Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 81

Θέμα: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous

Πληρωνετε διόδια ρεεεε

Μην είστε εντελώς γύφτοι!!

Πληρώστε και κανένα διόδιο! Δηλαδή οι άλλοι μαλάκες είναι και πληρώνουν;;

Εαν δεν γουστάρετε, στην επόμενη τούμπα σας που θα φταίει ο δρόμος, σας έυχομαι ολόψυχα να την ευχαριστηθείτε!

Αφιερωμένο στο γελίο τυπάκι με το R1 που σήμερα πέρασε αέρα πατέρα τα διόδια στην Ελευσίνα. Λεφτά για τις akrapes είχε όμως ο γυφτάκος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

Εαν δεν γουστάρετε, στην επόμενη τούμπα σας που θα φταίει ο δρόμος, σας έυχομαι ολόψυχα να την ευχαριστηθείτε!

Αφιερωμένο στο γελίο τυπάκι με το R1 που σήμερα πέρασε αέρα πατέρα τα διόδια στην Ελευσίνα. Λεφτά για τις akrapes είχε όμως ο γυφτάκος....

Ε..... Έλα τώρα! Λές κι εγώ που πρίν μερικές μέρες πλήρωσα με το αμάξι 10 ευρώ διόδια μέχρι Θεσσαλονίκη, ο δρόμος π.χ στον Πλαταμώνα έχει διαφορά με το πως ήταν πρίν 10 χρόνια!!!

Πλάκα κάνουμε? Έβρεχε και γλίστραγα με 40 km/h σαν την πουτ@ν@!!!

Άσε ρε φίλε με τους γελοίους! Πλάκα κανουμε?

Μη γίνεσαι τόσο κακός με τον συγκεκριμένο αναβάτη!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΚ?

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

Re: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από skous

Εαν και το εχουμε ξανασυζητησει αυτο παλιοτερα,σου λεω και εγω την γνωμη μου!!!
    ΑΝ φτιαξουν δρομους τοτε θα πλερωμουμε!!!
    Αν οχι ΑΕΕΕΕΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑΑΑΑ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πλήρωνα ευχαρίστως διόδια αν αντί για τον κλασικό ασβεστόλιθο που τρίβεται και γυαλιζει και μετά σκοτωνόμαστε έβρισκα άσφαλτο με γρανιτικά πετρώματα που είναι τρείς φορές ακριβότερη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΄ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    mipos ksereis apo vespa????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    και σενα ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι αυτος που δεν πληρωνει διοδια δεν τα πληρωνει επειδη δεν εχει λεφτα>???απο αντιδραση δεν τα πληρωνει,οπως και εγω οπως και οι υπολοιποι εδω μεσα!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Are gyftako alfa :rotflmao: :rotflmao:

όσοι δεν πληρώνουν διόδια δεν το κάνουν γιατί οι δρόμοι δεν είναι καλοί αλλά γιατί πολύ απλά τους παίρνει να μην πληρώσουν, δεν τους κυνηγάει κανείς, ειδικά με κρυμμένη πινακίδα

το περί κακών δρόμων είναι μόνο μια συγκάλυψη

με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να μην πληρώνουν και εφορία, αφού χωρίς αμφιβολία ούτε παιδεία ούτε υγεία ούτε τίποτε έχουμε σ' αυτή την μπαχαλοχώρα, αλλά εκεί δεν τους παίρνει και πληρώνουν (αφού βέβαια φοροδιαφύγουν όσο μπορούν)

μια επίδειξη νεοελληνικού τσαμπα-μαγκισμού είναι και τίποτε άλλο

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Τι να πώ...

Οπως είπα., υπάρχουν δνε υπάρχουν δρόμοι, εσείς είστε οι τελευταίοι που δικαούστε να οδηγείτε σε καλούς δρόμους!!

Βγήκαν όλοι και λέγαν κοίτα τον μαλ.../αλήτη/ μηχανόβιο κτλ. Κάτι τέτοιοι βγάζουν το καλό όνομα στην πιάτσα!

Επίσης δεν νομίζω να απαιτείται και σεβασμό απο τα κουτιά ε; Διότι με την ίδια λογική ένας που έχει κουτί και πληρώνει, γράφει στα @@ του τον μηχανόβιο σε ότι αφορά παρκάρισμα σφήνες κτλ ενώ απο την άλλη ο μηχανόβιος, αφού αντιδρά με τα πράγματα, θα πρέπει να μερυμνεί ώστε να παρκάρει σε μέρη όπου δεν κινδυνεύει να του ρίξουν την μοτό, π.χ. εάν παρκάρετε δίπλα σε πεζοδρόμιο και βρείτε την καλή σας κάτω, δεχτείτε το απλά, γιατί αντιδράτε με τις λιγοστές θέσεις πάρκινγ, οπως και οι άλλοι που πληρώνουν, οπότε δεν τρέχει μία εάν σας την πετάξουν κάτω.

Γενικεύω βέβαια αλλά...

Btw εάν ήταν τόσο μάγκας το τυπάκι, ας είχε πινακίδες.... Αλλά.... @@ μόνο στα λόγια έχουν μερικοί.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    όσοι δεν πληρώνουν διόδια δεν το κάνουν γιατί οι δρόμοι δεν είναι καλοί αλλά γιατί πολύ απλά τους παίρνει να μην πληρώσουν, δεν τους κυνηγάει κανείς, ειδικά με κρυμμένη πινακίδα

το περί κακών δρόμων είναι μόνο μια συγκάλυψη

με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να μην πληρώνουν και εφορία, αφού χωρίς αμφιβολία ούτε παιδεία ούτε υγεία ούτε τίποτε έχουμε σ' αυτή την μπαχαλοχώρα, αλλά εκεί δεν τους παίρνει και πληρώνουν (αφού βέβαια φοροδιαφύγουν όσο μπορούν)

μια επίδειξη νεοελληνικού τσαμπα-μαγκισμού είναι και τίποτε άλλο
    ρε gdevelek να γραψεις ενα βιλιο για την ψυχολογια του ελληνα καγκουρα ...ολα τα ξερεις! :a24:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω ΔΕ πλερώνω και αμα με θεωρείται γυφτο ....και εγω ομοίως …No hard feelings

αμα το εθνικό δικτο φτασει την ποιότητα και τις ευκολύνσεις της αττικής οδου τοτε θα πληρώνω κανονικα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω ΔΕ πλερώνω και αμα με θεωρείται γυφτο ....και εγω ομοίως …No hard feelings

αμα το εθνικό δικτο φτασει την ποιότητα και τις ευκολύνσεις της αττικής οδου τοτε θα πληρώνω κανονικα
    ετσι ακτιβως...

οποτε μπορω τα αποφευγω...

ΑΡΝΟΥΜΕ να πληρωνω για δρομους ποιοτητας Αθηνων-Θηβωμ (α ναι ξεχασα, φτιαξανε ενα κομματι)

Τους πληρωνουμε και μας σκοτωνουνε, εαν αυτο σας φαινεται αστειο πληρωστε!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Μπα προτιμώ να γράφω εδώ, εξάλλου οι κάγκουρες δεν διαβάζουν βιβλία, μόνο αθλητικές εφημερίδες, άντε και μοτο.γκρρρρ

χαχα, καλό...

δηλαδή πληρώνεις ευχαρίστως 1.30 για μερικά χλμ... αν πάει αναλογικά (και εύλογο θα ήταν να πηγαίνει), στην εθνική θα πληρώνεις χαλαρότατα 10Ε ανά διόδιο, θα το πλήρωνες ευχαρίστως αν είχε καλή άσφαλτο, έτσι;;;

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    χαχα, καλό...

δηλαδή πληρώνεις ευχαρίστως 1.30 για μερικά χλμ... αν πάει αναλογικά (και εύλογο θα ήταν να πηγαίνει), στην εθνική θα πληρώνεις χαλαρότατα 10Ε ανά διόδιο, θα το πλήρωνες ευχαρίστως αν είχε καλή άσφαλτο, έτσι;;;
    Μαθε να κανεις quote.....

ΝΑΙ, εαν εδινα 10 ευρω για να παω Λαμια σε εναν δρομο τυπου Α.Ο. θα τα εδινα.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

αν θέλω, κάνω quote, αν δεν θέλω, δεν κάνω, δυσκολεύτηκες πολύ να καταλάβεις σε ποιόν απαντώ;

δεν θα αποκτήσουμε ποτέ δρόμο ποιότητας ΑΟ στην ΕΟ, κι έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ αν όντως θα έδινες 10Ε διόδια για να πας Λαμία...

...ή αν θα έβρισκες κάποια άλλη πρόφαση για να μην πληρώνεις

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια πληρωνετε???
    από alexioannides στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1373
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2014, 09:26
  2. διοδια....ΜΗΝ πληρωνετε!!!
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2010, 17:28

Κανόνες δημοσιεύσεων