Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Bmwδάκηδες

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! και ζητώ συγνώμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ 12% ΟΧΙ 3%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

PS: Οι φήμες ότι τα BMW είναι μ@@@@παγίδες ελέγχονται!!!!!!!!!!!!!!!!

[/B]

τι ειναι τα bmw?

:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao:

tatar MYNHSH ΓΡΗΓΟΡΑ :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Evi μου φαίνεται ότι το πας φιρί φιρί να μας χαρακτηρίσουν. Μολις γύρισα από την δουλειά και μπαίνοντας από Στεργίου στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης στρίβω στην Παπανδρέου, και ως εκ θαύματος, ένα παπάκι με δύο πιτσιρικάδες χωρίς κράνος απάνω και μπροστά τους ένα BMW 650 χρώματος "γαλαζοουρανί" (δεν είδα καλά το χρώμα), και ο λεβέντης απάνω με μπουφανάκι σένιο αλλά .... ναι..... καλά το καταλάβατε χωρίς .............κράνος.
    Και να θέλω να αγιάσω δεν μπορώ.
    Στην υγειά του λεβέντη.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Αν και ισχύει το ίδιο και για τα Varadero θα σε παραπέμψω εδώ http://www.bmwforum.gr/viewtopic.php?t=1249

ένα θέμα που άνοιξα εγώ.

Επίσης αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι πιτσιρικάδες γιατί ουτοί είναι το μέλλον του μοτοσυκλετισμού και όχι κάθε τυχάρπαστος γιάπι που επειδή είναι της μόδας πήρε μια μοτοσυκλέτα για να δείξει cool. Να εισαι σίγουρος πως αυτός στην πρώτη βροχή ή στην πρώτη τούμπα (ακόμη και σταματημένος) θα την πουλήσει και θα ξαναγίνει ένας από αυτούς που κατηγορούν τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα θα έχει να λέει ότι έχει και εμπειρία.
    +1000

Τα είπες ΟΛΑ!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ...Καλό καλοκαίρι Hondakides Υamahakides Suzukakides και σε όλους σας γιατί άμα χρειαστώ κάτι στο δρόμο όλοι θα σταματείσετε έστω και αν έχω BMW.
    Δηλαδή εμείς οι Kawasakiδες στο πηγάδι κατουρήσαμε;

Καλές διακοπές Brothers in Arms.
    Οπλείστε (όπως λέει και ένας φίλος)με το αριστερό πόδι και καλά χιλιόμετρα."

PS: Δεν έχω πρόβλημα με τις BMW με τους BMWδάκηδες και την νοοτροπία τους τα έχω.

PS2: Κοι όσο για το να γίνουμε περισσότεροι πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό. Το θέμα είναι να γίνουμε περισσότεροι αλλά και καλύτεροι.
    Πάντα όρθιος και γερός!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ....Τώρα θα μου πεις ότι αυτός είναι μοτοσυκλετιστής. Τέτοιους μοτοσυκλετιστές να τους χέσω. Και όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το τι καβαλάμε έχει να κάνει με την νοοτροπία. Τέτοιους παπάρες δεν τους μετράω. Αυτός είναι κλασικός BMWδάκιας.

ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ????

ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ") ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ "BMWΔΑΚΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ!!!

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ "ΑΛΛΑΖΕΙΣ" ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ TDM ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ BMWΔAKIA!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!! ΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ BMW KAI TI ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!

ΑΜΑ ΠΙΑ!!!

Ε ΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

Στις διαμάχες δεν είμαστε? ΟΚ!

ΥΠ ΟΨΗΝ, ΟΔΗΓΩ AFRICA ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ BMW, OK?
    ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ @@ΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ BMW-KTM-SUZUKI-KAWA-HYOSUNG ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ EΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ???

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ!!!

Πάντως παιδιά, το θέμα της χαιρετούρας στο δρόμο είναι περίεργο.....καλά, πάντα οι BMWδάκιδες σπάνια χαιρετούσαν αλλά πλέον επειδή έχω δεί αρκετούς και δεν ασχολούντε έχω πάρει την απόφαση κι αν δεν με χαιρετίσουν, ΔΕΝ χαιρετάω!!!!
    Όταν χαιρετάω και με γράφουνε...μου την ψιλοσπάνε και αφου την πάτησα 3-4 φορές, αποφάσισα να μην ξαναχαιρετίσω αν δεν το κάνει ο άλλος πρώτα......εεε μα πιά!!!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    ελέγχεται και η πληροφορία ότι οι θηλικές κάτοχοι BMW δεν κάνουν συχνά αποτρίχωση!! (θέλουν να μοιάσουν στις Γερμανίδες))
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αει σιχτιρ με τους βρωμοbmwδακηδες.
    Νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρ@@@@@ !!!! και με τα λεφτα τους θα κανουν οτι γουσταρουν.
    Ειναι ντροπη για τον μοτοσυκλετισμο.
    Σκατονεοπλουτοι.

Εγω οποτε τους βλεπω στο δρομο αλλαζω πορεια.
    Παλιοσνομπαριες.

Ποιο ειναι το κολπο να μιλας στο κινητο και να οδηγας ταυτοχρονα ;
    Keep on rocking in a free world !!!

Οπα ρε DIMCHIOS σιγά μην σκίσεις κανά καλτσον. Το ποιός είμαι το ξέρω πολύ καλά, το που πάω το ψάχνω. Που είδες ότι άλλαξα? που είδες ότι τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι? Διάβασε καλύτερα ίσως να καταλάβεις περισσότερα. Και κοίτα γύρω σου πιοι προσεκτικά και ίσως δεις αυτό που βλέπω εγώ.
    Α και πού 'σαι κάντε τίποτα εκεί στη Χιο να ελευθερώσετε καμμιά παραλία που τις έχουνε κάνει τσιφλίκι τους οι εφοπλιστές.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση πως από τότε που πήρα BMW σχεδόν κανείς δεν με χαιρετάει στο δρόμο...(και ας χαιρετάω πάντα πρώτα)...
    τους προδοτες ΔΕΝ τους χαιρεταμε, εχουν την ρετσινια.
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

θα κατάλαβες ότι μιλάω για νοοτροπία. ¨Οπως όταν αναφέρεσαι στα 4 επί 4 που κάνουν βόλτες στο Κολονακι. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα BMW είναι το αντοίστιχο των 2 τροχών.
    Αυτές είναι έυκολες, ανάλαφρες, αυθαίρετες, επιφανειακές και, τελικά, χαζές γενικεύσεις...

Υ.Γ. Αυτή τη μαλακία με τη χαιρετούρα τη σκεφτόμουν κι εγώ μέχρι που ταξίδεψα με τη μηχανή στην Ευρώπη και κατάλαβα οτι δεν έχει νόημα να συκρίνουμε. Εκεί χαιρετάνε ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ! Εδώ... @@@δια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    εγω χαιρεταω μονο kawasaki... γιατι τα αλλα παιδακια δε μου μιλανε... :rotflmao: :rotflmao:

παντως σοβαρα τωρα το κακο με τους χαρακτηρισμους των αναβατων εχει παραγινει... οπως και με τα κολληματα που εχει ο καθενας οσον αφορα τη μαρκα και το μοντελο της μηχανης...
    ολοι αναβατες ειμαστε ρε... ξεκολλατε... θα διαβασει κανενας τετρατροχος το θεμα και θα γελαει...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Δεν νομίζω ότι είναι ανάλαφρες κλπ γενικεύσεις.

α) είναι μηχανές με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες.
    β) είναι μηχανές με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες
    γ) είναι ακριβές πολύ πάνω από τον μέσο όρο
    δ) λειτουργούν και ως κοινωνικό μέσο καταξίωσης

Και το περισσότερο που κάνουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι να πηγαίνουν για καφέ ή για βόλτα στην παραλιακή. Ακόμα και το καλοκαίρι που είναι η ιδανική εποχή για αυτές δέν βγαίνουν έξω από την Αττική.

PS: Μιλάω πάλι για το μεγαλύτερο ποσοστό.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    εγώ την έχω στη ζελατίνα να μην σκονιστεί.
    αμα βρέξει
    αλλα γκόμενα ακόμα τπτ γ@μ@ την ατυχία μου.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF