Kανένα νέο με το μπιχλιμπιδάκι μας...?
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
![]()
![]()
![]()
O Nostra έγραψε στις γενικές:Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μάγκες λόγω του ότι ο γερμανός δε δεχόταν να κάνει την χρέωση απ'ευθείας στην πιστωτική μου κάρτα, αναγκάστηκα να ανοίξω λογαριασμό στο Paypal και να συνδεσω μια χρεωστική της πειραιώς για την οποία όμως έπρεπε να αλλάξω τα όρια αγορών που τα είχα χαμηλά για ευνόητους λόγους και η Πειραιώς θα τα ενεργοποιήσει αύριο το πρωί....
Οπότε τη μεταφορά των χρημάτων θα την κάνω αύριο. Ο DIV400 έιναι σε καθημερινή επικοινωνία (μέσω e-mail) με τον γερμανό και η κατασκευή των καπακιών που δεν υπήρχαν σε στοκ δεν έχει διακοπεί λόγω της καθυστέρησης της πληρωμής. Θεωρώ λοιπόν ότι αφού θα κάνω αύριο την πληρωμή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας (βία αρχές της επόμενης) θα έχουμε παραλάβει...
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα![]()
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Ευρώπη, όχι παίζουμε !![]()
:a19:
:a19:
![]()
ο symvoulos από ότι μου είπε δε θα έχει iντερνετ για λίγες μέρες οπότε αν δε σου απαντήσει άμεσα μην ανησυχήσεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
Symvoule,
you've got mail!!!
![]()
έτσι κι αλλιώς μέχρι την Παρασκευή που γυρίζεις Θεσσαλονικη έχετε μέρες ακόμα....
ΥΓ: τα υπόλοιπα με ΠΜ
Μόλις τοποθέτησα το καπάκι !!!
Τι κουκλάκι είναι αυτό ;![]()
![]()
![]()
Είδες που καμμιά φορά η "χαζομαρίτσα" κάνει τη διαφορά ;![]()
Χίλια μπράβο στον Νόστρα που ανέλαβε την οργάνωση της παραγγελίας, στον Div400 που με τα "ιχι λίμπε ντιχ" του συνεννοήθηκε με τους Γερμαναράδες αλλά και σε μένα που σας τό'δειξα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν έχει δει ή ακούσει κανείς τον El_hymador...
πείτε του πως τον ψάχνω....![]()
θα φάει καπάκωμα....![]()
Cosa Nostra
![]()