Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    και σοβαρά πιστεύετε ότι έδειξε βελτίωση ο ΠΑΟ;;;
    Ναι.
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φυσικά και έδειξε βελτίωση...όποιοσ δεν το παρατήρησε ή είναι προκατηλειμένος ή δεν βλέπει μπάλα....
    φυσικά δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά σημάδια βελτίωσης έδειξε...το αν αυτά ήταν τυχαία¨ή προϊόν δουλειάς θα το δείξει το μέλλον...
    ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ:
    1)αποφύγαμε τις πολλές γιόμες , με εξαίρεση κάποιες του Βύντρα όταν δεν ήξερε τι κα κάνει την μπάλα...
    2)οι παίχτες αλληλοκαλύπτονταν
    3) σωστό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου με συνεχείς βοήθειες απο δεύτερο παίχτη πάνω στον αντίπαλο.....
    4)ενδείξεις σωστής ανάπτυξης παιχνιδιού με απευθέίας πάσες απο την άμυνα στις αντεπιθέσεις...(αν και η συνταγή χάλαγε συνήθως στο χώρο του κέντρου όπου κάποιος ξεχνιόταν κ κωλυσιεργούσε)
    5) φανερή βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης...η ομάδα μοπόρεσε να διατηρήσει ρυθμό στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ειδικά μετά το 2-0 ήλεγχε το παιχνίδι...

αυτά...για να δούμε μπάλα θα περιμένουμε την επόμενη χρονιά...αλλά το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής έχεις εμπειρία, ξέρει απο ποδόσφαιρο κ είναι δουλευταράς...κάνει διπλές προπονήσει κ αν δεν αρχίσουν τις γκρίνιες οι ποδοσφαιριστές περί κούρασης κτλ θα βελτιωθεί γρήγορα το παιχνίδι του ΠΑΟ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ................................
    και σοβαρά πιστεύετε ότι έδειξε βελτίωση ο ΠΑΟ;;;
    Γιατί αν ναι εγώ έβλεπα άλλο ματς...

Ρε μπάμια ...

Στην ΝΕΤ τον ειχε τον ΠΑΟ κι οχι στο SupeSport σου ειπα ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φυσικά και έδειξε βελτίωση...όποιοσ δεν το παρατήρησε ή είναι προκατηλειμένος ή δεν βλέπει μπάλα....
    φυσικά δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά σημάδια βελτίωσης έδειξε...το αν αυτά ήταν τυχαία¨ή προϊόν δουλειάς θα το δείξει το μέλλον...
    ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ:
    1)αποφύγαμε τις πολλές γιόμες , με εξαίρεση κάποιες του Βύντρα όταν δεν ήξερε τι κα κάνει την μπάλα...
    2)οι παίχτες αλληλοκαλύπτονταν
    3) σωστό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου με συνεχείς βοήθειες απο δεύτερο παίχτη πάνω στον αντίπαλο.....
    4)ενδείξεις σωστής ανάπτυξης παιχνιδιού με απευθέίας πάσες απο την άμυνα στις αντεπιθέσεις...(αν και η συνταγή χάλαγε συνήθως στο χώρο του κέντρου όπου κάποιος ξεχνιόταν κ κωλυσιεργούσε)
    5) φανερή βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης...η ομάδα μοπόρεσε να διατηρήσει ρυθμό στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ειδικά μετά το 2-0 ήλεγχε το παιχνίδι...

αυτά...για να δούμε μπάλα θα περιμένουμε την επόμενη χρονιά...αλλά το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής έχεις εμπειρία, ξέρει απο ποδόσφαιρο κ είναι δουλευταράς...κάνει διπλές προπονήσει κ αν δεν αρχίσουν τις γκρίνιες οι ποδοσφαιριστές περί κούρασης κτλ θα βελτιωθεί γρήγορα το παιχνίδι του ΠΑΟ

δηλαδή μέσα σε 15 μέρες προπόνησης με άλλον προπονητή αποκτήσανε φυσική κατάσταση?
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φωτο του ΟΙΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	350_a2.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	66112

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    δηλαδή μέσα σε 15 μέρες προπόνησης με άλλον προπονητή αποκτήσανε φυσική κατάσταση?
    δεν αποκτήσανε φυσική κατάσταση για να βγάλουν το πρωτάθλημα...αλλά για να αντέξουν τον ρυθμό ενός αγώνα ουέφα ναι απέκτησαν.....η κακή προετοιμασία φαίνεται συνήθως τον Μάρτιο...
    υπάρχουν ειδικά προγράμματα εκγύμνασης που μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση μέσα σε ένα μήνα...και φυσικά υπάρχουν και άλλα πράγματα που βοηθούν....ο νοών νοείτο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    επιτέλους ένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!! :smilea:

αν και πολύ νωρίς, το πρώτο δείγμα σούπερ!

Για το γαύρο νό κόμεντς, βαρέθηκα να ασχολούμαι, απλά μακράν η χειρότερη ομάδα του champions league της δεκαετίας.................
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φωτο του ΟΙΚΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ ΦΙΛΟ...

ΘΥΜΑΣΑΙ Ε???

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΕΚ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ???

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ima.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	1,6 KB 
ID:	66140
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ...ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ...
    Τι εννοεί ο ποιητής?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε τα εχετε παιγμενα??????????????

διαβαζω ποστακια και δε τα πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ετσι ρε παπαρες βαζελοι @@ μπροστα θα πατε!!!!!!!!!!!

εγω χεστηκα....με βολευει να βλεπετε βελτιωση εκει που δεν υπαρχει....αλλα αν πραγματικα ειδατε προχθες βελτιωση και μαλιστα στη φυσικη κατασταση...ε ενταξει...δε κουβεντιαζω μαζι σας ρε ασχετοπουλα....!
    ισως να γνωριζετε περισοτερα σε αλλα αθληματα....στις τσιμπιες για παραδειγμα αλλα απο μπαλα αφηστε το καλυτερα!!πιαστε το πλεξιμο!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε τα εχετε παιγμενα??????????????

διαβαζω ποστακια και δε τα πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ετσι ρε παπαρες βαζελοι @@ μπροστα θα πατε!!!!!!!!!!!

εγω χεστηκα....με βολευει να βλεπετε βελτιωση εκει που δεν υπαρχει....αλλα αν πραγματικα ειδατε προχθες βελτιωση και μαλιστα στη φυσικη κατασταση...ε ενταξει...δε κουβεντιαζω μαζι σας ρε ασχετοπουλα....!
    ισως να γνωριζετε περισοτερα σε αλλα αθληματα....στις τσιμπιες για παραδειγμα αλλα απο μπαλα αφηστε το καλυτερα!!πιαστε το πλεξιμο!!!!!!!!!!!!!!!

στο ότι δεν γνωρίζεις γρι απο μπάλα φαίνεται από το ότι πάντα απαντάς γενικόλογα...
    εγώ παρέθεσα συγκεκριμένα πράγματα κ όποιος θέλει λέει την άποψή του για να τα αντικρούσει...

το ότι έκαναν καμια 20αρια σουτ (πολλά από τα οποία στον στόχο) όσα δεν είχαν καταφέρει να κάνουν σε 10 αγώνες μέχρι τώρα δεν σου λέει τίποτα φαντάζομαι ε????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ίσως να υπάρχει βελτίωση... τι να πω... μάλλον είμαι πολύ απαιτητικός!
    Αλλά αν αυτό εσείς το λέτε βελτίωση τότε ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το τσου λου η ΑΕΚ εύκολα θα βγει δεύτερη και θα πάρει και το κύπελλο και ο Εργοτέλης θα χτυπήσει ανετότατα τρίτη θέση!!!
    Και μετά ξυπνήσαμε όλοι μαζί...
    Ακόμα ο άνθρωπος (πολύ καλός προπονητής δεν λέω) δεν προετοίμασε την ομάδα δεν τους γνώρισε καλά-καλά έγινε και βελτίωση...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ναι ειναι βελτιωση!!!

Πρωτα απ΄ολα εχουμε προπονητη και οχι τον θειο της γυναικας του προεδρου ...(Βλαμμενε σωφερ ξερουμε πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζεις!!!)

Αν καταφερουμε να εχουμε και διοικηση θα ειμαστε μια χαρα!!!

Σε αγωνιστικο επιπεδο , δεν περιμενω θαυματα απο την μια μερα στην αλλη ... το κυριοτερο ειναι οτι οι παικτες εχουν κανει κακιστη προετοιμασια και αυτο φαινεται στο γηπεδο.
    Ποια τακτικη και ποια συστηματα να αποδωσουν , αν δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους?
    Εν πασει περιπτωση μετα απο καιρο δειξαμε ομαδα με την εννοια οτι υπηρχαν γραμμες , οι παικτες ειχαν συγκεκριμενες θεσεις κ.τ.λ.

Με τον καιρο θα βελτιωθει η ομοαδα , μονο και μονο επειδη χειροτερη δεν μπορει να γινει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ναι ειναι βελτιωση!!!

Πρωτα απ΄ολα εχουμε προπονητη και οχι τον θειο της γυναικας του προεδρου ...(Βλαμμενε σωφερ ξερουμε πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζεις!!!)

Αν καταφερουμε να εχουμε και διοικηση θα ειμαστε μια χαρα!!!

Σε αγωνιστικο επιπεδο , δεν περιμενω θαυματα απο την μια μερα στην αλλη ... το κυριοτερο ειναι οτι οι παικτες εχουν κανει κακιστη προετοιμασια και αυτο φαινεται στο γηπεδο.
    Ποια τακτικη και ποια συστηματα να αποδωσουν , αν δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους?
    Εν πασει περιπτωση μετα απο καιρο δειξαμε ομαδα με την εννοια οτι υπηρχαν γραμμες , οι παικτες ειχαν συγκεκριμενες θεσεις κ.τ.λ.

Με τον καιρο θα βελτιωθει η ομοαδα , μονο και μονο επειδη χειροτερη δεν μπορει να γινει!!

Αυτό άντε και να το δεχτώ. Λογικά δηλαδή έτσι θα γίνει και έτσι πρέπει. Με τον καιρό η ομάδα όντως θα βελτιωθεί.
    Άλλο όμως αυτό και άλλο ότι υπήρξε βελτίωση. Θα υπάρξει σύμφωνοι. Όχι όμως ότι ήδη φάνηκε. Μην τρελλαθούμε εντελώς!!!
    Και για να μην ξεχνάμε κιόλας για να πεις για μια ομάδα ότι εμφάνισε βελτίωση πρέπει νομίζω να τη δεις με μία σοβαρή ομάδα. με μία αν όχι πιο δύσκολη ανάλογου επιπέδου.
    με τη Χάιφα που έφαγε ένα αυτογκόλ και έκανε πασούλες μέασ στην περιοχή της δεν μπορούμε να μιλάμε για βελτίωση...

ΥΓ. Ο σωφέρ ποιος είναι;;;;;;

Αυτό άντε και να το δεχτώ. Λογικά δηλαδή έτσι θα γίνει και έτσι πρέπει. Με τον καιρό η ομάδα όντως θα βελτιωθεί.
    Άλλο όμως αυτό και άλλο ότι υπήρξε βελτίωση. Θα υπάρξει σύμφωνοι. Όχι όμως ότι ήδη φάνηκε. Μην τρελλαθούμε εντελώς!!!
    Και για να μην ξεχνάμε κιόλας για να πεις για μια ομάδα ότι εμφάνισε βελτίωση πρέπει νομίζω να τη δεις με μία σοβαρή ομάδα. με μία αν όχι πιο δύσκολη ανάλογου επιπέδου.
    με τη Χάιφα που έφαγε ένα αυτογκόλ και έκανε πασούλες μέασ στην περιοχή της δεν μπορούμε να μιλάμε για βελτίωση...

ΥΓ. Ο σωφέρ ποιος είναι;;;;;;
    είπαμε ότι είδαμε βελτίωση σε σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωραθλήματος αλλά και την απίστευτη Μέταλουρκ που πέξαμε...άρα δεν συγκρίνουμε ανόμια πράγματα...δεν απέχει η δυναμικότητα των εβραίων από τη δυναμικότητα του ΟΦΗ και της Μεταλουρκ...μάλλον καλύτερη ομάδα είναι απο αυτές...
    δηλαδή το ότι οι παίχτες έχουν κάποιο ρόλο στο γήπεδο και κρατάνε τις θέσεις τους , αλληλοκαλύπτονται δεν είναι βελτίωση ομάδας????δεν είπαμε ότι παρουσιάστηκε καμια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζουμε , απλά το πως λειτούργησε η ομάδα στο γήπεδο ήταν σαφώς καλύτερα από το συνοθήλευμα που βλέπαμε στους προηγούμενους αγώνες...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ψιτ εσύ
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:00
  3. Και ΜΟΝΟ το γεγονος....
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4