Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Z750s

Νέο μέλος

Question Z750s

Paidia...Eimai olokainourgios sto site...Endiaferomai na parw Z750 S pou vriskw apithano apo epidoseis (kati perisotero tha htan upervolh) , emfanish kai xristikothta. Oi erwthseis mou aforoun kuriws to oikonomiko kommati afou den eimai kai kanas plousios....

1.TIMH :Ok oso einai , ayto den allazei (8100 arxikh)
    2.SERVICE : Poso kostizei to service? as poume to prwto mikro (oxi ayto sta 1000km, to epomeno) kai to prwto sovaro.
    3. Exei parousiasei provlhmata san modelo genika? Einai axiopisto?(oso sxetiko kai an einai ayto....)
    4. Ta antalaktika tou?

5. Oxi oikonomiko : Thesh odhghshs kai sela. Einai aneto? To 2o atomo antexei taxidi?
    6. Oxi oikonomiko : ELLADA = LAKOUVEEEEEESSSSS...POLLESS LAKOUUUVEEES . Ekei pws pame? (Den perimenw apanthsh Super einai translap alla apo thn epeireia sas...antexetai?).
    7. Varos nomizw peripou 200 kila? Gia thn polh einai provlhma?

Zhtw sygnwmh gia ton kataigismo erwthsewn alla akouw olo xaza apo diaforous..
    Z750S

Re: Z750s

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ever
    Paidia...Eimai olokainourgios sto site...Endiaferomai na parw Z750 S pou vriskw apithano apo epidoseis (kati perisotero tha htan upervolh) , emfanish kai xristikothta. Oi erwthseis mou aforoun kuriws to oikonomiko kommati afou den eimai kai kanas plousios....

1.TIMH :Ok oso einai , ayto den allazei (8100 arxikh)
    2.SERVICE : Poso kostizei to service? as poume to prwto mikro (oxi ayto sta 1000km, to epomeno) kai to prwto sovaro.
    3. Exei parousiasei provlhmata san modelo genika? Einai axiopisto?(oso sxetiko kai an einai ayto....)
    4. Ta antalaktika tou?

5. Oxi oikonomiko : Thesh odhghshs kai sela. Einai aneto? To 2o atomo antexei taxidi?
    6. Oxi oikonomiko : ELLADA = LAKOUVEEEEEESSSSS...POLLESS LAKOUUUVEEES . Ekei pws pame? (Den perimenw apanthsh Super einai translap alla apo thn epeireia sas...antexetai?).
    7. Varos nomizw peripou 200 kila? Gia thn polh einai provlhma?

Zhtw sygnwmh gia ton kataigismo erwthsewn alla akouw olo xaza apo diaforous..
    1.μετρητα το κατεβαζεις κανα 600αρι.Γενικα νομιζω οτι σηκωνει παζαρι
    2.Το 1 πληρωσα μονο τα λαδια.Το 2ο κανας αλλος να πει
    3.Προβληματα μοναχα μια παιδικη ασθενεια ενα καλωδιακι που περασε απο λαθος σημειο.Μεσα στην εγγυηση φτιαχτηκε σε δυο ωρες απο τοτε τιποτα.Δεν εχω ακουσει τιποτε αλλο γενικα.
    4.Δεν εχω ακουσει οτι ειναι ακριβα .Δεν εχω χρειαστει
    5.Η σταση οδηγησης ειναι πολη ανετη δεν θελει συνηθεια.Η Σελα ωστοσο στην αρχη θελει συνηθεια.Σε ταξιδι μετα τα 150χλμ χρειαζομουν σταση επιγοντως.Μετα απο 1 χρονο αντεχω και 400αρα χωρις σταση.Το ιδιο ισχυει για τον συνεπηβατη.Ο ασυνηθιστος θα πονεσει.
    6.Ανετα.Ειναι μαλακο και πολιτισμενο μηχανακι.Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πεφτεις μεσα βεβαια
    7.Δεν ειναι προβλημα το βαρος.
    8.Λιγο αδυναμα φρενα για μεσα στην πολη που το θες το φρενο ατακα κι επιτοπου.Επιδεχονται βελτιωση με σωληνακια και τακακια.
    9.Στριβει αψογα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Εγω το εχω απο τον 4/06 και εχω κανει γυρω στα 8500χλμ τα ποιο πολλα σε ταξιδια αλλα το βαζω και μεσα στην πολη, δεν λεει οχι, τα παει αρκετα καλα.

Εχω κανει το 2ο σερβις, το οποιο ουσιαστικα ειναι καθαρισμος φιλτρου αερα, λαδακια+φιλτρο και τσεκαρισματα γενικα, οπως και στον εγκεφαλο.

Προβληματα δεν εχω μεχρι στιγμης και ειμαι καταευχαριστημενος!

Μικροβελτιωσεις μπορει ανετα να γινουν στα φρενα, οχι ,ομως να νομιζεις οτι η μηχανη δεν εχει και φρενα και ειναι απαραιτητες.

Οσο για θεση οδηγησης κτλ, ειναι αρκετα καλη ,χωρις ιδαιτερη κλιση, τα μαλακα σου μορια θελουν λιγη εκπαιδευση μονο...αν προερχεσαι απο παχουλες σελες...

Πιστευω οτι, οχι επειδη το πηρα ,αλλα συνολικα,ειναι μια απο τις καλυτερες μηχανες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη, τοσο σε εμφανιση σε ιποδυναμη αλλα και σε τιμη.

Ειδικα η εκδοση 's' ειναι αρκετα ποιο ταξιδιαρα απο το γυμνο, εχει χειρολαβες και μισο φερινγκ,κατι που θα το εκτιμησεις αν ταξιδευεις πανω απο 150 χλμ,χωρις να δαγκωνεις την τιμονοπλακα.

περνα και μια βολτα απο εκει, θα βρεις ολους τους τρελους... http://kawasaki-bikers.gr
    Welcome

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    καλως ηρθες!

το εχω 3 χρονια (Ζ750)

προβληματα κανενα

γρηγορο-ευκολο στην οδηγηση

φτηνα ανταλακτικα-σερβις

οχι και τοσο ανετη οδηγηση για μακρινες αποστασεις (π.χ πατρα-σαλονικα !!!)

αυτα τα ολιγα απο εμενα........
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    καλως ηρθες!

το εχω 3 χρονια (Ζ750)

προβληματα κανενα

γρηγορο-ευκολο στην οδηγηση

φτηνα ανταλακτικα-σερβις

οχι και τοσο ανετη οδηγηση για μακρινες αποστασεις (π.χ πατρα-σαλονικα !!!)

αυτα τα ολιγα απο εμενα........

το S ειναι πιο ανετο.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

kawa και προβλημα ξεχνα το.Πας ταπα οπου θες και με προστασια.Φρενα ανρτησεις αναλογα τι οδηγος εισαι,κατα την γνωμη μου καλαΣελα οντως σκληρη,πιο σκληρη και απο το er n που ειχα,συνηθιζεται ομως.Οικονομικο αν το σεβεσαι,αλυπητο αν το σχιζεις-χωρας παντου αν το μαθεις πιστεψε με....γενικως παρτο και ελα στην πρασινη αρρωστη φυλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από zilmer
    kawa και προβλημα ξεχνα το.Πας ταπα οπου θες και με προστασια.Φρενα ανρτησεις αναλογα τι οδηγος εισαι,κατα την γνωμη μου καλαΣελα οντως σκληρη,πιο σκληρη και απο το er n που ειχα,συνηθιζεται ομως.Οικονομικο αν το σεβεσαι,αλυπητο αν το σχιζεις-χωρας παντου αν το μαθεις πιστεψε με....γενικως παρτο και ελα στην πρασινη αρρωστη φυλη
    συμφωνω σε ολα αλλα για τις αναρτησεις...

και λιγο ενισχυση στα φρενα του θα ηθελα, κατα τα αλλα σουπερ...

μην το σκεφτεσαι, χτυπα το, εχει και φοβερη τιμη...

Με καλυψαν οι απο πανω!
    Αν θες συνεπιβατη,το S ειναι μονοδρομος!
    Βαζει ετσι το σωμα ωστε να στηριζεται καλυτερα, και οι χειρολαβες ειναι σωτηριες.

Μεσα στην πολη ειναι πραγματικα παπι, και αν δεν το λυπασαι μπορεις να το χρησιμοποιεις καθημερινα για τα παντα.

Τα service κοστιζουν κανα 200αρι(οτι ισχυει και για τα υπολοιπα τετρακυλινδρα)

Καταναλωση, με ενα ρεζερβουαρ(18 λιτρα) κανεις 200 χιλιομετρα μεχρι να αναψει η λυχνια που λεει οτι απομενουν 4 λιτρα μεσα(δηλαδη 7 λιτρα/100χλμ, καταναλωση ομως που πεφτει στο ταξιδι)

Γενικα ειναι μια μηχανη που μεταμορφωνεται απο μεγαλο παπι, σε ενα γρηγορο σπορ οχημα, οποτε το θελησεις εσυ!Για αυτο εχουν πουλησει τρελά τα Ζ

Φιλε μου σε οσα ειπαν οι ανω συμφωνω με 1000.
    Εχω κανει 25000χλμ. το μηχανακι το εχω κ για ταξιδια αλλα κ για μεσα στην πολη.
    Οσον αφορα το ταξιδι. Θα εβαζα μια ψηλοτερη ζελατινα κ ειμαι οκ. μετα τα 170 με ενοχλει ο αερας
    νταξ εχουμε κ ενα υψος (1.85) .αλλα με ελαφρυ σκιψιμο πας και 220 κανονικα. Η σελα του θελει συνηθεια. Οκ δεν ειναι FJR αλλα πας καλα, ολα μεσα σε αυτο το πακετο ειναι. Στην πολη.
    Δεν εχω κανενα προβλημα , ολα καλα με την ροπη του που τραβα απο παντου και γενικα αυτο που
    θα καταλαβεις οταν το πρωτοπας βολτα, το ποσο καλοζιγισμενο ειναι και ποσο φιλικο. Εγω αμεσως ειχα σκευτει ''οκ λες κ τοχω ενα 6μηνο ενα πραμα'' απιστευτο. Στην κινηση χωρα σχεδον παντου, νταξ 4κυλινδρο 750 οκ? μμ τι αλλο ? Οτι θες ρωτα. Καλα ετσι κ για να κλεισω, ακομα καθομαι και το
    χαζευω , αυτο το απιστευτο κοκκινο χρωμα, αλλες αντανακλασεις κανει οταν εχει ηλιο και αλλες βραδυ σε συνδιασμο με το σχεδιο.....μμμμμ (Καλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας ε?):rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
    αυτο το απιστευτο κοκκινο χρωμα, αλλες αντανακλασεις κανει οταν εχει ηλιο και αλλες βραδυ σε συνδιασμο με το σχεδιο.....μμμμμ (Καλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας ε?):rotflmao:

+34587435849858924593217895275987349867598354769845769837968739568734

Magma red rulez

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	araxova.jpg 
Προβολές:	574 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	66208

Νέο μέλος

Thanks

Paidia eyxaristw poly gia th grigori bohtheia sas. Thelw na symplirosw oti prokeitai gia prwth mhxanh, mexri shmera (7xronia) odhgw scooter 150cc. Pisteyete oti einai kalh epilogh? Skeftomai epishs entona to er 6f apla den xerw tipota gia thn axiopistia tou (enw to z750 einai poly dokimasmeno)
    Z750S

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το er6f ειναι πιο ελαφρυ κια εχει πιο χαμηλη σελα απο το Ζ
    το Ζ εχει μεγαλυτερες διαστασεις και μεγαλυτερες τελικες

απο "τραβηγμα" ειναι περιπου ιδια! μη σε ξεγελουν τα 72 αλογα που ανακοινωνει η kawa για το er ειναι πολυ ροπατο το μηχανακι και τραβαει πολυ καλα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Thanks

Paidia eyxaristw poly gia th grigori bohtheia sas. Thelw na symplirosw oti prokeitai gia prwth mhxanh, mexri shmera (7xronia) odhgw scooter 150cc. Pisteyete oti einai kalh epilogh? Skeftomai epishs entona to er 6f apla den xerw tipota gia thn axiopistia tou (enw to z750 einai poly dokimasmeno)
    δε παιρνεις το δικο μου που ειναι σιγουρα δοκιμασμενο κ αξιοπιστο;

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Re: Thanks

Kαι τα δυο ειναι πολυ καλα, και για πρωτη μηχανη(αρκει να μην παρασυρθεις απο το γκαζι), και για μετεπειτα χρηση σαν πιο εμπειρος(στα χερια ικανου, ντροπιαζουν πολυ μεγαλυτερες μηχανες)

Το er6 ειναι 70 ιππους, το Ζ ειναι 110
    Στο er6 θα νιωσεις πιο πολυ ροπη, θα τραβαει και με λιγες στροφες!
    Το Ζ φυσικα στις υψηλες στροφες τρελενεται, και εχει πολυ ροπη για 4κυλινδρο, το 2κυλινδρο ομως δινει αλλη αισθηση.
    Παρα πολλοι εχουν παρει και τα 2 για πρωτη μηχανη και δεν ειχαν κανενα προβλημα!
    Εμενα να φανταστεις μου φανηκε πιο ευκολο απο το bandit400 που ειχα πρωτα

Σημερα ειδα στον δρομο ενα z750s ματ μπλε(βγαινει και το er-6f σε αυτο το χρωμα), ηταν πραγματικα πανεμορφο και ξεχωριστο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	w604h453_0000034006cc044a.jpg 
Προβολές:	552 
Μέγεθος:	43,5 KB 
ID:	66210

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Z750
    από MARK στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 01:34
  2. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  3. Elliniki Pragmatikotita z750 I Fazer (i mallon Kawasaki i Yamaha)
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 10:09
  4. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38
  5. Allagi moto(Z750)
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα