δεν εξηγείται αλλιως...εκει στο Ρεντη κατι του ταΐζουν τους ξενους τους, προπονητές και παίχτες....
http://www.sportnet.gr/showreport.as...eportID=120975
ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!!! AΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
δεν εξηγείται αλλιως...εκει στο Ρεντη κατι του ταΐζουν τους ξενους τους, προπονητές και παίχτες....
http://www.sportnet.gr/showreport.as...eportID=120975
ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!!! AΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
to paidaki einai polla kila m@l@k@s.....
Poios tou eipe oti ton 8eloume gia thn e8nikh???
Na paei na peksei me tin andora...o tourkogyftos![]()
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Eσύ φίλε πόσα κιλά είσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
![]()
![]()
![]()
ότι τον θελουμε στην Εθνική του το έχουν πει οι ίδιοι οι αρμόδιοι της ΕΠΟ.
και δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί τόση τσίτα με τον Καστίγιο?επειδή σας κερνάει το τσαγάκι σας,κάθε φορά που παίζει με την ομάδα σας(όποια κι αν είναι αυτή)?
θα σας χάλαγε μια τέτοια παιχτούρα με τα γαλανόλευκα?
απο τα 15 του είναι εδω το παιδί ρε κολλημένοι όλου του κόσμου.όλη του η ζωή είναι εδω.η οικογένεια του.τα πάντα.σε λίγο θα έχει και την υπηκοότητα οποτε δεν βλέπω το λόγο να μην παίξει για την εθνική.
Με τέτοιες βλακώδης αποψεις χάσαμε και το Τζορτζεβιτς απο την εθνική μας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
![]()
![]()
στην εθνικη δεν γουσταρεις να παιξει αλλα στην ομαδουλα σου θα το ηθελες πολυ,ε;για τον τζολε +1000.
ρε γαυροι πατε καλα???? παλι τα αυτονοητα θα λεμε????
διαβασατε τι λεει???
1,000,000 ευρω να παιξει με την εθνικη
γμτ καθε μαλακια που θα λενε οι κανακαρηδες φυσιολογικη τη βρησκετε και θα τη φερνετε στα μετρα σας?
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε στην ομάδα μου, ούτε στην Εθνική τον θέλω κι ας βάζει 50 γκολ το ματς
ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
το ξαναγραφω γιατι δε τα πιανετε ευκολα τελικα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρε ΠαπαρIDI.... Πριν βρίσεις διάβασε καλά ρε χλεχλέ
Πηγή: http://www.sportnet.gr/showreport.a...ReportID=120975
"Μου προσέφεραν 1 εκ. ευρώ για να πάρω την ελληνική υπηκοότητα, αλλά αυτό δε με υποχρεώνει να παίξω με την Εθνική Ελλάδας"
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συγνωμη δηλαδη...αλλα ποιος μου λεει εμενα οτι αυτα που γραφουν οι εφημεριδες ειναι αληθεια?? ή οτι αυτα που δηλωσε η ΕΠΟ (δηλωσε ειπα) ειναι αληθεια??
Οσο ηθελε η Αρσεναλ τον Τουρε που γραφανε και ξαναγραφανε οι εφημεριδες.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
1,000,000 ευρω να παιξει με την εθνικη![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΙΜ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΣ;Ή ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;
είσαι αστείος φίλε...και τείνεις να γίνεις γραφικός με αυτά που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ούτε στην ομάδα μου, ούτε στην Εθνική τον θέλω κι ας βάζει 50 γκολ το ματς
ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
γιατί δεν είχαμε ποτέ ή δεν θα ξαναέχουμε κωλόπαιδα στην εθνική...
ο Καστίγιο (θες να τον πεις κωλόπαιδο,πες τον) έχει τσαμπουκά και ξέρει ποιο πολύ μπάλα απο οποιονδήποτε Έλληνα διεθνή αυτη τη στιγμή.
idi@
για την αμοιβή του 1μύριου ναι θα συμφωνήσω μαζί σου.αν θέλει να παίξει,να παίξει με τους ίδους όρους που παίζουν κι οι άλλοι.Βέβαια έτσι που έχουν γίνει τα παιχνίδια κάτω απ'το τραπέζι με τις εθνικές,ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουμε και για αυτό το ζήτημα.
δεν νομίζω όμως ότι για τα λεφτά έχουν αντίρηση πολλοί στο να παίξει ο Νέρι εθνική.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρατατα καλυτερα...ζεις σε ενα ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΣΜΟ![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
εμένα μου κάνει άσχημη εντύπωση , οτι το λέει για να δώσει αξία στον εαυτό του.
Απο την άλλη ντρέπομαι για κάτι π@π@ρες της ΕΠΟ που νομίζουν οτι είναι παράγοντες ΠΑΕ και θέλουν να κάνουν μεταγραφές με εθνικότητες. Ενα διάστημα κοροιδεύαμε τους Γάλλους με τα μαυράκια... τώρα τα βλεπουμε σπίτι μας.
Για τον Καστίγιο , δεν έχω να πώ κάτι... την δουλειά του κάνει...
Όσο για τους κόκκινους... ρε παιδιά, σοβαρευτείτε... δηλαδή αν παίζατε μπάλα και ερχόταν μια χώρα (όποια χώρα) και σας έλεγε ελάτε να σας δώσουμε 1 μύριο ευρο, για να γίνετε υπήκοος μας, γιατί νομίζατε οτι θα τα έδινε;... Αν είναι απλά έτσι , να πάω να γίνω Καναδός και μετά να επιστρέψω εδώ να πάρω κανά μύριο για να ξαναγίνω Έλληνας... και ας μην παίξω "αναγκαστικά" στην Εθνική Ελλάδος.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Η Εθνική είναι η μοναδική ομάδα που αποτελείται απο ΕΛΛΗΝΕΣ... ο Καστίγιο μπορεί να είναι απο τα 16 του εδώ, αλλά την νοοτροπία δεν φαίνεται να την έχει ασπαστεί. Απο την στιγμή μάλιστα που " "περηφανεύεται" πως του δίνουν 1 μύριο , για να γίνει Έλληνας, εμένα μόνο ξιπασιά μου κάνει αυτό και ανωριμότητα.
Φανταστείτε όντως να γίνει Έλληνας , και όντως να πάρει τα λεφτά..... σκεφτείτε τις αντιδράσεις μετά διεθνώς , για την "αγορά" καλού παίκτη για την Εθνική μας.
Να μαστε καλά βρε... πάντα τέτοια... για αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο πάει μπροστά. Επειδή είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες απατεωνιές... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.