καλημερα ανθρωποι... καλα να ειστε ολοι να ρολαρετε...
να σας πω τη δικια μου περιπετεια...
προχωρουσα στη βουλιαγμενης μεταξυ δεξιας και μεσαιας λωριδας με τα αυτοκινητα της μεσαιας να ειναι οπως παντα ακινητοποιημενα λογω κινησης... ενω ειμαι αριστερα απο αυτοκινητο της δεξιας λωριδας, ο οδηγος αποφασιζει να αλλαξει αποτομα λωριδα, με χτυπαει και με πεταει στο πισω μερος αυτοκινητου μεσαιας λωριδας... εμενα στο τζαμι (το οποιο και εσπασα θεαματικα με το κρανος) και το μηχανακι στον προφυλακτηρα...
δυστυχως τραυματιστηκα και με πηγε στο νοσοκομειο το εκαβ... αν ηξερα τι θα ακολουθησει θα εμενα εκει με τα αιματα και τα καταγματα...
η συνεχεια ειναι η εξης: ο τυπος αποδειχτηκε οτι ειναι ιταλος με λιβανεζικο διαβατηριο και το αμαξι ασφαλισμενο σε ιταλικη ασφαλιστικη (catolica)... οταν τον επαιρνα τηλεφωνο να δω αν θα κανει δηλωση μου ελεγε οτι πρεπει πρωτα να μιλησει με το "μπαμπα" του (ο μυξιαρης, 25 χρονων μαντραχαλος) και τελικα με τα πολλα αποφασισε να μην κανει μετα απο κανενα μηνα... βρηκα τοτε την afes, μια εταιρια που κανει το μεσαζοντα σε τετοιες περιπτωσεις, εδωσα στα παιδια εκει ολη τη χαρτουρα και περιμενα να επικοινωνησουν με την ασφαλιστικη του βλακα... μετα απο 3-4 προσπα8ειες και 4-5 μηνες η catolica αποφασισε οτι ο πελατης της δε φταιει...
δηλαδη τι γινεται τωρα? επρεπε να εχω κανει μυνηση αλλα δε μπορουσα λογω δουλειας στο εξωτερικο... τωρα απ'οτι καταλαβα θα γινει καποια στιγμη σε 2-3 χρονια δικαστηριο αλλα μεχρι τοτε ο ιταλος μπορει να ειναι στην αυστραλια και μετα αντε βρες το δικιο σου... και το κακο ειναι οτι συμμετεχει και τριτος στο ατυχημα που δε φταιει ο ανθρωπος σε τιποτα...
δυο ειναι τα σημεια που θελω να τονισω
1) τελικα σε τετοιες περιπτωσεις ποιος φταιει? εγω που κυκλοφορω αναμεσα απο τα αμαξια?
2) αν σας τρακαρουν και ειστε σε θεση να το κανετε, ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ... αφου ετσι κι αλλιως δε θα βρειτε δικιο, τουλαχιστον να ξεσπασετε λιγο...