Και μένα για αυτό μου είπαν οτι θα γίνει αλλαγή με led. Πέφτει η μπαταρία.
Και μένα για αυτό μου είπαν οτι θα γίνει αλλαγή με led. Πέφτει η μπαταρία.
""---Fz6 Fazer S2--""
Τα LED που έβγαλες μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις στα μικρά φώτα μπροστά (πρώτη σκάλα) για ακόμα μικρότερη κατανάλωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από grandeBILL
κι εμενα το αλλαξε με LED οταν μου επεσε την πρωτη μερα η μπαταρια...
τι σποιλερακι εβαλες?? το μαγαζι που λες που ειναι?? μπορεις αν μου στειλεις την διευθηνση??
Αλλαξα και τα LED που ειχα βαλει στα φλασακια με λαμπακια και δουλευει μια χαρα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
Τα LED που έβγαλες μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις στα μικρά φώτα μπροστά (πρώτη σκάλα) για ακόμα μικρότερη κατανάλωση.
Σωστος!!!
Θα το κανω!
Τελικα για φλασακια πισω να βαλουμε 5w ή 10w?
Spoiler εννοω την χειρολαβι/φαναρι που εχει απο την μανα του.
Μου το ειχανε βγαλει για να μπει η προηγουμενη σχαρα
εγω εβαλα 5w και δουλευει αλλα βρηκα ενα παιδι στο δρομο με kristar που ειχε LED πισω και τον ρωτησα πως το εκανε και μου ειπε οτι αλλαξε στα μπροστα φλας λαμπακια και εβαλε 16W αντι 10w!!
Οπότε μάλλον δεν κερδίζεις έτσι τίποτα ουσιαστικό σε κατανάλωση και "ζορίζεις" την μπροστινή καλωδίωση.
Η ονομαστική τιμή του κατασκευαστή είναι 10W αλλά και με 5W έχω την εντύπωση οτι πρέπει να δουλεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τελικα για φλασακια πισω να βαλουμε 5w ή 10w?
Μην ξεχναμε οτι τα λαμπακια ειναι Χ3 μετα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
Η ονομαστική τιμή του κατασκευαστή είναι 10W αλλά και με 5W έχω την εντύπωση οτι πρέπει να δουλεύει.
Δηλαδη 10w εννοει ο κατασκευαστης για τα χωνευτα?
Εφτασα τα 800χλμ, και το ανοιγω ολο και πιο πολυ!
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελει ΄σπασιμο' στις ταχυτητες ωστε να μην κρεμαει στην επιταχυνση στην αλλαγη της επομενης
Την ίδια καλωδίωση χρησιμοποιείς, απλά τά πίσω ντουί αλλάζεις οπότε τα watts (λογικά) παραμένουν τα ίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μην ξεχναμε οτι τα λαμπακια ειναι Χ3 μετα!
Δηλαδη 10w εννοει ο κατασκευαστης για τα χωνευτα?
Μήπως το δικό σου Kristar είναι μαύρο? ;-)
Καμιά πρόταση για καλό λάδι στην πρώτη αλλαγή???
Ναι γιατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
Την ίδια καλωδίωση χρησιμοποιείς, απλά τά πίσω ντουί αλλάζεις οπότε τα watts (λογικά) παραμένουν τα ίδια.
Μήπως το δικό σου Kristar είναι μαύρο? ;-)
![]()
Καί μήπως προχθές (απόγευμα κατα τις 5) ανέβαινες την Πειραιώς δικάβαλο (με κάτι δεμένο στη σχάρα) πέρασες την Ομόνοια και συνέχισες Σταδίου...???Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ναι γιατι?
![]()
![]()
![]()
![]()
Χχαχαχαχαχχαχα ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gilles27
Καί μήπως προχθές (απόγευμα κατα τις 5) ανέβαινες την Πειραιώς δικάβαλο (με κάτι δεμένο στη σχάρα) πέρασες την Ομόνοια και συνέχισες Σταδίου...???![]()
![]()
![]()
Δυσκολα θα δεις το kristar να ΜΗΝ ειναι ετσι, φορτωμενο σαν μουλαρι!
Για αυτο εβαλα και αντιρηδες να ειμαι ησυχος!
[κακια]Βασικα για αυτην την δουλεια το πηρα, για να μεταφερω εμπορευμα για το μαγαζι, και να χαζευω τους αλλους να λιωνουν τα κορμια τους μεσα στα αυτοκινητα τους στο χαος της Αθηνας[/κακια] :rotflmao:
Εσυ πως με ειδες/ποιος εισαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ ήμουν ακριβώς πίσω σου με ένα ασημί Kristar στο ύψος του ΙΚΑ όταν σε είδα (χάζευα τις αντιρίδες σου, δεν είχα ξαναδεί σε Kristar).
Μετά απομακρυνόσουν με σταθερό ρυθμό και χάθηκες στην Σταδίου, εγώ έκανα αριστερά για Χαριλάου Τρικούπη.
Αλήθεια... Είσαι σίγουρος οτι το στρώνεις???![]()
![]()
![]()
...Πλάκα κάνω![]()
![]()
![]()
Πάντως, ομολογουμένως... Είναι αμφιλεγόμενης αισθητηκής...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Για αυτο εβαλα και αντιρηδες να ειμαι ησυχος!
![]()