Κατηφορίζοντας σήμερα το μεσημέρι την Κηφισίας προς κέντρο, και ένω προχωρούσα ανάμεσα στα αυτοκίνητα με το μαστόδοντό ελέφαντά μου, φορώντας το κράνος μου (κουμπωμένο φυσικά), και το μπουφάν μου (κουμπωμένο φυσικά), τα γάντια μου, τις μπότες μου, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ (αφού φορούσα όλα αυτά ήταν υποχρέωσή μου δεν νομίζετε??), μπροστά μου ξαφνικά εμφανίζεται ΧΤΧ 660, με τον super μοτοσυκλετιστή συνειδητοποιημένο, χωρίς το κράνος του (γιατί αυτός δεν είναι ΒΜWδάκιας), χωρίς τα γάντια του, χωρίς τις μπότες του, χωρίς το μπουφάν του, χωρίς του καθρέπτες του, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ, moto.gr...και ένα τσιγάρο στο χέρι...
Σόρρυ ρε φίλε που σε κοίταξα στραβά στο φανάρι (είναι επειδή είμαι BMWδάκιας), σόρρυ που σε πέρασα κιόλας για να μην σε βλέπω (είναι επειδή είμαι BMWδάκιας και δεν ανέχομαι άλλους μπροστά μου), σόρρυ επίσης που ένανα ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗ (ήταν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΩBMWΔΑΚΙΑΣ που του αρέσει να επιδεικνύεται λόγω του ότι καβαλάει ένα status symbol)...
To ίδιο ισχύει και για όλους του υπόλοιπους που συνάντησα μέχρι την διασταύρωση της Λ. Αλεξάνδρας με Piaggio X9, Aprilia Caponord, Honda Varadero, παπιά κ.α.