και αλλη μια..
μερικα χαρακτιριστικα..
μπροστινο απο ZXR 400 RR
ψαλιδι/ζαντα πισω XJR1200
αναρτηση πισω GSX1400
Μαρσπιε ιδιοκατασκευη
εξατμηση χειροποιητη/μετατροπη απο μια BOS για DUC 748
υψηλης μπρος/πισω
Μονοσελο
wiseco 620 11,5:1
ελαστικα 120/70 μπρος και 170/55 πισω
και πολλα αλλα μικροπραγματα μου δεν φαινονται..
φιλακια!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
και αλλη μια..
μερικα χαρακτιριστικα..
μπροστινο απο ZXR 400 RR
ψαλιδι/ζαντα πισω XJR1200
αναρτηση πισω GSX1400
Μαρσπιε ιδιοκατασκευη
εξατμηση χειροποιητη/μετατροπη απο μια BOS για DUC 748
υψηλης μπρος/πισω
Μονοσελο
wiseco 620 11,5:1
ελαστικα 120/70 μπρος και 170/55 πισω
και πολλα αλλα μικροπραγματα μου δεν φαινονται..
φιλακια!![]()
![]()
![]()
Μπράβο!!! Κούκλι είναι το άτιμο.
Μου βάζεις ιδέες για το Stage 2 του 'δικού' μας SRX.
H εξάτμιση που βγαίνει? Βάλε μια φωτο κι απο την άλλη!
Μήπως μένεις Πατήσια? Είχα δει ενα καλό κάπου μεσα απο την Ιππολύτου, αυτό είναι?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
OK την είδα την εξάτμιση, ειναι καβατζωμένη..
Βύρωνα, είδες τι ωραίο είναι με το στρογγυλό φανάρι??
Και νομίζω μεγαλύτερο απο το κανονικό, η μου φαίνεται?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
![]()
:hypnotize
:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a32:
(αλλα ταχυτητες κ πισω φρενο πρεπει να εχουν κανει τον ορθοπεδικο σου πλουσιο ε...)
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Φίλε το Srx σου, είναι καρατούμπανο !!! Μπράβο για όλη την δουλειά που έχεις κάνει. Το δικό μου μοιάζει μαμά, μπροστά στο δικό σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
Καλη δουλεια ρε παλικαρι και γω νομιζα πως ειμαι ο μονος παλαβος SRXας στον κοσμο!
να σας παρουσιασω και τη δικη μου δουλεια..
Το είχα δεί το Srx σου, πριν κανένα χρόνο στο sxr600.net, και μου είχε κάνει εντύπωση. Είχε και μπλε φωτισμό στο κοντέρ (στροφόμετρο; ) αν θυμάμαι καλά.
Στο θέμα μας.
Το μονόσελλο είναι απο kedo σωστά; Δυστυχώς δεν το βγάζει πλέον, γιαυτό προχώρησα σε λύση σέλλα-μονόσελλο.
Το ψαλίδι δείχνει (και είναι) κτηνώδες πάνω στο Srx. Γιατί κατέληξες σε τόσο μεγάλο ψαλίδι; Με τις αναρτήσεις που φοράς δείχνει πολύ ψηλωμενο πίσω και φαντάζομαι πολύ σκληρό (GSX1400).
Από γεωμετρία το έχεις ψάξει; Κράτημα;
Η λύση της εξάτμισης είναι πάρα πολύ καλή. Βοηθάει βέβαια το ότι έχει ψηλώσει τόσο πίσω, και δημιουργεί χώρο.
Το μπροστινό μπήκε εύκολα; Μου είχαν μπεί ότι δεν μπαίνει εύκολα στο srx, και γιαυτό προχώρησα στην επιλογή του 3XV.
Τα μαρσπιέ γιατί είναι τόσοοοο κάτω;;;; Εχει δίκιο ο tool, στο σχόλιο του. Δεν πιάνεσαι; :rotflmao:
Πάντωςγια όλη την δουλειά σου φίλε !!!!
ΥΓ. Δεν είμαστε λίγοι.... οι έχοντες Srx βελτιωμένα. 1 ομάδα 5Χ5 την φτιάχνουμε:rotflmao: :rotflmao:
Το δικό μου, θα μπεί προς πώληση σύντομα, υστερα από 13 χρόνια συμβίωσης, γιατί είμαι αλλού πλέον. Ίσως να του βάλω όμως το γαμοφάναρο, που μου τα έχει κάνει τσουρέκια ο sapila racing, για να ποστάρω μια φωτό μ΄αυτό.![]()
Τα λέμε.![]()
ναι, τοτε ειχα ακομα το αναλογικο κοντερ, τωρα εχω ενα πολυοργανακι ψηφιακο παλι με μπλε φωτισμο..Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το είχα δεί το Srx σου, πριν κανένα χρόνο στο sxr600.net, και μου είχε κάνει εντύπωση. Είχε και μπλε φωτισμό στο κοντέρ (στροφόμετρο; ) αν θυμάμαι καλά.
μπορεις να το βρεις και στο
Στο θέμα μας.
Το μονόσελλο είναι απο kedo σωστά; Δυστυχώς δεν το βγάζει πλέον, γιαυτό προχώρησα σε λύση σέλλα-μονόσελλο.
http://www.ricambi-weiss.de/shop/cat...products_id=43
μα για να δειχνει κτηνωδες πανω στο SRX !
Το ψαλίδι δείχνει (και είναι) κτηνώδες πάνω στο Srx. Γιατί κατέληξες σε τόσο μεγάλο ψαλίδι;
απο αναρτηση πισω ειναι φανταστικο(για μενα) αρκετα εως πολυ σφηχτο (οχι σκληρο) οπως ακριβως μαρεσει..
Με τις αναρτήσεις που φοράς δείχνει πολύ ψηλωμενο πίσω και φαντάζομαι πολύ σκληρό (GSX1400).
μπροστα εχει πιο κοντες μπουκαλες πισω εχει πιο μακρι ψαλιδι, με οτι αυτο συνεπαγεται. κατανομη βαρους ειναι παντως 52% μπροστα και 48% πισω στα κριβως 171 κιλα γεματο. ειναι αρκετα xtreme θα ελεγα αλλα για την δουλεια που το χτησημοποιω (cafe-racer, βολτες max 100χλμ αποσταση) ειναι οτι πρεπει.. στις στροφες πολυ παιχνιδιαρικο και σε vmax τρενο..
Από γεωμετρία το έχεις ψάξει; Κράτημα;
χεχε.. ναι, εφαγα και αρκετο λουκι ωσπου να την φερω ετσι οπως ηθελα..
Η λύση της εξάτμισης είναι πάρα πολύ καλή. Βοηθάει βέβαια το ότι έχει ψηλώσει τόσο πίσω, και δημιουργεί χώρο.
βασικα μπαινει οτι μπροστινο θελεις αρκει να τορναρεις τον καταληλο πυρο μανας.. μια και χρησημοποιησες μανες απο αλλο yamaha δεν ειχες τετοιο προβλημα μια και ειναι ιδιοι (22mm αν δεν κανω λαθος)..
Το μπροστινό μπήκε εύκολα; Μου είχαν μπεί ότι δεν μπαίνει εύκολα στο srx, και γιαυτό προχώρησα στην επιλογή του 3XV.
μπα.. ειπαμε .. για την δουλεια που το θελω ειναι γκαβλα ετσι..
Τα μαρσπιέ γιατί είναι τόσοοοο κάτω;;;; Εχει δίκιο ο tool, στο σχόλιο του. Δεν πιάνεσαι; :rotflmao:
να και ενα βιτεακι να σε πισει ισως(3 mb):rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=FryxpaDrtVk
thanks!
Πάντωςγια όλη την δουλειά σου φίλε !!!!
![]()
κριμα γιατι θα ετοιμασουμε με τον αδερφο μου αλλο ενα 1jk με.. usd και ψαλιδι απο zrx1100 (η μονομπρατσο απο vfr400 αν μας κατσει)..
Το δικό μου, θα μπεί προς πώληση σύντομα, υστερα από 13 χρόνια συμβίωσης, γιατί είμαι αλλού πλέον. Ίσως να του βάλω όμως το γαμοφάναρο, που μου τα έχει κάνει τσουρέκια ο sapila racing, για να ποστάρω μια φωτό μ΄αυτό.
φιλακια![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Καλά περνάτε εκεί πάνω. Cu φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
μπα.. ειπαμε .. για την δουλεια που το θελω ειναι γκαβλα ετσι..
να και ενα βιτεακι να σε πισει ισως(3 mb):rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=FryxpaDrtVk
![]()
![]()