Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για ποιο λες το cabrio ή το station wagon?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Elias, πλαίσιο είναι όχι αμάξωμα
ούτε σασί;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για ποιο λες το cabrio ή το station wagon?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Elias, πλαίσιο είναι όχι αμάξωμα
ούτε σασί;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αμαν!!!
κοιτα τωρα που κολλησαμε![]()
![]()
![]()
ΣΚΕΛΕΤΟΣ τελος παντων!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
γνωριζετε τπτ για καταναλωση???
και κατι ασχετο με την καταναλωση...
κατα ποσο απαραιτητο ή οχι ειναι να αλλαζονται κατα την αγορα του μοτοριού τα μαμησια λαστιχα του??![]()
![]()
Ρε ΛιάκοΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
![]()
![]()
στην κατηγορία των gsxr έψαξες αν τα έχει ποστάρει κανείς αυτά;
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
captain το εψαξα ρε συ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Λιάκο
στην κατηγορία των gsxr έψαξες αν τα έχει ποστάρει κανείς αυτά;
![]()
![]()
δεν βρηκα κατι...
![]()
κατσε να τραβηξω και μια αναζητηση...![]()
εξαρταται απο τι λαστιχα φοραει το καθε μηχανακι!οταν μιλαμε για φιφες θα ναι κ τα λαστιχα μια απο τα ιδια.αλλα τετοιες μηχανες ερχονται με καλα λαστιχα απο το εργοστασιο.οπως κ το επομενο μηχανακι μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
κατα ποσο απαραιτητο ή οχι ειναι να αλλαζονται κατα την αγορα του μοτοριού τα μαμησια λαστιχα του??
![]()
vassilisΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εξαρταται απο τι λαστιχα φοραει το καθε μηχανακι!οταν μιλαμε για φιφες θα ναι κ τα λαστιχα μια απο τα ιδια.αλλα τετοιες μηχανες ερχονται με καλα λαστιχα απο το εργοστασιο.οπως κ το επομενο μηχανακι μου!
διακρινω το εκλεπτυσμενο γουστο σου μεσα σ αυτη τη φωτο!!!
με γειες με γειες![]()
αντε και στα δικα μου
(αν κ δε μου περισσευει χρημα για 125αρι, οταν ερθει η ωρα θα παρω ενα μεγαλο μωρο κατευθειαν ,λογω ελλειψης χρηματων παντα κ οχι λογω υπερχειλησης βλακειας![]()
....)
γι αυτο λοιπον ας κανουμε μπανιστηρι στο μωρακι του βασιλη!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οπως κ το επομενο μηχανακι μου!![]()
ακομα δν το πηρα ηρεμησε!αλλιως δν θα λεγα επομενο!το βαλα επιτηδες επειδη ξερω οτι σ αρεσει κ σενα!
![]()
αχχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
ακομα δν το πηρα ηρεμησε!αλλιως δν θα λεγα επομενο!το βαλα επιτηδες επειδη ξερω οτι σ αρεσει κ σενα!
![]()
πολυ ομορφο , πολυ δυνατο...
αλλα σε περιοριζει πολυ ρε γμτ....
με την εννοια οτι εθνικη ουτε να το διανοηθεις να το βγαλεις για παραπανω απο ενα τεταρτο με τερμα τα γκαζια...κ παρα πολυ σου λεω...
ποναει αυτο το μωρο στην εθνικη και ειναι ενα απο τα βασικοτερα στοιχεια που φρεναρουν τη κατακτηση του....τουλαχιστον για μενα...
αλλα παντα εξαρταται κ για τι το θες...
εγω προσωπικα εχω συνδεσει το μοτορι με τη λεξη απολυτη ελευθερια...
οποτε κατι που θα με περιοριζε στη πιστα ή στη πολη θα ερχοταν σε αντιθεση με αυτο που ονειρευομαι....![]()
![]()
Παντως elias μια συγχυση την εχεις στο κεφαλι σου ....
Ζαχαρωνεις Ιαπωνικο μηχανακι ενω στο avatar σου δηλωνεις ξακαθαρα οτι γουσταρεις Ευρωπη....τεσπα , μια παρατηρηση εκανα...
λοιπον η καταναλωση ειναι αναλογη με ολα τα αλλα μηχανακια που κυκλοφορουν και εξαρτατε πως το πας!!!
οσο για τα λαστιχα ειναι αρτετα αξιολογα αυτα που φοραει και δεν πιστευω οτι χρειαζονται αλλαγη με το που το παρεις!!!!![]()
![]()
και οι διφορες του με το 600 ειναι!!
1) στον κινητηρα
2)στο στροφομετρο (το 750 εχει μεχρι τις 15000 στροφες)
3)στο μπροστινο καλαμι της αναρτησεις εχει επιστρωση νιτριδιου και πιριτιου (νομιζω κατι τετοιο) και εχει πιο σκουρο χρωμα))
![]()
![]()
![]()
πιστα πιστα!δν θα χανω τρακντευ λεμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
αχχχχχ
πολυ ομορφο , πολυ δυνατο...
αλλα σε περιοριζει πολυ ρε γμτ....
με την εννοια οτι εθνικη ουτε να το διανοηθεις να το βγαλεις για παραπανω απο ενα τεταρτο με τερμα τα γκαζια...κ παρα πολυ σου λεω...
ποναει αυτο το μωρο στην εθνικη και ειναι ενα απο τα βασικοτερα στοιχεια που φρεναρουν τη κατακτηση του....τουλαχιστον για μενα...
αλλα παντα εξαρταται κ για τι το θες...
εγω προσωπικα εχω συνδεσει το μοτορι με τη λεξη απολυτη ελευθερια...
οποτε κατι που θα με περιοριζε στη πιστα ή στη πολη θα ερχοταν σε αντιθεση με αυτο που ονειρευομαι....![]()
![]()
τωρα για τα υπολοιπα νταξ,στην πολη δν θα χει μεγαλο προβλημα,ουτε στην εθνικη.δν χρειαζεται να πας κ ταπα συνεχεια.
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως elias μια συγχυση την εχεις στο κεφαλι σου ....
Ζαχαρωνεις Ιαπωνικο μηχανακι ενω στο avatar σου δηλωνεις ξακαθαρα οτι γουσταρεις Ευρωπη....τεσπα , μια παρατηρηση εκανα...
οχι ρε συ...
κοιτα να δεις προσωπικα δεν εχω τετοια εθνικα "κολληματα"
το μηχανακι να το γουσταρω εγω κι ας ειναι απ οπου θελει!!
απλα μ αρεσε η φωτο και την εβαλα!!
![]()
![]()