μεγαλους αριθμους ανήκουν στο οικοσυστημα της περιοχής ???

Γιατί αν οχι τοτε μιλάμε για χοντρη λαλακία

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Να το γενικεύσω, με την άδειά σας: Ποιά πρέπει να είναι η θέση-στάση πολιτών, όταν οι νόμοι δεν είναι δίκαιοι; Να τους σέβονται υποχρεωτικά και να τους εφαρμόζουν ή να αντιδρούν; Προσωπικά δεν είμαι οικολόγος σε όσο αφορά την κομματική μου πεποίθηση, αλλά τα πολιτικά μου "πιστεύω" εμπεριέχουν τον σεβασμό στο οικοσύστημα ή τη φύση.
    Εγώ πάντως θα αντιδράσω σε οτιδήποτε το φαύλο, και όπως λέει και το άσμα "κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου, συνένοχο στο φόνο δεν θα μ'έχετε"... Και άρα, δεν θα πιώ το κώνειο, όπως ο Σωκράτης, για να μη δικαιώσω το άδικο.
    Πάντως, δεν πιστεύω ότι η φύση δεν ήξερε τί έκανε, όταν δημιούργησε την πανίδα και τη χλωρίδα. Το ξέρω πως οι συνάδελφοι κυνηγοί θα αντιδράσουν. Αλλά να τους προτείνω ν'αφήσουν το κυνήγι των ζώων του δάσους, και να στραφούν στο κυνήγι των άλλων ζώων, της βουλής.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα....μπλα... Μα για ποιούς οικολόγους και ακραία στοιχεία μιλάμε;

Καταρχάς τα δεδομένα.

Πλανήτης Γή. Πρόκειται για το αστρικό μας σπίτι που κατορθώσαμε μέσα σε 100 χρόνια , μετά την βιομηχανική επανάσταση, να τον φέρουμε σε στάδιο μη συντήρησης της τωρινής πανίδας και χλωρίδας.
    Αναστρέψαμε τον μετεωρολογικό κύκλο του και απολαμβάνουμε σήμερα, τα σκατά που έχουμε ρίξει οι ίδιοι στο κεφάλι μας και απορούμε γιατί δεν μπόρεσε το οικοσύστημα να ανταπεξέρθει.

Άνθρωπος... Ον χειρότερο απο ακρίδα. Αν είχαμε δε και διαστρικές ικανότητες ταξιδιού θα μας ταίριαζε περισσότερο ο όρος "αστρική ακρίδα" μιας και έχουμε την τάση της συγκέντρωσης, υπερπλυθησμού, απορόφησης κατά 110% των φυσικών πόρων και στο τέλος εξαφάνιση μας ή μετακίνηση μας σε άλλη περιοχή που θα μας συντηρήσει για λίγο ακόμα.

Οικοσύστημα.... Η Φύση που χρειάστηκε κοντά 5 δις χρόνια στο σύμπαν για να δημιουργηθεί όπως την γνωρίζουμε , και μόνο 100 χρόνια , για να έρθει στο στάδιο της τελικής αλλοίωσης.

Οικολογοι... κάποιοι άνθρωποι που έχουν κατανοήσει τι ακριβώς είναι ο ρόλος τους στον πλανήτη και αντιδρούν όπως μπορούν , μπας και ξυπνήσουν και άλλους. Με υπερβολικές ή οχι κινήσεις.

Αφού ξεκαθαρίσουμε τα παραπάνω στο κεφάλι μας, καλό είναι να αναδιατάξουμε και τις σκέψεις μας , στο πως είναι καλυτερο για τον καθένα μας, να κάνει καλύτερο αρχικά τον μικρόκοσμο του με κάποιες κινήσεις για το κοντινό του φυσικό περιβάλλον και μετά για τον υπόλοιπο κόσμο.
    Γιατί όλοι μας φωνάζουμε εδω, αλλά την επόμενη στιγμή , ΥΠΕΡ-καταναλώνουμε ενέργεια (για το σπίτι , για το όχημα, για τις συσκευές κτλ.) , χειριζόμαστε εντελώς βλαβερά αυτό που έχουμε (ροή νερού στο σπίτι ακόμα και όταν δεν χρειάζεται απο τις βρύσες, σκουπίδια που δεν χωρίζονται σε ανακυκλώσιμα και μη, κτλ.), αγορά προϊόντων που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ή δεν θα φάμε ποτέ για να τα πετάξουμε μετά και απλά να συντηρήσουμε τον κύκλο ΥΠΕΡ-παραγωγής.

Ο Πλανήτης δείχνει , εντονότερα φέτος, οτι δεν μας αντέχει πλέον... και σίγουρα 15.000 βιζόν ή η προστασία 15 σκύλων , δεν είναι η λύση. Η λύση βρίσκεται στην καθημερινότητα όλων μας, κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε (γιατί έτσι μεγαλώσαμε) και σαν αποτέλεσμα , έρχεται αυτό που θα βιώσουμε σε πολύ 2-3 χρόνια.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μπλα...μπλα...μπλα...μπλα....μπλα... Μα για ποιούς οικολόγους και ακραία στοιχεία μιλάμε;
    ...........................
    Gandalf

+1.000.000.000
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Η φάση μου θυμίζει λίγο το σπάσιμο ενός pet shop στα εξάρχεια πριν χρόνια. Για τα ίδια τα ζώα νομίζω ότι σίγουρα είναι μεγάλο σοκ να βρίσκονται ξαφνικά ελεύθερα στη ζούγκλα της πόλης αλλά και το κλουβί χάλια είναι... Τέλος πάντων, από τη στιγμή που έμπλεξαν με μας πάντα κυνηγημένα και ανήσυχα θα είναι.. δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Οσον αφορά στον επαγγελματία που τα εκτρέφει για τη γούνα τους, δεν μπορώ να τον λυπηθώ. Είναι μερικά επαγγέλματα που μου κάθονται στο λαιμό. Οι οικολόγοι από την άλλη φαίνεται να δρουν πολλές φορές ανώριμα, καταναλώνοντας τις δυνάμεις τους στο συμβολισμό και δεν το λέω για το κατακριτέο της διάλυσης μιας επιχείρησης αλλά για τα ίδια τα ζώα που υποτίθεται ότι βοηθούν.

Κάπου στη βόρεια Ελλάδα, κτηνοτρόφοι θανάτωσαν κοπάδια άγριων αλόγων γιατί τους έτρωγαν την πρασινάδα που προόριζαν για τα ζώα τους... ακόμα τρέχει στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Αλλοι τρέχουν στους πάγους να βάψουν φωκάκια (από τις πιο πετυχημένες κινήσεις και για μένα), όπως λέει ο Μάνος παραπάνω.. άλλοι ελευθερώνουν απερίσκεπτα ζώα και κάνουν την πανίδα άνω-κάτω.. και άλλοι παίρνουν τις καραμπίνες και πάνε να σκοτώσουν κανα ελαφάκι για να ξεσκάσουν. Και η ισορροπία μοιάζει από ουτοπική ως τελείως απροσδιόριστη.
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. πειτε τη γνωμη σας !
    από nikolass στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 11:32
  2. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04
  3. Πείτε τη γνώμη σας για το Er - 5 - Kawasaki
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:29
  4. Φαινόμενο Karelis πείτε τη γνώμη σας
    από m1ke στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 22:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •