Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 91

Θέμα: Διασκεδαση...(?)

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Διασκεδαση...(?)

με αφορμη ενα υπεροχο κειμενο που διαβασα σε διπλανο thread.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Βράδυ Σαββάτου... ίσως ξημερώματα Κυριακής για πολλούς. Κόσμος ανεβαίνει, κόσμος κατεβαίνει, κάθε λογής μουσικές από τις διάφορες “φορητές” συναυλιακές ηχητικές εγκαταστάσεις που στηρίζονται πάνω σε 4 ρόδες.

Ποιο είναι το θέμα μας; Να βγούμε το Σάββατο, να διασκεδάσουμε, να περπατήσουμε, να κάνουμε ότι μας κατέβει... ή να δείξουμε ότι είμαστε κάποιοι; Και για ποιο λόγο; Πως προσδιορίζονται το “περνάω καλά”, “βγαίνω βόλτα”, “να τα πούμε”, “γίναμε μπορδέλο” ;

Τι σημαίνει διασκεδάζω; Και γιατί; Τι είναι υποκειμενικό, και τι δεν είναι; Ή τι δεν πρέπει να είναι;
    Γιατί τη μια μέρα είσαι έτσι, και την άλλη αλλιώς; Τι σε χάλασε; Τι σε έφτιαξε;

Γιατί να μην μπορείς να χαλαρώσεις τον εαυτό σου όταν το θέλεις; Όταν το χρειάζεσαι; Γιατί να μην μπορείς να αδειάζεις το μυαλό σου, να το ξεκουράσεις, να μοιράσεις και λίγο από την ηρεμία σου σε αυτόν που είναι δίπλα σου;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ηρέμησες λιγάκι; Και γιατί; Το έχεις σκεφτεί καθόλου; Τι θα καταφέρεις, και τι θα χαρείς έτσι; Τίποτα, αλλά θα στεναχωρήσεις κι άλλους....
    ...στο οποιο δεν ηθελα να βγω εκτος θεματος...

τι κολλημα ειναι αυτο πλακα-πλακα με το σαββατο και τη διασκεδαση??
    εγω μπορω πολυ ευκολα να θυμηθω την τελευταια φορα που χαλαρωσα και περασα πραγματικα ομορφα...το περασμενο σαββατο που ημουν ολη μερα με τον ανθρωπο μου στο σπιτι με τζακι αναμενο και αραλικι..κουβεντουλα, το βιβλιο μου...τη μουσικη μας..και πανω απ ολα??? την ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ!!! ελα ομως που χτες, ειπαμε να κανουμε βολτες σαββατο μεσημερι για ψωνια και γυρισαμε και οι 2 αρρωστοι...μεχρι το βραδυ πονοκεφαλος και νευρα απο τον πανικο στους δρομους.

γιατι ρε παιδια αυτος ο πανικος το σαββατο? τι εχει αυτο το σαββατο και βγαινουν ΟΛΟΙ εξω και δεν μπορεις οχι απλα να κυκλοφορησεις...αλλα ουτε να κατσεις καπου να πιεις εναν καφε η ενα ποτο σαν ανθρωπος χωρις να εκνευριστεις. τι ειναι αυτο το ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν ολοι με το σαββατο?

διασκεδαζουν με αυτον τον χαμο? τρελη κινηση για να πας καπου...χαμος στο μαγαζι που θα πας για ποτο, καφε, φαγητο...βαβουρα και κοσμος και πολλη φασαρια...και αυτο ειναι διασκεδαση??
    ειναι πιο fun απο το να αραξεις σε καποιο σπιτι με φιλους και ανθρωπους που αγαπας και να κανεις τον χαβαλε σου με την ανεση σου??
    η απλα πρεπει ολοι να βαζουμε τα καλα μας...να φτιαχνουμε μαλλια νυχια κλπ, και να πηγαινουμε σε καποιο club οπου θα ειμαστε σα να ειμαστε σε κονσερβα για να φανει οτι ειμαστε εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια??

και μη μου πειτε οτι δουλευουν κλπ και το σαββατο ειναι η μονη μερα που μπορεις να βγεις...γιατι μπορεις να βγεις οποιαδηποτε μερα εξω και να περασεις καλα ασχετα αν δουλευεις η οχι. ειναι πολυ πιο ξεκουραστο να βγεις και να περασεις ομορφα σε χαλαρους ρυθμους (και ας δουλευεις την επομενη) απο το να βγεις σαββατο, να φρικαρεις, και να χασεις μια ομορφη κυριακη επειδη κουραστικες σαββατο βραδυ και δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου.

φλασια
    το original α-μηχανο™ μελος

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    +10000000 ουτε τα μηχανακια δεν βρισκουν παρκινγκ σαββατο βραδυ,δεν ειχει λεφτα ο κοσμακης σου λεει μετα και ξενυχτανε μεχρι πρωιας,γιατι? ο ενας για να ριξει μια γκομενα,ο αλλος για να πνιξει το πονο του απο μια γκομενα που τον παρατησε,ο αλλος να βγει με την κοπελα του να ξεδωσουν για ολα αυτα φταινε οι γυναικες!!!τωρα το συνειδητοποιησα που τα εγραφα αυτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wacko: :a24:

περα απο την πλακα

''εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια??''

ετσι ειναι δυστηχως οι περισσοτεροι το κανουν απλα για να φανουν,κυκλοφορουν εξω,εγω πρωσοπικα ειμαι της ιδιας αποψης οτι περνας πολυ καλυτερα με παρεα καπου σε σπιτι φιλου η φιλης να μαζευεστε για φαγητο και χαβαλε παρα να βγαινεις και να σου φευγει η πιστη να παρκαρεις,να βρεις τραπεζι,να εχεις αγχος αν θα ειναι ωραιο το μαγαζι,αν θα εισαι σαν να εισαι σε κονσερβα!ολα αυτα σε κανουν να χαλιεσαι,οχι οτι δεν χρειαζονται που και που να ξεσπας λιγακι και να βγαινεις,απλα ξερω ατομα που βγαινουν,πινουν,ξενυχτανε καθε σκ και χανουν ολη την μερα,μερα που εγω κανω την βολτα μου με την καλη μου και φευγουμε με την μηχανη η με το αμαξι για να ξεσκασουμε λιγο απο την καθημερινοτητα χωρις να ειμαστε χαλασμενοι απο τα ξυδια του προηγουμενου βραδιου,να πιουμε το καφεδακι μας καπου που δεν εχουμε ξαναπαει,ετσι για να δουμε και κατι ακομα καινουργιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    οχι οτι δεν χρειαζονται που και που να ξεσπας λιγακι και να βγαινεις,απλα ξερω ατομα που βγαινουν,πινουν,ξενυχτανε καθε σκ και χανουν ολη την μερα,μερα που εγω κανω την βολτα μου με την καλη μου και φευγουμε με την μηχανη η με το αμαξι για να ξεσκασουμε λιγο απο την καθημερινοτητα χωρις να ειμαστε χαλασμενοι απο τα ξυδια του προηγουμενου βραδιου,να πιουμε το καφεδακι μας καπου που δεν εχουμε ξαναπαει,ετσι για να δουμε και κατι ακομα καινουργιο

+1000000000

Επειδη ειχα να το κανω πολλα χρονια, ειχα βαλει ορκο πως οταν θα τελειωνα κατι δουλειες που ειχα, θα ξενυχτουσα μεχρι πρωιας

....ακομα βριζω τον εαυτο μου που εχασα ολη την κυριακη να κοιμαμαι μεχρι τις 13:00, και φυσικα την βολτα με την μηχανη μου που ειχα τοσο αναγκη

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Διασκεδαση...(?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    με αφορμη ενα υπεροχο κειμενο που διαβασα σε διπλανο thread.....

...στο οποιο δεν ηθελα να βγω εκτος θεματος...

τι κολλημα ειναι αυτο πλακα-πλακα με το σαββατο και τη διασκεδαση??
    εγω μπορω πολυ ευκολα να θυμηθω την τελευταια φορα που χαλαρωσα και περασα πραγματικα ομορφα...το περασμενο σαββατο που ημουν ολη μερα με τον ανθρωπο μου στο σπιτι με τζακι αναμενο και αραλικι..κουβεντουλα, το βιβλιο μου...τη μουσικη μας..και πανω απ ολα??? την ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΣ!!! ελα ομως που χτες, ειπαμε να κανουμε βολτες σαββατο μεσημερι για ψωνια και γυρισαμε και οι 2 αρρωστοι...μεχρι το βραδυ πονοκεφαλος και νευρα απο τον πανικο στους δρομους.

γιατι ρε παιδια αυτος ο πανικος το σαββατο? τι εχει αυτο το σαββατο και βγαινουν ΟΛΟΙ εξω και δεν μπορεις οχι απλα να κυκλοφορησεις...αλλα ουτε να κατσεις καπου να πιεις εναν καφε η ενα ποτο σαν ανθρωπος χωρις να εκνευριστεις. τι ειναι αυτο το ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν ολοι με το σαββατο?

διασκεδαζουν με αυτον τον χαμο? τρελη κινηση για να πας καπου...χαμος στο μαγαζι που θα πας για ποτο, καφε, φαγητο...βαβουρα και κοσμος και πολλη φασαρια...και αυτο ειναι διασκεδαση??
    ειναι πιο fun απο το να αραξεις σε καποιο σπιτι με φιλους και ανθρωπους που αγαπας και να κανεις τον χαβαλε σου με την ανεση σου??
    η απλα πρεπει ολοι να βαζουμε τα καλα μας...να φτιαχνουμε μαλλια νυχια κλπ, και να πηγαινουμε σε καποιο club οπου θα ειμαστε σα να ειμαστε σε κονσερβα για να φανει οτι ειμαστε εξω σαββατο βραδυ και τα χαλαμε σε ξυδια??

και μη μου πειτε οτι δουλευουν κλπ και το σαββατο ειναι η μονη μερα που μπορεις να βγεις...γιατι μπορεις να βγεις οποιαδηποτε μερα εξω και να περασεις καλα ασχετα αν δουλευεις η οχι. ειναι πολυ πιο ξεκουραστο να βγεις και να περασεις ομορφα σε χαλαρους ρυθμους (και ας δουλευεις την επομενη) απο το να βγεις σαββατο, να φρικαρεις, και να χασεις μια ομορφη κυριακη επειδη κουραστικες σαββατο βραδυ και δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου.

φλασια

Εύη.....:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    + 1000 και απο μενα

Αυτα ειναι γουστα ομως, οπως την βρισκει ο καθενας

Εγω προσωπικα απεχθανομαι αυτο τον τροπο διασκεδασης. Το Σ/Κ ειναι για να ηρεμεις και οχι να τρελενεσαι ακομη περισσοτερο. Επισης με τα 200 + Ευρο (αληθεια, ποσο παει ?) που εχει το μπουκαλι η μπομπα σε καποιους απο τους "ναους" της τεχνης, μπορω να περασω 1000 φορες καλυτερα πηγαινοντας μια ομορφη βολτα κτλ.

Αυτια

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά! Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Συμφωνώ σε όλα και να προσθέσω επίσης ότι μερικοί 30αρίσαμε! Γι αυτό και πλέον βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά! Δέ νομίζω ότι κατά κανόνα είμασταν ανέκαθεν αυτής της λογικής! Διαφωνείτε?

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Συμφωνουμε

αλλα μη το κανουμε και θεμα τωρα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Συμφωνουμε

αλλα μη το κανουμε και θεμα τωρα

Ε? ΠΟΙΟΣ? ΤΙ? :a13: :a13:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    γερασαμε μηπως?αντε ρε που μας πηραν τα χρονια!!!παμε venue τωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Να σας ακούσω όταν δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ξενυχτάτε μέχρι το πρωί...

Μερικοί 40αρίσαμε και δύστηχώς μυαλό αρνούμαστε να βάλουμε. Άσχετα αν οι δυνάμεις μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το πολυεπιτρέπουν.

Ωραίο το τζάκι, η μουσικούλα και το βιβλίο, αλλά κάποια στιγμή καίγεσαι και θέλεις και να ξεδώσεις. Να ξεκολήσει το μυαλό σου. Να δείς κανένα πλάσμα, έτσι για να έχεις να ονειρεύεσαι. Να γίνεις γκολ γιατί έτσι. (Δεν γίνονται όλοι γκολ για να πνίξουν τον πόνο τους. Μερικοί γίνονται για να ξεκολήσουν απο τη μάσκα που δυστηχώς σου επιβάλει η κοινωνία να φοράς ανάλογα με την ηλικία σου. Για να αρχίσουν να κουνάνε τα πόδια τους)

Δυστυχώς παλιότερα (δεκαετία 80) η διασκέδαση έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πιά λόγω οικονομικών παιζει μόνο ΣΚ. Σίγουρα γίνετε χαμός, αλλά αυτό έχουμε..........

Όσοι έχουν περάσει από τον Κούκο του Θησείου, το FAZ, το Lycabetus, το Booze, to Follie της Αλεξάνδρας και δεν θυμάμε και εγώ πόσα άλλά, ίσως με καταλαβαίνουν

PS Απο μαγισούλα σε zandark? Το τζάκι μήπως? (Jokinggggggggggg)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Μερικοί 40αρίσαμε και δύστηχώς μυαλό αρνούμαστε να βάλουμε. Άσχετα αν οι δυνάμεις μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το πολυεπιτρέπουν.

Ωραίο το τζάκι, η μουσικούλα και το βιβλίο, αλλά κάποια στιγμή καίγεσαι και θέλεις και να ξεδώσεις. Να ξεκολήσει το μυαλό σου. Να δείς κανένα πλάσμα, έτσι για να έχεις να ονειρεύεσαι. Να γίνεις γκολ γιατί έτσι. (Δεν γίνονται όλοι γκολ για να πνίξουν τον πόνο τους. Μερικοί γίνονται για να ξεκολήσουν απο τη μάσκα που δυστηχώς σου επιβάλει η κοινωνία να φοράς ανάλογα με την ηλικία σου. Για να αρχίσουν να κουνάνε τα πόδια τους)

Δυστυχώς παλιότερα (δεκαετία 80) η διασκέδαση έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πιά λόγω οικονομικών παιζει μόνο ΣΚ. Σίγουρα γίνετε χαμός, αλλά αυτό έχουμε..........

Όσοι έχουν περάσει από τον Κούκο του Θησείου, το FAZ, το Lycabetus, το Booze, to Follie της Αλεξάνδρας και δεν θυμάμε και εγώ πόσα άλλά, ίσως με καταλαβαίνουν

:a19: :a19: :a19:

να προσθεσω και το μπρικι, μαβιλλη?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

Με Dj τον Αντώνη.... Συμπολεμιστής στα ελληνικά στρατά....

Τι μου θύμησες
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

ρε μη μου κανετε τετοια....

θελω μπρικι, θελω ποκιτο....

α να χαθειτε....

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

ρε μη μου κανετε τετοια....

θελω μπρικι, θελω ποκιτο....

α να χαθειτε....

εσυ μεινε εκει, στην Αγια Ναππα...

κατα βαθος, σνιφ για αγια...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

PS Απο μαγισούλα σε zandark? Το τζάκι μήπως? (Jokinggggggggggg)
    κοιτα ο καθ'ενας εχει το δικαιωμα να διασκεδαση οπως θελει εννοειται και σιγουρα και εγω θα τυχει να βγω καποιο Σαββατο βραδυ, αλλα το θεμα ειναι οτι βγαινω οταν θελω να ξεσκασω και να παω να πιω ενα ποτακι...και αντι να ξεσκασω...σκαω

οσο για το PS...η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ τζακι και κερι τωρα τελευταια...μηπως να ανησυχησω ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 19:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας