Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Να χαιρόμαστε τις καριέρες μας εμείς τα κορόιδα....

Παλαιό μέλος
    μωρέ ακόμα και αν γράψεις την κυματοσυνάρτηση που περιγράφει κβαντομηχανικά το σύνολο των ιόντων σε κάθε νεύρο στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου, λίγο πριν πεθάνει...

... και πάλι δε πείθεις κανέναν ότι ο άνθρωπος πεθαίνει τόσο εύκολα από το κρύο.

Για έναν που ζει, 10 πεθαίνουν; ε όχι...

Idi τα ειπες ΟΛΑ.
    Νομιζουμε μερικοι οτι με καριερα και 500 πτυχια θα γινει προκοπη...αμ δε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Δλδ να το ρίξουμε όλοι στα κουλούρια??
    Ο καθένας με τις επιλογές του βρε παιδιά!
    Και τον καπελα με την λιγδιασμενη μπλουζα πολλες φορες τον κοροιδευουνε, αλλα αυτα που βλεπεις κατω απο την μεση δεν ειναι κοιλιες και ''σωσιβια'', αλλα 50ευρα που δεν χωρανε πια στην τσεπη και κοντευουν να την ξεχιλωσουν!
    Και ασε να περναει ο ''sales representative'' και οι ''manager'' των 650? με το κουστουμι και την samsonite να τον κοροιδευουν και να τον δειχνουν με το δακτυλο.
    Η οικογενεια του καπελα ομως ξερει πολυ καλα ποσο ανετα περναει με τα χρηματα που βγαζει.
    Α... συγνωμη ξεχασα, ο sales representative category manager kaitotoyttoykarampela με 650? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φτιαξει οικογενεια....

Ενας πρωην Product Manager...

[i]

Για έναν που ζει, 10 πεθαίνουν; ε όχι... [/B]
    Kati san tous neossous re paidi mou. :rotflmao: :rotflmao:

Sonic, ean den kano lathos, esy auton ton kairo akoloutheis kariera 24/7

You BETA believe...

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις μια κομπινα, να τ'αρπαξεις και μετα να μη χρειαστει να δουλεψεις ποτε... η να βρεις μια δουλιτσα με αξιοπρεπη λεφτα χωρις πολυ κουραση για να κανεις τη ζωουλα σου...
    ασε ρε με τα ζωα που ξημεροβραδιαζονται στη δουλεια, γινονται πλουσιοι και το παιζουν οτι ειναι καποιοι... τι να τα κανεις τα λεφτα ρε τενεκε αν εισαι ολη μερα στο γραφειο? καθε μερα τους τρωω στη μαπα και περιμενουν να γινω κι εγω ετσι... εργασιομανης :rotflmao:
    ειναι ενας λακαμας που λεει οτι γουσταρει να δουλευει γιατι το προτιμαει απο το να γυριζει σπιτι του και να μην κανει τιποτα... ακου να δεις!!!!!
    +1

Για μένα είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπω πως τόσα χρόνια σπουδών δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την επαγγελματική αποκατάσταση.

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι κέρδισα σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας και δέχθηκα πολλά ερεθίσματα που δεν θα είχα την δυνατότητα αν ξεκίναγα την δουλειά στα 18 μου.

Επίσης δεν με ενοχλεί τόσο πολύ ότι κάποιοι χωρίς ανώτατες σπουδές βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτούς με, γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως εξυπνάδα, επιχειρηματικό μυαλό, τα βρήκα έτοιμα από τον μπαμπά, τύχη κλπ.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σχεδόν όλοι αυτοί με τα ελεύθερα επαγγέλματα, είτε έχουν αλυσίδα καταστημάτων είτε είναι απλοί κουλουράδες μπορούν πολύ εύκολα να φοροδιαφέυγουν και το κράτος δεν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ! Εγώ μ@λ@κ@ς είμαι που πληρώνω 300 Ευρώ το μήνα στο ΙΚΑ;
    Φυσικά αυτό είναι αδιανόητο για δημόσιο και ιδιωτικό υπάλληλο που δεν μπορεί να κρύψει ούτε ευρώ!

Και βλέπεις πχ κάθε χρόνο Εκκαθαριστικά Εφορίας ΓΙΑΤΡΩΝ με εισόδημα 6.000 Ευρώ και δημοσίου ή ιδιωτικού υπαλλήλου με 10.000 !

Αυτά.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2011, 12:00
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 14:55
  3. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 06:33
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 15:44
  5. Για να γιτώνετε τις κλήσεις
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ