Διάβασα σε άλλο thread την παρακάτω απάντηση σου. Εκτός και αν η απάντηση σου διακρίνεται από ειρωνία, την οποία δεν διακρίνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
srx6 νομιζω δεν εχεις διαβασει καλα τα κειμενα μου.
Δεν εχω γραψει πουθενα προτρεπωντας το λαο να ψηφισει. Τ αντιθετο μαλιστα. Γι αυτο εχω δεχτει και σφοδρη κριτικη.
[Παντως, για τη λεπτομερεια της υποθεσης, μια επαναστατικη υποθεση ειναι δημοκρατικοτατη διαδικασια, τουλαχιστον ετσι οπως την θελω εγω. Αλλα δεν τ ανοιγω αλλο. Θ με κυνηγανε]
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Τωρα το οτι δεν σου απαντησε κανενας, δεν σου λεει κατι; Δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα;
.
.
Φιλε Jp79 πρεπει να ψηφισεις στις επομενες εκλογες, αυτο ειναι τ οπλο σου...Αυτο βγαινει ως συμπερασμα απ τις πολλες συζητησεις που γινονται εδω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι Μπολκενσταιν ρε φιλε...εδω θ ακουσουμε σε λιγο οτι κακως τους λεμε οτι υπαρχει και αλλος δρομος..Ψιλα γραμματα...
Όυτε εγώ έχω χρόνο να ερμηνεύσω τα γραπτά του Μπακούνιν ή την υπογραφή σου μέσω του φόρουμ φίλε Δημήτρη.
Απλά σου ανέφερα ότι αυτά που λες, οδηγούν σε ξεκάθαρη δράση. Δεν διαφωνείς φαντάζομαι. Αλλωστε το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά εγώ την ονόμασα επαναστατική, εσύ δημοκρατική.
Κλείνω την κουβέντα, αν και θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
υγιειους πολιτικης διαδικασιας ειναι αυτη που γινεται σε αμεσοδημοκρατικα συμβουλια προκειμενου να ληφθει αποφαση και αυτη οχι σαν απολυτο μεσο αποφασης αλλα μια απ τις πολλες επιλογες.
![]()
Δηλαδή ;;;;;