Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
όχι ραπ στίχος ....
ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο με αρκετή δόση ποιητικής αδείας.....
ελληνικότατη έμπνευση......
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τι όργανο να το συνδιάσουμε ;![]()
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
όχι ραπ στίχος ....
ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο με αρκετή δόση ποιητικής αδείας.....
ελληνικότατη έμπνευση......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπου μεταξύ δουλειάς, μετακόμισης, baby sitting, νοσοκόμας,Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Που χαθηκες εσυ βρε;
![]()
Άστα να πάνες
Φιλούμπες
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Γκάιντα
:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Εμένα ;;![]()
![]()
![]()
Θα ψάξω τους Γκόϊν Θρού και θα σου γράψουμε κομμάτι !!![]()
![]()
![]()
![]()
Προτιμω τους Χαινηδες που ειναι και πατριωτες σου, και θα σουρθει και φθηνοτερα, κι ετσι κι αλλιως μου αρεσουν ΤΡΕΛΛΑ.....
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Κάπου μεταξύ δουλειάς, μετακόμισης, baby sitting, νοσοκόμας,
Άστα να πάνες
Φιλούμπες
![]()
Εχεις Π.Μ.
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Μπράβο ρε τρελέ...καλή επιτυχία ρε![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Ότι αγαπάς κι έχεις δίκιο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Προτιμω τους Χαινηδες που ειναι και πατριωτες σου, και θα σουρθει και φθηνοτερα, κι ετσι κι αλλιως μου αρεσουν ΤΡΕΛΛΑ.....
![]()
![]()
![]()
Η φωνή του Σταυρακάκη ταιριάζει περισσότερο σε κομμάτι που αφιερώνεται σε σένα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι αγαπάς κι έχεις δίκιο !
Η φωνή του Σταυρακάκη ταιριάζει περισσότερο σε κομμάτι που αφιερώνεται σε σένα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ax!!!Ρε Μακη, μ' αρεσει που με πιανεις ΑΠΟΛΥΤΑ ομως!!!Οντως τον παω γενικως τον Σταυρακακη και σαν φωνη και σαν στιχουργο, και σαν σκεφτομενο ανθρωπο,αλλα και σαν αντρα ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Μπράβο ρε τρελέ...καλή επιτυχία ρε![]()
![]()
![]()
![]()
επιτέλους ένα σχετικό ποστ
![]()
Συγγνωμη βρε Μανωλη μου παρασυρθηκαμε...:wacko:![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Συγγνωμη βρε Μανωλη μου παρασυρθηκαμε...:wacko:![]()
![]()
Kαλή επιτυχία
![]()
![]()
Στα πλαίσια του 4ου διεθνούς φεστιβάλ τέχνης "Χανιά 2006", πρωτοεμφανίστηκε με δύο γλυπτά του ο γλύπτης Μανώλις.
Τα δύο έργα, καρπός ώριμων αναζητήσεων αλλά και απαυγασμα προσωπικών εμπειριών του καλλιτέχνη μας τονίζουν για άλλη μια φορά την αξία και την υπερβατικότητα της σύγχρονης γλυπτικής που τόσο είναι παραμελημένη στη χώρα μας.
Το πρώτο έργο, μια χάσκουσα ανθρώπινη μορφή απο ηλέκτροκολλημένα πλαίσια, τιτλοφορείται "Honda". Κατα τον καλλιτέχνη είναι μια προσπάθεια ανάδειξης του πόνου και του μόχθου της αλλοτριωμένης ανθρώπινης ύπαρξης μέσα στο σύγχρονο κοινωνικό προτσές που, κάτω απο μια φαινομενικά στιβαρή μεταλική κατασκευή, είναι στην ουσία μια κενότητα, αποτελούμενη απο εύθραστα επι μέρους κομμάτια. Είναι φανερός ο συμβολισμός της τραγικότητας του είναι και της επίπλαστης σταθερότητας που φανταζόμαστε οτι έχουμε στην κοινωνία.
Το δεύτερο έργο, μια μορφή στο έδαφος απο γύψο, τιτλοφορείται "εμότικον που γελά". Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για τον τίτλο αλλά εικάζεται οτι για μια ακόμα φορά οι προσωπικές εμπειρίες έπαιξαν καίριο ρόλο. Μέσα απο την ευφυέστατα χοντροκομμένη όψη των μερών του σώματος, απο την νωχελικά ερωτική στάση, από τον τρόπο με τον οποίο το κεφάλι ακουμπά στον πήχυ του αριστερού χεριού, αναρωτιόμαστε αν η μορφή αυτή (ουδόλως έχει σημασία το φύλο) ξεκουράζεται, κλαίει, απολαμβάνει την ηδονική νωθρότητα του έρωτα, ή αν τελικά ζει. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι όλα αυτά μαζί και πολύ σωστά ο καλλιτέχνης αφήνει σε εμάς την ερμηνεία.
Ο Μαικήνας
![]()
Υ.Γ. Μανώλο, τα θερμά μου συγχαρητήρια, πάντα τέτοια, επιτυχίες και να σε δούμε και σε ατομική έκθεση.
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Στα πλαίσια του ...
Ο Μαικήνας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α και που σε κάπταιν
οι μαικήνες ήταν αυτοί που στήριζαν τον εκάστοτε καλλιτέχνη
ήτοι: αγόραζαν
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.........
Ο Μαικήνας
..........
Πάντα αναρωτιόμουν που πάνε και τα βρίσκουν όλ' "αυτά"....![]()
Αλλά εγώ ΜΑΕΘΡΑΤ.....![]()
![]()
Μπράβο ρε Μανώλι![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.