Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επειδή τον ξέρω τον Λάμπρο ρε φιλαράκι, γι αυτό το λέω!
Μή κοιτάς που κάνει το δύσκολο, για τέτοιο ξενοδοχείο ψάχνει!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επειδή τον ξέρω τον Λάμπρο ρε φιλαράκι, γι αυτό το λέω!
Μή κοιτάς που κάνει το δύσκολο, για τέτοιο ξενοδοχείο ψάχνει!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13:
![]()
![]()
![]()
Για παρασκευή 27/10 μιλάμε έτσι?!Δουλεύω απόγευμα και σχολάω στις 11 το βραδάκι.Θα συνεννοηθώ με τον alexioannidis και μάλλον θα κανονίσετε εσείς κάτι και θα έρθω να σας βρώ εκεί που θα είστε!Παίδες ποιοί άλλοι είναι μέσα?!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
γιατι ρε απο που εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγώ όμως ΔΕΝ είμαι Μακεδόνας!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
γιατι ρε απο που εισαι![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μ@λ@κ@ είναι!!!
![]()
![]()
Από την Ελαφόνησο! :hypnotize
Ρε Θεσσαλονικείς,τι θα γίνει?!Θα το υποδεχτούμε το παιδί?!
Σφύρα τους εσύ prive που τους ξέρεις απο κοντά και εγώ θα φροντίσω να κάνω σήμερα το βράδυ τα σχέδια μου για την Παρασκευή, να βγάλω την λίστα, του ποιοι θα μπορούσαμε να βρεθούμε κλπ κλπ...![]()
![]()
.....
ΟΛΟΙ αυτοί θα είναι ρε συ ????Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
.....![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Oldman κανόνισε να μην σε δώ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βγάλε ρε Λάμπρο και μερικές φωτό με τα παιδιά να σας δούμε όταν κατέβεις πάλι με το καλό!!
CALCULATOR ISLAND
Εννοείται... έχω εξοπλιστεί καταλλήλως...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου θα κατεβει βαρυμποΥμπη, πως θα τον δεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Oldman κανόνισε να μην σε δώ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχετικά λίγοι.14 άτομα μπορέσαμε μόνο αλλά ο Λάμπρος άξιζε για πολύ περισσότερους!Την επόμενη θα του κάνω πολύ μεγαλύτερη υποδοχή πάντως!Λεπτομέρειες και φώτο,σύντομα!
Κουλάδι alexioannidis ο ψηλός(Λάμπρος) ΄λέει μόνο λόγια είσαι!Αντε βρε!Κάνεις εθνική καριέρα πλέον!!!Θα σΕ λιανίσω τα κόκκαλα άμα σε πετύχω πουθενά!!!
Jhonny μάστορα, κουβεντιάζαμε και με τον javaneze εχθές στο Δέλεαρ και μου λεγε ότι μακράν είσαι το καλύτερο Σαλονικιώτικο παληκάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Σχετικά λίγοι.14 άτομα μπορέσαμε μόνο αλλά ο Λάμπρος άξιζε για πολύ περισσότερους!Την επόμενη θα του κάνω πολύ μεγαλύτερη υποδοχή πάντως!Λεπτομέρειες και φώτο,σύντομα!
Κουλάδι alexioannidis ο ψηλός(Λάμπρος) ΄λέει μόνο λόγια είσαι!Αντε βρε!Κάνεις εθνική καριέρα πλέον!!!Θα σΕ λιανίσω τα κόκκαλα άμα σε πετύχω πουθενά!!!να στε καλά παιδιά πάντα όρθιοι με υγεία!!! όλοι είσασταν υπέροχοι, κάναμε πολύ καλή παρέα τσιμπήσαμε τα μπινελίκια μας κάναμε τις πλάκες μας...
Αντε και στο επανειδήν όπως λέει και ο παπούς μου, "με το καλό να ξανασμίξωμε"![]()
Όποτε κατέβετε Αθήνα σφυρίχτε ποιο νωρίς κλέφτικα , και αν δεν το δω μέσω φόρουμ έχετε και το κινητό, και όταν κατέβεις πάτρα σε περιμένω μπας και πάμε παρέα....![]()
όσο για τον άλλον το δήθεν SVάκια και μάλιστα κωλοφτιαγμένο με μπροστινά κλπ...
τι έγινε? φοβήθηκε? μήπως δεν έχει εκκινήσεις? (τετοια να του λέω , φτιάχνεται???)![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. και να πούμε (αν και θα τα γράψω όλα αναλυτικά) ότι δεν έχει σημασία που γράφει ο καθένας αλλά οτι είναι μοτοσυκλετιστής...
Γιατί μου λέγαν ότι στο μοτο.gr δεν γράφουνε για βόλτες απο βόρια κλπ κλπ. Μα αυτός που θα διοργανώσει την βόλτα ή που θα την δημοσιοποιήσει και σε άλλα φόρουμ είναι πρώτα απο όλα ο χρήστης... το φόρουμ και το κάθε φόρουμ είναι το μέσο... Οπότε και όλοι οι βόρειοι μπορούν όπου γράφουν να ενημερώνουν και τα φόρουμ που θεωρούν ότι αξίζουν ή ότι έχουν άτομα που να αξίζουν κλπ κλπ.... τελικά μαζευτήκαμε απο παντούδιάφορα φόρουμ και μη μοτοσυκλετιστές και περάσαμε τέλεια....!!!![]()