Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 158

Θέμα: Και εγώ gsx-r 600 06

OKYO CAFE

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ. ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ R6 03 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΙΑΖΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΕΙ ΜΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10RPM ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΓΕΙ ΚΑΠΩΣ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΚΥΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ MOTOGP ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    AYTA
    soraios

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μεσα ειμαι αντε να δουμε την κουκλα σου!!!Οσο γι'αυτο που λες πτι μεχρι τις 10000στρ πεταει και μετα πεφτει η αποδοση του,εχει απασχολησει και πολλα περιοδικα που δινουν ως λυσει ενα δοντι μικροτερο γραναζακι μπροστα και ........

διακτινιζεσαι σε καθε ανοιγμα του γκαζιου

ενταξει ρε παιδια μην βαρατε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μηπως να περιμενες να ''ανοιξει'' λιγο το μοτερ?

στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ρυθμήσεις κ6 600

Έβαλα ένα δόντι μικρότερο μπροστά 15αρι αλλά και πάλι ψηλά αργεί να γεμίσει στο στροφόμετρο. Μέχρι τις 10-11 χσαλ. πετάει παέι καλά μετά ηρεμεί ο δείκτης του στροφόμετρου πάει πιο αργά σε σχέση με πιο πριν. Από 1η,2η,3, και ίσως 4η πάει μπάμ στον κόφτη η 5η ψιλοαργεί και η 6η είναι τίποτα νεκρή δεν ανεβάζει.Ξανά έβαλα το φίλτρο το μαμά και πάω για μείωμα 0 στα μείγματα σήμερα, έτσι μου είπαν αγωνιζώμενοι που έχουν το ίδιο και χθές που έβλεπα μοτοgp μια παρέα με suzuki gsxr μου είπε μαμά φίλτρο και μείγματα. Αυτό μακάρι να είναι το τελαιυταίο να τελειώνει, και ότι γίνει. Για πίστα λένε θέλει 1 δόντι μικρότερο μποστά και 2 μεγαλήτερα πίσω για να στανιάρει να έρθει στα ίσια του.
    Αυτά, αλλά το μοτο δεν πάει τον είπια για 2χρόνια μετά βλέπω.
    soraios

Manual Download

soraios

Παλαιό μέλος

Re: Arrow Full Racing

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Αυτή η εξάτμηση είναι ελευθέρας χωρίς καταλύτη χωρίς διαφράγματα κάνει πολύ θόρυβο και διαφορετικό και γουστάρω.
    Έχει αλλάξει μορφή το μοτό.Το μόνο που μου ανάβει F1 αλλά πρέπει να βγάλω από την ECU ένα κλώδιο που είναι της εξάτμησης για να μην ανάβει F1.
    Αυτά.
    Μου ανάβει και μένα η ένδειξη FI αλλά παραμένει αναμμένη. Γιατί αν αναβοσβήνει, η μηχανή δεν παίρνει μπροστά. Όσες φορές μου εμφάνισε την ένδειξη, έκλεισα απο το κλειδί την μηχανή, (όχι απο τον διακόπτη) και μετά δεν μου το ξαναεμφάνιζε.

Μία φορά κατάφερα να την ανοίξω καλά (όχι όμως όλες τις ταχύτητες αλλά 5η και 6η) και είδα αρκετά γρήγορα 272 αλλά αναγκάστικα να κόψω γιατί τελέιωνε ο δρόμος (Κιφισσός ρεύμα προς Πειραιά). Πάντως έδειξε οτι μπορούσε να ανεβάσει και άλλο γιατί, αν πρόλαβα να δω καλά, οι στροφές ήταν λίγο πριν τις 15.000. Αν αναλογιστούμε οτι ο κόφτης είναι λίγο πριν τις 17000, το κοντέρ μπορεί να δείξει τρελά νούμερα.

Τελική

Έτσι έτσι σχίστο δεν καταλαβαίνει τίποτα, απλά θέλει άπλα πιο πολύ από τα άλλα, ανεβάζει αλλά κι εγώ λόγο κίνησης δεν πρόλαβα. Το Σάββατο θά την κάνω να τελικιάσω πρός στην ευθεία της θήβας το πρωί μου την έχει δώσει με αυτό το θέμα. Εγώ με ένα δόντι κοντίτερο μπροστά πλέον ε δεν πρέπει να γεμίσει και η 6η αν όχι συνέχεια με 5η κόφτη έχει εγγύηση. Είδη έχω σπάσει Honda κινητήρα στο cbr600fi sport στο μπράλο και δεν ξαναπαίρνω honda.
    Αυτά, ωραίος.
    soraios

Πινακίδα Νέα

Χθές παρέλαβα επιτέλους την πινακίδα για τη μηχανή. Είναι πλέον μικρές σαν τις παλίες και έχουν επιπλέον το σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης, μια χαρά είναι σε διαστάσεις. Τώρα ψάχνω βάση πινακίδας ,έχω βγάλει το πίσω φτερό λασποτίρα, αλλά θέλω μια βάση χωρίς να τρυπίσω πλαστικά που να ανοίγει να φέναιται μέσα στην πόλη και να την κλείνω όταν βγώ εθνική για Radar. Γνωρίζει κανένας κάτι για αυτό? Αλλιως δεν την βάζω καθόλου.
    soraios

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Πινακίδα Νέα

Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
    Χθές παρέλαβα επιτέλους την πινακίδα για τη μηχανή. Είναι πλέον μικρές σαν τις παλίες και έχουν επιπλέον το σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης, μια χαρά είναι σε διαστάσεις. Τώρα ψάχνω βάση πινακίδας ,έχω βγάλει το πίσω φτερό λασποτίρα, αλλά θέλω μια βάση χωρίς να τρυπίσω πλαστικά που να ανοίγει να φέναιται μέσα στην πόλη και να την κλείνω όταν βγώ εθνική για Radar. Γνωρίζει κανένας κάτι για αυτό? Αλλιως δεν την βάζω καθόλου.
    εγω εχω δει κατι τετοιου τυπου...
    αυτο εννοεις να κλεινει??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ggg.jpg 
Προβολές:	278 
Μέγεθος:	43,9 KB 
ID:	66049

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μηπως να περιμενες να ''ανοιξει'' λιγο το μοτερ?

kai egw etsi nomhzw .....

Kaloriziko pantos - kalotaksido kai panta or8ioi kai oi 2 sas

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ναι αυτό

Αυτό αν κλείνει και ανοίγει και είναι σταθερό στο κλείσιμο ή στο άνοιγμα ναι αυτό θέλω και είμαι κομπλέ. Σ'ευχαριστώ πάντως. Αν υπάρχει διεύθηνση ή στοιχεία να το αγοράσω ή κάποιο link.
    soraios

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    καλο ειναι να σβηνονται οι αριθμοι των πινακιδων Ηλια πριν τα ποσταρεις δεν ξερεις ποτε τι γινεται,φιλικα παντα

Στο θεμα μαε τωρα τακη νομιζω οτι εχει και η valter moto για ψαχτο λιγο

Παλαιό μέλος
    Εμένα μου την έδωσαν την πινακίδα απο την πρώτη μέρα (επειδή είναι αντιπροσωπείας ισως) αλλά ήταν το ταψί και φυσικά ποτέ δεν την έβαλα. Δήλωσα απώλεια και, πιστεύω, ότι αν πάω τώρα θα μου δώσουν τις καινούριες τις μικρές.

Και γω ψάχνω μια τέτοια λύση με αναδιπλούμενες βάσεις αλλά μεχρι τώρα δεν έχω δει κάτι που να μου αρέσει. Η παραπάνω βάση στο Ζ750 δεν μου αρέσει και πολύ λόγω όγκου. Κάτω απο την ουρά και στο ύψος της σέλας του συνοδηγού, υπάρχει ένας χώρος, μέσα στον οποίο θα ήθελα να κρύβεται η βάση.

Προς το παρόν, χωρίς πινακίδα.

500-750 σαλ πρίν τον κόφτη

Τελικά χθές Κυριακή που έκανε καλή μέρα 23/10 πήγα βόλτα για να δω τελική. Ε ναι πάει πολύ καλήτερα τώρα με ένα δόντι κοντό μπροστά είδα 292 χλμ σχεδόν πάνω στις 16.000 σαλ με 6η ταχύτητα και έκοψα λόγο κίνησης εθνική πρός Λουτράκι. Πήγα με 2 φίλους με R1 03 , R1 04 και
    αυτός με το 03 λέει ότι ξυρίζει το μηχανάκι μέχρι τα 250-260 πηγαίναμε μαζί και ίσως σε τελική εγώ πιο πολύ, ο άλλος με 04 λέει ότι πήγεναι με 270+ και δεν με πλησίαζε κάν ήταν πίσω μου. Μετά από τα 292-294 που είδα σήκωσα τα χέρια μου και το πανηγήριζα, και παραλίγο να με πάρει αέρας από την τελική, έκλασα εκείνη τη στιγμή.
    Αυτά, είμαι ευχαριστημένος από το μηχανάκι, και φοράω το μαμά φίλτρο αέρα και με yosimura πρόγραμμα στα μείγματα 0 χαμηλά 5 στα μεσαία και 5 στα ψηλά, και βλέπουμε.Πιστέυω άμα πάω πρός την ευθεία της Θήβας να δώ πάνω από 300+ χλμ.
    Τέλος
    soraios

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ρε φίλε, μέρες διαβάζω τις προσπάθειες σου να χτυπήσεις τελικές με ένα μηχανάκι που μόνο για αυτό δεν φτιάχτηκε........... Μήπως πήρες λάθος μηχανάκι?

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gsxr 600/750 06 και μετα η r6 του 06 και μετα????
    από diasss στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2012, 09:36
  2. Και εγώ λοιπόν
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:12
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 15:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε