Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε φιλαράκι... αυτό λέω ο άνθρωπος. Εγώ προσωπικά αυτό το πράγμα δεν το είδα.
    Ήταν τόσο χαμηλής ποιότητας παιχνίδι που και να υπήρχαν στοιχεία βελτίωσης εγώ δεν τα είδα.
    Να σου πω που θα φανεί η βελτίωση που λέτε, αν υπάρχει; Που θα φανεί τέλος πάντων το πρώτο σημάδι ανάκαμψης;
    Στο ματς της Δευτέρας με μας! Ασχέτως αποτελέσματος!
    Εκεί θα φανούν κάποια πράγματα. Μπορεί να μας κερδίσετε ή να χάσετε και να είμαστε όλοι ένα μάτσο χάλι (το πιο πιθανό). Μπορεί όμως να μας κερδίσετε ή να την πατήσετε και να δείξετε όντως καλά στοιχεία.
    Αυτό λέω. Σε τέτοια ματς βγάζεις συμπεράσματα...

Υγ τελικά δεν μου είπατε ο σωφέρ ποιος είναι;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Υγ τελικά δεν μου είπατε ο σωφέρ ποιος είναι;;;;;
    φαντάζομαι ότι εννοεί τον Τζίγγερ λόγω του χόμπυ του να το παίζει ραλίστας
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το πιο πιθανο σεναριο για το αυριανο ματς , ειναι οτι θα δουμε ποδοσφαιρο μετριο στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη κακιστο...με την κατασταση που βρισκονται και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ δεν νομιζω για κατι καλυτερο...

Επισης δεν πιστευω οτι υπερτερει καποια ομαδα σημαντικα της αλλης σε καποιο επιπεδο , αλλα εχω την αισθηση οτι πιο πιθανο ειναι να χασει ο ΠΑΟ.

Ο σωφερ ειναι ο Τζιγγερ...

Η γυναικα του ξερετε τι εθνικοτητας ειναι?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    στο ότι δεν γνωρίζεις γρι απο μπάλα φαίνεται από το ότι πάντα απαντάς γενικόλογα...
    εγώ παρέθεσα συγκεκριμένα πράγματα κ όποιος θέλει λέει την άποψή του για να τα αντικρούσει...

το ότι έκαναν καμια 20αρια σουτ (πολλά από τα οποία στον στόχο) όσα δεν είχαν καταφέρει να κάνουν σε 10 αγώνες μέχρι τώρα δεν σου λέει τίποτα φαντάζομαι ε????
    ενω εσυ γνωριζεις απο μπαλα!!!!!!!!!!!!!!!
    σε 10 μερες βελτιωσε τη φυσικη κατασταση της ομαδας!!!!!!!!!!!!!!!
    που ειναι το εμοτικον με τη μουτζα ρε παιδια???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ακου φιλαρακι και κατι ακομα....
    εστω οτι εσυ εκανες και 10 σουτ....εγω γιατι εβλεπα τον εμπεντε να τιναζεται μια δεξι γαμα μια αριστερο να σε σωσει???????????οεο!!!!!!!!!!!

σου ξαναλεω οτι εμενα με συμφερει να βλεπετε βελτιωση...ειδικα στην κατασταση που ειναι και η δικια μου ομαδα!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    είπαμε ότι είδαμε βελτίωση σε σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωραθλήματος αλλά και την απίστευτη Μέταλουρκ που πέξαμε...άρα δεν συγκρίνουμε ανόμια πράγματα...δεν απέχει η δυναμικότητα των εβραίων από τη δυναμικότητα του ΟΦΗ και της Μεταλουρκ...μάλλον καλύτερη ομάδα είναι απο αυτές...
    δηλαδή το ότι οι παίχτες έχουν κάποιο ρόλο στο γήπεδο και κρατάνε τις θέσεις τους , αλληλοκαλύπτονται δεν είναι βελτίωση ομάδας????δεν είπαμε ότι παρουσιάστηκε καμια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζουμε , απλά το πως λειτούργησε η ομάδα στο γήπεδο ήταν σαφώς καλύτερα από το συνοθήλευμα που βλέπαμε στους προηγούμενους αγώνες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΝΑΘΑ - ΑΕΚ 1-2 ΕΠΟΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ψιτ εσύ
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:00
  3. Και ΜΟΝΟ το γεγονος....
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 21:52